24218
Modern Warfare 2
  • tituka
    kilőni
  • bandi007
    Hogyan vagy mit kell csinálni a fegyvereknél az FJM lőszerrel?
  • Gabor_(HSF)
    Na a /kedvedért/ felgyötőrtem ezt az M4-t aranyig..annyiban változik a véleményem,hogy abszolult lag mentes szeveren,tényleg nem olyan szar,viszont ilyen alig van,igy maradok a TAR21-nél
  • Kly
    Mivel nem 0. szintről kezded és prestige után sem 0ról indul, ezért a 71. szint felel meg az első szint meglépésének, ergó csak "769" szint van (+1, ha prestige 10 lvl 70 után is van még egy extra - bár kétlem).
  • Szega87
    781 szint van, mert 70 és prestige váltó között is van mindig +1 szint
  • Lunki88
    A menüben ezt írja, "Your NAT type: Open" - Ha erre gondoltál, ha nem akkor részletezd. :D
  • HBK
    strict a neted?
  • Lunki88
    Nem rég vettem meg a játékot, szóval lenne egy kérdésem. A multi mindig ilyen lagos vagy nálam van valami gond? Mert nagyon ritka az amikor teljesen zöld a csík (pingre gondolok). Ja és más játéknál nincs ilyen probléma.
  • elitehun
    LOL nem. Az ikon melleti szám a szintedet jelzei mert itt is vannak szintek és ahhoz képest kapsz rangot.
  • DarkSector
    kedves barátom felhívta rá a figyelmemet, és kiderült, hogy a stat resetelése, csakis bejelentkezve működik...:D
  • browing
    helo
    nem teljesen idevág a dolog de azért mégis
    van egy oldal a bakeonline ahova regisztrálnék de hogy a call of duty-hoz leszedjek néhány dolgot, szóval regisztrálni akarok minden kitöltök aztán mikor rá megyek a regisztrálásra ezt írja ki: Error accessing external avatar (valami gebasz van gondolom azzal a képpel amit kiválasztok de nem tom. hogy mi, ergo aki tudja mi a hiba vagy regisztrált akkor írja meg)
  • Norbi187
    Más kérdés.A rangot jelző ikon.30 játék után hadnagy rangom van.De szoktam találkozni olyan játékossal,akinek 10-20játék után már valami übergeneral szupercsillag van.Vagy az ikon meletti szám nem a lejátszott meccseket jelzi?
  • Norbi187
    ok.Lehet hogy valami vérprofi harcos volt.
  • armageddon666
    A radar megmondja a pozíciód 2 koordinátáját, a harmadik meg beilleszthető pályaismeretből (domborzat/tereptárgyak/etc., szóval, hogy milyen magasan vagy), onnan meg 66% hogy eltalál ha jó helyre lő (guggolsz/állsz vagy fekszel...), illetve több, mivel feküdni nem sűrűn szoktak :)
  • Norbi187
    de szerintem akkor se lőtt volna olyan pontosan rám.Ha radar akkor végigdarálom a falat 2x2 méteren és úgy ok,de célzott lövés...
  • Norbi187
    aaahhh
  • tituka
    radar...
  • tituka
  • Norbi187
    mi az az uav?
  • elitehun
    Ja valszeg UAV volt.
  • Diamond500
    UAV volt az ellenfélnek például.. persze ez nem zárja ki hogy vannak csalók is.
  • Norbi187
    Nekem még új a multi rész,mert eddig nem,vagy csak ritkán játszottam neten.De nagyon bejön.Viszont vannak emberek,akik elrontják a játékot.Tegnap este úgy lőtt le egy tag,hogy nem láthatott.mégis pontosan tudta,hogy a fal melyik része mögött fekszem(killcam).Hogy lehet ez?Átlát a falon?Ilyen már töbször is történt.Ha csalnak miért nem vágják ki őket?Vagy ezt jelezni kell vhol?
  • J i GS a W
    A mai játékom fasza volt!
    így kezdődött:vagy 3* egymás után bedobta ezt játék közben és kezdődött minden előröl:

Majd utána a SPECTATOR DARÁLTA SZARRÁ AZ EMBEREKET!!!!

NEM HISZEM EL HOGY NEM TUDNAK VALAMIT CSINÁLNI A CSÍTER LOWOKKAL!!!!!!
  • ZSOLA79
    áhá köszi
  • DarkSector
    vannak hibák, ami a peccsek után is megmaradnak, ha a nehézkes kapcsolódásra gondolsz.
    amúgy asszem a legújabb az 1.0.182....ezt menüben jobb alsó sarokban nézd meg.
    de steam frissités nélkül szerintem nem is engedi hogy indítsd a játékot.
  • goodgamer
    Magától letölti a steam a patchet.
  • ZSOLA79
    sziasztok.honnan lehetne letölteni patch-ot a játékhoz? vagy ez a dolog hogy működok ennél a retek steam-nél?
  • DarkSector
    thx, akkor kb...akkor ha jól megy, és jól számoltam 650óra lesz durván...huh az kemény lesz...
  • Jaffa 2843
    7. prestige 30körüli szintig 480óra
  • DarkSector
    ümm...ha esetleg valaki már elérte a 10.prestige 70.fokát, az írja pls le, hogy a barackban menyi időt mutat neki, hogy kb mennyi óra átlagban elérni ezt a 770. rangot, mert én 64-nél tartok, és iszonyatlassan fejlődik...
    infoért köszönet előre is
  • simonl #15214
    Sziasztok srácok, köszi a válaszokat...

Nekem bejön az M4, néha variálok a kiegészítőkkel de nincs vele bajom, férfiként halok meg:)
    FMJ + Red Dot -al azért odacsap:)
    A többi assault fegyver nekem nem jön be...nem tetszenek, nem állnak jól a kezemben.....talán az ACR de az olyan mint egy lézerpuska, nem kell hozzá nagy szaktudás. Az AK -t mindig a 70 es szintnél adja, pedig azzal is futnék pár kört.
    Most az a cél, hogy szépen kimaxolom a fegyvereket.
  • Kly
    Presztízselés után 500 Headshot (veteran II).
  • Gabor_(HSF)
    Neked bejön az M4?
    Nálam az egyik legpontattlanabb köpöcső
  • HD JOHNNIE
    Szia!

Meg kell hozzá csinálni a veteran challenget. A challengenél látod legalul zölddel kiemelve. Ha új prestige-t kezdesz az nem vész el.
  • simonl #15210
    Sziasztok puhányok,

Az arany színű M4 Carbine medált (emblem) mikor kapom meg? Milyen challenghez van kötve??

Köszi
  • Gabor_(HSF)
    Hát ez az!! szar tetü lag! okádék a multia..
    Ez nem egybe kezd lenni,hanem teljesen szét..
    Egyik pillanatban,minden gyólyom talál,a másikban csak tunkolok a semmire.Az elmúlt 14 év,legnagyobb kamuja..
    Csak azért játszom velem,mert még nincs minden 100%-on,meg talán még naivan,hátha változik a szerver része..
  • Kly
    Nekem is a HC kedvencem, de demolition csak core módban van :(
  • Kly
    Az Intervention egész pontosan .408-assal tüzel(10,2 milinek felel meg), ami valóban kisebb kaliber mint az .50-es BMG, de a CoD szériára sose volt jellemző sebzés és kaliber közötti egyenes arányosság.
    (Példa erre a UMP és a vector esete. Mind a kettő .45 töltényt használ, de a játékban a vectornak a sebzése kb. fele annyi, mint a UMP-nek. Ez a fegyverek közötti balance miatt van, vectornak ugyanis nagy a tűz gyorsasága. Az M240 és AUG HBAR között ez talán még szembetűnőbb.)
  • Shadow DooM
    gyermekkaliber, bocsi csak telefonról irok:D,bár aki egyszer rákap a hc-re (mint én) az nehezen megy más módra:p,és rémálom lessz visszamenni normál tdm,és gw-re...
  • Shadow DooM
    Elite hun,akkor tegyél olyasmi title-t me cimet mint ami nekem van,Global Thermonuclear War,és zöld képbe egy atomfelhő,esetleg End of line,amúgy már leirtam párszor de aki "csipázni akar" menjen hc tdmre,1lövés 1halál ,meg minek sniperezni ha visszanéznek killcamból.........am meg nehogymár a barett legyen gyengébb mint az intervention,a barett 50.caliber a másik 7.62 ...de szóljon valaki ha tévedek!amúgy 1lövésből akármelyik 7.62-es töltényböl 1db azonnali halál...nem úgy mint az amcsik gynrnkkalibere.....