24218
Modern Warfare 2
-
mert a megszokott módokban általánossá váló futok mint állat és néha célzok itt nem jön be, mivel szinte mindenből 1 gólyó már halálos. Itt nem sűrűn látsz HC be marathon+lightweight+ninja combot. Sűrűbb a steady aim+cold blood+sleight of hand kombó -
kipróbáltam ezt a HCt, de nekem nem jött be... igazából egy kiherélt CoD :\ és biza ebben vannak kemperek... -
Shadow DooM #12557 Amúgy a hc egy külön müfaj,aki arra rászokik(mint én:D),annak rendesen furcsák lesznek a rendes játékmódok,ahol van térkép,lőszerjelző,stb,de amúgy nem mindenki cold blooded-et használ hc-n,sőt mikor megcsináltam a nuke-ot 6-ból 5-nek nem volt,mondjuk az is igaz hogy hc-n senki nem megy heartbeatsensor-al meg thermal távcsővel.... -
milyen pack? -
xxxpaulxxx #12555 azért annak örülök, hogy dvd-n olcsóbb a gamma, így most nem kell leszenvednem 1 napon keresztül steamrőlXD -
Neoncsoves #12554 1280x1024 -
Hajrá!!
Játszik valaki ANAGLYF-el? hogy lehet legfaszábbra be kalibrálni?
Megéri azzal játszani?
Tud valaki valami linket adni?
Win7-em van.
Köszi. -
xxxpaulxxx #12552 nah végre megjött a pakk!:D
Telepítés->játszás:D -
nem akarok találgatni, de azt tudom hogy HC ben az okosabbak kb a nép két harmada cold bloodot használ, lehet te éppen abba az egy harmadba voltal akkor akin épp nem volt és termálos sniperrel kilógott a bal szemöldök sörtéd felső karéja. Persze az is lehet hogy csallt vagy mákolt, de nem kezdem el :D -
nem tudhatom, hogy konkrétan pl milyen távolságból történt, de amikor én hasalok a fűben és mozgok, engem is gyakran kiszúrnak. ráadásul csubakka-göncben vagyok, ugye sniperrel. vigyázni kell, a statikus fűben könnyen feltűnik egy mozgó rész, főleg ha stabilan figyeli azt a területet... -
Én is ezt használtam, de akkor megváltoztatom :D -
640*480 vagy 800*600ból van kivágva?:D -
hcsd-ben nálam ennél sokkal durvább volt, még a fejem se lógott ki a fűből, csak úgy találomra lehasaltam egy baromi nagy téren, elkezdtem kúszni oldalra, mert már körülöttem mindenkit kilőtt (mint a win killből kiderült), aztán puff, majd killcam mutatta ugyebár, hogy is történt, nos semmi nem látszódott ki belőlem, mindenhol fű, ő meg "találomra" pontosan odalőtt sniperrel, ahol én vagyok, haccáz kilométerről. Ez az egyetlen überfurcsaság eddig, amit így észrevételeztem én és akik akkor velem voltak.. -
köszi -
ACE #12545 Na ma találkoztam én is asszem egy AIM-os csávóval, szépen hasaltam egy részen, Ő jön egy ideig nem vett észre, épp cak a fejem lógott ki. Erre elkezdek lőni, kezdő lévén nem ment a fejes elsőre, erre lelőtt. Nézem killcam-ot, ahogy elkeztem lőni ő ADS-be ment és abban a pillanatban a célzás rámugrott, és halál, asszem fejes is volt... -
Neoncsoves #12544 Akkor itt az én statom is... Csak néha játszok MW2-vel :)
-
bannerban a PERKEK linkre kattintva magyarul elolvashatod az összes perk funkcióját -
Ja, és mire jó a ninja perk? -
köszi szépen. -
Azt csak neked mutatja sárgával a listában, de ha ráviszed az egered a nevedre, akkor ott már fehér lesz. Mindenki más alapból fehérnek látja.. -
Zsir lenne,de legyen benne sex
-
Muhaha a Ninja Chief ........csináltassak neked egy Ninnyás logot SG re ?
-
Miért nem tudom a nevem fehérre írni? Piros fehér zöldet akarnék. piros meg a zold jo, de fehéret nem tudok írni. Elvileg ^3-at kell írni, de nekem akkor citromságra. Vki help -
xxxpaulxxx #12536 ma lesz meg a játék elvileg
addig aki akar vegyen fel steamen:
xxxpaulxxx
vagy Koppany [HUN]a communityben -
szép stat, meg a 4day melletti 14k frag arra utal sokat DM-ezel -
Szép 
-
Na vazz o_O enyhén felbas*ot a game.... felmentem első szerver ahova felmentem AIM bot os o_O x firemon meg lehet nézni a videot... -
-
Shadow DooM #12531 Kly akkor felveszel friendsbe?:) -
elfelejtettem írni hogy..
Steam:akangel93
Xfire:akangel
Aki akar vegyen fel =) -
Áhh kössz :D azért jó lett volna :D Ha már itt tartunk
K/D az jó sztem viszont a win/lose az nagyon rossz... rengetegszer olyan szeróra dobott be ahol már ment a meccs és vsztésre áltunk... -
lesem, merre jár. aki csal lvl hackes, az ált. nem gyakorlott, inkább kemperkedik, nem rush-ol úgy.... -
hát ez az, akkor meg CS be milyen nevem lesz?:)
mashol nem lehet átírni? -
xxxpaulxxx #12526 de akkor a többi játékban hülyén fog kinézni a neve:D -
Unreal1942 #12525 Csak az éppen aktuális élő ellenfelek számolja még bele a nuke után szerintem.
Nekem csak 27 a kill streakom. Nuke után még 2 embert adott rá. -
Galériámba felraktam a statomat. jelenleg 16-os winstreak és 38 a Killstreak:) ez persze Nuke-al sikerült. olyankor hozzáadja a 11 társat is, mint halottak, sőt lehet, hogy minket is számol :) -
azért mondtam, hogy neked csak a az altgr fontos, mert mw2-ben nincs console. szóval belépsz steamre, ott megkeresed a beállitásokat (van magyar nyelvű steam is;) ) és megkeresed azt ahova a nevedet tudod beirni. ennyi. -
hát lol, nem vagyok ennyire kezdő, de még a multiplayer options t se talalom. console-t h tudom előhívni? -
bannerban is le van irva, ezt emelném ki belőle, mert steamben csak ennyit kel csinálnod.
Minden színhez tartozik egy számkód ami elé egy ^ (Alt Gr+3) karaktert kell írnunk.
a szinek számkódjait megtalálod a linken. -
Hali. lenne egy olyan kérdésem, hogy hogy tudom beszínezni a nevem?
Köszi előre is.