24218
Modern Warfare 2
  • Szega87
    van 4 db biztosan
  • AC2
    Nem tudjátok, hogy van SGs Gamer vagy MW2s group steamen?

Shadow, fölvettelek téged is, meg még pár embert, aki kiírta a steam nevét valamelyik posztjában.
  • rexsimus
    Látod a lövést, még ha tompítója van akkor is.
  • ACE
    ha van killkam akkor persze tudni lehet honnan lő, de ha nincs, akkor honnan jössz rá?
  • csuszi
    csak annyi, hogy klántárs vett egy codot, nem volt benne a kulcs. cod4 azt hiszem de lehet cod2 volt.
    rendelős, futáros történet volt, ÉS TÉNYLEG NEM VOLT BENNE!! az volt a szerencséje, hogy nem 1ből hiányzott, hanem egy teljes dobozból, gondolom sacc 10-12 game. így kapott másikat.
  • Shadow DooM
    Kly amúgy Samsung i8510,az ulow nincs skillje,átlagon aluli,legalja.hu,ilyesmi,a kempelésről sniper-al kempelni az oké,de sima fegyóval buziság vagy félés,am meg ha valaki nem veszi észre hogy a sniper honnan lövi ki az meg is érdemli,Kly felveszel akkor friendsbe?
  • DarkSector
    nm
  • xxxpaulxxx
    hmm... köszi:)
  • DarkSector
    red dot nem takar ki a látószögből.
    a sight, meg szerintem elég sokat eltakar, viszont ellenben pontosabb talán, hiszen a másiknál ugye acsak az a lézerpont van.
  • xxxpaulxxx
    Red dot és holografikus sight között mi a különbség kinézeten kívül?
  • DarkSector
    te nem akarok senki oldalára állni, és frank-nak is igaza van.
    de azért érdemes megjegyeznem, mert ez mellett nehéz szó nélkül elmenni, hogy igazad van.
    ez is lopás, ahhogy a warez, csak ez ahhogy te is mondtad azért szemetebb dolog, mert ezzel hiába biztosították be magukat kár ellen a tesco-sok, ez a MI pénzünkből lesz kifizetve, míg a warez nem... ráadásul ott ezzel ellentétben csak elméleti kár keletkezik. Vagyis nem terméket lopsz, hanem csak a jogot.

nah csak ennyit szerettem volna.
  • pisztácia
    már nem kell, sikerült végül.
  • pisztácia
    Üdv. nem tudja valaki miért nem tudom megváltoztatni a steam jelszavam? Megnézné valaki hogy lehet-e most egyáltalán?
  • newszepiking
    befejeztem, de:
    valaki a játék megszerzésével kapcsolatban ír valamit.
    hadd reagáljak már rá.
  • Frank99
    jaja
  • Frank99
    a következő telefon-lopás kérdése, ez sem az a kifejezett MW2 téma....
  • xxxpaulxxx
    zárd be a topicot egy időre, aztán meglátjuk utána mennyi flém lesz:D
  • bazsi83vp
    Akkor átfogalmazom. Az a személyes tapasztalatom (műszaki és bölcsész végzettség ill. ezeknek megfelelő munkakörök), hogy az esetek nagy részében a delikvens csak akkor kapja vissza a tárgyat, ha az ügy lezárult. Természetesen ennek az általad is említett érdeksérelem az oka. Pontosabban az, hogy baszik hivatkozni rá. Nem feltétlen azért mert nem tud róla, hogy van ilyen, hanem mert a több havi "izgalom" miatt nem tudja előkaparni a szürkeállományából ezt a fogalmat. Az igazságügy meg amilyen kényelmesen dolgozik, bizony általában szintán csak az ügy végén emlékezik erre a dologra.
    Amit leírsz az igaz. De hát az általános tapasztalat mást mutat. Ergo számoljon vele, ha nem verte az asztalt eddig, akkor várhat még egy picit.
  • Frank99
    Tisztelt gerinces és gerinctelen fórumozók!

2 napig normális hangnemben folyt a beszélgetés, azt hittem, megértettétek a szabályokat. Erre megint valami ökörséggel- a lopás a Btk, tetszik nem tetszik- idedícséri magát, és elvárja hogy tapsoljanak erre. Erre -természetesen- elindul az off, az anyázás.
    ITT AZONNAL kéretik befejezni, ellenkező esetben az összes TESCO comment repül innen visszamenőleg is!!!

Elképesztőek vagytok, komolyan mondom, nem véletlen az aláírásom...
  • rexsimus
    Mindig a vevőszolgálatnál, vagy a pénztárnál fel kell bontatni, hogy minden épségben benne van, és így nem lesz gond ha valami nincs vagy törött benne.
  • xxxpaulxxx
    Már a cod4ben sem értettem a GL, Martyrdome,P90 körüli flémet... ha egyszer a játékban vannak ilyen fegyverek, akkor miért ne használhatná az ember
    és lám... mindegyik benne is maradt a 6ban is... szóval... nem flémeltek eleget az emberek erről:D
  • BIKA95
    Mért nem bírja??? Nekem mindig megy mögötte az xfire és eddig semmi proléma nem volt!
  • pisztácia
    Csá-csá.
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy van értelme a nagyobb sebzésű +-t választani? Számít vmit?
  • newszepiking
    szerintem azzal hogy megvetted, elfogadtad hogy hiánytalanul, sértetlenül megvan benne minden.
    ez legalábbis az alap. aztán méltányosságból persze sokmindent megtehetnek a kereskedők.

az is tény viszont, hogy nem véletlenül alakult úgy, hogy a szoftvereket pl. nem veszik vissza, stb.
    köszönhetjük ezt is az ilyen hulladék kis pondróknak. az ügyeskedőknek, és élelmeseknek.
  • ACE
    Nincs ilyen szabály, hogy a büntetőeljárás befejezésével kaphatja vissza. Ha már a szakértői vélemények (ha szükség volt rá) megtörténtek, és az eljárásban már nincs rá szükség, akkor vissza kell adni. De ha az illető nem erősködik, hogy neki kell, akkor persze nem fogják megszüntetni a lefoglalást, ezért kell arra hivatkoznia, hogy szüksége van rá, és ha nem kapja vissza, akkor ezzel jelentős érdeksérelem éri...
  • ACE
    Mondjuk arra kíváncsi lennék hogy olyankor mi van, ha pl. megveszel egy ilyen játékot, akármilyet, és eleve gyárilag benne sincs a könyv, kifelejtették belőle. Biztosan gyártásnál/csomagolásnál előfordulhat ilyesmi. Valószínű soha az életbe nem bizonyítod be, hogy nem volt benne. Kérdés hogy neked kell-e bizonyítanod, hogy nem volt benne, vagy nekik, hogy benne volt... Az meg csöppet gázos hogy 2 tanú előtt bontod ki, hogy az efféle bizonyítást megkönnyítsd... :D
  • newszepiking
    a kempelésről.
    szerintem is gusztustalan, ráadásul nem is igazán értem, hogy mi a jó abban, hogy néha kimondottan eldugott pályarészeken kussolva várja hogy valaki besasszézzon elé.
    a rush-ról:
    ellentétben a kemp-el, még kimondottan életszerütlen is, néha persze jólesik, meg célszerű is, de ennek élni....
    akkor már jöhet az UT-is.azt erre találták ki.
    a GL-ről:
    gl-el menni mint fegyverrel kimondottan okádék, de az tény - megint csak életszerűségre hivatkozva - hogy mondjuk az ember alkalomadtán beereszt egy gránátot - belépés előtt mondjuk - oda, ahol jó eséllyel helyzeti előnyt élvező, vagy akár kempelő ellenfél van.
  • Kandurex
    pff...végül is mit vársz, véded a kis tolvaj faszt és tapsolni fogok hozzá?
  • böröczk
    Hát az egyetlen játékmód, ahol szerintem elviselhető a kempelés, az a szörcs end disztroj, vagy a hc sd. De a többiben mindenki gyűlöli, és persze killcam visszanézése után jön is az anyázás, ugyanez vonatkozik gránátvetőre, amit én mondjuk elvből nem használok, legundorítóbb, amikor jön a heli, lelövöldözi a népet, majd kifgyieli a respawn helyet, és ismét végrehajt egy csoportos mészárlást. : D
  • newszepiking
    mmovar-ról, és a kis tesco-s sztoriról.

minden sarkítás és túlzás nélkül:
    az ilyen faszok miatt tartunk még mindig ott, ahol tartunk.
    faszaságnak, "élelmességnek" beállítva, még mindig divat lopni, amennyiben nem személy az, aki a károsult, mondván, "kibírja az a cég...". Ebből a szempontból valóban nem változott semmi a rendszerváltás óta.
    A legdöbbenetesebb azonban számomra az, amikor valaki ezt az egészet gond nélkül, büszkén elmeséli, a helyett, hogy szorítaná a pofáját, örülve annak ami összejött neki.
    "Savanyú a szőlő?"
    te nem vagy ép.

ja, és még valami.
    senki ne gondolja azt, hogy az ilyen jellegű lopást túl mély szakadék választja el a bűnözés egyéb megnyilvánulásaitól.
    ma ez, holnap más, ma a tescótól, holnap tőlem.
    ja, és nem kenyeret.

szarházi.
  • böröczk
    Nem, igaza van, ez retek undorító dolog.
  • Unreal1942
    Természetesen nem szeretnék, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy ezt vagy hasonló trükköt magán emberrel is eljátssza. Ettől még nem szép dolog és elítélendő.
    Viszont nem gondolom, hogy az itt kapott leoltás eredményre vezet az offoláson kívül.
    Mindenki beáll a sorba és nyomja...
  • Unreal1942
    Ez mondjuk jogos és elfogadható magyarázat.
  • koschwarz
    ez a lopós sztori anélkül is elfogadhatatlan, hogy nem írja be, azzal együtt meg egyszerűen felháborító. és amit kifejezetten veszélyesnek tartok ebben az egészben, hogy nem szimplán ellopta a boltból a dvd-ket, hanem ilyen "agyafúrt" módszerrel csinálta meg.

ezen gondolkozz el: szeretnél egy ilyen munkatársat? vagy iskolatársat? ne aggódj, megcsinálja veled is, ha valami olyanra fájna a foga, ami neked van meg...
  • mNzJean
    Talán azért akadt ki ennyire mindenki mert , úgy kezdődött a dolog ,hogy valaki leírta ,hogy hogy megszívta a tescoban vásárolt játékkal ,mert karcos volt a dvd és nem cserélik vissza . Ez mindenkiből együttérzést váltott ki .Erre a barátunk beírja ,hogy ő bizony kilopkodja a játékokat a tescobol . Meg még sokan rajta kívül ezt csinálják nem titok, de őmiattuk sajnos az ügyfélszolgálatnál mindenkit eleve tolvajnak néznek.
    Szal. valami ilyesmiről van itt szó.
  • Unreal1942
    És neked mitől lesz jobb, ha itt arc nélkül személytelenül leoltod és jól megmondod a magadét. Vagy így engeded ki a gőzt?
  • Kandurex
    Attól még nem megyek lopni a tescoba, vagy pennybe...kapj már a fejedhez
  • Unreal1942
    Szálljatok azért kicsit magatokba. Egyrészt ez bőven OFF itt. Igaz az is, hogy leírta.
    Nem szép dolog hencegni vele, de attól még nem kéne álszentnek lenni.
    Gondolom itt mindenki olyan becsületes, hogy soha még egy bliccelés se volt. Szigorúan a 10 parancsolat keretei között mozogtok...
  • simonl #12643
    Ótvar kis tolvaj cigány vagy .......

És én még sosem írtam le ezeket a szavakat. A többiektől én kérek elnézést...
  • BaLeeX
    Te aztán igazán fasza gyerek vagy. Majd aki meg megveszi a szépen visszacsomagolt lemezedet, mondván fóliás bontatlan és papír nincsen benne az meg miattad szopja majd a f@szt, idegeskedik, stresszeli magát, esetleg utazhat vissza a tescoba reklamálni.

És ráadásul még idejössz és elújságolod, hogy milyen piti kis gerinctelen csaló vagy. Respect.