24218
Modern Warfare 2
-
Shadow DooM #12884 hogy lehet ilyenkor tele ennyi sok fasszopó gyökér gl-s buzival a szerver,meg scar-os kempelőkkel,már az ideg szétbasz a sok kis majom miatt,adná egyszer az isten hogy ilyenel összetalálkozzak,a fekete kukás zsákot kéne utána ráadni az biztos.... -
ne hergeld a népet, ITT mindenki tuggya' hogy max. prstg 1-ig összesen 3-4 csíter van...
a többi az nem az.... csak úgy láccik'...
-
jaja, és ez előző 9 perc 50 sec-ban meg 1x sem? Egy kóbor gl-sem járt arra? -
Skyline #12881 Felesleges,a legegyszerübb magyarázat a netes videók és a tapasztalatok alapján: Egyszerű VAC, IWNET fényező népcsitító kamuhíresztelés volt a 2500 ember banolása...
IW fórumon amikor magához tér az admin és hajlandó olvasni a bejegyzéseket (továbbra is pc support rlz) havi 1-2szer akkor egyből törli a cheatereket jelentő topicokat és témákat,mert ez rossz fényt vet a csodálatos rendszerre.... -
jó kérdés! -
Rundstedt17 #12879 A játék eladások már kifulladtak,hülyék lennének több energiát rápazarolni. -
AC2 #12878 Fedezékbe ment és a falat nézi, de le merném fogadni 5 rongyba, hogy utána 10 másodpercen belül leölték :D -
azt hogy csinálod, hogy 1x sem döglendsz meg? meséld el légyszi....
Mindenki a TE seggedet védi? -
AC2 #12876 Szép stat, grat hozzá. Ez az egyetlen map, amit kifejezetten rühellek. -
AC2 #12875 Én még azt is el tudnám képzelni, hogy 2450 embernek hirtelen "jogszerűtlenné" vált a bann ($) és visszakapta a működőképes accját. -
Amúgy egy kérdés miért a földet v mit nézel amikor a képet csináltad? :) Enyhe wh,aim :D -
AC2 #12873 Mindet megkapod a végére és ahogy haladsz előre, egyre kevesebb szintlépés kell egy-egy unlockhoz. -
Skyline #12872 Nem tudom vmiből meg lehet tudni melyik játékra kapta,mindenesetre én lebanolnám végleg minden játékával együtt egyetlen csalásért bárkit.
De a lényeg továbbra is az: a játék megjelenése óta összesen kb 50 embert ha banoltak....nem 2500-at!!!... -
ACE #12871 Hány kill streak-et lehet összesen kinyitni és mikor adja azokat? Már 32-es szinten vagyok és még csak 5-öt tudtam kinyitni... -
ACE #12870 De tuti írták hogy csíter vagy :D -
istencsászár -
F2000 nagyon nem bejövős :( pedig olyan jól néz ki...
FAL milyen? Használható? :D -
Rundown.ez nem csít cimbi 
-
ejj már megint csalsz és büszkélkedsz vele? 
Amúgy grat. Ez melyik pálya? -
harrier+pavelow+chopper+LUCK

-
azt még nem sikerült bekalibrálni
emulálva futtatom a CSSs cheatet és így nem megy 100on :CCC
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem, nem csalok... sokak számára valószínűleg érződik, de vannak akiknek nem, és teljesen jogos végülis, ezért is éreztem úgy hogy meg kell említenem. -
ACE #12863 Hát cheatelj ott is!
-
3rd personban lecheatereztek... jó lenne elérni ezt a szintet a simában is :D -
Unreal1942 #12861 Neked is. Mér nem szólsz, B+. hogy tolod :) -
4 napja játszom, de nem tűnt fel ez a sok csaló :D
1x volt, hogy egy azon ember 4 pályán egymás után atomozott. Ügyes, vagy csaló ? Ki tudja...én minden esetre leléptem onnét:D Bár nekem jönne be ez egymás után. (IRIGY VAGYOK)
-
B.Ú.É:K Pampikám :D -
Dehogynem /Unnable to connect host/...Mert egy rakás fos ez az egész rendszer :D -
Shadow DooM #12857 De jobban odafigyelnek hidd el,mert ott annyira nem kirivó a csalás mint itt....amúgy mi a faszért ir ja ki hogy Unnable to connect host??nektek nem csinál ilyet? -
Gabe18 #12856 Hát én nem sokat CS-t játszottam,de az kb másról nem szólt.Ki csaló,hogy ,miért,az egész chat ezzel volt tele mikor lelőttek valakit.
Sajnos ebbe az irányba tart a MW2 is nagy erőkkel... -
counter strike source válogatott: Nomad 1.6 ban, tud mellette sourceolni, [OBI] Benny szintén 1.6 ban, tud mellette sourceolni -
Unreal1942 #12854 Lehet, nem tudom, de szélmalomharc az biztos. -
Szerintem mindenhol egységesen figyel a VAC-team...
egyébként meg ne a csalókat jelentsétek, hanem a cheateket (oldal, vagy maga a fájl) küldjétek el PMben vagy postoljátok a VACosoknak... -
Shadow DooM #12852 Azért lehet haver hogy CS-nél jobban odafigyelnek a cheat szürésre mint a Cod-nál.... -
Unreal1942 #12851 Nem általánosítottam. Akkor azt mondtam volna, hogy minden CS játékos csaló.
Tényt írtam le csupán. -
Ehhez forrást, mert szerintem a ban accra és nem játékra vonatkozik... -
nem szabd általánosítani!
-
talán mert más játékra kapta a BAN-t? oldalt annyit ír ki csak hogy BAN on records, és azzal az adott játékkal nem tud gamelni, a többi accounton lévővel meg tud! -
Unreal1942 #12847 Nézd meg, szinte mindnél ott figyel a CS. Az a csalás melegágya
-
BIKA95 #12846 Lol menyi magyar.... -
hello áhh megörülök mert nem tudok játszani mert valami nem jo a steammal és azt olvastam hogy csütörtökön már jó lesz ez igaz?