24218
Modern Warfare 2
-
mér? váltogatod a 3 fegyvert amivel tud lőni mire az egyikből kifogy a lőszer a másikat már újratöltötték :D -
Én az ACt valahogy annyira nem tudom használni :S -
kellemetlen :S
mondjuk az emp nem nagy cucc, szerencse hogy nem ac :D -
tengap volt szó a szar helyre eső care package-ekről
itt egy jó példa: :D
-
atyiko #13572 Sziasztok!
Itt találtam egy rakat térképett ill. stratégiákat a külömböző mapokra ill. játékmódokra. -
igen, én is szoktam így menekülni, de ez az egész azért volt vicces, mert sokáig tartott, és mert szerintem tényleg a zászló felé húzta a belét.
"Erről szól a kibaszott HQ ilyenek miért játsszák akik ezért háborognak? "
mert a kis nyomit izgatja a sok választható játékmód, ki is próbálja, de gondolkodni már nem szeretne, csak lőni. -
Én is szoktam ilyet, főleg akkor ha a közelben van valami fedezék. Ha nekiállok forogni tuti meghalok de 5ből mondjuk 2-3x elérem a fedezéket.
Tegnap volt olyan eset, hogy én első helyen álltam éppen 2300 ponttal és kb 4/7-es aránnyál, második helyen valami 1500 ponttal a csávó 14/2-vel. Persze le sem szarta a feladatot csak killre ment.
Na meg ide is beszúrják, hogy milyen fun volt a HQ map 42:5-el a végére. Az nem számít, hogy simán kikaptak, de alanyunk legalább jót kempelt...
Ilyen minek megy HQ-ra?
Ja tegnap HQ védésnél talált az egyik társ egy tök jó kemp helyet a HQ mellett, leszedett védésnél vagy 10 embert majd 5 percig őt szidta a másik csapat, hogy hülye kemper. Erről szól a kibaszott HQ ilyenek miért játsszák akik ezért háborognak? -
múltkor volt szó arról, hogy mennyire bosszantó, ha mondjuk dominationban a csapattársak leszarják a feladatot, és csak azzal foglalkoznak, hogy lőjenek.
na, tegnap pont az ellenkezőjével találkoztam:
afganon rohant szembe velem az arc( térdeltem a kőfal mögött), igyekezett a felső placcon lévő zászló felé. rálőttem, béna voltam, kapott, de tovább jött. úgy-ahogy visszalőtt, odaért a falhoz, mire gyakorlatilag ráugrottam, amit túlélt, és rohant tovább a zászló felé. gondoltam "ennyire nem akarhatod bazzeg..." és téptem utána. akkor már annyira röhögtem, hogy 5 méterrel mögötte rohanva acr-el sem találtam el, mire kb100 m után megállt végre egy pillanatra, és akkor lekéseltem.
majd beszartam....
-
www.bix.hu , grafikonok, statisztikák 0:00->4:00ig
-
xxxpaulxxx #13567 valszeg azért tolja jól:D -
A magyarok a csíterkedés szempontjából a legnagyobb faszfejek közé tartoznak.Még anno COd Mw-ben haverom szólt h van wh-ja és átküldi h próbáljam ki.Ekkora szart baszki most minek elrontani más ember örömét.Aztán mikor nálunk volt és codozott én meg szendvicset csináltam látom h kibaszott piros négyzetekkel vannak tele a kép.Rá is jöttem h az a wh.Kva annyát neki.Basztam is ki a gépem előtt.Büdös buzi elég jól tolja a game és még azt a szart is használja? -
boomsly #13565 "Bulls-eye! - Kill an enemy with a throwing knife."
Nem használom ezt a kést, de többször megkaptam már ezt a ....valamit.
Tegnap Quarry-in csücsülök a központi daru alsó termében, foglalom a HQ-t. Egyszer csak robbanás a fejem felett és az emeletről egy FOCI labda esik le elém és pattogva gurul tovább!
Ledöbbentem és lelőttek
Új equi flash vagy stun helyett?
-
arról lehet tudni hogy mennyire vált be a kalózok kiszűrése? -
Gondoltam , hogy a package road runner bug-ot elfelejtik kijavítani. A lényeges javításokra várhatunk. Azt sem értem ,hogy a megjelenés másnapján már rengetegen panaszkodtak a 4 körös SD rövidségére . Mégse változtattak rajta , vagy ez szerintük így jó ? -
Nem igy van:) multkor volt egy cikk errol, hogy ejszaka milyen terhelt a magyar net:) elmegyek alukalni es addig tolt a gep:) -
tévedsz, sok ember alszik, de bőven akad játékos pl én :D és mivel ilyenkor nincs terhelve a net jobbak a pingek -
Ratbag leírta pár hsz-el lejjebb. -
Shadow DooM #13559 Végülis a patch milyen hibákat javitott/mit tartalmaz? -
xxxpaulxxx #13558 nekem meg még csak nem is peccselt:D -
ACE #13557 Éjjel 3-kor ne csodálkozz ha lagolsz, normális Európai ember ilyenkor alszik, ha meg Amerikaival vagy távolabbival jáccol annak nem véletlen szar a pingje... -
Gabe18 #13556 Lehetséges.De most feltűnően xar volt nekem,pedig én erre nem szoktam panaszkodni. -
Szerintem rossz meccseket fogtál ki. Én az elmúlt 3 órában 1 laggos meccset játszottam, de ott is hamar kilépett a host és utána faxa volt. -
Fix for latest texture hacks
Fix to prevent players from getting inside geo
Fix to prevent players with illegally pirated copies of Modern Warfare 2 from matchmaking with legitimate Modern Warfare 2 players
Connection improvements for NAT-PMP routers
Fix for "elevator" glitch that allows players to get out of playable area
-
Gabe18 #13553 Zseniális az új peccs.Olyan laggok vannak hogy néha másodpercekig áll az egész.Mindez éjjel 3-kor... -
I <3 IWnet, persze hogy a fennti csapatba voltam 2 haverral délután
-
benevezem a képem a legkevesebb XP a cél előtt versenyre! 
-
Nem tudom csak nálam van e ez az érdekes jelenség de egyből bedob a játékba, megszűnt a várakozás, ahogy kiválasztom a játék módot már be is dob a meccsbe.Örülök ennek a patchnek!:) már csak azért is mert az előbb sikerült ellőnöm az első nuke-omat. :D Még épp időben nyomtam el a meccs vége előtt.:D Na persze egyből lecheatereztek...
-
pitbulllll #13549 remélem a futkározást javították -
Gabe18 #13548 Ki tudja,lehet 3 kbyte adat hiányzott hogy ez legyen a világ legjobb játéka.És most hozzáadták!
-
xxxpaulxxx #13547 Nálam vannak már dedikált szerverek:O
Végre!
mégsem -
beszarok rajtad komolyan -
Skyline #13545 Kemény 1 ezredet ugrott a verziószám bődületes patch volt,köszönet érte Iw......:D
-
ja nálam is 1.0.175 -
nálam updatelt a modern warfare 2 -
szerintem úgy, mint a hibagyűjteményt kirakhatod, eng-el zárójelben, utánna, ha a totalcod vagy valamelyik megcsinálja magyarra - hozzáteszem, szerintem felesleges, mert a játék sem magyar, igy egyszerűbb megtalálni is - akkor majd belinkeled azt helyette. -
tök jó, de nem tudom, érdemes-e kitenni? lévén english stb..... -
a forrás az itt van: LINK
ki kellene egésziteni azzal ami nincs feltüntetve, de tudjuk. keresek teljesebb listát, de egyenlőre nincsen. -
köszönöm szépen. holnap nem valószinű, hogy leszek, mozizom este, de ezt beállitom délután. -
én most léptem ki, szintet léptem, fél óra játék alatt nem volt ilyen gond.
és enyém a DRÁGASZÁG...
:-()))) -
Gundark1234 #13537 Na ez klassz.
Végre tudom a helyes értékeket. Amit én összehordtam az messze nem volt pontos.