24218
Modern Warfare 2
-
Amúgy akkora hülyeség ez a laptop gyűjtögetés, annyira nem illik bele... teljesen filmszerű az egész, és akkor gyűjtögessünk laptopokat... -
akkor a 2 legkönnyebb szint közül játszottál valamelyikkel, illetve felszedtél 1-2 laptopot is :) -
Hard-on, Veteránon ki van játszva? -
Puhos #15073 A laptopokat összeszedted? -
AbFriend97 #15072 Nem tudjátpk, hogy miért van az hogy mikor fejbedobtam azt a köcsög tábornokot akkor utána vége a gamenek és azt írja, hogy campign:50.3% a stat-nál.
Már kivittem akk ugye? -
mentéssel kapcsolatban!
mindent eltárol a neten a steam.
nem kell mentegetni semmit, ha nem akarod.
megszabadulni a mentésektől, nah azt nem egyszerű
amúgymeg menj a steam könyvtárába....töröld ki a usermappa könyvtárat
ezután steam könyvtárban steamapps->common-#modern warfare 2 mappa, és a players mappát töröld ki.
ezután inditsd el a játékot, és megint lenullázódsz!!!
DE HA ÍGY JÁTSZOL, AKKOR A STEAM MÁR EZT A ÚJRAKEZDETT STATOT FOGJA ELMENTENI.
HA VISSZA AKAROD ÁLLÍTANI, AKKOR MIELŐTT KITÖRLÖD, MENTSD EL MINDKÉT MAPPÁT, ÉS BÁRMIKOR VISSZAMÁSOLHATOD, ÉS VISSZAÁLL A RÉGI STAT.
DE HA BELÉPSZ A JÁTÉKBA, AKKOR SZINKRONIZÁL INDÍTÁSNÁL, ÉS UTÁNA MÁR AZ INDITÁSKOR ÉSZLELT STATOT FOGJA ELTÁROLNI ONLINE. -
Zsooo #15070 sztem ez csak akkor mukodik, ha szerveroldalon elvesznek az adataid (nem sikerul a sync, vagy ilyesmi). ilyenkor - gondolom - valahogy leellenorzi, hogy a a gepedre mentett rangok ervenyesek lehetnek-e es frissiti a steam-et az alapjan. lehet hogy steam oldalon is van history (mert a gepeden a players mappaban tisztan latszik, hogy a legtobb naprol van tobb mentes is) es megkeresi a legutolsot amihez hasonlitva a gepeden levo stimmelhet.
de ha pl hackelt szerveren ugrasz at tobb szintet az mindket oldalon regisztralva lesz, es innentol fogva a steam nem foglalkozik a gepeden visszaallitott backuppal.
vagymi -
moon21 #15069 Értem. Köszi az infot, akkor ezért nem jutottam semmire a fájlok áthelyezésével. Viszont akkor nem értem azt a linkelt cikket, miért írják. Pedig steames oldal...
És akkor ugye sehogy se lehet régebbi rang-állapotot visszaállítani? -
Steam Cloud miatt neten tárol mindent - kivéve a Single player mentéseket. Kipróbáltam már, így van. -
ha csinálsz backupot a gameből akkor fog generálni stat file-t gondolom én -
moon21 #15066 Nem. A cikk alcímében ez van: Lost Multiplayer stats or rank
Illetve kicsit lejjebb: The multiplayer profile is updated regularly as a .stat file and also includes a backup file. -
Nem lehet hogy azt csak a singel-re értették? -
moon21 #15064 Ez mondjuk megmagyarázná a dolgokat. :D
Köszi a válaszokat!
Viszont nem értem akkor, hogy a linkelt steames oldalon miért írják azt... Lehet, hogy az elején úgy lervezték, hogy gépen tárolja...? -
Esetleg azért mert a neten tárolják ahogy Frank is mondta -
sztem a neten tárolja a Steam... -
moon21 #15061 Nem tudom, nekem tényleg nem történik semmi a rangot illetően, akkor se, ha az egész players mappát törlöm. Ha esetleg valakinek van 2 perce, kipróbálná, hogy lementi valahova, vagy átnevezi...? -
Gabor_(HSF) #15060 "players" mappa..
Egy érdekesség! A tört verzió nem találkozik az eredetivel,ez magyarázza a csiterezést is..
Nálam fentvan mind2ő és ha a törtel megyek játszani,egyből más dimenzióba kerülök..

Aztán!! Volna kedve valakinek a Specops-os küldetésből,megcsinálni velem a két 2 emberes küldetést??..
Nekem az még hiányzik..
-
Modern Warfare volt az egyik legfaszább single FPS amivel játszottam...
és a Modern "Warfail" 2 ezt überelte... (erre most jöttem rá, hogy megint végigtoltam a CoD4-t)
és AVPnek nagyon fasza egyedi multija lehetne, és ez az egyediség olyan, hogy igenis... nagy hangsúlyt kell rá fektetni... (AVP2 multi marha jó) -
moon21 #15058 Itt írják pedig, hogy hol lenne. De mondom, hiába törlöm le az újabbat, nem változik semmi. Sőt, az összeset töröltem, és a rang megmarad ugyanúgy, de a játékbeállításokat elveszti...
Tudja valaki, hogy akkor hol tárolja a rang-infokat?
Köszi -
jah látom lesz melód a hétvégére...:) -
innentől törlök, ennyi. -
leendő battlefieldesek gtfo
-
már megint indul a buli? -
mi lenne, ha nem itt tárgyalnátok a BC2-ről? -
vzajcev #15050 Sajnos ez sem tuti védelem, már most is vannak csalók a bétában. -
hát beszarok komolyan , második prestige 62nél járok, játszok utána kilépek, utána a rangom átment sima 62be, és hiába csinálok bármit ugyan az marad, komolyan mondom bár ne vettem volna meg -
Emelik(emelték) a sebzést a véglegesben, mint már korábban írtam.
De fura, hogy a még csak hangsúlyozom BÉTA játék már milyen fasza.
És a játékon kívül meg kell említenem a Punkbustert, amit örömmel látok ismét. Innentől megint bekaphatják a csalók, újra adminolhatók lesznek a szerverek.
Ja és azzal és ott játszol akivel akarsz. -
"Elhiszem, hogy nehéz átállni. Meg hát nem is mindenki képes rá..."
Meg hát nem is mindenki akar... :)
Azért az érdekes volt amikor BC2-ben közelről 3-4szer találták el a csávót shotgunnal az meg csak futott tovább.
-
Skyline #15046 Az AVP 3 fő része nem a multi hanem a singleplayer,szemben a Warfail 2-vel aminél a singleplayer totálmellékes.:) -
Bocs a hülye kérdésért de fáradt vok. Ez most komoly? -
Zsooo #15044 hehe, most olvastam a hivatalos IW forumon, a jatek uj neve mostantol Hack Warfare2 :D
uj hackstreakek is lesznek az kov patchben, texture hack jutalma hogy 50 kill utan szivarvanyban villozo laracroftta valtozik minden ellen, ha aimbotot hasznalsz akkor 100 kill utan jon a halalcsillag halalsugar, az egesz iwnetet leallitja 2 orara... -
Egy tár :)
Ezek szerint te cod4-el kezdted. Onnantól nem kell célozni, elég ha rohangálsz késelsz p90-ezel, gl-ezel.
Elhiszem, hogy nehéz átállni. Meg hát nem is mindenki képes rá... -
landor00 #15042 nekem egy ojan kérdésem lenne hogy mért kapok folyton directx9 errorrt 1 giga ramom van 9400 geforce-s videókártyám és 2.8 ghz-es a procim és mégis 1024x*nemtom mennyibe* felbontásba directx erroert kapok. valaki segítsen pls... -
én BFBC2be is meglőttem KD-ba amit CSS-be, meg CoD4,6-ba, de nekem nem nyújtotta azt az élményt mint amire számítottam -
szépen lemásolták -
moon21 #15039 Sziasztok!
Lehet, hogy kérdezték már, de egy fontos kérdésem lenne:
A játék hol tárolja a multinak a profilját? Rákerestem neten, és azt találtam, hogy a játék mappáján belül a player mappában. Itt voltak is fájlok, de hiába töröltem le a legújabbat, és hagytam neki egy régebbit, semmi nem változott. Illetve a végén már mindegyiket letöröltem, és ugyanúgy semmi változás nem volt a multi profilt illetően, ugyanazon a szinten maradtam, viszont a beállításokat már elfelejtette.
Van valami ötletetek, hogy hol tárolja?
Köszi előre is! -
én ki is próbáltam,egy tár kell egy emberbe. Szánalom -
akkor mit keresel még itt? -
Egyébként aért ilyen fos mert az valójában a tavaly E3-as demo. Csak azért adták ki hogy ne sírjon a szánk. -
Foltoztak