24218
Modern Warfare 2
  • HD JOHNNIE
    Na ezt meg akartam kérdezni többször is: sokszor van hogy megvan a harrier, elindítom és persze akkor ölnek meg. Namármost, ha a harrierem összeszed x kill-t az beleszámít a következőbe vagy csak az amit a fegyveremmel érek el?
  • elitehun
    Ha összejön egy harrier, aztán megölnek és a következő fordulóbasn megint ölsz annyit akkor még egy harriert fog felszámolni
  • fawcet
    Lenne olyan kérdésem, hogy 7 killel összejön harrierre és pont akkor lőnek le, viszont mondjuk még egy harrier összejön újabb fordulóra. Két harrier adná a pontokat chopperre, vagy csak az újabb harrier killjeit számolná be? Valaki csinált már ilyet?
  • Gollo
    Hali. igen. velem már előfordult.. csak persze pont az a kettő maradt fenn a háztetőn.. :D
  • elitehun
    Nem tudsz kickelni.

Az lehetséges hogy emergency drop-ban 2 AC-130 van?
  • Dzsur82
    HALI!Tudja valaki hogyan kell kickelni ha én vagyok a host?
  • elitehun
    Igazad van. Akkor kell lelépni ha valaki beírja chat-be hogy gáz van. Ezért szoktam minden meccs elején várakozni egy kicsit a first blood-ra :P
  • zooleeh
  • NEOreg3
    akkor már késő

azonnal áramtalanítani a gépet, hogy ne tudja a steam szinkronizálni a mentésedet; amikor visszakapcsolod, akkor meg törlöd a mentésedet a gépedről mielőtt loginolsz a steam-re, és bízz Istenben!
  • elitehun
    Úgy hogy ha például azt látod hogy egy killért 4 millió XP-t kapsz akkor gyorsan menj el onnan.
  • zooleeh
    HALI! na de hogyan lehet ra vigyazni?
  • V43 1105
    Az kérlek szépen warez host volt =P érdemes vigyázni , klántársam accountját resetelték e miatt =/
  • J i GS a W
    Ti voltatok már olyan "szerveren" ami meg van bütykölve?!szóval az emberek majdnem röpködtek meg ilyenek meg minden ölésre 1335xp kaptál???
  • Kly
    Abban a játékmódban nincs haverozás, bár mindent meg lehet oldani
  • V43 1105
    1o1 3rd personal izébe fogod bementek haverral falmögé állsz belő.. megisvan :D
  • csuripi
    Stoping power nélkűl az általad említettek, és még a SCAR-H és az AK nagyon jó, ACR-el is lehet SP nélkűl, de az kicsit gyengébb. Legalább is én ezt tapasztaltam.
  • armageddon666
    Ezt én is megcsináltam csak TARral... illetve RPG helyett Thumper.
  • bigapó
    nem rossz ötlet, bár genya az tuti:) de szerelemben és háborúban mindent szabad... :D
  • armageddon666
    azt hogy? O.o mesélj már :D
  • Denes888
    Hát én amikor danger close prora hajtottam nagy parasztként beraktam az acr-t GL-el, másodlagosnak meg rpg-t. + Scavanger és nem is kell használnod semmi golyót. Persze semtex vagy sima granyó is legyen bent.
  • Denes888
    Nem olyan gáz, nekem M21 EBR-el megvolt pár kör alatt. Interventionnel sem volt sokkal nehezebb:D
  • armageddon666
    Miért kell ennyire macera challenget berakni Extended Magshez?? meg ezzel együtt Masteryhez? :\ 40 falonát kill...

Ezt egy Interventionnel... összehozni... Még valami darálós fegyverrel is nehéz... SCARhoz pedig még jól is jönne :(
  • bigapó
    most kezdtem el forditani, ha még aktuális. majd elküldöm privátban.
  • bigapó
    ja, amúgy ezt kérdezni akartam Tőled is Szega, hogy ha danger close be van rakva, akkor ugye erősebb az air support is, ergo könnyebben lehet ölni AC-vel és Chopperr-el is. na de mivel nincs Stopping power, ehhez milyen fegyver az ideális?
    tapasztalatom szerint stopping nélkül eléggé kinszenvedés a harc, nehezen halnak az ellenfelek, most a tippem a FAMAS vagy az M-16 lenne, erre a feladatra.
  • bigapó
    nem mindig jó, ha betalál a chopper mellette, akkor ki tudod őt is lőni. volt már ilyenem. ja meg amikor kilőtte a rakétát rám, akkor is láttam honann jött :) persze akkor már nincs sok idő:)
  • bigapó
    én a 2-esel szoktam, mint a kézifegyvereket. a 105 mm-es 5 mp, a 40-es 3mp, a 25-ös meg kb 2 mp mig újratölt, szóval amint lőttél a naggyal, válts a kissebre és lőjj, aztán a gépágyúra és sorozz amit látsz, aztán már térhetsz is vissza az elsőre.
    Nekem jobban bejön a chopper gunner. ki kell tapasztalni mindkettőt és amelyikkel jobban tudsz irtani, azt hagyd meg. pályafüggő is erősen, hiszen a házak között ahol sok a fedezék, meg a takarás, ott nehéz kilőni az ellenfeleket. erre legjobb példa a Skidrow. nagyon kevés nyilt terep van, még chopper-el sem tudsz belőni a szobákba vagy csak sebzed őket, de nem halnak meg.
    Nekem eddig Nuke-ot Favelán, Derail-en és Wasteland-en (naná:) ) volt viszonylag könnyű összehozni. Tegnapi Derail-es menet nem volt semmi, a chopperem-et lelőtték és még kellett 5 kill a nuke-hoz, gondolhatod mennyire forrt a vérem az adrenalintól:)
    végül elmásztam az enemy spawn-jáig és ott gyűjtöttem be:) ha a hegy nem megy mohamedhez ... :D
  • Szega87
    kold blád
  • bigapó
    már ha van időd kilőni rá a rakettát ;)
  • Kicsikiraly
    hasonlóképp voltam vele, nem bírtam ezeket a nem automata fegyvereket, M16ot is megvetettem minden játékban eddig, de egyszer Afghanon jött ellenem valaki FAMAS-szal és mindig sikerült lelőnie, gondoltam kipróbálom, és tényleg kurvajó :D

bár maradok MG4-grip-silencer kombónál, az nagyon beválik
  • armageddon666
    igazából ha minden igaz 2 adag flare van benne, és x másodpercenként regenerálódik, szóval ha lassan lőnek rá, akkor sok rakétát eltérít, de ha rálőnek egyszerre 2 stingert azzal nem sokat tud kezdeni :)
  • BaLeeX
    Nem, le lehet lőni azt is. De az első 4-5 rakétát eltéríti.
  • ACE
    De igazából az AC130 nem zuhan le, hanem inkább elmenekül, nem? És szórja maga után a flare-eket.
  • toarpad
    1 gombal asszem
  • bandi007
    Thx! Magától megjavult nem tom mi vol.
    Amúgy az ac-130 nál mivel lehet váltani a töltényeket?
  • toarpad
    aha... naná
  • berczely
    Eredetivel is a szervereken sok a csíter és van ott is b*zi level hackes szeró hogy felmész azt egyből 70-es leszel meg ilyenek?
  • toarpad
    lelövik ?
  • Prince of Máté
    Az AC-130 csak nekem marad kevés ideig a levegőben? kb 20mp után lerakja a laptopot...
  • F E R I
    Sztem mindegy, mert mindkettő ugyanolyan erős, bár az AC 130-at nehezebb vmivel leszedni. Tényleg embere válogatja kinek melyik jön be jobban.
  • toarpad
    Am a chopper gunner jobb sztem... az ac-val sose tudtam a nuke-ot összehozni