24218
Modern Warfare 2
-
Jókor fotóztál :) Pont 2 ember készült csatlakozni hozzátok. Sebaj, majd legközelebb! -
nyertetek? :D -
csalókat nem kell tolerálni... a csalásra lehet késztetést érezni és lelkieket megmagyarázni, de semmi nem jogosítja fel rá az embert...
---
KCSDUCK - nem szórják ki az embereket, ugyanis nem figyelik a bejelentéseket... a VAC banolgatja azokat akik publikus hekkeket használnak... priváttal nem sok mindent lehet kezdeni mert gyorsan frissítik... X22 pl. ha detected lesz mert frissítik a VACot, akkor központilag inaktiválódik a csalás, hogy a fizetős csalók ne bukjanak le :D nagyon komoly :\ -
BIKA95 #13285 No komment...
-
KCSDUCK #13284 Gabe -18
Mi ilyenkor azt írjuk be hogy :go report steam bye bye buy new mw2
50%-ban beválik és elmegy az illető.
Amúgy szedik le őket csak lassan, mint a pénztárnál amikor 30 állnak és a sor nem megy -
"Abba lehet fejezni" a személyeskedést! Ez kifejezetten szól az ÚJ topic-lakóknak! Köszönöm. -
én csak glitchert kaptam a care package-el való futásért:D -
Gabe18 #13281 Ja,hát ezeket kell "nekünk" tolerálni.Azért csal mert unja,azért csal mert kiereszti a gőzt,azért csal mert más is csal.
És komplett magyarázata van,ami szerinte teljesen reális.
És ha én most leírnám amit gondolok róluk,meg hogy szerintem mit kéne velük csinálni,akkor én lennék a nem normális kockabaromállat,aki szegény kis gyerekeket bántja.Úgyhogy nem írom... -
BIKA95 #13280 Last stand noob,Final stand noob,,NUB,, Sniper noob, Semtex noob, ezeket mind megkaptam... -
Gabe18 #13279 Mond nekem aki egyszer 70 szinten át sima pisztolyt vittem a sniper mellé.Igazi élmény volt az akimbo 1887-el szembe találkozni egy folyosón...
-
elég volt csak "byzhouse" nevű reg kommentjeit elolvasnom
-
ez az internet egyik hátulütője, más játékokban is van hitboxcsúszás. Eleve látható a videón, hogy marathon+lighweightbe fut a sniper plussz még a net miatt csúszik egy 100 ms-t, ilyenkor van hogy összeesik fedezékben a fal mellett és ordít, hogy :
"a büd** ku**a an**d, már rég bennt voltam a fal mögött mikor lelőtt"
erre szokták mondani: "Hello, welcome to the internet" -
ha valaki utálja a csalókat, itt kiöntheti a lelkét:D
érdemes mosoporr hsz-eit nézni, aki a csalók oldaláról közeliti meg a dolgot -
azért még várjunk picit az utolsó mondattal
-
KCSDUCK #13274 Ja és még mi lesz kiszedve benne, csak hogy a konzolosoknak jó legyen -
KCSDUCK #13273 Jean és szerinted a Bad Company 2 nem lesz mesejaték. Egy háborús jatek nem lehet lehasalni nevetséges.
-
Szerintem rosszul értelmezitek . Képzeld el ,hogy van olyan játékos / nem ebben a játékban / aki képes komoly energiát , időt, pénzt belefektetni abba ,hogy egy adott játékban jó eredményeket érjen el . Hogy miért ? 1, elismerés , cikkek,interjuk , riportok stb.., 2 egy jó csapatban részvétel , 3, pénz , 4, LAN , 5, klántalálkozók. Szóval mi amikor megvettük a cod6-ot valami ilyesmire vártunk , de ehelyett egy mesejátékot kaptunk. Elhiszem ,hogy jó ökörködni a haverokkal , felbaszni pár embert a GL-el de mindez tart 2-3 hónapig , utánna elfelejtitek a játékot , ez is egy hozzáállás , csak az a baj ,hogy ez a két csoport nem tud külön játszani.Itt cseszték el a cod6 ot.Mi is pubolunk a cod6 al nem rossz móka , de ennyi sajnos ebből nem lessz több. -
ACE #13271 Erre énis mondhatnám, hogy jó fegyvert használsz? Akkor Te is noob vagy, miért nem használsz gyengébb fegyvert, amivel nem olyan könnyű ölni? Az igazi ászok azt használnak, nem? Egyébként én jó ideje M4-et használok, és nekem bejön, pedig tudom az a leggyagyibb fegyver, majd később talán áttérek az M16-ra, ha lesz annyi rangom :P -
OMEGA RED #13270 hát én szerencsésnek érzem magam köztetek. Eddig amióta játszom semmi gondom. persze fel kell nőni a feladathoz. legyen az búgos user vagy cheater. nem pedig sírni. én speciel tök jókat jászom és nem panaszkodok... -
Gabe18 #13269 Hát én szinte csak SD-zek,ott még nem nagyon fordult elő hogy egy kör alatt ellőttem volna az összes sniper töltényt. -
KCSDUCK #13268 Ha 1887 nem szedték le jól a hatásfokát, akimbó+fmj ugyan olyan mint volt sajna -
boomsly #13267 Ezért nem kellett volna "külföldre menni". Ilyen ezen a fórumon is volt már és lesz még.
Ma tiszta hiszti a játék.
Mindenki vádaskodik, hisztizik, noobol.
Egyik csíter szidja a másik anyját.
GD-ben az ellen AK-val kilövi a szomszéd tetőn lévő snipert, rögtön jön a nobb és aimbot.
Pedig csak wallhack és no-recoil
Nem emlékszem, hogy bármely multis játékban ekkora vitát váltott volna ki a csalás, hackelés és olyan dolgok, amik csak itt léteznek.
GL, akimbo, roadrunner, MB és a többi.
Pedig már játszottam néhánnyal. -
rexsimus #13266 Nagyobb tár se? :) -
ACE #13265 Jaja, pont erről beszélek énis, mindenki noob, aki kinyír egy "komoly" "WAR"-ozó játékost :D -
Én TAR-al nyomom (FMJ+Holo) + Bling-Stopping-SteadyAim.
A roadrunner meg jöhet, párszor már ráb*sztak, hogy azt hitték nem fogja őket a golyó. A TAR nagyon erős, az fmj+stopping még rá is tesz egy lapáttal. Ha meg nagyon szemtelenkedik valamelyik nekem is van futkosós késelős leosztásom, és akkor eldől, hogy csak a perkek miatt hiszi-e, hogy jó.
Még nincs AK-m, de kíváncsian várom. Távolra meg ACR, bár elég gyengus, főleg hangtompítóval. -
Gabe18 #13263 Akimbo: ahogy itt van ugy szerintem nem jó.
1887: amíg egy van valakinél semmi gond.(érdekes,egy szinte senkinél sincs...)
Noobtuber: nem cod pályákra való.
Shotgun: Egy shootgun közelre hatva,azzal szvsz nincs gond.Hiszen kicsit messzebbről már simán lelőnek ha azzal mész.
Ninja: Igen,lehet hogy a hangtalan ninja noob,de a HB szenzor miatt rá vagy kényszerítve hogy vidd.Amúgy az se normális hogy az alap karakter meg úgy csörömpöl Ninja nélkül hogy 3 utcáról hallani hogy jön...
Commando: a késelése nem jó,már anélkül is túl durva a kés egy vágás-halál rendszere,az hogy magasabbról is le tud ugrani azzal semmi gond.
Runner: hát az a MW2 legnagyobb vicce... rossz vicce.
Scar: Hát az ACR eleve sokkal jobb fegyver... -
Az én aktuális kiosztásom AK 47 FMJ+GL+STINGER perk1:bling perk2:stopping power perk3:steady aim Mostanába hogy meglett az AK má nem a pontokért játszok csak szórakozás leszarom hányszor ölnek meg ha futóbolond öl meg naés nemidegesittem fel magam ilyeneken:) Ugyhogy 2 napja gamepaddal nyomomXD háát fura, tanulom..:) -
Te mázlista :( -
KCSDUCK #13260 Hm "kocsmai hangnemre". olvasd már el a dolgokat.Asszem nem kocsmából jöttem.
-
eLiXir #13259 hali, nekem single playerrol volna egy apro kerdesem, XPn kijatszottam mar normalon, de nemreg elkezdtem veteranon viszont WIN7-re valtottam, es a vegefele a csonakos resz utana a betolto kepernyonel leall a jatek es kidob asztalra. van erre megoldas? -
WA2000+Silencer Stopping Powerrel többnyire 1hit kill... silencer nélkül Stopping Power sem kell.
Steam fórumról, a konstans noobozásra:
AHAHA you were able to "pwn those noobs"?
Do you know what "noob" means? Newbie. and you call a level 70 guy newbie when you are not even level 30?
get better dude, its not hard to take akimbo 1887 guys out.
akimbo noob
1887 noob
noobtuber
noob shotgun
noob ninja
noob comando
noob runner
(noob scart is hallottam már)
Ebben a szarban mindenki noob? Vagy csak meg kéne tanulni EZT a játékot játszani? El kell fogadni, hogy vannak ilyenek...
Én egyébként kurvára élvezem a játékot, nem bántam meg hogy megvettem... jó kikapcsolódás... az hogy nem pro játék, már a 4 sem volt az ahogy hallottam (ok, modokkal talán). A Hardcore gamingnek leáldozott :( Casual konzolportok korát éljük :\ -
Gabe18 #13257 A sinper-re semmi.Ott csak az FMJ van.
A hangtompító nem jó mert legyengíti,a távcsövekkel én nem variálok,a HB szenzort meg én elvből nem teszem ugye rá.
Úgyhogy a Bling előnye nálam a másodlagos fegyveren jön ki.Shotgun-nál a FMJ+Grip,Machine Pistol-nál meg FMJ és egyes pályákon mellé a hangtompító. -
Mi csak próbáljuk normális hangnemben megvitatni a játék gyengéit , semmi szükség erre a kocsmai hangnemre, ha nem tetszik amit itt olvasol , fogj két plazmaágyut akimboban szerelj a hátadra egy uavos katyusát és menj szépen vissza oda ahol eddig voltál .
-
KCSDUCK #13255 akimbo g-18 nagyon jó közelre ajánlom. -
remélem valami map szűrés lesz az 1.1-be
utálom már h mindig berak estate-re meg westelandra
-
rexsimus #13253 Mi a második kieg, mert blinget írtál. -
KCSDUCK #13252 m4a1 (FMJ) perk1 maraton, perk2 cold, perk3 ninja vagy scramb
akimbo g18 nagyon jó közelre ajánlom -
Gabe18 #13251 Illetve 2 pálya van ahol ez változik.A Wasteland-en a Stopping helyett Cold-Blood,mert a Thermal-os játékosok ott nagy számban vannak.Illetve a Scrapyard-on nem megyek Sniper-el,mert az annyira kis pálya hogy nem látom értelmét,tehát ott valami Assault fegyveres class van beállítva. -
Unreal1942 #13250 FAL Perk 1 dupla cucc (silencer, FMJ) Perk2 Stoping power, Perk 3 Ninja. -
KCSDUCK #13249 Most is előre tájékozódtál a játékkal kapcsolatba . :)