24218
Modern Warfare 2
  • toarpad
    Sziasztok... a S&D-s szabályokat valaki leírná magyarul ? mert angolúl tudom hogy van a Clanbase oldalán... nem nem vok valami jó angolos :S http://clanbase.ggl.com/rules.php?lid=10093
  • cumpy1337
    hali!
    a chopper gunner éri meg v az AC-130?
  • F E R I
    Rájöttem a Famas "rejtelmeire"...
    Stopping power-rel hát mit ne mondjak, sokszor csak egy sorozat, asszem ezt a fegyvert is megkedveltem :D
  • tommygear
    pm ment :)
  • zotya10002
    Itt asszem valaki eladja 7ér
  • berczely
    Nem adja el véletlenül valaki a játékot?

BC2-re gyűjtök de már nem mert a béta alapján egy kalap kakát sem ér!
  • armageddon666
    Reportoltam, mert vírusos link van a profiljában...
    Csalókkal úgy sem tudnak mit kezdeni, mert a VAC automata. Cheatet lehet reportolni, cheatert nem :( (valamilyen szinten egyébként megértem)
  • Skyline
    Ott van felül hogy kell reportolni,pofon egyszerű,én már nem jelentgetek senkit mióta kiderült hogy a 2500 lebanolt ember kamu és nagy ívben szarnak a pc-s csalókra.

(frajta Frank,ezt is töröld,látom nagy divat újabban)
  • ACE
    Ja de van, csak nem voltam bejelentkezve...
  • ACE
    Én már nem találok Report-ot jobb felül...
  • bigapó
    hát kivételek mindig vannak :) adjál neki nyúkot, attól megnyugszik..örökre :)
  • Szega87
    mai gyöngyszem - MAGYAR SRÁC - folyatosan cigányoz,románoz,kur** a**zik stb + AIM + WH + még fenyeget hogy feltöri az accom és eladja ebayen

http://steamcommunity.com/profiles/76561198016504475

akinek van 10 másodperce reportolja már ezt a csaló magyart!!!!
  • bigapó
    ez meg egy steam restartot megér, ha volt akkor nem tudom :) én nem emlékszem ilyen szövegre. igaz, ma nem is játszom.
  • bigapó
    ez nekem is feltűnt, mintha kevesebben lennénk, de ezzel arányosan csökkent a lúzer-hackerek aránya is. szerencsére.
  • bigapó
    Gratula:)

Ez érdekes, hogy egyeseknek megy, másoknak meg nem az IWnet. sőt, van aki igy hozza össze a nuke-ot is. ahhoz meg jó, ha kicsi lagg van, egyébként leszednek úgy, hogy észre sem veszed. szóval ez most mit jelent?
  • F E R I
    Huhh két pálya két nuke, kőkemény szerencse kellett hozzá, de "IGEN MEGCSINÁLTAM" :D
    Mellesleg valóban Harrier, AC 130 és Nuke, ez a jó recept (nekem is)!
  • ChaosTeam
    Annyira utálom, amikor map betöltés után áll le ez a fos és csak annyit ír, hogy "setting up the game..." és kész ott ál percekig, se esc se mégse gomb se semmi...... az anyjukért nem tudják megcsináni, hogy h nem tölt be 10 másodperc alaatt akkor dobjon ki és ne várakozzon perceken át feleslegesen ez a szar....
  • xxxpaulxxx
    hát... megpróbáltam vele játszani.... 10 perc szenvedés után sikerült is felmenni szerverre... 2 percig játszottam is... ez a fos még mindig játszhatatlan... de már egyre kevesebben is játszák... mikor veszi észre magát az IW???
  • xxxpaulxxx
    Amúgy... miért van az, hogy egyre kevesebb ember játsza a játékot?XD
  • Boron Power
    Ez a kép pontosan azt mutatja, hogy a linkelő csapata szépen lekempelt ezen a kemp mapon és baszott a világra.

Minden elismerés ezért a másik csapaté, aki a sok killstreak és kemp ellenére lehozta.
  • bandi007
    Szerintetek ez mi?

"Please wait connecting to IWnet"

20 perce kb ez van...
  • bigapó
    szerintem meg nyertek és domination-ben pont, hogy ez a cél...nem a stat. szóval nem biztos, hogy rossz a klán. nem a legjobbak valószinűleg, mert akkor sokkal jobb lenne az arány, de nem is olyan rosszak. mi is játszottunk már számtalanszor olyanokkal, hogy csak lestünk, mint Rozi a moziban, de sokat nem tudtunk tenni ellenük. mindegyik tudta, hgoy mit kell csinálnia, igazi csapatként működtek. nagy élmény az olyan, még ha ki is kapunk. nehezen dolgozom fel, ha nem nyerek, de ha jó az ellenfél, akkor emghajlok előttük. egyszer..aztán meg seggberugjuk őket :D
  • F E R I
    Gondolom a jó arányt, meg azt, hogy ha egyesek "klánba" tömörülnek, nem biztos, hogy pro szinten tolják :)
  • HD JOHNNIE
    Hehe :) grat! A kettes prestisben megvolt 5 vagy 6 a mostaniban eddig 3. A tíz nuke-ot a büdös életben nem szedem össze :D
  • bigapó
    ezen a képen mit kell nézni?
  • V43 1105

• Kicsikiraly
    modern warfare 3-ban majd viszontlátod :D
  • bigapó
    Makarov eltűnt..szerintem.
  • DarkSector
    jah a nuke-hoz grat nekem még eddig nem sikerült.
    lehet csak velünk volt ien kegyes a rendszer.
  • N1ggA
    Hali! Egy kérdésem lenne a campaignhez kapcsolódóan: mi történt Makarovval? Mert én nem emlékszem, hogy megöltem volna.
  • bigapó
    nemtom, nálunk egész délután frankón hasított. nem dobálózott, csak meccs közben volt néha lagg, de már ezek is egyre kevésbé zavaróak. kezd összeállni végre. csak ma 3 nuke-ot dobtam a fejükre, úgyhogy szerintem nincs vele gond :)
    ja és megcsináltam a harrier és a chopper winning killcam-et is. lassan elérem a prestige 6-ot.

Johnnie fiú, le vagy maradva :D
  • pisztácia
    hat igen, nekem is csak egyszer volt.
  • bigapó
    volt igen, már találkoztunk ilyennel. de ez elég elenyésző szerencsére. újabb hiba:)
  • V43 1105
    who care package ..
  • pisztácia
    Volt már valakinek olyan gondja, hogy a care package nem adott semmit? Mert ez nagyon komoly:)
  • DarkSector
    bakker mi a fakkom van ezzel. haverral akarunk nyomni és nem tudunk bemenni, mindig kibasz.
    eddig 2x beengedett mai nap, amikor összelaggolta magát a szerver és kész.

ekkora szar rendszert. fél ora készülődés kell hogy 1 meccset lenyomjak
  • Frank99
    erről beszélek.
    akinek nem tetszik, nem itt beszélget a BC2-ről..
  • HUN BECSEHELY
    Csináljon valaki egy másik Fórumot,aztán kész.Nem kell itt törléssel fenyegetőzni.
  • DarkSector
    nem a cod, hanem a cod3 tól kezdve.
    de lényegtelen, én a vita kedvéért a mw2-ről irtam hogy konzolról van (értsük ezt úgy, hogy oda optimalizálták (x-re, azért minden launch videóban azok a gombok láthatóak Y-A-B-X stb), és azt viszok tovább ps3-pc).

bár köze nincs egy játékhoz, mert konzolra is lehet ugyanúgy mindent fejleszteni mint pc-re, ez a gyors profit és a gyors fejlezstések hatása, hogy így van ahhogy van.
    sokaknak ez elkonzolosodással félremagyarázza, de ha nem lennének konzolok akkor is ez lenne...ez meg már megint más téma, nem is megyek bele.
  • Frank99
    mondjuk PL. a BC2 topicban.

és lexarom innentől ki mit mond, megint kikezdtetek, nekem címzett "fos" szavakkal skyline, minden nem idevaló commentet törlök.

ha nektek ez így jó, köszönjétek skyline-nak amúgy. napokig nem volt gond, erre ide jöttök balhézni, a szokásos havibaj(heti)? Megjött a mentsru, vagy mi van?

viselkedni.
    thx