24218
Modern Warfare 2
-
Gabe18 #15158 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VVBraoARK7k]Ez csak "természetes"...[/URL] -
sziasztok szerintetek ez mi? ?????? -
Sziasztok! Végigvittem a campaign-t, de azt irja, hogy a completion csak 50%. Ez miért van? -
Line #15155 Hali! Lenne egy olyan fontos kérdésem hogy tudnak csalni ps3 al is egyes playerek? Szóval konzolon is megy a csalás?
Csak azért mert mostanában gyanus dolgok történnek velem. :) -
Gabor_(HSF) #15154 Gyerekek! van aki megtalálta az összes laptoppot? -
Gabor_(HSF) #15153 Na mizu!! ahogy megjelenik valami cád, te előkerülsz? -
Végre sikerült Nuke-t hívnom.
Ez volt az elő.
-
vaporx #15151 commander title és forgó cod4 jel emblem
-
Én most a Silence title-t és a chopper gunner game winning killcam-jét használom, ez az ami zöld atombomba-felhőt ábrázol. mindkettő kicsit Mátrixos, azért :) -
Már kétszer láttam azt az emblem-et :D -
játszol S&D-t? ott páran szoktak, pl én is. de a szemetek ninjáznak is, mint én :D úgyhogy én sem hallom őket, meg ők sem, de valahogy megtalálnak és kinyírnak:) na, azért szoktam ügyeskedni, volt, hogy 3-at nyírtam ki a végén egyedül (itt most feszítek, de keményen :D ) -
...amivel semmi bajom nem lenne, de mellé asszem a Heads Up! emblemet ami viszont tényleg ritkaság :( és megvan, és emiatt mégsem tűnik ritkának ha együtt játszunk -.-
-
oh... egyik ismerősöm azt használja... -
Banner alatt--->Titles--->Spy Game (176-os) -
Ha a ban miatt van probléma, akkor: nem, nincs címük...
egyébként [email protected] talán. -
vaporx #15143 a steamnek van vmi e-mail címe ahova lehet írni ha problémád van mert én nem találtam -
Alig láttam eddig HB sensort :\
És többnyire sikerül ilyen süket embereket kifognom...
egyedi dolgokkal én is így vagyok...
meg a gonoszsággal... muhaha, szóval milyen titleről is van szó? :DDD -
Ti tudjátok. Nekem jobban tetszik a ninja. Azért is ezt választottam emrt eddig a commando-t használtam és így nem látnak hb sensoron és nem is hallják hogy jövök. Nameg kapok érte title-t amiylet még senkinél nem láttam. Ez nálam azért fontos mert ha valakinél látok ugyanolyan title-t vagy embleme-t ami nekem van akkor azt lecserélem egy olyanra amit még senkinél nem láttam :D Szeretem az egyedi dolgokat
-
vaporx #15140 még1x biztos, utána meg majd megint bannolnak a semmiért:S -
Vedd meg! :D -
ezeket a pályákon lehet megtalálni. van róla youtube videó, keress rá. INTEL, ez a neve. ha nyomsz egy Esc-et játék közben, akkor alul írja, hogy Enemy Intel found 0/3 pl. minden pályán más, van ahol nincs is. -
AbFriend97 #15135 Nem gyűjtöttem semmijen leptopot, de nektek mi az utólsó pálya?
És hogy kell ezt a leptopot gyűjteni vagy mi... -
vaporx #15134 nem hinném h acc lopás mert majdnem minden nap játszottam és be is engedett vagy ha a csaló 0 és 15 óra között játszott -
Tényleg, tudtam, hogy nem tetszik benne valami :D Késes Runnerhez Commando kell. -
Stopping Powerrel a USP dekára ugyanannyit sebez, mint a magnum, utóbbira viszont "nem hat" a SP. Az meg csak hab a tortán, hogy a USP-re lehet rakni még extended mags-t. USP (/w SP) > Magnum -
akkor biztos az öcséd csalt
vagy a kiskutyád lenyelte a papírt amire felírtad az accountod nevét és jelszavát aztán kiszarta az utcán és pont egy csaló találta meg
tudod az ilyen automatikus rendszerek nem szoktak hibázni, ha nincs a memóriába töltve a cheat akkor nyilván nem is találja ott. -
vaporx #15130 Ha elindul a map mindig kidob cheat detected felirattal. Utánanéztem ez azt jelenti h bannolták a steam profilom pedig nem csaltam.
Mi a tegyek h újra játszhassak? -
de az annyivaljobb is, mint az USP. az kurva gyenge fegyó lett. Magnum..hát az meg brutál. főleg akimboba:) -
nekem az azért nem tetszik, mert ninjás. én obban szeretem a commandot ha már futkosás van. -
Neeee...
Neeee......
Neeeeeeeee....
Ezt meg kell néznem...
De ugye nem az UMPs :S mert akkor prestige előtt tök fölöslegesen volt egy ilyen classom :D -
Elmondom hogy alap klasszok között a 2. az magnum késsel és marathon lightweight és ninja perkkel
-
magnumhoz 100 kell :( -
Na 3 meccs alatt összehoztam a tactical knife-ot az USP mellé. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan meglesz a kis pisztolyhoz a 75 kill, de egész jól "pörögtem" és hullott az ellen rendesen :D, szóval lehet néha én is fogok rambózni, de egyelőre az ump45-famas-barrett triumvirátussal nyomulok. -
minden elveszik ami fegyverrel, perkkel, egyébb dologgal kapcsolatos. A title-k és az emblems-ek maradnak egyedül meg. később, következő váltásnál már egy pár Prestige Challenge is megmarad (például, hogy hány embert öltél Chopper-el), de van ami ott is nullázódik. -
Mivel a fegyverek is elvesznek gondolom a festések is -
Cingar #15121 ha elkezdem a masodik prestiget akkor a fegyver festések megint elvesznek vagy akkor mar a prestige challengeket veszi figyelembe? -
hát UMP erre van kitalálva:) sok sikert a késhez is, ha megtanulod a tactical knife-ot kezelni (nem egy ördöngös dolog) még multi-kill is lehet belőle:) és még életben is maradhatsz:D -
Huhh kis pályákra nagyon megkedveltem a UMP45-öt, berontok vele egy kisebb helyiségbe és nem egyszer mielőtt leszednének triple kill :D, a sok camper meg csak les, hogy mi van, pedig még kést sem használtam...
igaz ezt csak ground war-ban tudom megcsinálni legtöbbször :D -
felőlem be lehet csaka ne ien formában...:D mert ez csúnya.... 
valakit megkérek fogalmazza és szerkessze át...csak gyors kb leírtam a lényegét. -
Köszi szépen :)