24218
Modern Warfare 2
  • Frank99
    tegyétek ki valahova, vagy adj egy linket.
    öreg vok én már, hogy rajzoljak weboldalt....
  • Szega87
    elköltöztünk, küldtem privátba adatokat
  • Unreal1942
    Aha akkor nálam is ez volt...
  • Unreal1942
    Paródia videót kéne csinálni már ebből annyira szánalmas, hogy nem lehet egy 10-15 percig lobbyt találni ami egyáltalán elindulna.
    Aztán elindul egy és két runner tönkre teszi az egészet...lehet kilepni és kezdeni újra.
    Asszem nem lesz nehéz felül múlnia a BC2 nek. Elég szinte csak annyi, hogy normálisan lehet szervert választani és csatlakozni.
  • krisz1004
    nálam is!!!!
  • Skyline
    Unable to connect host állandóan....Mind3unknak. Másnál?
  • V43 1105
    Én akkor tudnék mikor Emergency Airdrop ledob 4 ammot -.- közben meg teli vagyok lőszerrel..
  • bigapó
    mégsem forditom le, jó ez igy is, ennyit ki lehet szótárazni aki nem érti.
    de ki kell egésziteni, mert például a one shot one kill is plusz XP-s, de nem irták le mennyi, ha jól emlékszem 100.
  • bigapó
    akkor szivszoritó ha a mienk és megnyugtató vagy kárörvendő ha az ellenfélé :D
  • bigapó
    mehet, de forditsuk előbb magyarra és persze van mit javitani is rajta. meg is csinálom mindjárt, aztán majd jelzem Frankie-nek.
  • Firerock
    inkább szívszorító:)
    úgy sajnálom akkor őket hoyg sírni tudnék:(
  • bigapó
    semmi gond, emberek vagyunk :) a vicc amúgy az benne, hgoy attól függetlenül leesik a csomag. úgy lenne jó, ha az is felrobbanna. Olyanokat röhögök mikor úgy esik le, hgoy elpattan valamerre és mondjuk pályán kivülre esik vagy bele a vizbe, azaz olyan helyre ahol nem tudod felvenni. Ilyen különösen az Underpass pályán van. aki kezdő az rendszerint felrakja a felüljárókra a ládákat :D
    szép látvány 2-3 AC130, Harrier, Chopper Gunner fent a fejed felett, de ládában:)
  • tommygear
    ez mehet bannerba
  • bigapó
    a legutolsó az a RIOT shield-nél van, amikor leptannak a golyók és közben a csapattársaid megölik az ellenfelet. +20 meg 40 XP-ket ad, de van, hogy többet. Számolja a kivédett golyók számát és valószinűleg ez alapján pontoz.

Ja és most látom, hogy kimaradt a Defense!, amikor Domination-ben megvéded a zászlót, szintén +50 XP. akkor lehet más is kimaradt.
  • Firerock
    elnézést
    én a kis helire gondoltam:)
  • bigapó
    találtam egy oldalt - nem volt egyszerű, ahol le vannak irva ezek és persze més is.

MULTIPLAYER POINT SCORING

A tough one this, but hopefully we can get a clearer list on what scores you get for kills, assists etc. From what I understand, the XP points awarded are based on game type, so this below indicates what you score for each kill, asisst etc.

Team Deathmatch - Straight up Team Deatmatch. Use teamwork to kill enemy players and reach the score limit. 8-12 Players. 100 XP Per Kill. 20 XP Per Assist 7500 Points to end the game.

Mercenary Team Deathmatch - 100 XP Per Kill. 20 XP Per Assist

Free-for-all - 50 XP Per Kill. 30 Kills wins the game

Domination - 50 XP Per Kill. 100 XP Per Kill if you or enemy is capturing the flag. 150 XP for Capturing a flag.

Demolition - 50 XP Per Kill.

Sabotage - 50 XP Per Kill

Headquarters Pro - 50 XP Perk Kill, 250 XP for capturing/destroying HQ, 10 XP for each 5 seconds you hold the headquarter.

Search and Destroy - 500XP Perk Kill, 1000 XP To Plant/Defuse.

Capture the Flag - 50 XP Per Kill and to Grab the Flag. 250 XP to Capture the Flag. 100 XP to kill someone while close they or you are close to a flag.

NB. NOT SURE IF THIS IS CORRECT confused

XP BONUSES
    There are many XP bonuses for doing special things, including:

Payback! - You've taken revenge. +200XP
    Buzzkill! - Stopped enemy short of a kill streak. +100XP
    Bulls-eye! - Kill an enemy with a throwing knife.
    Flag Runner! - Picked up the flag in a Capture the Flag match. +50XP
    Stuck! - Stick Semtex on an enemy.
    Rescuer! - Save a wounded teammate (kill the person attacking him). +50XP
    Hijacker! - Steal enemy care package.
    First Blood! - You got the first blood. +150XP
    Offense! - You killed a defender. +50XP
    Comeback! - You've recovered from a streak of deaths. +100XP
    Position Secure! - You've taken an objective. +150XP
    Double Kill! - Kill two enemies at once.
    Multi Kill! - Kill multiple enemies at once.
    Triple Kill! - Kill three enemies at once.
    Longshot! - Nice kill from a distance. +50XP
    Share Package! - A team-mate saved your Care Package from the enemy! +550XP
    One Shot Kill - One shot...One kill.
    Flag Return - You return the flag to it's "base".
    Crowd Control - Make an excellent distraction.
  • boomsly
    Amikor egy szűk szobába szórod az áldást, akkor nem hiszem, hogy az lagnak tudható be.
    Sajnos a HC játékok melegágya lehet a csalásoknak.

A jövőt tekintve borúlátó vagyok. Olvasgatom a nemzetközi fórumokat és több helyen is a tavasszal érkező frissítés haláláról beszélnek.
    Ilyen-olyan okokból kifolyólag, de ami reálisabb, hogy későn ér ide. Addigra már lesz egy BC2-őnk és érkezik lassan a BF3, nem beszélve Medal of Honour-ról na meg persze a pc-s BF1943-ról. (ha jól mondom )
  • bigapó
    ez a verzió már szimpatikusabb szerintem, bár egy UAV-ot (azért, mert aki 3-at öl SD-ben az már megérdemli :) ) és egy sentryt még el lehetne viselni, az amúgy is eléggé imba :) de a többi tényleg nem kell.
  • Gundark1234
    Nos az én tapasztalatom szerint az xp igy jön a játékmódok szerint(már amit próbáltam persze):
    Free for all: 1000 xp minden kill(de nem vagyok 100% biztos)
    Team death match: 100 xp per kill 200 ha payback
    Demolition: 50 per kill és talán 100 ha payback 100 ha defuse bomb és talán 200 ha lerakod
    Domination: 100 xp egy pont befoglalása 100 ha ölsz 200 a payback
    Sabotage: 50 per kill 100 ha sikerül robbantani
    Headquarters módot nem próbáltam
    Hardcore módokat csak elvétve így nem tudok rájuk mit mondani
    A mosh pit az ugye ezeknek a keveréke.
    Van még egy mód(cage match?) de azt abszolút nem próbáltam.
    Kb ennyi.
    Biztos akad majd még valaki aki még javít/hozzátesz ehhez a "leíráshoz" valamit.
  • bigapó
    legközelebb olyat is nyomjál már be amin 3-6 fős társaságban nyomtuk :)

persze nagyon alázós legyen :D
  • bigapó
    demolition-ben nagyságrendekkel lehet több pontot szerezni, mint a többiben, akár 3-4 szeresét is.
    ezután domination, ctf, HQ, TDM, S@D és Sabotage. Persze sok múlik a csapaton is, meg az időtartamon, mert minél tovább tart, annál több a pontod.
    Ettől függetlenül Demo a legtöbb, még gyors játéknál is, bár ott ritka a rövid játék, egyik legballanszosabb mód, de ez igényli a legjobb csapatjátékot is.
  • bigapó
    ja, ezt elirtam. EAD legyen inkább, hamár Emergency AirDrop-ról van szó:) bár amit kreáltam Emergency Care Package sem rossz név :D
  • Gundark1234
    A cikk-cakk futáshoz nem tudom mi kell. Lehet hogy egy privát hack, de még valószínűbb a lag.
  • TaRka0107
    Szevasztok. Olyan kérdésem lenne hogy van olyan játékmód ahol több pontot lehet szerezni (XP). Tehát melyik játékmód adja jobban az XP-t vagy mindegyik ugyanúgy?
  • bigapó
    kevered valamivel, mert az ECP nagyrepcsit - legyen mondjuk Hercules - azt nem lehet lelőni, nem veszi célba a stinger sem. biztos Cold Blooded-et használ ő is...
  • bigapó
    ezt jó tudni, azt hittem ez csak egyszeri volt, de nálam is történt ilyen. fasza glitch mondhatom.
  • bigapó
    nekem igy sikerült összehozni egy 4-es halálkeringőt a csapatomban:) mentségemre legyen mondva, hogy nem futottam sehova, mert pont mindenki körülöttem volt. HQ-ztunk:). Én nevettem magamon, mert mire felfogtam, hgoy Stuck, addigra robbant is.
  • Gundark1234
    A semtex az jó :)
    Akkor szoktam jókat vigyorogni amikor kiírja hogy STUCK. Van, hogy szegény áldozat visszafut a csapatához a granyó elől. Volt már igy pár triple kill-em.
  • Frank99
    dehogy. azt nem értem, hogy mozog így?
    vagy a lag miatt van ez is? Fut a lépcsőn felfelé, a másik oldalról a háztetőről lövöm, de követhetetlen... tudom öreg vok' de nekem furcsa, azért kérdeztem....
  • xxxpaulxxx
    célzással már nem is megy?

Húúú legjobb ma: NOOB STEMTEX
    Vááá már lassan a frag granyó is noob lesz meg az összes pisztoly, illetve a sniper is, mert az rejtőzködik, nah meg az is noob, aki ezt a játékot játssza:S
  • Frank99
    mondjuk azt jó lenne tudni, hogy a cikk-cakk futást hogyan kell?
    rángat jobbra-balra és úgy fut??? nem bírtam leszedni ma, igaz nem volt nálam ranger :-)))
  • Frank99
    és érdekes, de van egy Misikex a steamen (reg név)

Gárgyás Mihály
    Budapest, Budapest, Hungary
    No information given.

www.wiwhungary.atw.hu
    www.wiwhungary.atw.hu
    www.wiwhungary.atw.hu

de ő 348 napja ago.... és nem írja, hogy MW2-es lenne.
    de nincs is benn neki az MW2. valszín más steam név alól rakta fel, csak a titile neve Misikex. Jó lenne tudni a steam ID-jét....
  • Frank99
    csak te máshogy fogalmaztál, te azt írtad nagyjából, hogy a böszme magyarok akik így meg úgy játszanak.
    Itt tényszerűen arról van szó, hogy csaló 3 (vagy 4) magyart látott a delikvens.
    EZ nagy különbség.

amúgy ilyet játszottam nemrég, megint nem láttam csalót 5 játék alatt:(pedig nem szeretem a Quarry-t)

• Frank99
    Misikex-el én is találkoztam 1 hete.....
  • Skyline
    Amiket említettél nem feltétlen cheatek, bug és lag is lehet.
    "3 csíkos" ping mellett pl a granyó hajlamos az ellenfelet csak megsérteni,akárcsak a flashbang és a shotgun. Laglaglag....
    Flashbang pedig szartsem ér tessék stunt használni,ugyanúgy vakít igaz rövidebb ideig de lebénít,míg a flashbang soxor csak pár pillre "fehérít" de teljes a mozgásszabadság...:)
  • boomsly
    Sokan csak a szokásos, még "látható" csalásokat emlegetik, pedig...
    Dobáljuk be a gránátot, semtexet, flasht a szobába aztán berongyolunk és a majom ül a kanapén teljes biztonságban és lelövöldöz minket.
    Srácra ráirányítom a fegyvert félhomályban és a neve zölden világít, aztán lekésel, amikor melléérek.
  • Gundark1234
    Irónikusan kell érteni azért van idézőjelben. Magyarul szégyen gyalázat.
  • bazsi83vp
    Ezzel vigyáznék, ilyenért kaptam letolást már. Igaz a dicső helyett a böszme szót használtam.
  • Gabe18
    Hát most az hogy valaki milyen nemzetiségű,nem befolyásolja hogy csaló-e vagy sem.
  • armageddon666
    alábecsültem optimistán, naivan...