24218
Modern Warfare 2
  • armageddon666
    Ha már 9ig elvitted nem fér bele még1? :\ és akkor meglesz a sokak által összehackelt aranykoponya.
  • HD JOHNNIE
    Én eldöntöttem, hogy 9-ig viszem majd. Ott adja az utolsó custom classet, 10-nél nem hiszem hogy adna bármi extrát is.
  • zotya10002
    Értem!!Köszi!!
  • elitehun
    Csak akkor engedi ha meghaltál 4-szer egymás után gyilkolás nélkül
  • sztoncsi

• zotya10002
    Igen!De mintha nem midig engedné
  • elitehun
    Demolition-ben amíg a nyertes csapatban voltam (mindkétszer az utolsó helyen :S) egyik meccs-ben 9000 míg a másik-ban 13000XP-t kaptam. aztán a mi csapatunk vesztett ott az első helyen voltam és 3000XP-t kaptam
  • elitehun
    Ez rohadt nagy
  • Unreal1942
    Akkor lenne igazán jó a prestige mód, ha unlockolna fegyvereket is pl.
    Amik nem lennének jobbak mint a többi, de legalább egyedi lenne.
    Számomra az, hogy kapok még slotot az nem nagyon érdekes. Bőven el lennék 3-4 custommal is.
  • bigapó
    Ja, Prestige témához.

Szerintem jó ötlet volt berakni, mert nekem például már kell a 8-adik class is, mivel többféle módban játszom, szinte mindegyikben, ezért többféle class kell. mindegyiknek megvan az ideális összetétele valamint azok többféle variációja, azonkívül fegyver-függő is. szóval lehet vele bíbelődni, mindezt nem tudnám 5 class-al - illetve 6 ha az első prestige már megvan.
  • bigapó
    már nagyon régi videók és ilyet csak xbox-on láttam. pc-n sosem találkoztam ilyen glitch-el. ha jól tudom ezt javították már náluk is. szóval no para, nekünk maradtak a wh-sok :)
  • bigapó
    azt magyarázzátok már el, hogy ezen mi a stratégia? mármint a killstreak stratégiának miért ezt a nevet adta? ez csak leirás, nem pedig az, hogy hogyan csináld meg mondjuk a nuke-ot...
  • Unreal1942
    Vicces volt, de ez a hang a végén már idegesítő.
  • vzajcev

• Szega87
    1es vagy 2es gomb
  • Unreal1942
    Pont a FAL a kedvenc fegyverem. Sose használok rá red dot vagy holo xart.
  • Shadow DooM
    Amúgy lehet hc tdm-en egy folyóson nem birnál ump-vel végigmenni mert megdarálnának:),amúgy azt mondom ak + fmj és scavenger pro,vagy acr és fmj esetleg silencer ezek a legjobb fegyók,fal-ra tényleg kell valamit tenni mert iszonyat fos az alap célkereszt......
  • zotya10002
    Jó megvan he:-)
  • BaLeeX
    Ejj, ekkora hülyeséget is régen hallottam. :)

Ha a red dot pöttye "oda lenne festve" akkor ha nem mindig ugyanolyan szögből nézed akkor mindig máshova mutatna. A red dot egy homorú üvegre rávetített lézerpont aminek az a lényege, hogy bárhonnan nézed, ha látod a pontot az ugyanoda mutat.

Más.
    A játékban eddig nem használtam shotit, aztán a Rangert kipróbáltam és bejött, de ez az M1014 ez valami nagyon király. Főleg demolition mapokon bombát védeni, hiába vakítanak be, lövöd az ajtót, mire elmúlik a flash hatása már 2-3 halott.
  • zotya10002
    Copycat - a killcam alatt lenyomva a fegyverváltás gombot felszerelhetjük magunkat azzal a kiosztással, ami a gyilkosunknál épp akkor volt. Melyiket nyomjam??
  • F E R I
    Na rájöttem miért rajonganak az UMP45-ért annyian... Hát stopping power-el vmi iszonyat darálást lehet vele véghez vinni kisebb pályákon plusz mellé a SPAS-12 shoti, amivel egy lövés egy ember, és egy kis szerencsével könnyen megvan az AC 130 is!
  • elitehun
    Nekem most jó
  • bandi007
    Nálatok is befosott a Steam?
  • elitehun
    LoooL. Én is csináltam már érdekes dolgokat a dobókéssel de ilyet azért nem
  • elitehun
    Jó én nem tudom mert sztem fölösleges mind a kettő
  • Frank99
    én ha klánt látok, kilépek. PONT azért, amit írtál.
    ennyi. lehet köpködni, de ez van.
  • Marci0115
    most jöttem a játékból, találkoztam egy magyar klánnal, sajnos én voltam a host, a netem meg szarakodott, és amikor egy picit akadt a többinek, akkor mit csinált a magyar klán? takarodj te geci, huzz anyádba a neteddel együtt, jah mondom oké

a magyar színvonal meglátszik eléggé, a klán neve meg valami H,A,S vagy mi
  • Jacek
    Ez vazzzeeeee:D:D:D:D
  • armageddon666
    FALnál nekem nagyon zavaró volt ha nincs rajta semmi.
    De amúgy jah, többnyire jó az ironsight assault fegyvereknél.
  • Unreal1942
    Nekem eddig egyik fegyveren se volt szükségem rá. Sőt mág zavart is.
    Igaz csak assault fegyverekkel.
  • armageddon666
    Azért fegyvere válogatja...
  • armageddon666
    köszi :)
    am nem gugliztam, mert már régen valamiért kíváncsi voltam az EOTechre és megmaradt :)
  • Unreal1942
    Szerintem mindkettő felesleges.
  • Unreal1942
    harrier, chopper, nuke
  • Loufee
    ja és ti melyik 3 killstreak jutalmat javasoljátok?
  • Loufee
    heló!
    én holographic sight-ot használok, de nem tudom, hogy az miért jobb mint a red dot?:D
  • Szega87
    szép volt guglifiú
  • armageddon666
    nincs odafestve... az is eltűnik.
    red dot
    holo
  • Kly
    A red dot és a holographic sight is eltűnik EMPnél (kivétel az F2000 és TAR 21 "red dot sight"-ja multiban, ami valójában MARS sight.)
  • NEOreg3
    holographic-ot sosem használok, de abban biztos vagyok, hogy a red dot az eltűnik emp idején