24218
Modern Warfare 2
-
jah ertem, de nekem igy valamiert nem menti el rendesen a kepet. :S
Ilyen felirat jelenik meg benne hogy trial version..:S -
Nekem is trialos van (volt). -
ACE #14741 Nekem sem bejövős a BFBC2, szerintem is nagyon eltolták, bár lehet az amerikai serverek hibája meg a gyenge gépem... -
nuke
-
Kly, esetleg tudnal ani linekt ahoz a progihoz? avgy serialt? mert trialt talaltam es nem engedi menteni:( -
gif animatort megnezem. köszi szépen. -
Egyszerűbb logóhoz Paint, látványosabbhoz inkább photoshop és gif animator. -
Sztem itt se várj nagyon sok választ :) Egyébként meg: GOOGLE -
hello. Valaki tudna mondani egy könnyen hsználható logó készítő progit?? pls nagyon kéne. Írtam logo fórumra, de senki nem válaszolt. PLS help -
Már csak a dedikált szervereket kérjük, és minden rendben lesz. -
a messiást hallották!
nem te voltál az aki napokig-hetekig osztottad azt észt, hogy a mw2 mekkora fos, aztán mégis megvetted? röhej... -
Egyet értek!!Ez ezerszer többet ér!! -
Lantee #14731 Most tolta úgy 4 kör sabotage-t, és nagyon bejött. Se csaló, se hacker, jó banda...tetszett na! Egyik pályán beálltak egy sötét kis sarokba vagy hárman pajzzsal, persze a bomba náluk, és ment a csete-paté. Végig is ment a 20 perc, de egy percig nem volt unalmas.
A kezdeti nehézségek után kezdene magára találni az IW? Nagyon remélem... -
na skacok kipróbáltam az ellenjátékot is
ez a BfBC2 ez egy szar lett:)még lehet hogy a warezt sem érdemli meg
hatalmas szerencse hogy nem rendeltem meg
ez a béta még bétának is nagyon fos,és ezért a szarért is pénzt kértek,szánalom -
Attól függetlenül hogy a multi nem a legjobb (bár nekem tetszik) nagyon sokan megveszik tehát nem állhatnak olyan rosszul anyagilag. -
Gabe18 #14728 Tudom hogy volt.De ebben a helyzetben mint most az IW van ezzel a játékkal,te ezt elképzelhetőnek tartod? -
Ne haragudj de volt olyan DLC ami konzolon ms pontba került de pc-re ingyen volt. ami DLC eddig még nem jelent meg dobozos változatban mert akkor az kiegészítő lenne. És ezt tartom szomorúnak hogy manapság már csak faszom DLC-ket adnak ki egy jó kieg. helyett
-
Bocs, de ez nekem kínai... Pontosan, mit kell ezekkel csinálnom? -
kössz
és steamen melyik a legegyszerűbb vásárlásmód egy 18éves fiatalember számára?:D -
router - port forward
tcp 27014-27050
udp 1500, 3005, 3101, 27000-27030, 28960 -
Gabe18 #14723 Dobozost kizártnak tartom.Ne felejtsük a pc nem számít a konzol a lényeg.Ott a XLive és a PSNet megoldja a terjesztést.Így pc-n szerintem tuti a Steam-es vásárlás marad.Max később kiadják egybe hogy alap+dlc.
Olyan 3-4 ezer körülre saccolnám,mivel konzolon is tuti az 1200 MS pontos kategória lesz. -
szeritnetek a dlc nagyságrendileg mennyibe fog kerülni?és milyen formában lehet megvenni?(gondolok itt letölthető változat vagy rendes dobozos verzsön) -
Most kötötték be az új netet, de amikor játszani akarok, azt írja ki, hogy "Your NAT Type: Strict". Kiírt egy IW-s oldalt is, de nem tudom, mit kellene csinálni -
én is csak 9-ig akarom majd, de csak azért mert ahhoz tök jó title jár :D -
Én megmaradok a 9-nél :) -
demgeasszontad :D amúgy igaz -
na igen de az az embléma nem jelent semmit, mert lehet hogy 1 béna pöcs lvl 10 emblémával. Nem egyet láttam már ott virított az a szép embléma és porig alázták, és nem egy pályán. Csak azt nem értem miért kell így elb*** egy jó játékot, azért nem lenne rossz ez. -
szerintem a single is megmarad. -
ha külön partíción van - és ugye azon van ;) - akkor nem fog semmi baja esni. pár perc alatt megvan, mert magát a játékot nem is rakja fel, csak a steamet szinkronizálja. egyszerű és nagyszerű, bárcsak a többi része is ilyen lenne. -
xxxpaulxxx #14714 mindaddig amíg nem törlődik egy szép napon minden ok nélkül:D -
osan #14713 a single elveszik! -
Gabe18 #14712 Igen,sokan vannak ezzel így.Lehet én is.
De egyelőre még nem biztos hogy a BC2 nem lesz dugig hasonlókkal.Holnap béta,minden kiderül... -
Bagoly81 #14711 fúúú de idegtépő dupla pisztolyos ninja ruhás össze vissza rohangáló lelőhetetlen késelő lelöhetetlen duplapisztolyos kősöbb lővő mégis őnyerő legyözhetetlen idegtőpő mw2 amint megjelenik a bc2 leléptem. -
rexsimus #14710 Igen, megmarad a rangod is! -
és a rankom is megmarad? -
Diamond500 #14708 Nem mert a Steam tárolja. -
Ha újrarakom a Windowst akkor ugye nem törlődik a profilom? -
Zunex #14704 időt* xD -
Zunex #14703 Ok, köszi hogy legalább idöt szakitottatok rá :) -
OK,te kérdezted a véleményünk.