24218
Modern Warfare 2
-
Igen, Prestige váltásnál ez a rész nullázódik.
Basic training-en belül van. Ghillie in the Mist a neve. -
és ennek a progress bar-ját hol tudom megtekinteni?
mert tudom hogy 1 shot kill kell csipával és m,ár unlockoltam vagy 3at de a progresst nemtudom megnézni
ez prestige váltásnál elveszik? -
ilyet én is csináltam már:) igazából 1-2 mp-ed van, hogy észbe kapj, addigra meg vagy te vagy rossz helyen vagy ők :D
egyik csapattársunk kedvence a Javelin. becéloz, lő s lőn multikill:) szokták érte szeretni, főleg mikor 4-et is elkap vele:) -
mai legnagyobb jelenet: rádobom az egyikre a semtexet, ráragad, a hülyéje meg besprintel a csapattársaihoz és bumm így lett a chocapic, vagyis izé multikill :D:D:D -
Én megnéztem, de ez egy általános update-nek tűnik. nem ir részletes mw2 listát. egyszer emliti, hogy mw2, de az is csak egy sor. szóval ez inkább a steam belső update-je lesz. -
az összes álcaruha megtekinthető ITTEN -
ja, az UMP pontosabb és erősebb is, mint az UZI. -
gyorsabb, mint az "alap" kés, ergo Te fogsz ölni, ha egyszerre késeltek akkor is. leszámitva a laggot:) ott szerencsén múlik, ugye:)
szerintem próbáld ki még a rapid fire-t, de ne tapadj rá a gombra. inkább rövid sorozatokkal aprits, akkor nem fog húzni annyira felfelé. én a magnumot ajánlom mllé, az hamarabb megvan és 2-3 találat öl, ha lőni kell. persze elsősorban késelni fogsz. a perkek jók, azokkal vagy leggyorsabb és távolból is ráugrasz. -
Tactical Knifenak nagyon örültem volna tegnap... mikor 4 lámpa szaladgált a szűk folyosón és mind bökni akart, és csak a felét tudtam megbökni tacknife hiánya miatt :) -
Shadow DooM #14985 mennyibe adnád a játékot assasin?amúgy mennyit dob a tactical knife késelésnél a pisztolyon?és hogy jó ilyen majom szaladgálós perket csinálni nekem most ez van uzi+fmj desert+fmj(most csinálom a tactical knife-ot hozzá) marathon pro,lightwight,commando vagy hogy jó ezeket kombinálni?! -
eladó egy mw2, ha aérdekel vkit írjon pm-et -
hali!
nem tudja valaki, hogy néhány meccs után mindig kidob map betöltése közben. csak fogja, kidob egy fekete kijelzőt, és kidob az asztalra. vmi error azt tudom csak sosem írja ki. plz help tök idegesítő -
ja, gondolom az valami fehér ruha:) köszi -
Ghillieben leszel havas környezetben ^^, -
Valaki megmondaná hogy ez a szöveg mit jelent?
feature unlock: arctic gillie: you will now be camouflaged when sniping in snowy environments.
köszi. -
xxxpaulxxx #14979 igen de az csak a steames... a modern warfare-nél ez bugos és nem tudom mikor szándékoznak kijavítani:D
A modern warfare 2 nél rá kell keresni store-ban a játékra és ott view update history... de a legutolsó nincs benne pedig updateltek... -
jah, köszi:) -
Am te is meg tudod nézni ha a játék ikonján jobb klikk majd update news. itt az összeset meg tudod nézni -
Megnéztem és azt írta hogy:
Steam Client
Fixed issue preventing preloading for Mass Effect 2 -
Valaki tudja, hogy mit változtattak? Mert látom update volt. -
Line #14974 Valai legyen olyan kedves és mondja már meg hogy a ps3 multi csak nekem nem megy? Online statusnál befagyok már 2 ik napja. :( és elvonási tüneteim vannak. :) -
fawcet #14973 Szerintem meg majdnem mindennap találkozok csíterekkel, wallhack a leggyakoribb. De aimosok is előfordulnak, mert nem lehet lelőni se. 3 felől jövünk arrafele 1 másodperc mindhárman fejest kapunk egy-egy lövéssel.
Legdurvább az a wh-s volt, aki utoljára engem szedett ki, látszott hogy falon át módszeresen bemérve lövöldözött és egyáltalán nem találomra.
Sokan azért nem veszik észre a csítereket, mert hardcore módban nincs killcam. És van aki bevallja is, és ezt írja hogy ez csak játék.
-
na ezaz, hogy sokszor a 4 is alig van meg, inkább 3-al rohangásznak melletted. persze, hogy nem látod ha kinyirnak... -
Skyline #14971 A 150 fölötti ping is nagyon rossz, a 100 fölötti játszható te "utánhúzásos" 50-100 között jóas.
Itt a legjobb pinged hála a csudás iwnetnek 100,a 100-as ping kb 120-130ig 4 vonal,kb 150től 3vonal ésígytovább....:)
Tehát ebben a játékban olyan nincs hogy nincs lag,lag mindig van még ha mindenki 4 vonalas (fulljónak minősülő) pinggel rohangál akkor is előfordult hogy tizedmásodpercel elöbb lősz az ellenfélnél,te meghalsz visszajátszásban pedig még csak nem is lőttél:)
-
én úgy értettem, hogy neki van a legtöbb csikja, ami 4 zöld ugye, ha laggol nagyon, akkor ugyan neki megvan a 4 (ebből látszik, hogy Ő ä host) a többinek meg jó ha két sárga, de leginkább csak 1 piros van. igy értettem a több a jobb elvet. -
Nem értem hogy érted a kevesebb játékidőt mert minden nap játszom vele elég sokat. És a ping akkor jó ha alacsony. Pl egy 500 ping nagyon rossz. -
Igen, azon a pályán frankón át lehet lőni a spawnra (vagyis csak majdnem oda, de a csapat fele általában ott jön ki. De ez mindkét oldalra igaz, tehát az esély ugyanannyi.
Én tapasztasztaltam ilyenből triple killt is valamint olyat, hogy én lelőttem ott valakit, aztán engem nyirtak ki, visszamentem és Én lőttem le megint valakit, mert ottmaradt a drága :)
Egyik kedvenc pályám, sokféle játékmódra jó és eléggé változatos a terep rajta. lent, fent, bent, kint, szóval mindenhol jönnek, figyelni kell eléggé:) -
pedig van sajnos, csak gondolom a relative kevesebb játékidőd miatt nem találkoztál velük és ezért Te vagy a szerencsésebb flótás:)
mi rendszersen beléjük botlunk és eléggé zavaró tud lenni. nagy szerencsével még őket is ki tudjuk herélni, ami azért nagy elégtétel, de következő pályát már nem velük játszuk le. -
Én úgy vettem észre, hogy neki a legmagasabb, mivel neki jól adja, nekünk viszont nem :) -
Részemről eddig egyel találkoztam, pedig már közelítek a 2nap játékidőhöz. Az mondjuk olyan volt, hogy a hülye is látta, valaki még meg is kérdezte milyen cheatet használ.
Sokan ok nélkül csítereznek másokat amikor csak simán jobbak náluk. Az ilyen viszont nem ritka. Az, hogy valaki nagyon tud játszani, még nem jelenti, hogy cheater. Inkább figyelni kell a killcamjét és sok hasznos dolgot el lehet lesni. Hasonló eset volt amikor lelőttek Highriseon kezdés után 3 lépéssel, visszanéztem és láttam, hogy tényleg átlátni majdnem a szembeni respawnhelyre, na más nem ezt csinálta, hanem elnyomta gyorsan a respawnt és okádta a chatbe, hogy cheater... -
Nem tom mindenki nyafog a csíterek miatt de én még 1-el sem találkoztam (kopp-kopp) pedig már régóta megvan a game. -
Gabor_(HSF) #14963 Ráadásul ennyi csíter a CS-ben láttam utoljára -
Gabor_(HSF) #14962 Az valóban nagyon jó..csak hát azért, miért kellene megvenni???
A Vegas után ez a 2. game amire visszasírom a pénzem..
-
simonl #14961 Szia,
Bár a fiúk már válaszoltak, és maximálisan egyetértek, én csak annyit tennék hozzá, hogy van egy Spec Ops része a játéknak ami miatt önmagában is érdemes megvenni.
Ezen a fórumon pedig szerintem mindenki segít bármiben ami a játékkal, beállításaival kapcsolatos.
Jó játékot.... -
aflamin #14960 na nem hittem volna, hogy iwnet tud még ujjat mutatni. de igen! azért ez már vicc, hogy minden meccs után kivág. elöbb pl 5 host migariton volt 1 demolition meccs alatt. gyönyörű... de most talán rájönnek ők is hogy itt b*szták el az egészet.vagy warez megint virágzik? XD. komolyan én már nekik drukkolok, -
Gabor_(HSF) #14959 A játék az tényleg jó..De hogy hogyan lehet igazán elkurni a multit,arra csak egy igazi zsíros seggű,hamburgerzabáló,buzeráns amcsi képes.. -
Purga #14958 Lehet az IWnet lehúzza a rolót, nem mondom minek okán xD... -
HUN BECSEHELY #14957 Tiszta szar lett ez-az egész.Nem enged be sehova,vagy kibod valami hiba üzivel.Szerintem pihentetem pár napig. -
MatWood #14956 Jaja, így van, ugyan ez a hibajelenség. Remélem megcsinálják. -
Puhos #14955 Én is tapasztaltam a leírt dolgokat, sőt még néha azt is, hogy nem írja ki a megszerzett XP pontokat.