24218
Modern Warfare 2
-
De, igazából az egyrészt csak a Steam Community cuccra vonatkozik (illetve gondolom ha accoutot próbál lopni, és hasonlók)
Meg egyébként hivatalos fórumokon írják a VACosok, hogy cheater reportot nem fogadnak el, nem csinálnak semmit velük, ha valami jelenteni akarnak az emberek, akkor küldjék el a cheatek lelőhelyét, esetleg egyből a fájlt. -
szerintem írd be a szövegbuborékba, hogy milyen játékban találkoztál vele, az a biztos. meg, hgoy van róla képed is, esetleg videó. ami tényleg jó ha van. bár azt mndják sokat nem ér, de egy próbát igen. -
Ma találkoztam az első WH-sal. A neve valami T.A.U.Core.X volt. Jelentettem de az a csalók jelentése steamen videóban ahol mutatja a srác hogy holl kell jelenteni. Az nem csak a steam-re vonatkozik hanem a steames játékokra és a cheaterekre is?? -
ja, ezt olvastam tegnap is, de nem nagyon értem, hogy mit akarnak javitani. ezen már túl vagyunk, megcsinálták, hogy ne legyél gyorsabb package-el, egyet sem láttam azóta ilyennel próbálkozni. az, hogy többször is eldobható, azt meg még nem tapasztaltam. -
kezdetek óta cold bloodot használok, ugyhogy leszarom mi zajlik fölöttem :D az elején nem is tudtam hogy a sentrty gunok ellen is jó. Néztem hogy a többiek hogy lehetnek ilyen bénák hogy nem tudnak elfutni mellette, én meg lazán :) -
tudom, hogy mit irtál, értem is és ugyanazt irtad amit én:) -
Modern Warfare 2 Care Package Fix on the way. (for those asking) This includes sprinting with and calling multiple in.
by Robert Bowling, IW -
Mint mondtam NEM a javelinre HANEM a Stingerre gondoltom. a Javelint nem is használom. az maximum állócélpontok ellen jó -
Jó a Javelin is, bár inkább funozni lehet vele, sokáig tart mire becéloz és felmegy, meg lemegy. a Javelin területre jó, emberek ellen, Danger Close-al. demolition-ben tud vele apritani az ember. pl Invasion-ön, B lerakónál a kis helyen begyűlik az enemy, Te meg a pálya másik végéből köbö odacélzol, rakéta fel és 4-en halnak :) -
ha megvan az a Perk, akkor igen, azzal használom (mivel van challenge is hozzá érdemes). de sokszor tapasztalom, hogy azzal együtt is kinyir. ennek több oka is van: wh vagy ott vannak mellettem a nem coldosok és azok miatt. -
Ma én is félrebeszélek XD
tehát én is a Stingert használom. (a Javelin sz*rt sem ér) -
Jaja én is a Javelint használom de nekem van egy külön Anti-Air klasszom amivel a cold bloodedet használom és így az nem tud lelőni. -
Skyline #15104 Szerintem pedig a BC2 havas mapján (ami olyan 4-5ször nagyobb a cod havas pályájánl) kb 10szer annyi fizikai és egyéb számítást kell végeznie a szgépgépnek mint az összes cod mapon együttvéve:)
-
Igen de Az AC-130 lehetetlen vele eltalálni -
de hülye vagyok, már én is félrebeszélek. Rakétavető, nah, ez a neve :) -
igen, de az úgy kacsázik a levegőben, hogy jó, ha 5-ből 1 talál. már ahányszor Én próbáltam azzal lőni, mert elment tőle a kedvem. ami közel van arra jó, meg emberekre.
Én a Stinger-t favizom, ha van scavenger mellé, akkor meg újra is tölti ugye. de többször van az, hgoy mondjuk kilövöm a rakétát és megölnek (mondjuk pont az amire lőttem) és akkor megint van 2 rakettám.
ja igen, rakétalövőnek hivják ezeket, nem aknavetőnek:) az másik kávéház. -
én RPGre... azzal célozni kell, nem céloz magától :P (és ez azért jó, mert a flare nem téríti el :)) -
tituka #15099 célzos aknavető...ez jó
én a javelinre tippelnék, szerintem arra gondol... -
kill streak, care package, emergency airdrop. ezek lehetnek. nem mindig van csalás, ilyet mi is megcsináltunk már:) zsufi volt az égen. persze ha mindenki olyan okos, mint Te és előveszi a nagyobbik csúzlit is akkor nem nagyon lehet zavaró.
nálad mi az a célzós aknavető? -
Bagoly81 #15097 hogy lehetséges az hogy egy kőr alatt legalább 5 herrier 2 vagy 3 gépágyus helikopter ugyan enyi vadász helikopter
én enyi repülőt az életbe nemlőttem még le, köszönhetően a célzos aknavetőnek -
az alsó 5 vagy hat az igen. -
Prestige Challengek nem nullázódnak szerintem -
1. erre külön nincs stat, csak összes kill van. van ilyen challenge, de az is csak korlátozott ideig számolja, aztán nem.
2. minden prestige-nél alapról indulsz, mintha újból kezdted volna. cserébe kapsz plusz egy class-t, később többet is, összesen 10 lesz majd. a title és az emblems nem törlődik sosem. -
1. a hangtompítós killek a prestige challange-ek közt vannak, de minden prestigenél nullázódik.
2. minden prestige kezdeténél a leg alapabb cuccokkal indulsz -
simonl #15092 Sziasztok puhányok.....
Két kérdésem lenne:
1. Hol tudom megnézni, hogy hangtompítóval mennyit öltem összesen?
2. a második Prestige -nél is az alap fegyverekkel kell kezdeni?
Köszönöm a válaszokat... -
szerintem MW2 havas mapjai jobban néznek ki mint bc2 beta. -
Skyline #15090 A pc BETA egy 6hetes performance változat amiben nincs full grafika beállítás (nincsenek benne a highres textúrák) és egy rakat olyan dolog van benne amit a fórumban megreklamáltak a játékosok és a véglegesben már javítják,pl a fegyverek ereje nagyobb lesz.
A lövésre egybőlk nem reagálás...A hiba nállad van reagál.
Minden fehér meg világít...Állíts a monitoron vagy nemtom nállam nincs semmi gond ezzel.
A snipernél nemtom mi az az effekt,de úgysem azt a távcsövet fogod használni ha szintet ugrasz vele:) -
szerintem véletlenszerű, nem jöttünk még rá, hogy mi alapján dönt. több olyan pálya is van amit könnyebb illetve nehezebb támadóként vagy éppen védőként megoldani, de nem lehetetlen. főleg ha jó a csapatod. pont ezért jó ez a játék, nincs két egyforma meccs, még ugyanazokkal a játékosokkal sem :) -
Cingar #15088 demolitionél mi alapján dől el ha 2 kör után döntetlen, hogy a harmadik körben ki a védő vagy a támadó? -
Én most próbáltam ki. Nagyon nem annyira szar mint állítja az egyik oldal, de közel sem olyan jó, ahogy a másik mondja... Ami nagyon zavar benne az talán a HDR, de lehet, hogy nem is az. Minden fehér... oké, havas pálya, de világít... semmit nem látni. Illetve a sniper távcsövén mi a fene az az effekt? Vagy lag, vagy low fps, vagy tényleg valami van a gépemmel, de mintha a lövésre nem egyből reagálna, nem lő egyből a fegyver :\
Ami tetszik benne: hangok, és a golyók ballisztikája. Futó ellenfélnek kicsit elé kell lőni, meg messzi ellenfélnek fölé. -
tegnap kipróbáltam bc2-őt, igy már van összehasonlitási alapom. nem bántam meg egyenlőre, hogy ezt vettem meg, akármilyen negativ kritikákat kap. két teljesen különböző játék egyébként, annyi az egyezés, hogy lőnek benne, mert FPS. igazából össze sem lehet hasonlitani a kettőt...
jó, majd ez a teljes verzió után derül ki igazából, meg amikor sokkal többen lesznek a pályákon, de nálam ez a favorit még mindig. már csak a laggolást kéne megoldaniuk és az évtized multija lenne. -
szerintem ezt kerested:
LINK -
azt hiszem ebben meg fogod találni: LINK
amúgy netboltban megvan az összes zene, nekem is ;) -
Helló.
Hagy kérdezzem már meg, hogy valaki tudja e annak a számnak a címét, amelyik az új játék kezdete alatti videóban szól. Amikor a helyszíneket mutatja, és vissza vissza tér még a videó alapján a Cod 4-be. Köszi előre is -
Harmadszorra játszom a singlet, de még mindig nem tudok laptopokra figyelni ^^ -
Én másodjára játszottam végig, mikor a laptopokra is figyeltem. Persze az elején elfelejtettem, úgyhogy megint végig fogom játszani :)
Nekem nagyon bejön a single is, szerintem marha jó sztorit találtak ki, vagy legalábbis jó pörgős, akciódús. Ez néha idegeitett is, olyan pontosan tudnak lőni ezek a szemetek és nekik sem elég egy-két goló... -
Puhos #15080 Meg belepi a hó!!! -
Puhos #15079 Hát igen mondjuk ezt a részét kihagyhatták volna a játékból. Az ember felvesz egy bizonyos ritmust a játék folyamán és akkor még keresgesse a laptopokat! -
Ha kivitted hozzad vissza, mert megfagy ilyen qrva hidegben!!!44 -
ezt be kéne dobni a faqba