24218
Modern Warfare 2
  • mNzJean
    "
    Először X360-on egészül ki a Modern Warfare 2

A Microsoft megint gyorsabb volt, legutóbbi bejelentésük szerint a Call of Duty: Modern Warfare 2 első DLC-je eleinte kizárólag Xbox 360-ra érhető majd el.
    Ez azt jelenti, hogy egy ideig csak az Xbox 360-on játszók tölthetik le a kiegészítéseket, a számítógépes és PlayStation 3-as kollégáknak várniuk kell majd. Azt nem tudni, hogy meddig lesznek exkluzívak a DLC-k, ám sanszos, hogy a rajongótábor érintett fele már az egy-két hetes csúszásnak sem fog örülni. Az első kiegészítő tavasszal érkezik, tartalma még nem ismert. "

Forrás: www.gamekapocs.hu

Na ennyit a karácsony utáni nagy patch-ról .......
  • mNzJean
    Miért takarodna el innen ? Majd ha valami problémád van gyere fel a TS ünkre gyere fel a szerverre velünk és nézd meg ,hogy játszik .. addig kár bele okoskodni .Mi napi szinten játszunk Keszo-val és elhiszed vagy sem nem csal . De tök mind1 , nem koptatom a számat csak a stilusból vegyél vissza......
  • LeWyTy
    Van itt valakinek TVnetwork-os nete?
    Mer az enyém kb 30-60percenként meg szokott szakadni... de épp csak annyira hogy timed out legyen.(és edíg senki se tudta megmondani miért((((((SENKI!!))))))
    Ez mér van?
    Help!!! Modemes +router

HELP!!!!!!! MER EZ ÍGY MÁ NAGYONSZAR
  • Benny04
    SOSE
  • BaLeeX
    Ki fogom próbálni őket, kösz a tippeket. :)

Csak ma kicsit felbasztak ezek a késes ninják. :)
  • tommygear
    mikor jön már vmi patch
  • OMEGA RED
    ja még valami! dobokés! nagy előny velük szembe mikor már a késelés határán van és nem 20m-re akkor tuti halál ha eltalálod és nem is annyira nehéz. ez is egy esély ezek ellen.
  • OMEGA RED
    nekem az jött be ha fut felém és cikázik akkor a cikázás középpontjába lövök saját magát kinyírja. ha próbálod követni az irányzékkal akkor a lag miatt lekésel. nekem 80%-ban bejött amit írtam. (eddig)
  • BaLeeX
    Hát ma ahogy játszottam, idejött egy fiatalabb srác és nézte mit csinálok. A kedves emberek (a 8ból kb 3) light weight-marathon-commando combóval, dual Akimboval rohangáltak és lekéseltek, mert nem lövöd le, hiába indul rád 20 méterről, cikázik és hiába lövöd odaér és leszúr. Na kb. 2 perc után megkérdezte a srác, hogy ez valami ninjás játék? :D

Engem személy szerint ez jobban zavar, mint a gl, mert az, hogy ha nem figyelsz lekéselnek, vagy közelharcnál benyomja az még oké, de hogy direkt már nem is lő rád csak rohan feléd és így is meghalsz ez már kicsit viccesebb. :D
  • Frank99
    nem. csak nekem felnőttként elég 6-8 óra alvás..
  • Frank99
    az az első, ás ált. meg is van kis köcsög, vagy futtában döglik meg a csippa!
    hogyan hoz össze -ohne killt- ? plána ha nincs KLÁN?
  • böröczk
    Ezaz, engem 3. "kempes" gyilok után levadásznak, és special pont az jön vissza, akit kinyírtam, tök egyértelmű szerintem. Egy helyről nem lehet megcsinálni, az fix. Ezért ha valami jó kis bunkerből vadásztál le egy ellent, vagy fűcsomóból, azt a helyet rögtön el is hagyhatod szépen, mert tuti, ha megint jön, első dolga lesz benézni oda, ahonnan leölted..
  • ChaosTeam
    Kérdés, ha valóban fizetős - havidíjas lesz a multi, akkor is ennyi hacker lesz fent? vagy akkor jobb védelem lesz, esetleg úgy gondolják hacker nem fog fizetni érte, így "nem is lesz"?
  • Kly
    Miért, 10-re jársz melózni?
  • Gabe18
    Addig azért még vegyen majd levegőt amíg tőlem havi díjat kap egy multi fps-ért.Egyszer kifizetek egy tízest,de havi 3-4000-et tudod ki fog adni érte.Márpedig ha ebben gondolkoznak akkor nem hiszem hogy havi ~10 euró alatt terveznék.
  • Frank99
    hát erre tényleg csak a kockák fognak befizetni. Úgy gondoltam, hogy pár hónapig elleszek ezzel + a fiammal jáccok majd, de úgy néz ki, mégsem. Majd mikor meguntam, betöltök én is valamit, és szopatom a többit...(ez volt a vicc)

pár év, és nem lesz PC-re fejlesztés, hála az ilyen kínai agyagedényeknek...
  • Frank99
    nekem ezért van benn a One Man Army..
    csak ritkán indulok ezzel, mert helyből nem a köcsögökre gondolok, de ezentúl a One Man Army class az első.... tényleg. aztán meccs közben kijön, hogyan is jáccunk. Talán nem véletlen lehet ezt a classt is választani....
  • boomsly
    Ha valaki szeretne belepillantani, hogy micsoda árny-iparág született az MW2 nyomában elég, ha a gugliba beüti: mw2 cheat.
    Nem az iw vagy a steam erőlködésétől "hangos" a net.

Próbáltam csalót feljelenteni, ide is leírtam. Reménytelen.

Végül is mit várunk? Szerintem az iw -ha a hírek igazak és tényleg fizus lesz a multi, akkor az mw2 multiját tesztnek szánhatta, részben- egészben.
    A dedikált szerverek hiánya miatt ki vagyunk téve nekik 100%-ban és persze a csalóknak is.
    Ilyen rendszerrel könnyű lesz bevezetni a pénzes multit.
  • Frank99
    hát, innentől nem valószínű, hogy bármelyik online játékot meg fogom venni. Én 2 db-ot vettem, de gyerek is csapkodja az asztalt időnként, és igaza van.

csak a sok kis köcsög cheater buzi nem látja azt, hogy ha én -és a hozzám hasonlók, akik megvették- nem vesznek többet, akkor előbb-utóbb tényleg nem lesz PC-re fejlesztés...

akkor meg majd ugat a sok kicsi csira, hogy -a PC nem megy semmire-!
    hát ezért, köcsögök, ezért...
  • rexsimus
    Plusz, hagyják érvényesülni a repülő dolgait :D
    Engem max egyszer öl meg heli vagy repülő, aztán már lövöm is.
  • Frank99
    és akkor írja valaki, hogy nincs csíter, csak úgy érezzük.....
    bakker... mondjuk ezt már mondom egy ideje, de mindegy...
  • Gabe18
    Gyönyörű.
    Na most nyugaton az a 15 dollár nem megterhelés,de aki csalni akar,annak már itthon se.
    Hisz nincs is annál szebb mint haverok előtt vagánykodni a minden körben behozott atombombával és hasonlók...
  • Gabe18
    Szerintem egy amúgy rutinos játékos már egy sima wh mellett is esélyes lenne egy 0 halálos körre.
    Ismeri a pályát,tudja honnan jöhetnek,ha e-mellé még látja is mikor közelít valaki,akkor már nincs más dolga mint "megfelelően fogadni".Igaz még így is sok tényező szól ellene,mint a GL,bedobott gránát,esetleg valami égi jármű amit más hív be.De ez már lenne akkora előny hogy jó esélye legyen rá.
  • Frank99
    SOKAT
    este 10 után normálisabban lehet játszani, de csak hétközben....
  • Frank99
    mér, csak nem csaló?????????
  • Frank99
    a 0 kill azért jó, mert pl. én megyek vadászni a kemperekre, mint te.
    Mert ugye az vagy? És nem sikerül levadászni senkinek sem? Olyan még nem volt, hogy 1x se tudjak levadászni cheaterts, kempert, bujkát, legyen az Wasteland, Highrise, favala (ott igazan neims lehet...) Dareil (ott sem igazan tudnak elbujni)
    nagyon gyenge csapat az, aki nem tudja, hova tud elbujni, kempelni az ellen.

Nem azt mondom, hogy nem lehet +csinálni (a gyerek is csinált a múlt hetem 41-et) (de ott ő is halt szépen), de ez ritka..
  • Firerock
    eltakarodnál innen?
  • Frank99
    ok. király a játékod!
  • Prince23
    Akimbó beleférne tényleg, de akkor akimbo nélkül legyen a termi shoti és a g18
  • armageddon666
    Care package + knife.... ezen javítson... Akimbo belefér :)
  • armageddon666
    fordítsuk meg: milyen csalással érné el a 0 halált? mert forogva aimbot az túl feltűnő, még ha akár hatásos is lehetne...
  • boomsly
    Nem, nem az MW1-é.
    Ez az MW2-é az oldal szerint, ami amúgy PayPal.
    15 dolcsi a pack, igény szerint használhatsz belőle bármit.

Én már a megjelenés után láttam ellent, akinek pölö zöld volt a neve, mintha a társad lenne.
    Valamint ezen az oldalon vannak screenshotok és videók is a csítekről játék közben.
    Tehát nem vitaalap.
  • Gabe18
    Én tegnap voltam Sabotage-ben ahol ezt a care package szaladgálást nyomták.De mind a két fél részéről többen.Vicc...
  • Bartn73
    Hát nembirlak megérteni ugyan mondmá el nekem milyen fegyverrel lehet téged lelőni ami után nemfogsz:buzi,kemper,ulow,fasszopó gl geci+szemeteszsákozni?ugygondoltad hogy elötte megkérdeznek őő bocsi uzival mehet ak-val mehet vagy az egeret elengedjem? igen nem?
  • Prince23
    Két nagy baj van egyébként a gémmel:

1. Akimbó
    2. care package knife mix

erre varrjon valamit már az IW pls. mert megyek vissza cod 4-re :D vagy maradok SD-n. ott nem csinálnak ekkora faszlowságot :D bár néha én is csinálok iet, na.

keszi
    kár hogy leléptél a havas pályáról 2 deaths után, nem rég HC SD-n vótá :D
  • Kicsikiraly
    Otthon felraktam (eredeti a játék) és minden rendben volt a telepítés alatt, de most egy másik gépre próbálnám feltelepíteni, és nem olvassa vmiért a második lemezt, berakom, okéznám le a telepítőablakban mikor kéri, és csak jön fel újra az ablak.
  • hyjal
    Ezt a kérdést magadtól találtad ki,vagy segített valaki?
    Akkor leírom a gyengébbek kedvéért:2kill között bújkálva csináltam a screenshotot
  • hyjal
    Nem,nem védték a seggem mivel egymagam játszottam barátok nélkül.
    egyszerű:7es killstreak-et összehozod,eltolod a harriert,aztán 9es streaknél pedig a pave lowot,de persze el vagy bújva.eléred a 11es killstreaket mert a harrier meg a pave low darál közben,és ha elmúlik a pave low elnyomod a chopper gunnert.Persze olyan helyre kell elbújni hogy senki se lásson.Utána már csak rajtad múlik hogy mennyit tudsz összeölni.Kemp nélkül nem lehet megcsinálni ezt hozzáteszem.Egyébként ez lett a vége:

• Gabe18
    Hétvége van,a 15 év alatti korosztály is jobban gép elé kerül... Bár ki tudja ez mennyit számít.
  • Skyline
    Magamat hergelem,részemről végeztem a COD játékokkal,ezzel a szeméttel még tolom amíg végleg meg nem unom. De amint jön BF2 vagy bármi más netes mókalehetőség uninstall...