24218
Modern Warfare 2
  • elitehun
    Nincs semmi csak Lan (asszem)
    cs3ry:Mindig a host-nak van a legalacsonyabb pingje
  • cs3ry
    lehet hogy most hülyeséget kérdezek de lehet konzolt használni illetve honnan lehet tudni hogy ki a host?
  • Fehercsoki
    Helló!Van hozzá SDK/modding tools/letölhető mapok?Illetve van benne LAN?
  • Kly
    callofduty.wikia.com - itt BÁRMILYEN infót megtalálhattok a CoD szériáról

Szerintem a továbbiakban használjatok spoilert a szinglis dolgok kapcsán.
  • Zunex
    Weboldalam megnyitotta kapuit! Rengeted érdekes dolog található a játékról,ez az 5. oldalam kb
    szóval azért ne számitsatok valami nagy designre! Légyszi kommenteljétek! Ha van tanácsotok akkor irjátok a forumba pls.Köszi
    :)Weboldalam
    Mostmár rendesen megcsináltam,haverjaim nem találtak hibát. De attol még lehet benne :)
  • pisztácia
    Ha már itt tartunk, valaki adna egy oldalt ahol le va írva a modern wargfare 1-2 részének a sztorija? Mert nekem ködös, köszi.
  • armageddon666
    Harmadik oldalon, jah :) Vannak a rossz oroszok, a rossz amcsik, és a jó britek :D
  • cumpy1337
    single-hez lenne az a kérdésem h sheperd akkor egy 3. oldalon áll? vagy makarovval van egy csapatban?
  • elitehun
    Azért még vannak vicces dolgok. Egyesek szerint már a shotgun is noob fegyver
    Ráadásul nem is akimbos-at használtam hanem az M1014-et
  • HD JOHNNIE
    Nekem elég gyorsan meg lett az extended hozzá. Mindig igyekeztem olyan szitut keresni amikor át kell lőni vhol. Vannak helyek ahol mindig van vki, oda akkor mindig lőttem, csak éppen direkt a falra.
  • Boron Power
    Ha valakit esetleg érdekel a pcguru is és az ebben a topicban ki nem mondható "tudjátokmi" játék bétája is:

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Bad_Company_2_betakulcs_a_Gurusoknak
  • armageddon666
    Jepp... pont így csinálom... de még így sem 1hitel falon át csak ha pont fejen találom, annak meg még ha skilles lennék is 30% az esélye... (áll-guggol-fekszik)

Na mind1, majd egyszer csak meglesz :) igazából nem a Mastery miatt zavar, hanem SCARhoz tényleg fasza lenne az extended mags...
  • Szega87
    stopping power+FMJ
  • soo277
  • Unreal1942
    XP-t cseréltem win7 64 re. Steamot újra kellett rakni, de ugyan oda telepítettem ahol eredetileg is megvolt még a mappája.
    Minden megmaradt ugyan úgy.
    A cop mentések is. A multi is megy rendesen. Kipróbáltam egy mapon és azonnal dobtam egy nukot :)
  • Jaffa 2843
    fogod aztá' elrakod vhova a steam mappádat, és majd a játékokat se kell ujratelepiteni
  • Hurkans
    Eladó Call of Duty Modern Warfare 2 (dobozzal együtt,persze ha kell)!
    Ár megegyezés alapján.(Steam accountot persze hozzáadom)
  • osan
    Nekem csak a multi-t mentette el a steam!
    SpecOps és Single elveszett!
  • Prince of Máté
    Rangodat a steam tárolja, bár nekem újratelepítés után elveszett pár lvlem...
  • Kly
    Vki spec ops delta, echo veteránon?
  • fawcet
    Szóval összejön nem care packages harrierem kétszer egymás után, akkor az előző életben összelőtt harrier nem szerez pontokat a killstreakhoz. Nem lesz könnyű így nukét csinálnom. Eddig 1 nuke jött össze brecourt klónnál, és egy majdnem, csak lelőttek mikorra levadásztam volna az utsót.
    ac-130-at sose értettem, lassú gépfegyvere nevetséges, belövés kire ha hidegvérűek szaladnak.
  • Unreal1942
    Kell valamit menteni, ha újra rakom a gépet?
    A coperativ mód eddig teljesített küldetései pl?
    Illetve a rangom multiban?
  • armageddon666
    Oh, megvan a Heads Up! :DDD túl korán ment az ellen a ládámhoz és ráborult :D
  • HappyHunter
    A neten tárolja őket, szerintem nem tudod lenullázni.
  • nemethpityu
    hello amikor egy prestigét elérek akkor mindig elöröl kezdem eltünnek a fegyverek csak alap lesz
  • berczely
    Valaki! #14880
  • armageddon666
    ez igaz, de így is irreális a 40...
    durvítsanak a többin egy kicsit... de 40 falonát FMJvel... nagyon durva :\
    még egy SMGnél meg Assaultnál oké, de Snipereknél...Interventionnél... Mire kétszer oda tudok lőni már nincs ott... :\
  • Kly
    A Danger Close azért nem egy utolsó perk pusztítás szempontjából. Vannak bizonyos killstreakek, amikbe négyzetesen számít bele. Nekem pl. az AC-130 használatakor lett meg a Danger Close Pro, ergo a sima explosive bónuszt is meg kapja, nem csak a extra killstreak sebzést (mind a kettő 1,4x szorzót jelent egyenként, így összevonva közel 2x sebzést eredményez).

Care package és "előző életből" származó killstreakek nem számítanak bele az újabb killstreakbe.
  • HappyHunter
    Igen, lehetséges.
  • Gabriel Dekanov
    Nem, de legalábbis nagyon ritka amikor kifogástalan a dolog.

Akit érdekel a játékkal kapcsolatos taktikával, fegyverekkel, class-alkotásokkal kapcsolatos kérdések, gondolatok, annak ajánlom a figyelmébe a következő oldalt:HWSW-COD-Fórum
  • Gabor_(HSF)
    Gyerekek..Ennek tényleg ilyen katasztrófa a multija????
    Azaz se dedikált szerver,se szerver kereső,egyetalán lehetséges,hogy páran egy helyen játszunk,100 alatti pingel??
  • danny94
    á kösz, ezt nem tudtam.
  • Szega87
    ha belegondolsz az az egyetlen challenge ami nem instant van meg, mert a lőj 20 at ezzel meg azzal elég easy. Legalább fmj vel meg kell küzdeni egy kicsit
  • Szega87
    danger close-al nem érdemes bajlódni, HQ-ra meg Demo védő oldalra pár kör erejéig összezavarásnak jó, másra nem
  • berczely
    A steam hol tárolja a szinttel kapcsolatos mentéseket mert én belebotlottam egy szép kis lvl hackes szeróba ésegyből 70es lettem és le szeretném nullázni...
  • Daell Drow
    Amit care packbol kapsz, azt sose szamolta hozza.
  • pisztácia
    Gondolom később javították ezt, és mostmár nem adja a killekhez hozzá. Lehet túl sok nuke-ot nyomtak a szerókon. :)
  • danny94
    nekem is majdnem ilyen kérdésem lenne, ha 4 killem van, hívok egy care package-t, abban van pl.: egy chopper gunner és, ha azzal szedek le még embert akkor miért nem számol tovább, h ugye 4 killem van eddig, chopperrel összeszedek 5-öt, akkor elvileg pave lowot kéne kapnom, de vmiért nem számol tovább...
    pedig youtuben egy videóban láttam, h nukeot choperrel szedett össze egy csávó...
  • HD JOHNNIE
    csak azért kérdezem, mert odáig nem jutottam el még hogy a harrierem 7 kill-t szedjen össze.
  • Gollo
    nekem nem számolja bele...