24218
Modern Warfare 2
-
zászlót fedez. meg ezen kívül van vagy 20 fedezék... -
busman1 #13897 A reptéren hogy lehet meguszni, hogy csak 1* halj meg. Egyszerüen nincs hova bujni. -
jó csak hát gondolom ezt visszatudják nézni, hogy ennyi xp-t kaptam, azért parázok még most is kicsit. -
1 kill után kiléptél, mi baj lenne belőle? mert ha még ottmaradtál volna megérteném az aggodalmad, de becsületes játékosként lekoccoltál ahogy észlelted az anomáliát. -
Amúgy valaki fejlődött már így szintet? Nem lett semmi baj belőle később se??? -
Skyline #13893 Lvl hackre már fel se kapom a vizet viszont amikor aim wh vagy enyém nyalánkság van a csapattársak közt ugrálok füstöt hajigálok meg lövöldözök körülötte míg kinem lép:) -
my first tactical nuke ( még szombatról csak nem volt időm eddig feltenni )
videó link: http://www.youtube.com/watch?v=IA0wVSJmc64
kép:
-
Értem, hát bakker, a szívem majdnem megállt úgy beparáztam. Nem akartam így fejlődni, de most már akkor mindegy, lényeg nem én vagyok a hibás, és játszhatok tovább.
Köszi, hogy megnyugtattatok.
Jó játékot mindenkinek. -
nem lesz semmi baj. nyertél 5 szintet akaratodon kívül, én se szeretnék, de ezért nem bannolnak. ez van, megtörtént így marad, ha nagyon szeretnéd hogy ilyen ne forduljon elő, vannak profil mentő programok, kimented vele az "állásod" és ha hasonló szopacs történik visszatöltöd. -
-
de hogy lehet hackelt szerver??? Mikor csak IW szerver van???? és most bannolnak örökrre??? -
atyiko #13887 Valoszínű hackkelt szerverre dobott. Kicsit visszaolvasol (ezen az oldalon van) írtak már róla. -
Hello.
Srácok valami óriási gáz van. 65-ös lettem, és megkaptam vmi aknavetőt. Beraktam másodlagos fegyvernek. Utánna mentem egy domination meccset. Utánna lelőttem egy embert azzal az új rakétavetővel, es kaptam annyi xp-t hogy 70es lettem. nem prestige-eltem, hanem csak sima 65-ről 70re ugrottam. Eredeti a játékom, es a steamemben több játék is van eredetiben persze. Tudjátok most ez mi? és mit csinaljak??? -
Gabe18 #13885 Én már a Level Hacker-re rá se írok semmit.Max ha ellenfélként nyernek akikkel van akkor beírom hogy "Level Hacker team win",erre néha leszek minden csak jóbarát nem... De ez is hülyeség mert azt is idegesítem vele aki normális játékos csak mellé osztotta a gép.
Mondjuk én ha Lvl Hackert mellém rakja a lobbyn a csapatelosztásnál egyből kilépek.Ez "globális" megoldásként jó lett volna megszivatni őket ha örökké mindenki kilépett volna mellőlük,de hát ere esély se volt. -
Skyline #13884 Carepackage futást kipróbáztam anno amikor kiderült hogy van ilyen glitch,haggyán hogy úgy fut a paraszt mint egy bespeedezett atomanti,de a késelés is gyorsabb,kb 5 mp alatt végigkéseltem 5 embert karachin...És még megkédezik miért a szánalmas?:) -
rexsimus #13883 F12, de nem működik :D -
Skyline #13882 Tegnap esti kis egyveleg:
Lenyomtunk 4 klántagommal 6-8 pályát SD-ben gond nélkül )nem dobott ki senkit,nem voltak gl és egyéb anomáliák),aztán belépett egy aimos kénytelen volt mindenki kilépni. Újra be SD. Valami SW klán H1n1 klán meg Uxa. Lvl hack, speedhack,wh.
Uxa gyerek kb 5 mp alatt a kezdőn (vagy kétszer gyorsabban futott mint a carepackage-esek) volt állandóan autosotival persze gl-el el lett lőve a második alkalommal mint a szar,egyből mindenki noob lett mert lemertük lőni. h1n1-esek pedig falakon keresztül csipával szépen osztották a fejeseket. Csodálatos élmény volt minden kör végén egy falonkeresztüli fejes visszajátszása...:)
SW klánosok nemcsináltak semmi gyanúsat csak vicces volt amikor ilyen 1 frag 5 halállal elkezdték noobozni az embereket akik felemelték a hangjukat a wh és a speedhackes gyerek ellen...:D
Viszont legalább az a 6-8 tiszta pálya jó volt,kapásból én lettem a host,így viszonylag alacsonyabbak voltak a pingek,csak 1 ember ment olyan 150 körülivel utánhúzással a többi oké volt,az elmúlt 2 hétben az első alkalom volt amikor nem untuk meg fél óra után a játékot. -
Gundark1234 #13881 Egy kis vidámság:
Twilight Modern Warfare 2

-
atyiko #13880 Még egy hülye kérdés Screenshot-ra van billentyű vagy csak a PrtScn van? -
atyiko #13879 Kösz,kösz! -
Unreal1942 #13878 1,2,3 -
atyiko #13877 Az AC130-nál hogy kell fegyvertváltani? -
Ismerős mindez mespékelve akimbo G18-al .. halálom .. aztán viszont meglett az A130 és kaptak a pofájukba
aztán beirtam hogy AC130 Exploit
-
atomkrumpli #13875 ... hanem exploit
-
tegnap gondoltam megnézem már, milyen ez a CTF, kár volt. szintén cp-el rohangáló majom, beírom neki, hogy bugger köcsög, erre kioktatott, hogy ez nem bug, hanem exploit! tehát kussoljak...
-
Gabe18 #13873 Care package-el rohangáló ember lekéseli a fél csapatot,beírom hogy szánalmas,erre haverja közli hogy mi (akik így vesztettünk)vagyunk a "noobs".
Egyszerűen nevetséges.A játék is rengeteg mindenben,meg a játékosai is.Tisztelet az azt hiszem nagyok kicsi kivételnek... -
Shadow DooM #13872 amúgy megsúgom csak akkor szoktak hb-vel nyomulni hc tdm-en mikor ilyen 30-as alatti emberek tömkelege van,amúgy meg mindig a coldblood pro,meg a ninja a pro ami számit és mehet....(eddig csak hc-n játszottam) -
Shadow DooM #13871 Hihetetlen mennyi kis buzi,köcsög kemper lámák játszanak ilyenkor a szerón,azt kivánom nekik hogy szivmütétjük közben legyen áram szünet...
Miért irja ki állandóan hogy steam connect failed? -
lehet: nem játszol
-
xxxpaulxxx #13869 jah kurvajó... nekem is így baszták el a szintlépésemet:S
Nem lehet ez ellen tenni valamit? -
Piko888 #13868 Srácok valaki feljelentené ezt a faszt ^1IFUCK YOU ALL -
eddigi legjobb statom -
Ezért nem kell HC TDM-ezni. de a többi HC viszont nagyon jó :D -
ACE #13865 Legközelebb arra megyek oda fordulok be elsőre pár skulóval :) -
50m2-es pályákon:-)De igazad van amúgy!! -
Igen úgy is mondhatjuk :D Na jó, azért nem viszem túlzásba szerintem, csak már unom, hogy a tört nem működik mostanában és dobál állandóan :) Inkább megveszem rendesen, és akkor nem lesz több ilyen jellegű probléma :) Amúgy
33-as vagyok kb:S De mindegy akkor, kezdem elölről :)
-
Igazad van, inkább akkor elölről kezdem, minthogy valami baj lenne belőle később :) -
Cingar #13861 háhá kezdem erteni mirol beszelnek itt egyesek oly sokat 
beneztem par körre hc tdmre és tenyleg durva hogy kb a 80% sajnos hb senzoros fegyverrel beul egy sarokba es lovi az arra setalot. kár hogy van 100 gametype es abbol 80at elrontanak az emberek. -
ACE #13860 Valakinek már összejött, aki később megvette, nekem nem, én kezdtem elölről, de nem volt gond mert csak valami 7-8 szinten voltam. Kezd kijönni rajtad az MW2 elvonási tünet? :D -
Gabe18 #13859 Hát én nem kockáztatnám az eredeti játékot ilyen warezból jövő dolgok bemásolásával...