24218
Modern Warfare 2
-
Épp most mentem egy Domination-t hát atom nagy lagg volt.
És érdekesmódon 3embert lelöttem haltam. még kettőt. haltam. utánna még kettőt.. és ki irja 7 kill streak.. és ugye hivhatom a harriert. játszok tovább.. haltam de közbe a harrier megcsinálta a 11-et és chopper gunner.. ez valami hackelt host lehetet vagymi?
mert stat-ba számolta a halált. 21-8 lett.. -
MatWood #14953 Nálam ugyan ez van, azt hittem csak nálam van, de most megnyugodtam, szerintem szarakodik az IWnet. -
Puhos #14952 Kösz! -
Ez a prestige, katona! -
Puhos #14950 Csá!
Na elértem az első prestige jelvényt /1/, de nem tudok fegyvereket összeválogatni, úgy mint a prestige jelvény előtt. Példa: elsődleges ACR, másodlagos model 1887 /persze a 67-es szint elérése után/, most csak az adott pályához valók közül tudok válogatni. Még valami, hogy a perkeket sem tudom összeválogatni, ezt is az adott pályához rakja össze őket. Másnál is így van, vagy én állítottam el valamit?
Köszönöm! -
Ohh :(
De az előbb nem dobott ki. Igaz azt pont vesztettük :S -
De vereségként menti el az iylen kidobásokat az iw...:S -
-
-
Mikor vége egy meccsnek, nem rak vissza a lobbyba, hanem újat kell keresnem. Ez egyéni probléma, vagy valami update volt?
Illetve írt valami playlist updatet ami nem tudom mi.... -
Tudom. Néha egyébként megjelenik fantomkép formájában :D -
Ja de ha nyomsz F1-et vagy alul ráklikkelsz akkor megmutatja -
Jaja velem is ez van. de legalább az Xp-t megkapjuk :D -
Jól van, akkor nem csak nekem ilyen :D Arra gondoltok ugye, hogy nincs game summary és megszűnik a lobby? -
:( hát az szuper. -
passz
tegnap éjjel óta ilyen :S -
én kb mindig este 9-10-töl hajnal4-ig játszom -
Nem tudja valaki, hogy az miért van, hogy a játék után, pl: domination meccs után, kidob a szerverről, és a main menübe rak? Elég idegesítő...:( -
01:00-kor nem játszunk úgy se MW2-őt :D -
mázli hogy péntek :D általában nemvagyok itthon péntek este :D -
péntek éjjel nem lesz Steam -
már javították ezer éve, nem lehet blingel sem visszahozni a ranget -
Én folyton a rohadt G18 akimboval találkozok. -
Ez már ki lett tárgyalva. Egyrészt gyengítve lett, másrészt Blinggel visszavarázsolható a hatótáv a régire.
Gondolom elvesztette a varázsát ^^ én nem sokat használtam, úgyhogy ha megint meglesz fogom :D tetszik a hangja, meg ahogy megpörgeti a puskát... olyan terminátor feeling. -
Reméljük segít, de ti találkoztatok mostanában akimbos 100m-röl lelövős winchesteressel? Én nem nagyon találkozok ilyenekkel, nem mintha hiányozna de egy időben mindenki ilyennel rohangált. Csináltak a fegyóval valamit (gyengítették)? -
Singlet harmadszor játszom :) de csak mert 2szer warez volt, és kell most eredetivel is :D
És a multi is tetszik :) hangulatos, még ha tele is van hibákkal. -
Robert Bowling a Twitteren adta ki magából, hogy az IW csak próbálja kijavítani a 'care package-s glitch-et', mind hiába. Ez a 'glitch' sok fejfájást okoz a játékosoknak és úgy tűnik, hogy a legutóbbi frissítéskor nem lett 100%-osan kijavítva, bár a sprint sebességet elvileg optimalizálták. Robert a Twitterén azt is közölte, hogy egy 'mélyebb kódírással' fogják végleg megoldani a problémát, mindeközben újabb frissítések is várhatóak az összes platformra. by: TOTALCOD
nyugi emberek, jönnek a frissítések. :)
-
Teljesen egyetértek veled. -
HUN BECSEHELY #14926 Vedd+ Roland.Aztán irj egy Privit.Segíttek mindenben. -
én abszolut nem bántam meg hogy megvettem. szerintem egy tökjó játék, a single rész zseniális filmszerüsége mellett a multi rész is egész kiforrott. egyedüli hiba a multiban az IWnet hülyesége, de meg lehet szokni
és mivel viszonylag sokan játszák a multit, így viszonylag sok a balf@sz is, de hát melyik multi játékban nincsenek?
viszont hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen szerintem megéri. -
Nekem bejött a játék, De mind minden játéknak vannak hibái. Én azért nem bántam meg, lagolással ritkán találkozok, csaloval meg 1x találkoztam. Szerintem megéri.
-
Megéri megvenni ezt a játékot? Annyi roszat olvas ez ember a Multiról... -
Na most felment a vérnyomás. Most nyomtam egy 3rd person team tacticalt bombát beélesítették megyek hogy deaktiváljam, ott ficereg valaki melette rámentem AUG-Hbar FMJ lőszerrel közvetlen előttem, fél tár bele és semmi persze ö lelő,
Na nemár ezt azért nem hiszem el.
-
Shadow DooM #14921 jól teszed armageddon,igazából ninja pro csak arra jó ,- még vagy be akarsz állni a másik helyére és ha mész nem hallja meg hogy jössz vagy ha tényleg nagyon egyhelyben akarsz maradni és nem akarsz szaladgálni nehogy beleszaladj az aknába,sitrep pro meg jó az akna miatt is mert látod az aknát, illetve meghallod a zörejt ha jön a bokorba vagy ilyesmi:),nagyon hasznos dolog:) -
Hmm... HCn lehet kipróbálom...
Silencer, Cold Blooded Pro, Ninja Pro... csak utóbbi 2 még nincs meg :D -
Shadow DooM #14919 Amúgy meg ha sniperezni akartok átmentek hc tdm-re ott lehet csak igazán normálisan,simába nem is tudom mi értelme van mikor 1.visszanéznek kill camból tehát elbújni fölösleges 2. 26perket meg acélmagvas lőszert kell sniperre tenni hogy meghaljon 1lövéstől az ellen na haggyuk már.....,hc-n meg csak lazán scavenger pro,cold blooded pro,ninja pro (de ezt lehet kombinálni pályafüggően a sitrep pro-val nekem az van),fegyóra meg 1kiegészitő: - a hangtompitó és tessék 1lövés 1halál!:) ennyi:) -
EBR-ben 10 töltény van.
Intervention-nel 1 lövés / ember még a fal mögött is (általában), tehát nem olyan nehéz összehozni az extended mags-et. Szvsz nincs sok értelme a nagyobb tár használatának, egy FMJ - Sleigth of Hand Pro párosítás sokkal többet ér. -
-
ok, de EBR nem érdekel... SCAR meg Intervention ami jelenleg érdekes... SCAR még oké, azzal összejön... szóval marad Intervention :\ -
Hát figy ebr-el nem nehéz, mert ugye 5 golyó van a tárban amit kilőhetsz 1 felhúzással, 1-2szer meglősz valakit tuti hogy elbújik, és aztán 3 golyóval megpróbálod kiszedni. Nekem volt pár headshotom így, és le wh-ztak :D
Amúgy Demolitionnél is lehet próbálkozni, hogy amikor védik a bombát , ott állnak a fal mögött. Vanak tipikus camp helyek, oda célzol és ha ott van akkor sebesül:D