24218
Modern Warfare 2
  • Gabe18
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VVBraoARK7k]Ez csak "természetes"...[/URL]
  • morphologu
    sziasztok szerintetek ez mi? ??????
  • CharrDen
    Sziasztok! Végigvittem a campaign-t, de azt irja, hogy a completion csak 50%. Ez miért van?
  • Line
    Hali! Lenne egy olyan fontos kérdésem hogy tudnak csalni ps3 al is egyes playerek? Szóval konzolon is megy a csalás?
    Csak azért mert mostanában gyanus dolgok történnek velem. :)
  • Gabor_(HSF)
    Gyerekek! van aki megtalálta az összes laptoppot?
  • Gabor_(HSF)
    Na mizu!! ahogy megjelenik valami cád, te előkerülsz?
  • PredatorHUN
    Végre sikerült Nuke-t hívnom. Ez volt az elő.
  • vaporx
    commander title és forgó cod4 jel emblem
  • bigapó
    Én most a Silence title-t és a chopper gunner game winning killcam-jét használom, ez az ami zöld atombomba-felhőt ábrázol. mindkettő kicsit Mátrixos, azért :)
  • elitehun
    Már kétszer láttam azt az emblem-et :D
  • bigapó
    játszol S&D-t? ott páran szoktak, pl én is. de a szemetek ninjáznak is, mint én :D úgyhogy én sem hallom őket, meg ők sem, de valahogy megtalálnak és kinyírnak:) na, azért szoktam ügyeskedni, volt, hogy 3-at nyírtam ki a végén egyedül (itt most feszítek, de keményen :D )
  • armageddon666
    ...amivel semmi bajom nem lenne, de mellé asszem a Heads Up! emblemet ami viszont tényleg ritkaság :( és megvan, és emiatt mégsem tűnik ritkának ha együtt játszunk -.-

• armageddon666
    oh... egyik ismerősöm azt használja...
  • elitehun
    Banner alatt--->Titles--->Spy Game (176-os)
  • armageddon666
    Ha a ban miatt van probléma, akkor: nem, nincs címük...

egyébként [email protected] talán.
  • vaporx
    a steamnek van vmi e-mail címe ahova lehet írni ha problémád van mert én nem találtam
  • armageddon666
    Alig láttam eddig HB sensort :\
    És többnyire sikerül ilyen süket embereket kifognom...

egyedi dolgokkal én is így vagyok...

meg a gonoszsággal... muhaha, szóval milyen titleről is van szó? :DDD
  • elitehun
    Ti tudjátok. Nekem jobban tetszik a ninja. Azért is ezt választottam emrt eddig a commando-t használtam és így nem látnak hb sensoron és nem is hallják hogy jövök. Nameg kapok érte title-t amiylet még senkinél nem láttam. Ez nálam azért fontos mert ha valakinél látok ugyanolyan title-t vagy embleme-t ami nekem van akkor azt lecserélem egy olyanra amit még senkinél nem láttam :D Szeretem az egyedi dolgokat
  • vaporx
    még1x biztos, utána meg majd megint bannolnak a semmiért:S
  • Warton
    Vedd meg! :D
  • bigapó
    ezeket a pályákon lehet megtalálni. van róla youtube videó, keress rá. INTEL, ez a neve. ha nyomsz egy Esc-et játék közben, akkor alul írja, hogy Enemy Intel found 0/3 pl. minden pályán más, van ahol nincs is.
  • AbFriend97
    Nem gyűjtöttem semmijen leptopot, de nektek mi az utólsó pálya?
    És hogy kell ezt a leptopot gyűjteni vagy mi...
  • vaporx
    nem hinném h acc lopás mert majdnem minden nap játszottam és be is engedett vagy ha a csaló 0 és 15 óra között játszott
  • armageddon666
    Tényleg, tudtam, hogy nem tetszik benne valami :D Késes Runnerhez Commando kell.
  • Kly
    Stopping Powerrel a USP dekára ugyanannyit sebez, mint a magnum, utóbbira viszont "nem hat" a SP. Az meg csak hab a tortán, hogy a USP-re lehet rakni még extended mags-t. USP (/w SP) > Magnum
  • drogosgeci
    akkor biztos az öcséd csalt
    vagy a kiskutyád lenyelte a papírt amire felírtad az accountod nevét és jelszavát aztán kiszarta az utcán és pont egy csaló találta meg

tudod az ilyen automatikus rendszerek nem szoktak hibázni, ha nincs a memóriába töltve a cheat akkor nyilván nem is találja ott.
  • vaporx
    Ha elindul a map mindig kidob cheat detected felirattal. Utánanéztem ez azt jelenti h bannolták a steam profilom pedig nem csaltam.
    Mi a tegyek h újra játszhassak?
  • bigapó
    de az annyivaljobb is, mint az USP. az kurva gyenge fegyó lett. Magnum..hát az meg brutál. főleg akimboba:)
  • bigapó
    nekem az azért nem tetszik, mert ninjás. én obban szeretem a commandot ha már futkosás van.
  • armageddon666
    Neeee...

Neeee......

Neeeeeeeee....

Ezt meg kell néznem...

De ugye nem az UMPs :S mert akkor prestige előtt tök fölöslegesen volt egy ilyen classom :D
  • elitehun
    Elmondom hogy alap klasszok között a 2. az magnum késsel és marathon lightweight és ninja perkkel
  • armageddon666
    magnumhoz 100 kell :(
  • F E R I
    Na 3 meccs alatt összehoztam a tactical knife-ot az USP mellé. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan meglesz a kis pisztolyhoz a 75 kill, de egész jól "pörögtem" és hullott az ellen rendesen :D, szóval lehet néha én is fogok rambózni, de egyelőre az ump45-famas-barrett triumvirátussal nyomulok.
  • bigapó
    minden elveszik ami fegyverrel, perkkel, egyébb dologgal kapcsolatos. A title-k és az emblems-ek maradnak egyedül meg. később, következő váltásnál már egy pár Prestige Challenge is megmarad (például, hogy hány embert öltél Chopper-el), de van ami ott is nullázódik.
  • elitehun
    Mivel a fegyverek is elvesznek gondolom a festések is
  • Cingar
    ha elkezdem a masodik prestiget akkor a fegyver festések megint elvesznek vagy akkor mar a prestige challengeket veszi figyelembe?
  • bigapó
    hát UMP erre van kitalálva:) sok sikert a késhez is, ha megtanulod a tactical knife-ot kezelni (nem egy ördöngös dolog) még multi-kill is lehet belőle:) és még életben is maradhatsz:D
  • F E R I
    Huhh kis pályákra nagyon megkedveltem a UMP45-öt, berontok vele egy kisebb helyiségbe és nem egyszer mielőtt leszednének triple kill :D, a sok camper meg csak les, hogy mi van, pedig még kést sem használtam...
    igaz ezt csak ground war-ban tudom megcsinálni legtöbbször :D
  • DarkSector
    felőlem be lehet csaka ne ien formában...:D mert ez csúnya....
    valakit megkérek fogalmazza és szerkessze át...csak gyors kb leírtam a lényegét.
  • Viktor9202
    Köszi szépen :)