24218
Modern Warfare 2
  • csuszi
    " - Gyulám, fasznak mégy a harmadikra rá, amikor miénk kettő, dupla pontunk van? Hogy átkerüljön a spawnjuk a seggünkbe, és ne kontrolláljuk a "születésük"?
    - Csak."

• Boron Power
    Valóban nem feltételeztem a csapatjátékot a fórumon eddig elhangzottak alapján :)
  • Prof81
    HO HO
    sry Csuszinak szántam:)
  • Garou
    Emergency Airdrop-ot lőtt már valaki, mondjuk rpg-vel? A Javelin meg a Stinger nem fogja be, rpg-m még nincs, de kíváncsi vagyok. Eddig minden repülő cuccott lőttem már (Uav-ok, Airdrop, stb) ezért szerintem az emergencyt is le kéne tudni lőni.
  • Prof81
    Jo néha...
  • Prof81
    Attilám ez nem igaz
  • Shadow DooM
    én már csak úgy rakom a perkeket hogy ha olyan predatorról átteszem nuke-ra és vissza közötte a harrier,és ac130,am ak jobb közelre mint az acr mert rögtön elkapja a gépszíj,fmj-vel meg páratlan,ac130 jobb mert ez elől nem nagyon tudnak elfutkosni a köcsögök,a chopper meg sebezhetőbb mert 1helybe megszokott állni
  • csuszi
    "Ebben némi kemp és leszarom a foglalni való pontokat is benne kellett, hogy legyen."

azt elfelejted hogy csapatban is lehet ezt tolni.
    2-őt befoglalunk, 3. az ellené (kivétlel ha Gyula is velünk van, mert annak kell a harmadik is:)), és rákempelünk a 2 zászlóra. én eddig 1 nuke-ot tudtam tolni vesztett helyzetből, award miatt ment, és kértem a többieket hogy hagyják át a zászlókat amikor már összejött a streak. megvártuk amíg fordítanak, majdnem nyernek és akkor toltam el:)

de abban igazad van, hogy ha egyedül bénázol a szerveren, akkor ha nyerni akarsz, pontot szerezni a csapatnak, akkor nincs streak. de csapatban simán lehet és úgy hogy csapatért hajtasz.
  • pisztácia
    jaja, én is nyomom néha M16-al, csak azzal akkor amikor nyugodt vagyok:)
    Mert acr-el tunk azt kész, de M16-al okosan kell játszani.
  • Unreal1942
    Hát chopperben ülve nem szoktam az tuti :D
  • Boron Power
    Értem, el is tudom képzelni, de ez esetben biztos vagyok benne, hogy nem rohangálsz a pályán. :)
  • osan
    Nem kötelező!
  • newszepiking
    acr-t én is szeretem, de ha épp nem akarok darálni, tök jjó az m16.
    egyébként erre a célra eddig famast használtam.
    az m16 viszont erősebb is, pontosabb is.
  • Unreal1942
    Pedig nem így van. 7 nél harrier, ha nem szedik ki akkor simán megvan a chopper...innen meg már gyerekjáték :)
  • Yube
    Nem kötelező,én úgy tudom
  • zooleeh
    hello! prestige 1-rol a p 2 re is ugyan ugy valtok at mint a level; 70-rol a prestig- modra? tehat ha nem akaraok mondjuk at valtani akkor nem lessz kotelezo?
  • pisztácia
    majd én is, de még csak 52es vagyok...
    szal majd később..:)
  • Rage47
    én is igy tolom:D
  • pisztácia
    Nagyon is, köszi szépen a segítséget.
  • Yube
    A Prestige mode-ot tényleg nem lehet máshogy leírni,mint hogy presztizs. Először eléred a 70-es szintet. Ahhoz,hogy a prestige mode-ba léphess,még 1 szintet teljesíteni kell. Akkor a 'barackban' elérhetővé válik a prestige mode.Ha belépsz akkor az eddig összes challanget nullázódik,minden fegyver alapról megy,csak a title és call sign marad meg. Amit nyersz ezzel a móddal,hogy kapsz egy újabb custom class lehetőséget. Ezen felül lesznek új challange-ek,amik már nem törlődnek ha a prestige egy újabb szintjére lépsz. 10-szer lehet végig vinni ezt a módot és minden páratlan számú prestige szintnél kapsz új custom class-t. Így már érthető?:D
  • Boron Power
    Hát ha odarohansz egy pontot foglalni, majd átmész a következőre, stb. Akkor nem ötször halsz meg, miközben 9-en vannak ellened gl, shotgun, ingyombingyom társaságában. Nekem is volt ilyen statom, de nem egy cél játékban. Tdm-ben, ha nyugiban lövöd őket, akkor rendben van, de itt elvileg a csapatért kellene hajtani.

Ha elfekszel, akkor lehet 5 halál.
  • Unreal1942
    Illetve COD 4 ben még jobb volt mint itt szerintem.
  • Unreal1942
    COD4 ben csak azt használtam. Gyorsan ráéreztél
  • Unreal1942
    Simán volt már nekem is néhány alkalommal 10* arányom és szinte csak dominationt játszom. Kell, hozzá egy gyengébb csapat meg némi szerencse is.
  • pisztácia
    Sztem ACR a legjobb, egy G18as akimboval :)
  • Boron Power
    Ne haragudj, de mit nevezel te tudásnak egy FPS játékban, ha nem:
    - a reflexet
    - gyors helyzetfelismerést
    - a pályaismeretet
    - csapatjátékban a taktikát
    Talán csak nem a 200 km/órával a pofádba futok és két méterről lekéssellek, vagy egy lövéssel 500 sörétet az arcodba lövök játékot?
    Korábban a codban, cod2-ben, még a promodos (szerinted herélt) cod4-ben is legendás, nagy nevű klánok játszottak. Mindenki elismerte a tudásukat. Egy ilyen mindenperkes szerveren ugyanannyi esélyük lenne mint bárki másnak, hiába messze jobbak mint akárki a szerveren egy gl ellen nem tud mit csinálni.

A te általad heréltnek nevezett szervereken a korábban felsoroltak szerinti képességek - véleményem szerint a tudás - alapján következnek az emberek a fraglistán. Nem attól függ, hogy az illetőnek mennyire van gyomra a "cigányperkeket" berakni, vagy mennyire van türelme kikempelni egy killstreaket, aztán szétbombázni/lőni a mapot.
  • newszepiking
    tényleg.
    lehet hogy nekem is azért nincsenek gondjaim a játékkal meg a játékosokkal, mert mindig 1/2 12 és 1 között játszom éjszaka?
    aluszik a fiatal nyomik és véristvánok többsége.:)

más.
    cod4-ben útáltam, itt viszont egyre jobban tetszik az m16.
    nagyon odabasz.:)
  • pisztácia
    akkor azt.:)
  • Skyline
    Presztizs.:)
  • Skyline
    8 pontig,4 körönként oldalváltás.
  • pisztácia
    Üdv. Valaki pls mondja el, hogy mi ez a prestige. Mert Van olyan ember publicon, akinek már valami csillag a jele. Valaki pls magyarázza el nekem, hogy ez mi köszi
  • Skyline
    Szega87: Ezért írtam hogy cb szabályok finomítva,ott már tényleg olyan dolgokat is kiszedettek ami hülyeség:)

Az hogy itt nyavalyognak jópáran hogy minek így kherélni meg effektíve leszarom. Nincs gl autosotik,atomtáp automata kispisztolyok amik jobban ölnek mint egy AK 20 méteren belül.Ennyi.
    Még annyi finomítás lehet lesz,hogy pam mód szintű perkek engedve lesznek (tehát amiből nem lehet hatalmas előnyöket kovácsolni mint ninja,maraton és egyéb baromságokból).

Perk1: Sleight of hand,Bling,Scavanger,One man army.
    Perk2: Stopping power.
    Perk3: Steady aim,Sitrep
    Minden más perk TILTVA.

Fegyók továbra is csak Géppuska géppisztoly hevigánner (Ezek közül bármelyik) és a csipa (De csak az Intervention,autocsipák OFF)

Mellékfegyók: Spas12 vagy SIMA pisztolyok (tehát autostukkerek,rakétavető gl autosotik duplacsövű kilőve)

Fegyver motyik: Hangtomp,Reddot,Holografikus reddot:)
    Granyók: Minden mehet C4 és CL is.

Minden más beleértve AKIMBO,Heartbeat,Thermal,gl...TILTVA:)

Killstreak: Nincs mert SD és ne egy szaros predatoron vagy helikopteren múljon már egy meccs.

Így nincs annyira kiherélve szinte csak a nooboknak való motyeszek vannak kiszedve,meg egy két dolog ami nem illik SD képbe, ennyi.

Max 18fős SD-k 8 pontig körönként váltással,pingek valahol 40-50 körül vannak mindenkinél (private match tehát sajna szintugrás,egyéb nincs).

Már vagyunk páran,akit érdekel,általában esténként 8-9 körül csapatjuk:
    HUN_Bl4ck

• Boron Power
    5 halál egy 9v9 dominationban?

Ebben némi kemp és leszarom a foglalni való pontokat is benne kellett, hogy legyen.

Egy dominationban, főleg ennyi emberrel, ha 2-nél jobb a kill/death arányod, akkor tutira basztál a világra. Ez meg 10x-es...
  • Szega87
    egy kis hajnali négyes RPD fun :]

• osan
    Ügyes munka, nekem tetszik!
    De ha Barack, akkor inkább Barrack :D
  • Szega87
    Gondoltam egyet és tollat ragadtam, összeraktam egy custom classt némi leírással!

link: a dokumentum word formátumban van, a képek betöltését várjátok meg

Akinek nem nyílik meg, vagy hibát talál benne jelezze!
  • Gabe18
    Előbb utolsó emberként Akimbo G18-al ledarálnak,erre beírja csapatársam hogy én mekkora "noob" vagyok.Nézem következő körben a beírogatós ember mit visz?Akimbo 1887... Hát ő már felkészült,ne legyen noob...
  • Szega87
    ez szinte egy az egyben clanbase csak pár apróbb változtatás van
  • Daell Drow
    Ezzel en is igy vagyok, ahogy leirtad. Engem is nagyon fel tud idegesitenei a tarsaim lamasaga HQ-ban. Az ilyeneknek FFA es DM-en kivul masal nem is lene szabad jatszani.
    Volt hogy wastelandon bereakott mellem 4 lowot, akik csak a palyan ossze vissza komandiroztak. En meg egymagam haromszoros halalozasal foglaljam el a pontot. Hiaba volt 2szer tobb pontom az elenfel legjobb jatekosanal is, ha lowok vanak veled akkor nem nyersz.
  • Rundstedt17
    Abszolút így van,de tényleg minden játéknál....meg persze a megalomániás adminok....