24218
Modern Warfare 2
-
ACE #13005 Érdekes én még nem voltam egyrészt olyan serveren, ami laggolt, másrészt hogy valaki a GL-ezéssel vagy egyéb perk összeállítással lerontotta volna a játékomat... Biztos én viselkedem furcsán, de érdekes hogy itt is csak egy-két ember nyávog mindig ezek miatt... elgondolkodtató... -
Az volt a kasztom neve :D (riot + dual desert) -
Skyline #13003 Persze minden játékban vannak cheaterek. Csak majdnem mindig van egy admin aki kibassza,vagy van egy votekick opció hogy eltüntesd,vagy legalább próbálnak tenni ellenük,nem hazudoznak a semmittevés mellett 2500 lebanolt cheaterről....
Itt egy dolgot lehet tenni amikor cheater van: kilépni...És akkor megint jön hogy nehéztalálni lagmentes helyet,idiótákkal hemyzeg a pálya stb....Mire megint találsz egy jó helyet ahol értelmes arcok értelmes pinggel nyomják pályaávltásnál jön egy barom ai ezt elbassza és mehetsz megint keresgélni...Csodálatos...:) -
xxxpaulxxx #13002 SÜN! -
xxxpaulxxx #13001 ez kegytlenXDXDXD -
Gabe18 #13000 A sok fegyver-perk szidásban ne feledkezzünk el a pajzsosokról sem. 
Eddig is egy gyáva nyomorékságnak tartottam,de most bementem a Bling perkemet fejleszteni HC TDM-be ahol a pajzs egy újabb nagyszerű tulajdonságát fedeztem fel.Ott már egy lökésre is megdöglesz... Hát tiszta vicc volt ahogy körbe-körbe szaladgáltak ketten a pajzsal és mindenkit felökleltek... -
Kéne egyet darálni közösen... 
-
biztos valaki a konzollal játszadozott :) -
nekem is ^^, -
Unreal1942 #12996 Megvártam a következő mapot is. Elindult normálisan és 30-40 másodperc múlva megint kezdte. -
Gabe18 #12995 Még jó hogy nem lehet csalni,és egyéb "illegális" dolgokat művelni.Tehát ha egy embert látsz felugrani 30 méter magasba,az csak a véletlen műve lehet,vagy hallucináció...
-
Unreal1942 #12994
Most ilyen hoston sikerült játszani. Minden jump kilőtt az égbe és sérülés nélkül érkeztünk. Mindenki. -
annyit fűznék hozzá, hogy a GL-t én is használom, amikor többen jönnek, közéjük küldeni.
sztem erre való, nem kezdéskor beborítani vele a pályát. Tényleg unalmas a siránkozás a fegyverek tápossága vagy powere és egyébje miatt....
nekem egy level, és lesz 1887. Ki is fogom próbálni, ennyi. -
akkor most nyúlnod kell;) hud tájolás benne van. -
Szerintem le kell szarni :)
vagy az ilyen agyilag zoknikat (mert azok) ki lehet készíteni ha abszolút békésen lépsz fel :) egy szimpla ":)" ütni tud ám :)
-
Jah! és nem lett a cfg-hez nyúlva.
-
nem egészséges cfg ét piszkálni, pláne ha nem tudod mit állítgatsz:)
vagy letölteni minden szar cfg et a netről, mert az majd jobban "adja" (szöveg a 12-18 évesig korosztálytól). -
Valaki elmagyarázná nekem miért van rinya a SCAR-H miatt? Erre már tényleg kiváncsi vagyok. -
HELP!!!!!
Nem tudom hogy kerültek beljebb hud-ok...
De tudja valaki hogy kell visszaállítani?
-
Gabe18 #12986 Hát aki szét GL-ezi magát minden körben,az elhiszem hogy jobban élvezi mint akit felrobbant vele örökké,ez biztos.
És igen,ha játszok,szeretnék minél többször nyerni is,akkor én most "vérpistike" (vérgabika) vagyok?
És mégis,nekem sose lenne pofám a saját társamra beírni hogy "noob" csak azért mert esetleg utolsó emberként 1v1-be elrontja.Pedig 3. prestige-ben egy kis tapasztalatom már van erről a játékról,és van hogy már amerre elindul szinte tudom hogy ebből már nem lesz semmi.De eszembe sincs "lealázni" ilyen beírásokkal azt a valakit,még ha full kezdő akkor sem.
Engem viszont a sok GL/Akimbos/Level Hacker le-noob-oz/hülyéz/idiótáz mikor 1v3-ba nem tudom megnyerni nekik a kört.És ott aztán mindegy hogy beked 1 kill-ed van vagy 12,ha szerintük hülye noob vagy akkor be is írják.Hát szerintem inkább itt kezdődik a "vérpistike" szint. -
Áhááá...
hmm... kár -.- akkor már értem miért nem így gyűjtenek Nukera :D -
Gabe18 #12984 De az ACR-el akkor is meg kell célozni az embert és nem hal meg egy lövésből akármilyen pontos is,míg az Akimbo 1887 Stopping-al még mindig fél utca távolságról célzás nélkül egy klik és meghaltál. -
A killstreakhez nem adódik hozzá, de szerintem nem is kell, jó ez így. -
és a Scar miatt megy a rinya meg az Akimbo shotik miatt, közben ACR mintha nospread/norecoilt használna az ember :\ stopping powerrel a damage is tűrhető -
mibe nem számítanak bele? O.o -
Ezt még a SCARos témához:
A különbségek azt hiszem egyértelműen látszódnak. A fal, amire tüzeltem kb. 25 méterre volt tőlem (mid range). Mindegyik fegyverrel (automatikus üzemmódban) a teljes tárat kilőttem egyszerre, amire lehet mondani, hogy hülyeség tunkolni és ettől a SCAR még mindig túl pontos 1-2 lövés leadása esetén, de ne haggyuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy a TAR is halálpontos az első lövés leadásakor... -
harmadas #12979 thx -
Lőjj ki egy teljes SMG (submachinegun) tárat, anélkül, hogy 1 lövést is elhibáznál. -
harmadas #12977 Challenge: "Mach 5" - Shoot an entire SMG magazine without missing a single shot. ezt vki forditsa le pls -
az emergency airdropban talált cuccok nem számítanak bele -
Először lettem ideges a játék során... megpróbáltam elérni a Nuket :D meccs vége után ki is vettem gyorsan killstreakek közül x)
Emergency Airdrop nagyon durva O.o
Harrier Strike
Emergency Airdrop
Chopper Gunner
most így játszom :) de Harrier helyett lehet Care Packaget teszek. -
Nekem is. -
aham, thx -
nincs, felhasználó csinálja a host servert, ugy tudsz SG ről játszani másokkal ha friendsbe felveszed őket és a lobbyba összegyültök -
steam/settings/name -
xxxpaulxxx #12970 ezek szerint a játékot se követed:D
nincs:/ -
nem kísérem nyomon a topikot
már megoldották hogy ne csak random játékosokkal játszak?
esetleg van sg szerver? -
Unreal1942 #12968 A STEAM ben. -
Na akkor még1x:
"Valaki írja már meg nekem, hol tudom a nevemet átírni?" -
koandras #12966 a színezés ott van a bannerban...............