24218
Modern Warfare 2
  • Frank99
    mert ez MW2 fórum, és nem idevaló.
    Linkeld be a Bad Company fórumba, azért.
  • Boron Power
    Kben nem tudom miért baj, ha belinkeli. Aki szeret FPS-el játszani és mondjuk idáig codozott, a cod5 és ez után kurva nagyot csalódott, annak jól jön egy kis reménysugár, ha az már nem is a mostanra meggyalázott cod sorozat.

A hálózati, lobby, csiter problémák mellett a gl-ek miatt is játszhatatlan sokszor. Ha valaki elkezdi, utána a többi fasz is berakja és röpködnek csak a gránátok. A sok hülye meg büszke is rá, egyszerűen nem érti, hogy ez nem az ő tudása. Nagyon elcseszték a játékot. Ilyenkor basznám bele a játékújságírók, pl. a Gamestar cikkírójának a pofájába a dobozt, hogy te barom átgondoltad a pontszámot?
  • Gundark1234
    Nem vagyok Steam bétában. Egyszerűen csak jött az ablak hogy update van és kéri hogy reset your Steam client.
  • BaLeeX
    Szerintem ide toljad be a launch traileredet és akkor biztos nem törlik: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1233851863
  • BaLeeX
    Bedobni engem is bedob a játékba, vagy ha újonnan indul egy akkor sincs gond. Amikor vége az pályának és betöltené az újat akkor dob ki.

De látom erre már sokan rájöttek, ahogy vége egy mapnak kapásból az emberek min. 50% kilép a lobbyból nem várja meg azt a 2-3 percet amíg majd a játék fogja kidobni...
  • Jacek
    Elmondanad ezt mert torolted? egy linket?
  • HD JOHNNIE
    Hogy tudtad azt a beta participationt on-ra állítani? Nekem nem sikerült.
  • Gundark1234
    Nah a Steam úgy tűnik orvosolta a second map crash problémát.
    Most kért hogy indítsam újra mert update van:
    Fixed a case that could cause stats and achievements to be reset
    Show timestamps in both group and individual chats based on global setting
    Fixed a Steamworks api crash that was affecting Call of Duty: Modern Warfare 2
    Tweaked the connection fallback logic to be more robust

• Frank99
    én most mentem be, pillanat alatt bedobott egy játékba, kiléptem, nyomtam egy újat, és azonnal bedobott egy másik játékba....

majd játszom később, de nálam nem az van, mint nálad.
  • zooleeh
    Hat az kiraly !!!pedig remenykedtem hogy javitjak .engem a 77-es ota szamtalanszor dobott ki.Lehet eladom ezt a sz@rt
  • BaLeeX
    Remek az új patch. Kár, hogy most is mindig kidob új map betöltésénél...
  • Lantee
    Kérem vissza a pénzem!!!
    Úgy 11h körül ülhettem le játszani, most 1:45h van, és ha kb. 6 mapot sikerült játszanom, akkor sokat mondok!

Komolyan mondom, hogy eddig is idegesített az állandó lobby closed, unable to connect to host és egyéb marhaságok, de azért ez már több a soknál! Kár volt megvenni, mert ez a multi tényleg nem a játékról/kikapcsolódásról szól, hanem az agyvérzésről! ARGHH
  • eightmiles
    Jéé, beirom Google-be, hogy great, és második kép mit ad ki? :)

kép

• DarkSector
    áhh hová gondolsz? :D
  • bigapó
    ja, igen, pontosabbnak pontosabb, végig egyenesen ment a szobor felé mior próbálgattam, de ez is olyan lesz, mint asült csirkés eset:) azt is jól benyaltam :D
  • bigapó
    csak szega szólt, hogy rakott be képeket, azokat kerestem. szoktam visszaolvasni, hátha kapok olyan infot amit tudok használni, de sajnos csak baszogatni tudjuk egymást, érdemleges info nagyon kevés alkalommal jön fel. ami most irtál az hasznos, szerintem. köszönöm.
  • Kly
    Látom szeretsz visszaolvasgatni :D Csak azért kérdeztem egyébként, mert az AT4 sokkal előbb elérhető (konkrétan azonnal), másrészt sokkal pontosabb, mint az RPG. Valóban a gyengébb launcherek közé tartozik, de RPG-ből is 2-3 kell egy Pave Low-ba (az AT4-ral 1+2 rakéta.)
    A DC minden robbanó "cuccra" hatással van (a stingert leszámítva, mert annak "végtelen" sebzése van, a javelinnél pedig a robbanási sugarat növeli.)
  • bigapó
    mocsak, találtam egy friss dolgot a hiba javitásáról. mármint a host fagyásokról második mappon.

LINK
  • bigapó
    asszem erre még nem válaszoltam:) kipróbáltam, azzal nem jött össze, egyébként is gyenge fegyó szerintem. legalábbis repcsik ellen hatástalan. mondjuk danger close-al még nem próbáltam, már ha hatása van erre.
  • Kly
    Ez egy vicc. Rákerestem a patch-re és annyit sikerült kideríteni, hogy a hack-ek ugyanúgy müködnek, mint előtte, valamint, hogy van már crack a patch-hez. -.- (Első 132 000 találat erről szól.)
    Egy nem hivatalos fórumon találtam viszont egy utalást, hogy a végtelen care package bugot javították. Erről tud vki vmit?
  • xxxpaulxxx
    n1
  • bigapó
    jáááj, hát ez ilyen csúnya lett a végére? :D
    kár, hogy a nuke-omat nem mentetted le :) legközelebb az jön ;)
  • Kly
    :D
  • Balyy
    Megkavart a pöcs kiadásának dátuma (1.18.)
  • Daell Drow
    ez még a 177-es
  • Shodan
    ja ez a régi
  • Balyy
    Baszki ez nem az! DEL
  • Balyy
    - Care Package, Emergency Airdrop, and Sentry Gun marker grenades sprint speed normalized.
    - Sentry Guns: Improved placement detection, preventing cases of Sentry Guns inside geometry.
    - Model 1887: Bling using Akimbo and FMJ combination now has same range and damage as non-Bling Model 1887s.
    - Improved player collision removing cases of getting into geometry and 'elevators'.
    - Mouse latency tweaks for more mouse movement consistency. (PC-ONLY)
    - Fixes to prevent various texture (PC-ONLY) and XP hacks.
  • Shodan
    mit hozott az 180as patch?
  • Prince23
    Na kijött a 1.0.180 javítás!!!!!!!!!
  • Skyline
    Egyébként én most csináltam az uccsó prestige-emet,elértem a lvl 70-et és az AK-t több prestige-be nem kezdek elegem van a játékból és 1 hét múlva énis elmerülök az ME2-ben amint megjelenik a gyüjtői:)
  • Frank99
    jaja. ennyi asszem benntmaradhat, a sok szemét mellett..
  • Skyline
    Khm mester ez nem Mass Effect 2 topic...
  • BaLeeX
    Amikor megvan a 70es szint még össze kell gyűjtened annyi xp-t ami a 71-hez kellene. Ha ez megvan akkor fogod tudni elkezdeni.
  • simonl #14390
    Sziasztok,

LvL.70 után mikor kapon a Prestige fokozatot? mit kell még teljesítenem? Köszi
  • Frank99
    ahogy nézem már VAGY...
  • Frank99
    jaja, ezt tudom. de amikor jön a csíter had, semmit nem ér.

és amúgy sem, max ha meglátnak a menüben 2 prestigest-, menekülnek, bizony....

ezért is xar az IW, hogy közel sem egyforma erősségű gamereket válogat össze, bár ez jó is, mert látod hogy játszik a pro(főleg ha nem csíter), másrészt meg illuzióromboló, mert gyengébb vagy. Nehéz igazságos rencert csinálni az tuti! ezért nem bántom a rencert, csak lassúnak találom a követést, a javítást, az update-et...
  • Frank99
    addig meg lesz warez, tudom, és te leszel a ME2 warez topic éllovasa :-))
  • Daell Drow
    en meg csak vectort hasznalok, 6bol 5 classban az van.
  • armageddon666
    Jah, nagyon komoly fegyó :) de most változatosság kedvéért Vectort használok :)