24218
Modern Warfare 2
  • armageddon666
    Amúgy akkora hülyeség ez a laptop gyűjtögetés, annyira nem illik bele... teljesen filmszerű az egész, és akkor gyűjtögessünk laptopokat...
  • armageddon666
    akkor a 2 legkönnyebb szint közül játszottál valamelyikkel, illetve felszedtél 1-2 laptopot is :)
  • PredatorHUN
    Hard-on, Veteránon ki van játszva?
  • Puhos
    A laptopokat összeszedted?
  • AbFriend97
    Nem tudjátpk, hogy miért van az hogy mikor fejbedobtam azt a köcsög tábornokot akkor utána vége a gamenek és azt írja, hogy campign:50.3% a stat-nál.

Már kivittem akk ugye?
  • DarkSector
    mentéssel kapcsolatban!

mindent eltárol a neten a steam.
    nem kell mentegetni semmit, ha nem akarod.

megszabadulni a mentésektől, nah azt nem egyszerű

amúgymeg menj a steam könyvtárába....töröld ki a usermappa könyvtárat
    ezután steam könyvtárban steamapps->common-#modern warfare 2 mappa, és a players mappát töröld ki.
    ezután inditsd el a játékot, és megint lenullázódsz!!!

DE HA ÍGY JÁTSZOL, AKKOR A STEAM MÁR EZT A ÚJRAKEZDETT STATOT FOGJA ELMENTENI.
    HA VISSZA AKAROD ÁLLÍTANI, AKKOR MIELŐTT KITÖRLÖD, MENTSD EL MINDKÉT MAPPÁT, ÉS BÁRMIKOR VISSZAMÁSOLHATOD, ÉS VISSZAÁLL A RÉGI STAT.

DE HA BELÉPSZ A JÁTÉKBA, AKKOR SZINKRONIZÁL INDÍTÁSNÁL, ÉS UTÁNA MÁR AZ INDITÁSKOR ÉSZLELT STATOT FOGJA ELTÁROLNI ONLINE.
  • Zsooo
    sztem ez csak akkor mukodik, ha szerveroldalon elvesznek az adataid (nem sikerul a sync, vagy ilyesmi). ilyenkor - gondolom - valahogy leellenorzi, hogy a a gepedre mentett rangok ervenyesek lehetnek-e es frissiti a steam-et az alapjan. lehet hogy steam oldalon is van history (mert a gepeden a players mappaban tisztan latszik, hogy a legtobb naprol van tobb mentes is) es megkeresi a legutolsot amihez hasonlitva a gepeden levo stimmelhet.

de ha pl hackelt szerveren ugrasz at tobb szintet az mindket oldalon regisztralva lesz, es innentol fogva a steam nem foglalkozik a gepeden visszaallitott backuppal.

vagymi
  • moon21
    Értem. Köszi az infot, akkor ezért nem jutottam semmire a fájlok áthelyezésével. Viszont akkor nem értem azt a linkelt cikket, miért írják. Pedig steames oldal...
    És akkor ugye sehogy se lehet régebbi rang-állapotot visszaállítani?
  • Rage47
    Steam Cloud miatt neten tárol mindent - kivéve a Single player mentéseket. Kipróbáltam már, így van.
  • Szega87
    ha csinálsz backupot a gameből akkor fog generálni stat file-t gondolom én
  • moon21
    Nem. A cikk alcímében ez van: Lost Multiplayer stats or rank
    Illetve kicsit lejjebb: The multiplayer profile is updated regularly as a .stat file and also includes a backup file.
  • elitehun
    Nem lehet hogy azt csak a singel-re értették?
  • moon21
    Ez mondjuk megmagyarázná a dolgokat. :D
    Köszi a válaszokat!
    Viszont nem értem akkor, hogy a linkelt steames oldalon miért írják azt... Lehet, hogy az elején úgy lervezték, hogy gépen tárolja...?
  • elitehun
    Esetleg azért mert a neten tárolják ahogy Frank is mondta
  • Frank99
    sztem a neten tárolja a Steam...
  • moon21
    Nem tudom, nekem tényleg nem történik semmi a rangot illetően, akkor se, ha az egész players mappát törlöm. Ha esetleg valakinek van 2 perce, kipróbálná, hogy lementi valahova, vagy átnevezi...?
  • Gabor_(HSF)
    "players" mappa..
    Egy érdekesség! A tört verzió nem találkozik az eredetivel,ez magyarázza a csiterezést is..
    Nálam fentvan mind2ő és ha a törtel megyek játszani,egyből más dimenzióba kerülök..

Aztán!! Volna kedve valakinek a Specops-os küldetésből,megcsinálni velem a két 2 emberes küldetést??..
    Nekem az még hiányzik..

• armageddon666
    Modern Warfare volt az egyik legfaszább single FPS amivel játszottam...
    és a Modern "Warfail" 2 ezt überelte... (erre most jöttem rá, hogy megint végigtoltam a CoD4-t)

és AVPnek nagyon fasza egyedi multija lehetne, és ez az egyediség olyan, hogy igenis... nagy hangsúlyt kell rá fektetni... (AVP2 multi marha jó)
  • moon21
    Itt írják pedig, hogy hol lenne. De mondom, hiába törlöm le az újabbat, nem változik semmi. Sőt, az összeset töröltem, és a rang megmarad ugyanúgy, de a játékbeállításokat elveszti...
    Tudja valaki, hogy akkor hol tárolja a rang-infokat?
    Köszi
  • DarkSector
    jah látom lesz melód a hétvégére...:)
  • Frank99
    innentől törlök, ennyi.
  • Szega87
    leendő battlefieldesek gtfo
  • DarkSector
    már megint indul a buli?
  • Frank99
    mi lenne, ha nem itt tárgyalnátok a BC2-ről?
  • vzajcev
    Sajnos ez sem tuti védelem, már most is vannak csalók a bétában.
  • Marci0115
    hát beszarok komolyan , második prestige 62nél járok, játszok utána kilépek, utána a rangom átment sima 62be, és hiába csinálok bármit ugyan az marad, komolyan mondom bár ne vettem volna meg
  • Boron Power
    Emelik(emelték) a sebzést a véglegesben, mint már korábban írtam.

De fura, hogy a még csak hangsúlyozom BÉTA játék már milyen fasza.

És a játékon kívül meg kell említenem a Punkbustert, amit örömmel látok ismét. Innentől megint bekaphatják a csalók, újra adminolhatók lesznek a szerverek.

Ja és azzal és ott játszol akivel akarsz.
  • BaLeeX
    "Elhiszem, hogy nehéz átállni. Meg hát nem is mindenki képes rá..."

Meg hát nem is mindenki akar... :)

Azért az érdekes volt amikor BC2-ben közelről 3-4szer találták el a csávót shotgunnal az meg csak futott tovább.
  • Skyline
    Az AVP 3 fő része nem a multi hanem a singleplayer,szemben a Warfail 2-vel aminél a singleplayer totálmellékes.:)
  • elitehun
    Bocs a hülye kérdésért de fáradt vok. Ez most komoly?
  • Zsooo
    hehe, most olvastam a hivatalos IW forumon, a jatek uj neve mostantol Hack Warfare2 :D

uj hackstreakek is lesznek az kov patchben, texture hack jutalma hogy 50 kill utan szivarvanyban villozo laracroftta valtozik minden ellen, ha aimbotot hasznalsz akkor 100 kill utan jon a halalcsillag halalsugar, az egesz iwnetet leallitja 2 orara...
  • Boron Power
    Egy tár :)
    Ezek szerint te cod4-el kezdted. Onnantól nem kell célozni, elég ha rohangálsz késelsz p90-ezel, gl-ezel.

Elhiszem, hogy nehéz átállni. Meg hát nem is mindenki képes rá...
  • landor00
    nekem egy ojan kérdésem lenne hogy mért kapok folyton directx9 errorrt 1 giga ramom van 9400 geforce-s videókártyám és 2.8 ghz-es a procim és mégis 1024x*nemtom mennyibe* felbontásba directx erroert kapok. valaki segítsen pls...
  • Szega87
    én BFBC2be is meglőttem KD-ba amit CSS-be, meg CoD4,6-ba, de nekem nem nyújtotta azt az élményt mint amire számítottam
  • Szega87
    szépen lemásolták
  • moon21
    Sziasztok!
    Lehet, hogy kérdezték már, de egy fontos kérdésem lenne:
    A játék hol tárolja a multinak a profilját? Rákerestem neten, és azt találtam, hogy a játék mappáján belül a player mappában. Itt voltak is fájlok, de hiába töröltem le a legújabbat, és hagytam neki egy régebbit, semmi nem változott. Illetve a végén már mindegyiket letöröltem, és ugyanúgy semmi változás nem volt a multi profilt illetően, ugyanazon a szinten maradtam, viszont a beállításokat már elfelejtette.
    Van valami ötletetek, hogy hol tárolja?
    Köszi előre is!
  • Firerock
    én ki is próbáltam,egy tár kell egy emberbe. Szánalom
  • Firerock
    akkor mit keresel még itt?
  • elitehun
    Egyébként aért ilyen fos mert az valójában a tavaly E3-as demo. Csak azért adták ki hogy ne sírjon a szánk.
  • elitehun
    Foltoztak