24218
Modern Warfare 2
  • Benny04
  • geristar
    Mi van ezzel a szarral???? 10ből 1szer enged be játszani, akkor is vagy magas a ping, vagy már vége is a játéknak és persze a vesztes oldalra rak be. Faszom ki van már vele, kidobtam 10 rongyot mert nem lehet játszani sem ezzel az ócska játékkal. Aki még nem vette meg, nehogy megvegye!!!
    Kb. 1 hete csinálja már, biztos a patch-el basztak el valamit.

Jah és tele van hackerekkel a játék, múltkor játszottam és a csávó váltogatta a pályát, meg a játékmódot is. És a match alatt mindenki meglépte a 70-et. Én is 63-ról 70re ugrottam, és még az achivementeket sem kaptam meg, sem pedig az új fegyvereket, ha van 63-70 között! És ráadásul 70es is maradtam már!!
  • Unreal1942
    Dettó. 10 ből 8 alkalommal engem kaszál el az a szar. Pedig igyekszem elkerülni.
  • armageddon666
    Ha jön a Predator, akkor egyből elkezdek minél messzebb futni az emberektől, de aztán mégis engem szúrnak ki :(
  • Skyline
    Az új patch óta nemcsak a lobby close több,de ujra kihajigál a játék néha DX hibával,IW működése leállt hibával,10ből 8 próbálkozás partyban Server full vagy Timeout...:)
    Ne lepődjön meg senki:DD
  • Gabe18
    Tegnap volt... Eddig nem.Ez is valami új IWNet produkció.Tényleg már csak röhögni lehet rajta.
  • Grove4
    "az iw4net(vagy valami hasonló hibát észlelt,ezért leállt..." Volt már vkinek hasonló multi közben?
  • BaLeeX
    Ne már te is? :D

Ezzel a predator rakétával így is én vagyok. Ha elindul egy és véletlen nem fedett helyen vagyok már tippelgetem hova dob a respawn mert úgyis engem szednek ki. :D

De ami a legjobb, még ha fedett helyen vagyok akkor is 5-ből 2x megkapom a rakétát.
    Biztos van valami rejtett predator mágnes perkünk. :D
  • Frank99
    szeressenek, megérdemlik.
  • Cingar
    kedvenc állatom amelyik ha jön a predator imad csoportokba verodni es tömegesen belehalni a sajat baromsagukba. mikor meglatom a radaron hogy jön 1 megnezem van e csapattars körülöttem ha sok van spurizok el tőlük ha egy se akkor fedezék de miert van hogy a nagy átlag allandoan a nyakamba van es ha futok el jönnek utánam vagy valahogy mindig megtalál 3 barom?
    meg nem tudom mikor de kb a jatek eleje ota veletlen beraktam valami predator mágnes perket mert allandoan ram húzzák attol fuggetlenul hogy vannak e körülöttem vagy fedezekbe vagyok-e( vagy legalabb is fedezeknek hitt helyen ). Néha mellettem robban be se érzem néha a fedezék tetejére de akkor is belehalok. nem értem...
  • boomsly
    Phil?!
  • bazsi83vp
    De látom a warez topikban pedig téged szeretnek.
  • DarkSector
    jah értem.
  • Yube
    Kössz szépen,megpróbálom
  • Frank99
    vásároltunk sokan egy embertől dolgokat.

az lebukott, és a posta kiadta a feladóvevényeket, ki küldött neki pénzt.

Mindenkinél házkutatás, ujjlenyomat, fénykép és egyebek.

itt olvashatsz róla ha
    érdekel, de vigyázat, igen hosszú!
  • Frank99
    még jó.
  • Rage47
  • bazsi83vp
    Nem kötekedésképpen, de másolás helyett áthelyezés. Még mielött ne adj isten másik partícióra átraknád.
    Ha meg letörölted a steamet, töröld ki azt is manuálisan, ami esetleg bent maradt.
    Ha így se jó (pedig sector jól írta), akkor uninstall után a regedittel is pucold ki a maradványokat.
  • DarkSector
    uninstall, majd installáld újra a steam-et meg a játékot is.

de ha van 12GB helyed valahol, akkor a \Steam\steamapps\common\-ból másold ki a call of duty modern warfare 2 mappát.

1.
    ezután játékot uninstalláld először a steam kliens ben.
    2.
    majd a steam-et uninstalláld.
    3.
    következőképpen feltelepíted a steam-et a netről újból.
    4.
    ezután bemész, megint ....\Steam\steamapps\common (ha nincs "common" mappa, akkor csinálj 1-et) és ide bemásolod, visszamásolod azt a call of duty modern warfare 2 mappát.
    5.
    Steam kliensbe jelentkezz be, a profilodba, és a játékok listáján, ott lesz a call 6 de azt fogyja írni, hogy "not installed" ezután jobbegér gomb és INSTALL....

ezután a telepítés folyamán fel fogja ismerni azokat a fájlokat amiket te másoltál vissza manuálissan a common könyvtárba...
    és így gyorsan fog menni a % jelzés!!!

KB 5 perc, és magátol kiegészíti a játékot, meg stb és már gó játszani!
    jó játékot hozzá.
  • Yube
    Valaki #14187-re?
  • DarkSector
    most annyi hogy megnéztem 3d-ben tegnap a játékot, de mostanában nincs nagy kedvem ehhez a multizáshoz.
  • bazsi83vp
    Mivel most már eléggé nyugi van (maradjon így 5-ig ).
    Igen, mikor megvettem a második progit, pont ez volt a dilemma. De szerintem nem gáz. Egy nap úgyis csak 1-2 órát játszok, vagy annyit se. De nem az a lényeg, hanem hogy egyszerre csak egy program fut úgy is. Az meg ne legyen probléma, hogy több acc. Ha nagy ritkán váltani akarok, (volt ilyen MW2 cheater miatt) akkor kilépek és beírom a másik user/pass párost. És ott volt egy másik program. Az MW2-t meg így könnyen el lehetett adni.
  • DarkSector
    ez elég gáz megoldás, de el lehet adni a játékot, csak a profillal együtt.
    mert átruházni másik profilba nem lehet a kulcsot.
    beírod egy profilba, és ennyi vége. az egyik gyerek pont így rontott el valamit. amibe beirta a kulcsot, kilépett vagy mit csinált telepités közben. a játék a profilba nem volt bent, a játékok listán, viszont utána a kulcsot nem tudta másodszorra használni, azt írta ki steam hogy ez foglalt!

ezt valóban feltüntethetnék valahogy a magyar vásárlóknak, magyar szöveggel!
    és ez a kulcs a single-hez is kell, meg a profil, meg net elérés, vagyis ezekután használhatatlanná válik a játék.
    monnyuk még nem néztem lehet van magyarnyelvű segítség.
    telefonszám supportnak, vagy valami.

monnyuk én már 1 hónapja nem nyúltam hozzá, úgyhogy nem nagyon tudom mifán terem mostanában.
  • Yube
    Na most már engem is felbazs ez a game,pedig elég nyugodt ember vagyok:D tegnapig vígan futott a játék,minden ok(mármint a játék üzemelése szempontjából) Ma frissíti magát a steam,akarom indítani a játékot,fatal error,steam must be... Az ismerős szöveg. Most ez miért? Mit lehet ellene tenni. Ahogy olvastam másnak is van ilyen problémája.
  • bazsi83vp
    Minek?
    Azt hiszem te vetetted fel, hogy el tudod-e adni a játékot. Erre volt a javaslatom az 1 profil 1 game ezek után nektek is, ha nem lehet "elajándékozni" az accról. Ezen a gépen, meg nincs steam, így én nem tudtam megnézni. Majd ha 5 után hazamegyek, meglesem.
    De veled amúgy semmi problémám.
  • Skyline
    Khm...Még kevés az a radír,mégmégmég az összes nagypofájú tapló szöveget pls:)
  • DarkSector
    miért téged jelentettek fel?
  • Frank99
    megmondtam, radír lesz.

Ha perel állok elébe :-)))

álltam már Szegeden 100 társammal bíróság előtt pár éve.

WAREZ miatt :-())))
  • Gabe18
    Igen,zseniális.Egész éjjel az ment hogy belépek,játék,lobby,megszakad... Úgyhogy egy csapattal egy meccset lehetett menni,aztán dobta az egész bandát.
    Mostmár én is azt mondom (mert eddig még úgy ahogy elvoltam vele)hogy ez az IWNet úgy röhej ahogy van,nem is kérdés.
  • Prince23
    Katonák!
    egyre szarabb a játék nete.
    175 aranyat ért bazmeg . Via IWnet
  • Szega87
    5 percel ezelőtti endgameshot, csak hogy valami mw2-vel kapcsolatos is legyen

• csuripi
    A Steam must be running to play this game. problémára még mindig senkinek semmi ötlete?
  • Frank99
    és hogy ez hogy kerül ide iskolázott barátom, nem tudom.
    ha nem fejezitek be, törlök minden ezzel kapcsolatos commentet.
    Nyissatok egy ügyész vs. parasztok topicot, aztán ott adhattok egymásnak.
    Ez egy játék JÁTÉK topic!
  • newszepiking
    csuszi, én a munkahelyemen napi 8 órából 6-ban bíróságokkal levelezek, beadványokat, kereseteket írok, stb.
    barátunk arroganciája és iq-ja kimondottan általánosnak mondható.
    hagyd a francba szerintem.
  • mNzJean
    Ezzel mindent elmondtál magadról , több kérdésünk nincsen .
  • bazsi83vp
    Na igen, őrként itt a firefox az word alatt. Biztos .
    Én megértem, hogy sok esetben kifizetődő a szerénység, csak sajnos bizonyos okokból nem megy. Hogy miért: sportoltam és még régebben volt egy csúnya nyílt törésem. 5 év után lehetett csak helyreállító műtét. Addig eléggé nehézkes volt a járásom. És bizonyom volt egy olyan társadalmi osztály, ami cukkolt emiatt. Ami a nagyobb baj, hohy az akkori páromat is. Ilyen miért jársz nyomorékkal stílus. Bírta 4 hónapig. Nekem meg kurva jó volt utána párhuzamosan 2 felé tanulni. És igen picit kiégtem.
    És ha most ránézek azokra az egykori értelmes gyerekekre bizony a többsége a biorobot státuszig jutott. Nekem meg összesen telt 6 évbe amíg rá tudtam szánni magam párkeresésre. Egro a tisztelt társadalom keresse a hibát a saját kirekesztő hajlamában is, ne csak bennem.
    Lehet utálni, de nem kellett volna fehér cigányt se játszani.
  • csuszi
    jól közelítettem én hidd el:
    "még ha igazad is lenne (nincs, nem a jog miatt...akkor is lejáratod magad ezzel a stílussal."

mindegy elléptem, szép napot minden egybegyűltnek:)
    peace bazsi, de hidd el a szerénység kifizetődő. minden szakmában.
  • mNzJean
    "biorobot "

Ember pár fórumon megfordultam már de tőled felfordul a gyomrom .Fel nem foghatom,hogy dolgozhat valaki a mai világban az igazságszolgáltatásban ilyen mentalitással . Bár kötve hiszem ,hogy tényleg az ügyészségen dolgozol , maximum te vagy az 50 kilós biztonsági őr a portán aki két táskavizit közben arról ábrándozik ,hogy milyen jó lenne ha ügyész lehetne . Elhúzhatsz innen a lenéző stilusoddal együt .

• Cingar
    lehet más ha már az accodhoz kapcsoltad a CD kulcsot és az után akarsz túl tenni rajta.
    Sajnos eléggé hígul a leves az egyetemen, de kb a felét vagy a háromnegyedét úgy is kiszórják és sajnos már egyre kevesebb diploma van ami ér is valamit :(
  • bazsi83vp
    Mindegy, rossz nap. Rosszul közelíted meg a problémát.
    A gyerek felvetette hogy nekem nincs jogom eladni a játékot (eula). Én odaadtam a "szomszénak" a bolti ár tört részéért. Accounttal, e-mail címmel. Ergo megkaptam az ellenértéket. Szerinte ez nem jogos. Szerintem viszont ez megfelel a magyar jogrendnek. Az IW ugyan nem kapott plusz bevételt, de az a szerencsétlen kulcs csak egy accon és egy embernél van jelen. Ergo nem nekem kell az IW-t, hanem azokat kell(ene) szerinte az IW-nek perelnie, akik nem kukába dobbással szabadulnak meg a DVD-tól. de könyörgöm az a kib. kulcs, ugyanolyan tulajon itt, mint bármi más. És egy egy pár ezer mérföldre megírt jogi nyilatkozat nem fogja a törvényköny tulajdonviszonyokra vonatkozó cikkejeit felülbírálni.