24218
Modern Warfare 2
-
Képzeld bobby ! --> EREDETI !
Van hogy megy sokáig hibátlanul, van hogy órákon át UNABLE sz@rakodik!
Meg berak Best host -nak, aztán indulna a game, és ledob unable to connect gyíkkal.

-
ACE #12598 Mellesleg a legtöbb helyen ki van írva, legalábbis asszem az ElectroWorld-ben láttam, hogy szoftvert nem cserélnek, a fentebb említett probléma miatt, hanem azt a forgalmazónál lehet kezdeményezni. Csomó más cuccnál is van olyan, hogy a garanciát nem a vásárlás helyén, hanem a kijelölt szakszervizben lehet elintézni. Na ez most ugyanez, csak nem szakszerviz, hanem a forgalmazó a kijelölt hely... -
ACE #12597 Normális helyen nem fogják kicserélni, pont azért, mert nem tudják ellenőrizni hogy a key-t felhasználtad-e, és ez ha végiggondolod teljesen jogos. De ha a forgalmazót megkeresed, az feltehetően fog küldeni neked egy másik 2 sz. DVD-t. Erre a fogyasztóvédők sem tudnak mit reagálni, mivel a játék internetes aktiválású, és Te nem a DVD-t veszed meg a vásárlással, hanem a szoftver használati jogát. Mellesleg Steam-ről a maradék adatot le tudod tölteni, ha a második DVD-nél megakad a telepítés. Egyébként az enyémmel is van ilyen gond, érdekes módon a saját gépemen rendesen beolvassa a 2. DVD-t, másik gépen viszont nem olvasta be... -
Nekem is volt ma csomo unable..... aztán meg szinte sehol nem tudtam lagg nélkül játszani o_O -
xxxpaulxxx #12595 azt kell!
Regelted már úgy is steamen, kapsz egy újat... lesz egy új kódod, amit eladhatsz valakinek jó pénzért:) -
Ebben az unable to connectes dologban lehet valami, nekem is többször kiírja vagy kidobál mire fel tudok menni egyre végre. -
nem lehet, az a baj
vagy full dvd-ről telepíted, vagy full letöltés a steamről
ráadásul ha a letöltésnél csak a multit jelölöm ki, akkor is le akarja szedni a teljes játékot -
max letöltöd a maradékot steamről... de azért gáz, hogy hibás a második dvd.. -
Khandiszno #12591 Akinek a NAT type-hez Strict van kiirva annak ajánlom ezt [elég ha az elsö 6 test passed] [és strict-et okozhat lassu net is ugy vettem észre] [most látom hogy bezart az oldal ami segitene a megoldásban de legalább tudod mi lehet a baj amire googlén rákeresel]ITT -
Mohee #12590 Hy
Köszi szépen a segítségedet na meg a többiekét is.
Bújom a különböző fogy.védelmi oldalakat is így a sok hasznos hozzászólásokkal és a különböző vásárlói jogokkal felvértezve még most este visszamegyek a tescoba hogy kicsit szétcincáljam a vevőszolgálatosok búráját és kiköveteljem a cserét:-)
Nehogy már ne tudjak játszani multyban fffaszo..... :-))))))))
-
Khandiszno #12589 © systmatyk1985: nekem ugy sikeült hogy nagykalibert valasztottam [amibe sok a töltény ha igy érted] és a bejarattal szemben elmentem leghátulra és lehasaltam hhogy lássam a bejaratot és ugye jobb oldalrol is jönnek én azt kiaknáztam és ha éppen nem jöttek elöröl akkor átnéztem jobb oldalra [tipp: nagy kalibernél idöigényes az ujratöltes de ha ott vagy hatul felveszel egy masik nagy kalibert]
nekem igy gond nélkul ment. a végén amikor menekülni kell akkor fuss mint a veszett nyúl és dobáld el minden granyod. -
Check your network .....
-
eredeti, öreg? -
nem -
Mi az, hogy Unable to connect to the host, meg nem lehet csomó játékhoz csatlakozni. Újraindítottam a gépet is, modem -et is, és úgy se tudok csatlakozni. 100 - 3 ra felmegy, de 10 percig nyomogatom, aztán van olyan, h indulna a game, a betöltés, erre lelép, h nem tud csatlakozni.
Elötte meg ment 3 órán át, fennt voltam egy szerveren. Lejöttem. Utána meg sehova se tudok felmenni.
Állandóan szinkronizás a steam, minden lelépés után.
Kezd herótom lenni ettöl a game -töl. Meg ez a steam es faszságtól.
Elöre is köszi a segítséget. -
Ha még hőérzékelős sniperrel lő ki, azt nyilván elhiszem, elfogadom, nem takarhat az összes fűszál. : D De ez tényleg nagyon furcsa volt, és még a saját random csapata is gyanúsnak találta visszajátszásban. Az tény, hogy hcsd-t elvetemült alakok játszanak, de nem tudom kizárni, hogy ne lennének csalók is.
Amúgy low grafikai beállításokkal lehetséges, hogy nincs is fű? : DD -
Amúgy meg minnél jobban vered az asztalt és minnél jobban fenyegetőzöl annál esélyesebb ,hogy helyben megoldják a problémádat .Sok sikert. -
Relé még most is azon nevelkedik, pár éve meg anyatej helyett rákötötték egy pc-re, az táplálta. : D
-
Hi!
Ha eredeti játékkal játsszok, a haver tud hozzám csatlakozni coop multihoz tört játékkal?
Ez veszélyezteti a steam accountom?
-
totus #12580 hy
NAT TYPE!
SZóval jelenleg STRICT a nat type-m,hogy tom openra állítani?
NINCS ROUTEREM!!!!!Mikronetem van(ZNET).Nincs fix ip!Bejön a kábel a vevőtől,belemegy egy ac/dc adapterbe(gondolom ez adja az áramot a vevőnek!)az adapterből egy switch-be megy a kábel,a switch-ből van elosztva net, 2 gépre!Na Olvastam h ha routervan akkor be kell állítani valami portot UPnP-t asszem, és ha nincs router ?Akkor mit csináljak h Open legyek!Lehet h a szolgáltatónál kell érdeklődni??Ja egyébként 2 hete van ez a net elötte parabola volt fix ip és egy accespont volt a parabola után és onnét jött a gépbe a kábel, és akkor még OPEN volt a NAT type-m!!
!Ennyi ha valaki tud segítsen!! -
Off , de had segítsünk .....
"A forgalmazó, mint kötelezett, semmilyen ürüggyel nem háríthatja el a felelősséget, a fogyasztó felé neki vannak kötelezettségei, ezek teljesítését nem teheti függővé a vele szerződésben állók (szerviz, nagyker, stb.) őfelé történő teljesítésétől. Hibás az a gyakorlat, hogy saját jogszabálysértésekor ilyenekre hivatkozik, ez őt nem menti fel, teljesítse a fogyasztó felé amit vállalt és amit a jogszabályok előírnak, a többit a vele szerződő harmadik felekkel oldja meg, ahogy tudja! A fogyasztó csak vele áll szerződésben.
A vásárlói kifogás intézéséért az üzlet vezetője a felelős. Ha ő távol van, akkor köteles helyettesről gondoskodni. Ha nem az erre megszabott módon vagy időben intézi a kereskedő/szerviz a vásárlói panaszt, úgy alkalmanként ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható. Az eljárás a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságra tartozik."
Fogy.véd forum. -
Elmész pár nagyobb darab haveroddal. Először csak normálisan azt ha leszarja az ember akkor balhézz.Ne parázz ugasd le a picsába.Ne hagyd magad! Ez a legtöbb esetben megoldja a problémát. Szerintem ki kell hogy cserélje. -
Nekem is ez a gondom, de nem tudom, hogy mitől lehet.
Az ESC-kel szoktam átugrani a végét. -
én ha jól emléxem a lépcsőn jártam fel/le, így sikerült 2. alkalommal.... -
Ki kell hogy cseréljéééék!!Szerintem! -
Mohee #12574 Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni.
Tegnap végre megvettem a játékot a tescoban,csak az a baj hogy a 2.lemezt nem olvassa be sehogyan sem,valamiféle lemez hiba lehet.
Már több gépen is próbáltam,de semmi.
Egy órája visszavittem ebbe a váci úti patkánytelepre és azt mondták nem tudnak velem foglalkozni,meg kell keresnem a forgalmazót és ott kell panaszolnom mert jogvédett a játék.
Utána néztem egy fogyasztóvédelmi honlapon ahol ezt írták:
...A minőségi kifogást a forgalmazónál, tehát annál a kereskedőnél, aki a terméket közvetlenül a fogyasztó részére értékesítette – kell bejelenteni...szerintetek menjek vissza és csináljak balhét?mégis mit lehet tenni?vagy holnap vegyem fel a kapcsolatot a fogy.védelemmel?
Tudom erről nem itt kellene érdeklődni,de hátha valamelyikőtök tud segíteni,hátha valaki hasonló módon járt már így.
Előre is köszi mindenkinek:-) -
-
:D -
-
systmatyk1985 #12570 Hy!
Segítsetek!!!!!nem vagyok egy kezdő játékos de az istenért sem tudom megcsinálni azt a pályát ahol azt a DSM-et vagy mit kell megvédeni amíg átküldi az adatokat!de esélyem nincs megvédeni!özönlik a katona,dobálják a villanós gránátokat!+amikor egyszerre 6-7 katona ront be a házba általában szét is szedik a DSM-et!hogy a villámba lehet őket kiirtani??????
Nem kevés FPS-t toltam már végig durva fokozatokon is de ez kifog rajtam a kezdő szinten is! -
Neoncsoves #12569 Kösz :)
Egyébként igen, lényegében a CoD sorozaton. UO kiadása óta játszok.
apropó egyszer kéne egy ilyen SG-s private partyt tolni -
na megvettem én is a játékot, minden sikerült telepítésnél, futni is egész szépen fut, de van egy apró probléma:
singleben ugye amíg betölt egy videót látunk amikor elmondják a küldetést, a történetet lendítik tovább vagy hasonlók. A betöltés előbb kész van mint a videó vége, és miután végigért a betöltőcsík, a videó megáll pár másodpercre, elindul rövid ideig hang nélkül, visszajön a hang, majd kis idő után újra eljátsza ezt, egészen a végéig.
találkozott már vki ezzel a hibával? Van esetleg megoldás is rá? -
Khandiszno #12567 nah most jöttem rá hogy a Scar-h thermal-al fost sem ér.még stedy-vel is baszottul hatraránt...
ám most 41-esen akimbo p90-el nyomom nagypályakon meg p90 vmi távcsövel meg fjm-el -
AC2 #12566 Nem rossz stat, bár ahogy elnéztem FPS-en nevelkedtél te is... -
AC2 #12565 Estét, nah végre egy aktivitás a topikban :D
[Akik mondták, hogy vegyem fel őket steamen, majd megteszem, csak az utóbbi néhány napban nem nagyon akadt a kezem ügyébe steames ill. mw2es gép (valszeg ezért postoltam itt ennyit :D)]
Ahogy elnéztem, volna igény egy "nuke partyra", szal holnap estefelé vagy a délután folyamán kéne nyomni egyet, elvégre mégis csak nagyobb fun és kevesebb idegeskedés mint szolóban :D. 4-5 player elég volna hozzá, elsősorban core tdm és domi játékmódban volna célszerű csinálni, a messiást pedig körönként váltanánk. -
koszi ,az mar mas
-
Gabe18 #12563 A 70-es szintet még meg kell hogy csináld full-ra.Hogy a Barrack-ban az "XP Required" mellett 0 legyen. -
Sziasztok! most vagyok a level 70-en , mikor erem el a prestige szintet ,mert ezt nem nagyon ertem? -
xxxpaulxxx #12561 Miért írja ki állandóan meccs után, hogy disconnected from steam?
És nem lehet azt valahogy kikapcsolni, hogy játék közben állandóan bejelentkezzen friendsbe, ahogy a l4d-ek is? -
xxxpaulxxx #12560 a játék a cdgalaxisból:)
HC? Nekem cond4ben nagyon bejött... el sem tudom nélküle képzelni a játékot... itt nem tudom (még) milyen lehet.