24218
Modern Warfare 2
  • armageddon666
    én minden mellé berakom a marathont mert különben elalszom :( sokszor is halok... aztán ha épp beraktam valami taktikusabb (nemmarathon) perket akkor meg aláztam... de majd bealudtam :D kell a szaladgálás... aztán majd megunom és akkor lesz még perk amiből választhatok :) scavenger szimpi
  • Gabe18
    Érdekes,most láttam olyat hogy gyereknek Marathon nem volt berakva se Lightweight,mert mikor megölt ránéztem a perkjeire és Sleight of Hand meg a Stopping volt neki.
    Aztán mégis gyorsabban futott bárkinél...
  • Frank99
    ez ma akkor volt szép, mikor leszedtem valakit, EZ volt nála, és futottam vele, pont Ő került elém :-)))

olyan szép lehet belemosolyogni a saját fegyverembe nem?

majd lekaptak hamar, de megérte. 1 level, és enyém lesz a DRÁGASZÁG.
  • Gabe18
    Én nem fogadnám el ha tehetném,de mivel nincs választásom együtt kell élnem vele.

Ha már 1887 akimbo akkor legalább ne a "roadrunner" perkeket rakná mellé,de hát ez igy szokta egymást vonzani...
  • armageddon666
    nincs megoldás
  • armageddon666
    Ma Akimbo 1887/Stopping Powerrel toltam, kaptam is hogy noobakimbo, mondom noob glock, aztán mosolyogtunk, és játszottunk tovább, és a végén gg... simán elfogadható szerintem...
  • Petersson
    Sziasztok!
    Átvettem egy srác COD6-ját. Szoc.problémám, hogy nem az ő profilját szeretném folytatni, hanem nullázva előlről. Tudna erre valaki megoldást?
  • boomsly
    Ha valaki majd egy ilyen masszív gyakolásban fog egy szál késsel rohangálni....

Ahogy olvastam egy cikkben a DiCE buzgón olvasgatja az MW2 fórumokat és kijelentették: ők nem követnek el ilyen kapitális hibát, ezért lesznek dedikált szerverek az új BF-ekben!
  • Kicsikiraly
    tök változó. van hogy rengeteget kell várni, és utána ráadásul unable to connect to host, de van hogy rákattintok a find gamere és két mp múlva már tölt is a map
  • Gabe18
    Jó hát nálam semmi nem játszik ami Akimbo mert egy irdatlan hülyeségnek tartom ebben a formában ahogy itt van.

"shotival is csak azért nem kell célozni mert ameddig elvisz, ott már nem lehet mellélőni mert az arcodban áll az ember"

Hát pont az Akimbo 1887-nél ha 20 méterre áll az ember ott is megdöglik ha a Stoppingal párosítod.Semmi bajom nincs a sima 1887-el,de a kettő együtt vicc.
  • tommygear
    akimbo glock keményebb, ma rávettem magam és megszereztem :D
  • armageddon666
    Nekem igen. Szerintem kevés a player :\
  • armageddon666
    célozni is kell... omg... shotival is csak azért nem kell célozni mert ameddig elvisz, ott már nem lehet mellélőni mert az arcodban áll az ember... ezzel szemben raffica kurvapontos és erős... de tényleg az 1887t kell szidni... (és mellesleg Akimbo Glock durvább)
  • tommygear
    nincsenek szerók, de am ma nekem jó volt
  • Firerock
    nektek is kurva sokáig keres szerót a játék?
  • Gabe18
    Ez a Raffica egy Stopping Power-el és FMJ lőszerrel igazán elegáns és hatásos fegyver.
    Elegáns mert célozni is kell vele,nem az az ész nélküli puffogtatás mint az Akimbo shotgun és társai.És hatásos mert ilyen kiegészítőkkel kis és középtávra már-már felér egy Assault fegyverrel,akár egy hármas-sorozat is halálos lehet,de kettő már tuti.Sőt még hangtompítóval is elfogadható.
  • Rundstedt17
    privát hacket(is) árusító oldalon,bár lehet hogy komolyan gondolta az író :D....
  • Kly
    N/C
  • tommygear
    na végre megvan az infected title :)
  • Frank99
    ez vicc.
  • mNzJean
    Muhaha , hol találtad ezt a magas röptű irományt ?
  • Gabe18
    Aki ezt a szöveget írta,annak a jövőben komoly karriert jósolok a politikai életben mint ilyen "beszédíró".
    Ennyi szemétséget ilyen tudatosan megmagyarázva leginkább ott látni.
  • Rundstedt17
    Pedig állítólag a cheat fejleszti a játékstílust:
    "Nem célunk a PUB szerverek elárasztása csalókkal. Sokkal inkább az élvonalbeli eSport játékosok támogatása, akik így jobban felkészülhetnek a csatákra. Igazolt, hogy a Private Hack használata rövid idő alatt is kiválóan javítja a játékstílust, így a hack 1-2 hónap használata után el is hagyható! Elítéljük, akik Undetected Hacket készítenek ingyen, PUB-ra, hogy ezzel mások játékát, pihenését szándékosan tönkretegyék!"
    XD
  • armageddon666
    SitRep és nem Site Rep... Situational Report vagy mi.
    Insertion és nem Invention

"Hülye amerikaiaknak készült" szöveg nagyon fals szöveg... erősen konzolport, ennyi biztos.
    Nem a játék miatt megy be a suliba fegyverrel... csak vannak akik erre szeretnék fogni, mert nekik is kell csinálni valamit hogy kapják a pénzt...
  • armageddon666
    Én szerintem egy WHst láttam eddig... és az sem borította fel nagyon a játék egyensúlyát... nem tudom titeket hogy rak mindig össze a csalókkal :\
  • aflamin
    hej!

tegnap karachi mapon megy ezerrel a gém (demolition), enemyből meg néhányan használták ezt a tactical inventiont amit tapasztalatból tudom hol kell keresni és ha megtalálok egy ilyet (rendeszerint a tetőkön + a gazdája is ott kempel valahol) egyből kinyirom az illetőt + mégegyszer mikor spawnol.
    na erre kaptam olyat. elküldtek mindenhova :S
    amit nem értek, mert miért volt olyan láma h nem dugta el? ráadásul challange-t is kapunk érte + a site rip is ezért van. na mind1

ez a gém télleg az azmariakikank készült akik lusták mindenhez és ha felb*sszák az agyukat, fogják az igazi fegyvert és bemennek a sulijukba, mert nem tudnak érvényelsülni :S szánalom és szomorú
  • Shadow DooM
    Végre meglett a második Nuke (hardcore-on),a Sub Base pályán,megkaptam a "Global Thermonuclear War" cimet:D:)
  • Boron Power
    Ja, toltam mindenfelé, cod4-ben a saját origi szeró megszűnte után a Tudatlanra szoktam feljárni.

KL
  • Boron Power
    Én is eldöntöttem, ha jön a Bad Company 2, hagyom a codot a faxba. Pedig online csak ezzel játszottam kizárólag, már a cod uo óta.
  • Boron Power
    A 2009. novemberiben volt a 41. oldalon.

Elvileg innen le is lehet szedni, bár most túlterhelt a szerver:

http://rapidshare.com/files/313881977/gamstr0911_mrmatyi.rar

rarpass: bdwmatyi

KL
  • RatBaG #13095
    utálom az ACR-t. na jó, ez kicsit erős, de hiába lő úgy, mintha lézer lenne, keveset sebez...
    AK a fasza, meg az M16. másodlagosnak meg a tökös legények pumpálós shotit visznek
  • xxxpaulxxx
    gl meg perkek nélkül?
    Menj cszni
  • mNzJean
    Lol nem is olvastam , melyik számba november , decemberi ? Holnap be is szerzem.Lehet csak korán nyilatkozott...elsőre nekem is nagyon bejött a multi , csak rájöttem,hogy ez a steames rendszer mekkora fos , most a pubos funoláson kívül más lehetőséget ebben a játékban sajna nem látok. De nem is baj mert most olvastam ,hogy az új battlefield punkbuster alapú lesz dedikált szerverekkel , szerintem ott lesz újra komolyabb közösségi élet...
  • owen20
    sziasztok!
    ide irok remélem nem baj!
    olyan problémám van hogy feltettem a játékot nem ps2-höz köthető sima pc-s game és amikor tegnap elinditottam semmi baja nem volt ma inditanám és hibát ir ki alkalmazás hiba valami memóriacímre nem tudott írni vagymi
    ez mitől lehet?
    még1x bocs
  • Miley Cyrus
    Ez a Kl_atya'tok, CoD4-en is osztotta, vagy még osztja:O
  • Gabe18
    Igy van.Ez a rendszer alapjaiban xar.
    Hát mekkora vicc már hogy kb 3 perc alatt nagy nehezen elindul egy meccs.Betölti a pályát,erre első körben aim-os gyerek lő egy 5-0-t.Forog mint a ringlispil,teljesen egyértelmű.És nem lehet k...ni a jó ..........-ba,hanem az összes normális játékosnak kell elmenni,hogy újabb percek alatt keressen egy másik csapatot.
    Ha két kör után valaki AFK akkor nem lehet kitenni,hanem várni hogy a csodás rendszer észrevegye hogy "inactive",addig az a csapat egyel kevesebben van.
    És akkor még a sok GL/roadrunner/egyéb emberkéről nem beszéltem,akikkel így kénytelen vagy együtt lenni ha tettszik,ha nem.Meg is kaptam egy magyar klántól a minap mikor a GL-ezésükre írtam valamit hogy "azért van a játékban hogy használjuk".Hát most erre mit lehet mondani....
  • Boron Power
    Izé olvastam Reapert a megjelenés utáni Gamestarban. Kicsit bedícsérte a játékot.

Mennyit fizettek neki? :)

KL_atya'tok
  • OMEGA RED
    Az ACR nekem is kedvenc fegyom. csak keveset használom mert közben próbálom kimaxolni a többi cuccot is.
  • Khandiszno
    Nah ez az ACR egy isteni áldás...baromi pontos és lehet vele darálni
  • mNzJean
    "Nincs idom proplayre"

Nincs is ezzel semmi baj ,hisz mindenkinek mást jelent egy játék . De nekem személy szerint az a gondom ,hogy ha szinvonalas játékot szeretnék GL meg pubhero perkek nélkül akkor erre nincsen lehetőségem. Az admin által "felügyelt " szervereken nem volt kötelező játszani , volt ezeken kívül 1000 másik , mégis minden magára valamit adó játékos a moderált szervereket kereste , vajon miért ? Akinek meg csak kis kikapcsolódás kell GL el meg martydommal azoknak mindíg ott lesznek az alap szerverek , csak a fejlesztőknek tiszteletben kellene tartani azt a kisebb csoportot akik ennél magasabb szinten szeretnek játszani.