24218
Modern Warfare 2
-
igen. -
megkapta a banánt. -
Azur92 #23293 Az lenne a kérdésem,hogy ha átlépek Prestige 2be,akkor újra elveszik mindenem? Tehát pl a fegyverek és kiegészítői elvesznek?
Előre is köszönöm a választ. -
köszi! -
felrakhatod, de egyidőben nem tudsz vele játszani.
pont a napokban fordult elő, hogy a gyerek kérte egyik régebbi játékomat, és az ő gépén logoltam be -neki másik net-szolgáltatója van, és a steam kért egy email-es visszaigazolást, hogy valóban én vagyok-e.
megkapta az email-ben jött kódot, azóta játszik a régi játékommal, a Ő gépén másik szolgáltatónál...... -
kérdésem a következő:
Steam-es játékot annyi gépre rakom fel amennyire akarom, de csak az adott steam acc-hoz tartozó (amivel felraktam) felhasználónévvel és jelszóval tudok játszani vele mindig csak egyetlen gépen.
ugye? -
secondary: akimbo vagy egykezes raffica, akimbo magnum, spas(kedvenc, legjobb shoti)
acr-re rakjál fmj-t, mert az ironsightja jó. igazából amit akarsz, de silencert nem ajánlom. -
AUG-ra grip-et rakják és annyi! -
Nincs olyan hogy jó. Pályától és modtól is függ mi a legjobb sőt játékostól is. Voltam olyan pályán ahol G18-al nyomult az ellen mindenki szidta. Én meg AA-12-vel szépen szedegettem lefelé. Persze ahoz az kellett hogy ne legyen messzire tőlem. -
És mi a jó secondary fegyver? Általába akimbo g18at vagy aa12 shotgunt szoktam látni. Amúgy az ACR-re holographic az jó, vagy inkább valami más? És az AUGra mit érdemes tenni? -
3kell belé stingerből (rendes mod-okon),snd pedig 2! -
Áhhh amúgy nem nagy cucc csak poén mikor a fél pályát átlövöd vele, az a baj vele ,hogy nem 1-hiteli úgy lenne az érdekes :D
#23254:
legjobb sniper: intervention <33,barrett<33
többi pedig tökmind1 ,mert úgyis 2 hitel minden sajnos
-
stinger beméri, de vagy 5-6 lövés kell neki annyit térít. -
Sniperekből az utolsó az milyen? Régebben nagyon szerettem, néha ACOG-al rohangáltam vele (régen ps3on).
ARből örök kedvenc az ACR, SCAR.
Light Machine Gun: AUG + grip ha jól emlékszem
Sub Machine Gun: UMP45 silencerrel
Launcher: Javelin? Láttam rpg is jópofa, de azzal nem lehet bemérni a repülőket ami elég szívás.
Amúgy az AC130-at mivel lehet leszedni? Mivel a Launcherek nem mérik be. -
Legjobb sniper? EBR. Hangtompítóval. Csak mindig duplán lőj vele, mert két lövés kell az öléshez. Ha 1-hit-killezni akarsz meg qscope meg ilyenek akkor meg Barrett. Az Intervention csak az "érzés" miatt jó.
AR-ből ACR-nek kb nincs szórása. SCAR-H extended magsal jó még. kivéve közelre, mert ahhoz lassú. Messzire viszont pontos, jó a sight, és erős. Kicsit kompromisszumosabb a TAR, gyorsabban lő, viszont jobban szór. De nem kell rá extended mags, alapból 30 töltényes.
Egyébként alapvetően nincs legjobb fegyver. Meg lehet tanulni minddel játszani.
Volt mikor azzal szórakoztunk haverral, hogy a legidiótább összeállítással rohangáltunk. És durván gyilkoltunk :D
F2000, hardline, scrambler amik megmaradtak belőle :D -
az én kedvenceim a következők:
ACR stopping powerrel - darál mint a marha, pontos, alig rúg vissza, de relatíve gyenge.(assault)
Tar-21 - nagyon darál, nem olyan pontos mint ACR, nagyobbat ránt, de hangtompítóval is erősebb mint az, most kezdek beleszeretni.(assault)
géppuskák közül nekem egyértelműen RPD-grippel. pontos, nem is nagyon rúg vissza, nagy tár stb.
sniperek közül talán a Barret 50.cal. bár iszonyat különbséget nem érzek, én ezt szeretem.
-
Ez esetben elmondanád kérlek hogy mi a legjobb sniper, assault rifle stb? Mert látom hogy mindenki mással megy, sokszor olyannal is ami a "csíkok" szerint szar. -
Hát én kipróbáltam ezt a long range fal masterkeyt, de nem vettem észre hogy olyan jó lenne. Lehet a steady aim negálja a bugot :\ -
Azok a statcsíkok dísznek vannak, nem takarják a valóságot a legkisebb mértékben sem. -
Ha már a FAL-nál tartunk :) -
WTF? Most mentem volna TDMre, berak Rustra, erre látom hogy valami modos szerver, mindenki interventionnal és hatalmas ugrás, egyszercsak megunom kilépek erre 70es lettem (31ről). Ez mi már? Remélem nem bannolnak emiatt... -
és ha ez így van -nem vitatom- akkor ezt miért nem mutatja a fegyver
tulajdonságainál,a csíkoknál? -
fejes... -
HC-n de simán nem ölsz vele 1 lövéssel:D -
strebacom #23246 Mert a legtöbb host egy rohadt buzi csaló, és az Isten igy baxa le!!
-
Sziasztok! Miért van az, hogy ha a host kilép, és átrakja másnak a szervert, akkor nem képes visszacsatlakozni? "Awaiting connection" és számol... Semmi se történik. Csomószor van még "Unable to connect to the host" és hasonló problémák. A netem maga nagyon jó, gyors, soha nincs semmi baj vele, nem értem miért van ez. -
én is így játszom vele:) -
Fal pro pályákon tökéletes pontos gyors. 1 lövés 1 kill. -
Lopikulat, fal a falon is atlo:D -
A FAL alapvetően gyenge fegyver, ha nem közelről lősz (Sőt, még akkor is lehet...), akkor minimum két lövés kell.
Azt hiszem félreértettél, én úgy értettem, hogy távolabbra pontosabb lesz a fegyver (aka. a fegyver jellemzőinél jelentősen megugrik a range szintje) -
1-2 fegyvernél. Pl. FAL 2 hitből öl Holoval. -
pontosan ennyiben.
Amúgy a holo sight elvileg nagyobb range-re teszi hatékonyabbá a fegyveredet. -
jó kérdés én sem vágom -
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: miben különbözik a Red dot és a Holographic sight? Nekem csak annyi tűnt fel, hogy másképp néz ki. -
grimm13 #23236 Tud valaki megoldást arra hogy mióta elkezdtem a prestige mod-ot azóta nem látszanak a costum classes alatt a kreált castotk, elérhetőék csak nem látszanak ? -

úgy értettem, amíg hetvenes nem leszek ismét.. -
de ez nem gl volt és nem is rpg :)
-
" így csak ritkán használom"
A fene se hiszi ezt el neked
-
-.-"
én amúgy szeretek rpgzni poénból, meg minden, de ugyanakkor tudom, hogy idegessítő, így csak ritkán használom, ellenfél függő persze, ha gleznek, akkor azonnal elő, legyen az sd, rettentően rühellem sdn a kezdőt glezőket, abban semmi játék és skill nincs, pusztuljon az összes : D -
that the skill motherfucker
not