24218
Modern Warfare 2
  • Fpocok
    1. Lesz béta, de csak azoknak akik a bizonyos oldalon rendelik elő.
    2. Nem lesznek módok, mivel DICE nem akarja, hogy moddolják az új engine-t.
  • Gabe18
    A BC2 két nagy előnnyel rendelkezik ha jól látom.
    1.lesz beta,tehát kipróbálható,és talán a bejövő véleményeket is figyelembe veszik még.
    2.lesznek modok,így egy idő múlva az alapjátékot a közönség ígényeihez lehet formálni.

A Mw2 is lehetne jó játék,ha lennének modok (ahhoz viszont kellenének saját szerverek is...) és ezt a sok marhaságot (Gl,Akimbo,HB szenzor,Marathon-LW Roadrunner) néhány szerveren kiszórnák,vagy ezeket úgy átalakítanák hogy ne legyen ennyire "játékgyilkos".
  • Unreal1942
    Nem mondta senki, hogy ez csalás. Egyszerűen olyan dolgok amiknek ilyen formában nem lenne helyük a játékban.
    Valami kicsit is magára adó játékos nem is használja őket.
    elismerést nem is fogsz vele ki vívni sehol sem.
  • ChaosTeam
    Mondjuk ez is gáz, ha egy ilyen hack miatt kerül az ember egyből 70-es szintre, akkor is, ha bant nem kap utána..... Én mindent magam akarok elérni és nem egy szar cheat hatására....
  • Szega87
    az nem baj
  • danny94
    azt sem tom, h mi az... >.<
  • Szega87
    amig nem használod az említett perkekkel a carpackage markert addig nincs is gond.
  • Boron Power
    Lehet, hogy neked van igazad, de hirtelen több ilyen topik is előjött. Meglátjuk.
  • danny94
    figyelj, ez 1általán nem csalás, és nehogy azt hidd, h a fegyvereimet nem használom...
    1ébként ez egy taktika, nem kempelek, nem csitelek... >.<
  • Szega87
    én anno felvettem videóra wegame kliensel és linkeltem is a videót mikor bedobott egy hackolt szerverre, de nem bannoltak , meg miért is bannoltak volna, nem én akartam oda menni, IWnet dobott oda, ki is léptem. Szerintem csak egy próbálkozás és lavírózás a penge élén táncolva, hátha feloldják a megtért bárány banját. De ez magánvélemény
  • Boron Power
    Hát a franc tudja. A másik fórumban is hasonlókat írnak. Meg ugye cod5-ben is voltak olyan szerverek, ahol egy lövésre szintet léptek. Azt persze nem tudom, hogy ilyenkor a hostra keveredett embert is banolják-e. Ha igen, akkor elég nagy a baj, mert ezeknél mire kidumálod magad...
  • Szega87
    MW2 megjelenésekor a hype meg az újdonság varázsa miatt egekig magasztalták, most ugyanez van BFBC2 fronton, bár halkan megjegyzem én nem bántam meg hogy megvettem az MW2-t, mert a hibák ellenére is nagyon jó és élvezetes, ráadásul mostmár napi szinten fix 10-12 emberrel partyzunk és ez eléggé megnöveli az X faktort
  • Unreal1942
    Persze használja. Így könnyebb beazonosítani azokat akik másképp csak free fragek lennének :)
  • koschwarz
    egy bc2 videóban sem láttam ilyet, pedig tudtommal mindegyiket megnézem. viszont olyan volt már a bf2-ben is hogy a helikoptervezetőt az .50 cal puskával fejen lehetett lőni a helikopter plexijén keresztül (de csak ezzel a puskával), na de egyáltalán ez nem egyszerű mutatvány.
  • koschwarz
    igen, csak a bc2-nél a konzolosoknak már megvolt a BÉTA teszt, és elvileg lesz pc-n is béta...és az eddigi beszámolók egyöntetűen pozitívak. úgyhogy van alapja a bizakodásnak.

míg a MW2 esetén kaptunk nagyon kúl összevágott videókat, aztán tessék a pofáraesés.
  • koschwarz
    de hát ha az idióta fejlesztők ilyeneket raktak a játékba, akkor miért ne használja?
  • Unreal1942
    Lehet, hogy így lesz, de egyelőre remény. Mint ahogy az is, hogy talán itt is rendbe tesznek egy-két dolgot.
  • Unreal1942
    Akkor te vagy a közellenség. A lehető legszánalmasabb láma combót használod.
    Süt róla, hogy semmi közöd nem volna a játékhoz, ha nem lennének benne ilyen ultimate superhero képességek.
  • ChaosTeam
    A sok BC2 rajongó nehogy úgy járjon majd, mint mi az MW2-vel... Ezt is mindenki várta, istenítette és megjelenés után derültek ki a hátrányai...

Lehet az Istenített BC2 is egy nagy rakás szar lesz... kár előre a megváltót látni benne.
  • Szega87
    a második link csak egy level hackes hazug disznó
  • sonic syndicate
    cod mmo
  • danny94
    hy!
    ti milyen fegyver kiosztást (class) és hozzá milyen perket használtok?
    én most Ninja taktikát használok: könnyű fegyvereket, és Marathon, Lightweight és Commando perket hozzá...
    szal ilyen jó összeállítások érdekelnének...
  • gagax
    Láttál te már BC2 vidot? sok értelme lesz hogy felmegy a sniperes a hegyre és onnan úgy lő hogy akeze nem mozog a heliket 1 lövéssel öli.... az se lessz ennél jobb ha ezek benne lesznek.... a pálya másik feléről lelő mert te ida spawnoltál az meg azt gondoplja jó szórakozás ha leszed és nem tudsz játszani... abb igaz hogy ott lessz dedikált szeró stb és így élvezhetőb + lesz valamennyire közösség ...
  • bazsi83vp
    Lenne egy kérdésem. A sima mw-nél meg lehetett azt tenni, hogy a single pályákat kitöröltem és úgy multiztunk. Ennél vajon lesz belőle probléma?
    (a zone/english mappában vannak) Itt ugyan úgy meg vannak mp előtaggal jelölve. Szerintetek lehet baj, ha kitörlöm a többit? (persze azon kívül hogy nem működik) Tapasztalat, vagy látott-e már más forumon vki ilyen témát? Ne foglalja a helyet az ami esetleg nem kell. Előre is kösz a választ.
  • Boron Power
    Mostanában én sem warozok, de publikon is elvárnám az 50-es pinget(egyébként itthoni szervereken 10 és 40 között van normális nettel).

A public természetesen nem véresen komoly, de azért szerintem a többség nyerni akar. A kisebbség, aki nem akar nyerni, annak tökéletes ez a mocsár, amit létrehoztak.
  • Kandurex
    50ms a te és a szerver kapcsolata, erre még rájön az ellenfél kapcsolata, a késleltetés és szinkronizáció, szóval adj még hozzá bőven.
  • Unreal1942
    Nem véresen komoly, de kihívás. És mint ilyen az egészséges ember szeretne jobb, ügyesebb lenni a másiknál. Versenyszellem.
  • ACE
    Na látod Te "warozásban" gondolkodsz, de én leszarom a warozást, nekem ez játék és nem munka. Nem tudom mit értesz normális serveren, én ebben a játékban ha valaki ott van, és lelövöm, az meg is hal, nem veszem észre a késlekedést, ennyi, mást nem figyelek...
  • ACE
    Valóban nem vagyok egy kocke szintű ember, de a nagy számok törvénye alapján azért nekem is kellett volna találkoznom hasonló dolgokkal, de nem találkoztam... Csak azért hogy ellenpéldát is mondjunk itt, és szerintem sokan mások is így vannak ezzel, akik viszont nem írnak ebbe a fórumba.
    Csak azt sajnálom hogy egy-két ember presztízs kérdést csinál egy JÁTÉKBÓL! Sokan úgy fogják ezt fel, mintha a munkájuk volna jó eredményeket elérni benne, vagy sport lenne. Pedig ez attól még játék marad, nem véresen komoly.
  • Boron Power
    Bakker te tényleg nem játszottál még normális szerveren multit? Simán észrevehető, hogy késnek a találatok már 60-nál is, 100-nál már egyértelmű.

Warozni 70-es ping feletti(van aki még alacsonyabban húzza meg a határt) szeróra sokan nem is mennek már.
  • ACE
    Tudod mennyi 50 ms? A másodperc 20-ad része :) Az kurva kevés idő ám :) Annyi idő alatt lépést sem teszel nemhogy bejutsz valami ajtó mögé :D
  • Unreal1942
    A pálya váltás az valóban 1 perc. Csakhogy. Mire betesz valahova az nem mindig zökkenő mentes. Főleg akkor nem, ha 3-4 emberrel akarsz együtt játszani. Van, hogy csak 1 ember jut be az adott lobbyba, van, hogy egy marad ki, Akkor lehet kezdeni újra. Aztán lemegy 1-2 map...és szétmegy a lobby mert pl nem tetszik a soron következő néhány embernek, de nem szavazódik el. Vagy épp ellenkezőleg el szavazzák és ezért.
    És akkor még ott van az is, hogy van van két GL huszár meg két superhero cikázó villám + 2 terminátor. Játsz ellenük jó szájízzel vagy keress új lobbyt. Esetleg xar a host és lagzik az egész... Na így mindjárt lehet 10 perc egy egy játék között.
  • Sith
    A baj az ellenszerekkel hogy általában ugyan olyan vacakok mint amit meg akarsz állítani vele. Pld pajzs ellen GL vagy sprint és kés. Ép csak ha te váltasz akkor, annak nem csak a delikvens látja kárát a túl oldalon hanem más is, ő is ideges lesz, ő is vált és szép lassan 1 ember miatt rohangáló akimbos GL es szerver lesz az addig jó kis szerverből.
  • mNzJean
    Akkor te vagy az IW reklámembere vagy , vagy nagyon keveset játszol .
  • mNzJean
    Elképzelhető , de mi is tegnap TS-n erről beszélgettünk , ha kijön a BC2 úgy hajítom a kukába a cod6-ot csak úgy repül....Funolni tényleg jó , de aki kihívást és értelmes játékot keres kemény ellenfelekkel az máshol keresgéljen . Sajnos.
  • Boron Power
    Csak a pinget kiemelve láttad már a feliratot amikor szervert keres?
    Elkezdi <50, <60, <70, és így tovább.
    Korábbi codoknál, de akármilyen játéknál az 50-es pingű szervereket már messziről kerülte mindenki. Itt meg ha 100 a pinged még mindig zöld.

Persze véletlenül sem számokkal jelzik a pinget, had egye a hülyegyerek. Ezért látszik a killcamban úgy, hogy már két méterrel a fal mögött vagy és úgy kapsz találatot.
  • ACE
    Szeretem ezt a mondatodat "tudást igénylő játékstílus".
    Ehhez a játékhoz kurvára nem kell tudás. Aki többet játszik vele, az jobban nyomja, jobbak a reflexei, könnyebben megismerik az ellen-t. Ez nem tudás, hanem tapasztalat.
    De érdekes egyébként Skyline, hogy én soha nem találkozom az általad említett negatívumokkal, soha nem jött rám gránás, GL eső, nem sűrűn lőttek el pixelből thermal-os fegyóval, nálam 1 perc a pályaváltás, nem 10-15, a pingem is a legritkább esetben szar, akkor is Ground war-ban, a Scavenger tudtommal csak a más által elhagyott szintén GL-es fegyóból tölti újra a gránátot... stb.
    Sza'l biztos ez furcsaság, de az általad említettekkel nem találkoztam, bár biztos neked nagyobb tapasztalatod van, nem tudom mennyit játszottál a játékkal.
  • Skyline
    Pont ez az az ok amiért többé nem veszek Cod játékot és mégcsak a szutyok DLC-kért sem fogok egy forintot sem fizetni.
    Ahogy sokszor leírtam: pufók amerikai noob hülyegyerekeknek készült a játék. És ezt hűen tükrözi az összes bemutató ahol állandóan Xbox (na melyik ország a hazája?) volt a játék alatt....Nekik készült ez a játék...
    Dedikált szeró pedig nincs és nem is lesz,hogy pc-n is eladható legyen a játék ne warezolja le minden hülye...Így az Iwnetet is ellehet adni mint definitive multiplayer expreience szolgáltatás....
  • Unreal1942
    Lehet pont ez a balansz a játékban. Vannak ügyesebb játékosok akik ellen csak akkor tudja vérpistike élvezni a játékot ha van esélye. Hát megadták nekik. Még így se jobbak, de van sikerélményük. Igaz ez tényleg a jobb játékosok rovására megy sajnos. Így elvesztik majd a normálisakat és maradnak a noobok. Elég sokan lesznek és jól szórakoznak majd.
  • Boron Power
    Már ne haragudj, de én nem a játékstílusom elleni ellenszerként értékelem a gl-t, meg az egy lövéses shotgunt, stb, stb.
    Játszhatok akárhogy, fejre is állhatok, akármilyen hülyegyerek le tud így lőni.

Cod, cod uo, cod2, promodos cod4, ezeknél észreveszed ha jó játékosok ellen tolod, mert lősz 1-2 fraget. Itt a jó játékos is beszopja(nem véletlen, hogy a régi nagy neveket nem lehet itt megtalálni), mert kifog egy rossz szériát és kap gl-t, claymore-t, hőkeresős sniper lövést, majd helikopter, harrier. Mindeközben akik lelövik kb. 2 hónapja codoznak, fogalmuk nincs az egészről.