24218
Modern Warfare 2
  • Gabe18
    Én pl. már a 3, prestige-t végzem ki lassan,és kezdem a 4.-et.
    Csak azért nem lesz soha 10-es az enyém,mert szerintem előbb lesz elegem a ..... inkább nem írom le újra,a szokásos nyomoraim...
  • pisztácia
    pfff, nincs ember aki ezt megcsinalja, max 1szer....
  • armageddon666
    jah, 10szer :D
  • pisztácia
    És most ez a prestige 2 micsoda? lvl 70en után nyomok egy prestiget-t, azt felhúzom 70-re, és utánna megint prestige? vagy mi?
  • Gabe18
    #6600-ban lévő videót megnézed és kiderül.
  • armageddon666
    Az egy dolog, de miért nem írta be, hogy hogy kell ezt megcsinálni, mikor itt kérdeztem a fórumon? :D
  • ACE
    Neked mitől van ennyi csík ping-nél? Nálam csak 4 v. 5 vastagabb csík van!
  • BaLeeX
    Kicsit én hülyeségnek tartom ezt a Prestige megoldást, főleg azt, hogy minden nullázódik újra.

Ha megcsinálom a prestige1-et és elkezdtem a 2-őt akkor már nem fog nullázódni semmi, csak az elsőnél?
    Igaz még elég messze vagyok a 46os szintemmel. :)
  • pisztácia
    én nem is a fegyó, hanem azért nem kezdem el, mert nem akarok lvl1ről játszani megint...:S majd később talán.
  • pisztácia
    ja, ok
  • armageddon666
    Mi másért? Amit használok Attachmentet, azt simán killekből össze lehet szedni...
  • pisztácia
    a title miért fontos? csak amiatt csinálod meg rendesen?:)
  • armageddon666
    Én is így voltam vele :D csak én még nem kezdtem el a Prestiget... kimaxoltam még a TAR-t... Title megmarad, a szebb fegyverhez tartozó titlehez meg más kell majd :) szóval akkor már bele merek majd kezdeni :D
  • BIKA95
    Hát énis...
  • pisztácia
    okés, remélem nem is lesz semmi.
  • BIKA95
    Minden rendbe semmi gond nem történt eddig.
  • pisztácia
    kaptál**
  • pisztácia
    aha láttam, és neked azóta is jó a játék? nem kaptam mail-t vagy vmi történt azóta?
  • BIKA95
    Énis így jártam pár oldallal visszább és még vidi is van.
  • Cingar
    70 elott ugy gondoltam tuti nem prestigelek semmi ertelme. amikor mar meg volt teljesen a max szint es hiaba kaptam xp-t nem szamitott semmit elkezdett idegesiteni es elkezdtem a prestiget. Kicsit megbantam de legalabb mar tudom milyen, meg1be tuti nem kezdek bele egy jo darabig. meg persze orulok ha lesz kedvem es energiam befejezni ezt is.
  • Unreal1942
    ez szép....
  • xxxpaulxxx
    Hát ok, köszi, utána nézek.
    Nagyon remélem hogy nem ennyire elcseszett ez a rendszer
    De már kezd iszonyatosan elegem lenni hogy egy ilyen qrvajó játékot hogy tudtak ilyen iszonyat körítéssel kiadni:@
  • pisztácia
    Persze eredetis vagyok, meg minden.
  • pisztácia
    Az szted nem gond, hogy ma valahogy betett egy olyan szerverre ahol vmi lvl-hack volt, és egy kill után 65ről, 70re fejlődtem. (nem prestige módban.) Persze egyből kiléptem utánna. Valaki már írta hogy vele is ez volt, sőt, föl is vette. Szval nem lesz ebből semmi bajom?
  • armageddon666
    Töröld a profilfájlokat, ha minden igaz, akkor kijavítja onlineról, de nem biztos :S volt már ilyen gond valakinek, és ha minden igaz van rá megoldás.
  • xxxpaulxxx
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    KÖCSÖG JÁTÉK....
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Kidobott valami szar hosttól, kiírt vagy 10 féle hibát és resetelődött a szintem... Ilyen volt már valakinek?:S:S:S:S Fúúú de szétbax az ideg... ezért fejlődgettem... gratulálok az IW-nek...

Fair play? Igen.... nah ezek után faxom fog fejlődni, keresek egy lvl hacket
  • armageddon666
    Mitől lett egyik pillanatról a másikra Strict a NAT typeom?
    Prestige Modeban gyorsabban fejlődöm végig a 70 szintet, vagy olyan mint a sima? Nagyon nem tudom hogy belekezdjek-e... Legalább Prestige 1-t meg kéne csinálni, és akkor lesznek szép arany meg ezüstkoponyás feliratok :D
  • Majestic01
    köszi
  • Jaffa 2843
    igen
    kivéve az emlémák és a title-k
  • Majestic01
    aha, és akkor minden fegyver eltűnik? mindent előről kell kezdeni?
  • Unreal1942
    Semmi. Szebb plecsnid lesz nem az alap proli.
    Illetve kapsz új custome slotot.
  • Majestic01
    Hello. Lvl70es lettem, vki elmondaná, mi értelme a prestige-t elkezdeni?? Köszi
  • HUN BECSEHELY
    Srácok.A kiküldött meghívókra nem reagál az IWNet.Szar az egész.
  • Szega87
    nem kell elbújni
  • Rage47
    végigpörgettem az oldalt, nem láttam sehol flash videót:p
    szívesen
  • armageddon666
    A válasz RAGE-re ment, bocs :D
  • armageddon666
    Köszönjük, hogy beszúrtad a #13881-ben szereplő videót! :)
  • pisztácia
    Meg nem is tudom hova küldeni:S
  • pisztácia
    jó csak hát nem tudok vmi jól angolul. én ezt nem tudnám leírni. :S
  • Hoz_Hun
    Én lehet írnék a supportnak. Megírnám, hogy ez meg ez történt, van-e valami tenni valóm, mert nem akarom hogy ebből problémám legyen, bla-bla-bla.
    Szerintem ez után tuti nem banolnának, vagy ha mégis, újra írhatsz a supportnak hivatkozva erre a levélre (és nem utólag magyarázkodnál).

De nem vagyok guru, várd meg mit mondanak mások.