24218
Modern Warfare 2
-
tudj valaki hogy miért volt steam leállás az éjjel? mit csináltak? -
mi a büdös franc van ezzel az IWnttel örökké kidob, hostol játék közben aztán csatlakozási hiba persze az XP elveszik. Most már baromi jó lenne ha megcsinálnák stabilabra
ezt neked IWnet
-
Cod 6 megítéléséhez itt vannak a clanbase.com szerinti lejátszott meccsek számán alapuló aktivitás mutatók (a legnépszerűbb search and destroy 5v5 módban):
Cod 2: 6.311
Cod 4: 13.554
Cod 6: 397
Szóval erről ennyit. -
A bétához képest már most emelték a sebzést, tehát a március elején kiadott játékban már kevesebb kell(egyébként pontos lövésnél nincs most sem probléma).
A másik pedig, hogy vannak HC szerverek ott is!
-
El kell találni az embert.... DE HÁNYSZOR? XD (ok, ok, igaz, csak videót láttam...) -
tituka #15029 nem lenne a cod-al se semmi baj ha lennének dedikált szerók...
úgy állítanád be ahogy te akarod, nyomorék perkek nélkül (marathon)
ezen kár agyalnod... -
1 nagy kalap szar
-
Az egy béta baszki, gyűjtik a véleményeket, javítják. Bár már most sokkal-sokkal jobb mint ez.
El tudom képzelni, hogy neked nem tetszik mert ott még kiváló a hitbox, el kell találni az embert és ha nem tudsz lőni, ott már nem érvényesülsz, csak préda vagy.
Ebben fosban meg felveszed a shotgunodat, gl-edet, buzi perkjeidet, futkosol késelsz, és bármennyire nincs fogalmad egy Fps shoter lényegéről - a célzásról - mégis frageket szerzel.
Valóban ez való neked, de legalább annyi eszed legyen, hogy nem szólod le a magasabb képességeket igénylő jobb játékot... -
Aki szerint szar az IWNet, az próbálja ki AVP3 demót :DDDD -
simonl #15025 Jó reggelt katonák.....
IWNet -nél mi újság? K(sz)arbantartás vagy összeomlás? -
Lényeges különbség a két játék között: BATTLEFIELD MÉG BÉTA! :) -
na nekem most magától megjavult -
jé, én egy ilyet megcsináltam, de nem írtam át semmilyen bakot vagy ilyesmit. ellenőrzött jó pár dolgot, mert vagy 5 percig csinálta. ettől függetlenül eleinte nagyon laggos voltam, de szakadás nem volt. -
Épp akartam írni hogy lőttem és a killcamben mégsem látszott de sztem ez nem hack -
Gabe18 #15020 "ez az új szarfos Battlefieldben kb 5x annyi szarfos bug van mint ebben:)"
Azért azt majd talán ott is 3 hónappal a full megjelenése után kéne megállapítani,nem most a béta verzióból. -
Gabe18 #15019 Level Hack azért zavar mert egy csaló játékos,akit egy normális rendszer úgy vágna ki egy pillanat alatt hogy még nyoma se marad.Plusz aki a Level Hack-el vállalja hogy mindenki tudja hogy csal,arról én már minden más egyéb csalást is simán elképzelek.
A "laggol" az nem azt jelenti hogy játszhatatlan,csak pont arra elég hogy a többek által írt furcsaságok mint a lövésem nem is látszik a killcam-ben pedig én tudom hogy még lőttem,és hasonló esetek előjöjjenek. -
ennyi a max problem...
de bárcsak minden játékban ennyi probléma lenne...
ez az új szarfos Battlefieldben kb 5x annyi szarfos bug van mint ebben:) -
LVLhack mondjuk azért, mert nemrég volt egy csávó, aki állította, hogy bekockulta a 10es prestiget... senki nem hitt neki... Ami presztizst jelentene, valamiféle státuszt (nolife lvl?), az a csalás jelképe lett :\
Ha esetleg lennék/leszek olyan elvetemült, hogy még elmegyek pár presztizsig, akkor is megállok 9nél... -
lvlhack miért zavar?és nekem 2naponta 1x lagol,a probléma a te gépedben is keresendő... -
2 kezemen nem, de ha leveszem a zoknim, akkor meg tudom számolni hány level hackert láttam eddig...
gyanúsan játszót sem sokat.
noobtube meg egyéb marhaságokon meg röhögök :) ACR jobban idegesít amíg nincs meg... -
ennek az is az oka hogy 40es szintig felnyomják neked 6óra alatt -
Stuck at connecting to IWnet
This is what worked for me
I had this same problem. I was playing online just fine until I received a text message from another steam user. From that point forward the game would no longer connect to IWNet.
First let me say that I manage corporate networks for a living - this stuff is not new.
I'm running Vista Ultimate 64 and I have ZoneAlarm free installed. I did the usual stuff, opened/forwarded ports in the router and firewall, rebooted the computer and router - nothing worked. I even connected my computer to the internet directly (modem to computer) and turned off my firewall. I was completely "naked" on the internet and I still got "Connecting to IWNet..." when trying to play online.
Finally, I drilled down to the multiplayer exe file (c:\program files\steam\somewhere somewhere somewhere). I changed the extension of the multiplayer file to ".bak" instead of ".exe". I then opened steam, right clicked on call of duty multiplayer, selected properties, and did the verify file cache (sorry these instructions are not specific, I'm writing this from work and don't remember all the directories and button names). Of course this stated that there was 1 problem found and downloaded a new exe file for me.
Next time I opened up multiplayer it connected immediately and I was off and playing. I haven't had a problem since.
I hope this helps someone else out who is having the same problem. -
Gabe18 #15012 Pedig én szerverrel gondoltam...
Hát akinek ez tetszik,játsza,nem vagyok én semmi jónak az elrontója.
Én valahogy így lassan 3 hónap alatt besokaltam ezzel,hogy 2 SD kört nem lehet lenyomni GL-es,Akimbó G18-al ledarálós,roadrunner perkekkel száguldozó emberek nélkül,ennek tetejébe agyba-főbe laggol,level hackerek virítanak minden második csapatösszerakásban és stb...
Majd talán egy kis szünet után újra nagyobb lesz a lelkesedésem. -
nekem simán futott most este 2 órán át a game, de 2 ismerősöm is jelezte hogy akármit is csinál nem tudnak belépni -
Lehet valami abban amit a 2. pontban írtál mert én most vok 62-es szintű és nem is találkozom 40-es szintnél alacsonyabbal csak nagyon ritkán. -
ha befejeznék az iwnet bohóckodást akkor azzal vége lenne a multinak, mert hogy dedikált szervert nem adnák ki az is biztos...
kb. olyan lenne mint Hellgate Londonnal...asszem...nem volt jó, fogták, lekapcsolták... mondjuk az MMORPG, komolyabb erőforrásokat igényelt, de akkor is...
Amúgy nekem igenis tetszik ez az IWNet rendszer, 2 helyen hibádzik:
1. van még mit csiszolni rajta...
2. marha kevés a játékos... így nehéz válogatni a rendszernek... Lehet hogy tényleg benne van amit ígértek, hasonló skillel válogat össze embereket, hasonló pinggel, meg ilyenek, csak nem tud miből válogatni... -
hát neveztek már cheater-nek Rundown-on mikor beindult a cséphadaró:) Azok voltak a szép idők :D -
gyorsabb, és ... gyorsabb ... szóval hamarabb szúr és sűrűbben ^^ lehet vele darálni... -
HUN BECSEHELY #15006 Megörülök.Akkor megyek Filmet nézni.Jobbat nem tudok.Ehez lett volna kedvem most. -
és nálam is -
Egyik haveromnak is ez volt. Ő a TF2-vel se tudott játszani. -
Ma találkoztam egy igazi ősbunkóval. összejött neki a Chopper Guner. persze én vagy 3 mp után leszedtem mert pont az Anit-Air kaszttal voltam. erre elkezdi hogy anyád. Én mog mondta neki hogy: Bocsi :D. Erre meg rávágja hogy: nincsen bocsi bazdmeg. Azt már nem mondom hogy mit mondtam erre. Én mondjuk azt is megértem hogy valszeg vért izzadt mire összeszedte de benne van a pakliban hogy le fogják szedni. -
ACE #15002 Én játszottam ma 1 órácskát és semmi problémám nem volt vele... -
Gabe18 #15001 Én mért lennék felháborodva ha végre befejeznék ezt az IWNet bohóckodást az összes nyomorával,és lenne normális szerver megoldás? -
te lennél a legjobban felháborodva,szánalom amit műveltek... -
Nálam is ugyanez van. :S -
HUN BECSEHELY #14998 de a partnerlistámon lévök játszanak.Azért kérdezem.
[IMG][/IMG]
-
Gabe18 #14997 Mai kommenteket elolvasod,láthatod hogy döglődik.De kimúlni úgysem hagyják,sajnos... -
HUN BECSEHELY #14996 Hali.Megdöglött az IW-net? -
forrásom: LINK
érdemes böngészni a többi részét is, mármint ennek a Wikia-nak, mert tele van tippekkel, például itt is, hogy milyen fegyverrel könnyebb megcsinálni valamint, hogy hol tudod őket használni. automatikusan ezt veszed fel, nem kell állitani semmit.