24218
Modern Warfare 2
-
igaz, elvonatkoztattam a hülye videókártya-flame miatt...
mea culpa! -
Én pedig biztos vagyok benne, hogy félreértesz :) -
ez is érdekes, igen... -
dehogynem.... -
Nem értelek, és szerintem te sem értesz :) -
sztem ez nem ide tartozik! -
sőt, úgy lőne, hogy nincs is nálad, nem? -
ez így van! -
ok, de most játék szempontjából érdekelt a dolog...
mert az M203 az mintha egyből lőne, és gyorsabban elő lehetne venni, mint az M79t... -
jólvan már persze ennyi erővel látogasson el a www.ibuypower.com ra -
OMEGA RED #13808 annyi pénzért már vegyél ilyet. gondod egy száll se lesz egy jó darabig.
i950 4.5 Ghz - Windows 7 64 - GB X58Ex - OCZ Plat 6gb - PCP&C 910 - Intel X25m SSD - 295 GTX - 26 inch Samsung LCD
-
asztali gép játékra, filmnézésre, netezésre netbook -
Attól függ, ha munkagépnek is használja akkor megérheti...BÁR nyilván nem a Tesco raktárosaként kell, h keresse a kenyerét.. -
na most kimásol kit? nesze nektek bc2 -
at16 #13804 Lante!
laptopon ne akarj játszani!!!
egy gamer laptop nem 300 ezer ft, hanem 600-tól kezdődik...
370 ezer forintból ASZTALi gépet kell venni. ami olyan lesz hogy beszarsz...(szó szerint) 4Gb ram + i7 proci val + a legujabb 5szériás ATI, és kész ennyi.
ha laptopot választasz akkor az a teljesítmény meg se fogja közelíteni az asztali pc teljesítményét...
sry off -
Shadow DooM #13803 Ez volt az első atomom:D -
Az GZ(gy.k.: gratz), aki gg-t használ grat-ra az valószínűleg rosszul tudja, vagy máshol látta, ezesetben akitől látta az tudja rosszul. (azt hitte hogy a meccs végén gratulálnak vkinek vagy ilyesmi) -
rexsimus #13801 Előveszed a laptopot, és késelsz. -
ez a gratgrat mekkora lol ezen rohogok 5 perce -
Lantee #13799 Köszönöm az infót, maradok az atinál.
Sokáig Guild Wars fan voltam, és ott az amcsi tagokat kérdeztem, hogy mi az a GG, és ők montdák, hogy gratgrat. A BB meg a byebye! :) -
gg ne legyen mar gratgrat omg. mindig is "goodgame" volt -
Gabe18 #13797 "GratGrat"
És ennek mi értelme van?Bár biztos én vagyok már hülye ehhez. -
nvidia szar
az új ati pedig nagyon jó
nyugodtan vedd azt -
Lantee #13795 komó=kombó
a GG-t mostanában a GratGrat-ra értik. -
Lantee #13794 Na, lenne egy technikai jellegű kérdésem.
Az a helyzet állt elő, hogy el kellett adnom a csodálatos asztali konfigomat, és egy laptopot fogok venni. Szeretnék minél inkább gamer laptopot, de legalább olyat, amivel elfogadhatóan tuom játszani az MW2-t.
A jelenlegi esélyes az ASUS N71JQ, amiben Core i7-es proci, 4GB ram és egy 5730-as ATI van. 17" - 375e forint. Namost, erről az 5730-as kariról még semmi infót nem találtam.
A másik egy Asus G50j lenne, ami csak 15", fele akkora vinyó, fele ram, viszont egy M260-as nVidia, amiről meg jókat olvastam. Ezért viszont 450e forintot kérnének.
Az N szériás az esélyesebb ebben a kettősben, de ha valaki tud mondani - akár tapasztalatból - más megoldást, megköszönném a segítséget.
Persze, nem számítok 1920x1200-as felbontásra, de azért használható grafika+segesség komó kéne.
Köszi! -
xxxpaulxxx #13793 de sokan már így is használják
"gratgrat"XD -
Am a 'GG' azt jelenti hogy 'GoodGame'.. -
Unreal1942 #13791 Hasonló nekem is. Szerintem ez közepes stat.
-
pfff, hát sztem nagyon is jó. nekem sajnos több a halál, mint a gyilok, szval sztem ez simán jó:)
GG hozzá -
Shadow DooM #13789 Nem a legjobb,de ezvan:) -
Shadow DooM #13788 -
Ezt hogy lehet?
-
Amúgy Ncore-ra 20 perce dobták ki az új Multiplayer cracket. -
Skyline #13785 Nagyon jó lépés a warez ellen ami támogatandó de egy idő után mivel az IWNET rendszer egy rakás szar minden tekintetben (kivétel warezellen) a dedikált szerverekhez képest így egy idő után kiadhatnának egy dedikált támogatást. Még lehet BF BC2 elött kiadják,az még hozhat némi+ bevételt,ha nem akkor pc-n a BF BC megjelenése után jó ha 1 leadott példány lesz...
Arról nembeszélve hogy már patchek óta a warezosakkal együtt játszik mindenki aki megvette,az 1.0.175-öt is 1 óra alatt feltörték és már fenn volt torrenten a működő warez változat amivel jöhetnek az eredetisek közé,tehát Iwnet FAIL... -
Gabe18 #13784 A HC Cod fanok azt szerették volna,ha van lehetőségük idővel kialakítani ebből a játékból valami olyat ami nekik tetszik.Ehhez kellett volna a rendes szerver meg a mod lehetőség.
Senki nem kényszerítene téged hogy olyan szerverre menj amin az aktuális promod vagy akármi megy.
"Isten őrizzen bármiféle újítástól mert az lowoknak és nooboknak van"
Most pl. a HB szenzorra mégis mit lehet mondani?Fantasztikus újítás,de teljesen kimeríti amit te írtál... -
bazsi83vp #13783 Nem, azzal van/volt a bajunk, hogy új fegyverek, perkek vannak. (bár baromira nincs balance a fegyverek között) Leginkább a szerver/pályakiválasztás/csalószűrés rendszerének nem létezése a legfőbb probléma. Akinek kihívás kell annak ott a hc. Akinek pedig nem bírja annyira a szíve, az meg marad a softcore módnál. -
Nekem csak a 4 körös SD megy rohadtul az idegeimre . Pl. 2 x belefutok ugyanabba a kemperbe egy pályán , ilyenkor szokott cod4 ben tetszeni a dolog , jön a "kihívás érzés" , hogy majd most elkaplak stb... de itt mire az ember lereagálja az ellenfél játékstílusát már jön is a térfélcsere utána meg 1 perc várakozás a kövi mapra . Szóval számomra ez a legzavaróbb. -
Gabe18 #13781 A BC2 felé egy nagy pozitívum van.Hogy ki merik tenni a játékukat egy hónapos bétára,egy olyan közösség elé mint amilyen a Battlefield-é.Mert bár ott is jönnek már a rossz hírek,de ez még mindig azt mutatja hogy fel merik vállalni a produkciójukat előzetesen is,vállalva hogy ha nem jó,akkor sok embert eltántoríthatnának ezzel a vásárlástól.
Plusz volt hír hogy a PS3-as béta után a játékosok bejelentései,véleményei alapján máris több mint 100 féle dolgot javítottak vagy változtattak.MW2-ben most már vagy 5 patch után mi változott?Az IWNet szutykot tákolják hogy egyáltalán működjön... -
bazsi83vp #13780 Nem Frank, azt nem azt írta hogy 11 órája, hanem hogy 11 óra óra, ami 11 óra óta akart szerintem lenni.
De amúgy tényleg egy lovat részletekbe nekik. Elsőként egy nagy lóf...t. Mellesleg nem tudom mit vagytok ezért oda. Túl konzolos és unrealisztikus. Az enyémet a szomszéd "kölyök" úgy néz ki megveszi. -
Rundstedt17 #13779 Így van,azonnal ellopnák.