24218
Modern Warfare 2
-
Sziasztok!
Nálam most kötötték be az új netet, és strict lett a nat type-om.
Hogyan tudom open re állítani, mert ha a modemen kikapcsolom akkor megáll a net.
Előre is köszi! -
Gabe18 #15283 Már a Vietnam is fizetős lesz?
Amúgy tök logikus.Ezzel a szerencsétlen Treyarch-al bevezetik a fizetős dolgot (majd megy a kígyó-béka dobálás hogy mekkora szemetek ezek és stb...),aztán a következő IW produkciót már simán fogadja a közönség. -
Zsooo #15282 google a baratod, de amugy meg:
http://www.youtube.com/watch?v=AGqbKoNdDmQ -
Én megveszem a BC2-t is. Persze az SD volt nekem is a kedvencem, de bele tudok szokni ebbe a squad alapú folyamatos háborúba is.
Többször játszottunk már 8v8-at a Bétában, hasonló feeling mint a cod war, csak sokkal több variáció van. Egyik 4 fős osztag csak a járművekkel foglalkozott(ennek megfelelő kaszttal), a másik pedig gyalogság volt.
Egész élvezetes így többen. Persze egyedül gázos játszani, ha hülyékkel kerül össze az ember. -
Bugge #15280 Ezzel én is így vagyok a Cod UO óta. Még 5-el is próbálkoztunk, de hamar feladtuk, mert nem volt alkalmas rá.
A BFBC2 nekem nem jött be (a béta alapján), hogy rohangálsz és ha meghalsz újra a pályán vagy. Nekem SD mód kell :)
Ezért bízok az új Medal-ban. A videók alapján szép lesz, már csak a játékélményre vagyok kíváncsi.
Addig marad a szórakázás az MW2-vel. -
Ja, nagyon elvették tőle a kedvem :(
Pedig cod uo óta rendesen cb-n toltuk, ami aztán cod4-en csengett le. Onnantól sajna nem lehet vele klánszinten játszani. Kénytelen vagyok áttérni a BFBC2-re. -
Bugge #15278 Ebben igazad van.
Egyedül én max heti 2-3 órát játszok vele. Mikor összejövünk többen akkor jóval többet, de sajnos sokszor nehéz csatlakoznunk, ha meg 6-nál többen vagyunk akkor meg szinte reménytelen az együtt játszás.
Ebből versenyjáték soha nem lesz, mivel a szerver oldali fájlokat nem fogják kiadni.
Max arra jó, hogy felmenjünk páran és elszórakozzunk :)
-
A normális játékosok ezt a kilépést már megtették, te is láthattad, hogy csak ezen a fórumon hányan kínálták eladásra a játékot.
Mostani formájában tényleg csak az ilyen napi 1 órára felmegyek, körbedurrogtatok játékmódra jó.
Nagyon lejáratták a cod sorozatot vele. Sztem soha többé nem lesz versenyjáték. -
Bugge #15276 Persze, hogy rákényszerülők :) Ha egy kupacban tömörülnek 3-4 akkor nem lehet megállni, hogy ne pukkantsak közéjük :)
Én meg nem tartom magam olyan Pro játékosnak, mint azok akik, ha lelövik akkor az ellenfél vagy cheater vagy noob volt. Mert Őt ugyan másképpen nem lehet leszedni.
Amíg benne vannak ezek a dolgok a játékban, miért ne használjam? Azért mert egyeseknek nem tetszik?
Ha (és itt a HA-n van a hangsúly) lesz dedikált szervert akkor ki lehet ezeket tiltani, de amíg nincs addig, lehet használni.
Ez engem minősít? Valóban, én azért játszok, hogy kikapcsolódjak és szórakozzak. Aki ezeket a játékokat komolyabban veszik, az járjon versenyekre és vagy privát LAN-okra és ott a saját szabálya szerint tud játszani. Amíg meg csak Public-on játszik addig nem csak ő van és ha GL-t kap a seggébe vagy hátulról lelövik, vagy egyéb módon megalázzák és nem bírja elviselni, lépjen ki :D -
Használd, téged minősít. Ha nem tudsz lőni persze, hogy rákényszerülsz.
Bár azt megjegyezném, hogy az FPS játékmód azért a célozva gyilkolászásra lett kitalálva, de hát a szerencsétleneknek is kell sikerélmény... -
Gabor_(HSF) #15274 Ha valaki a havas pályán(hegymászós)megtalálta mind3-m lap-toppot,legyen kedves ossza már meg velem a lelőhelyét,mert már szét qr az ideg -
Bugge #15273 Miért ne használnám? Azért mert neked nem tetszik?
Akkor ne használd, a snipert, a kést, a sotikat, mert nekem nem tetszik.
Sőt rohangálj inkább csak egy M4-es fegyverrel, de azzal is csak célzás nélkül lőj, mert különben szánalmas vagy!
Ha benne van a játékba miért ne használjam? -
Ezt sosem értettem meg. Használod azt a szart és még büszke is vagy rá... Fantasztikus. Tanulj meg célozni és lőni(bár mw2-ben már tök mindegy, ez a hulladék nem is arról szól). -
Bugge #15271 Nekem nem voltak ilyen gondjaim :)
Ha valós háborút akartok játszani, akkor menjetek Paintballozni, ha ennél is valóságosat akartok, akkor vonuljatok be a seregbe.
Ez egy játék, ahol ha meghalsz újraéledsz. Ha valaki leszúr istenem akkor legközelebb ne menj arra vagy lődd le. Ha nem megy, akkor lépj ki :).)
KaOz, ha idegesít az ilyen késelős-rohangálós gyerek, akkor rakj be egy GL-t és pukkancs oda neki, tuti nem éli túl. (Én ezt szoktam). Ekkor felbassza az agyát, elkezd noobtube-zni meg hasonlók, és ugyan arra fog jönni, hogy megmutassa, de a GL-t nem védi ki késsel :)
Aki meg sír ezek miatt az tiltsa ki a szerverről ezeket a fegyvereket! Ja hogy nem lehet, hát Istenem amíg nincs dedikált szerver addig nem is tudják.
Cod 4 ugyan ez volt, csak ott voltak modok hozzá, de a Sniperrel ugyan így lehetett lőni, GL ugyan ilyen volt, és ott is ugyan így sírtak miatta :) -
Skyline #15270 Miért ebben a játékban mi valós?:)
A szórásnélküli géppuskák amiknél húzod a ravaszt és szinte centipontosan ugyanoda lőnek? A csipa amivel ugrabugrálva pillanatra szemelérakva ellehet lőni bárkit? A némafutkározás? A 3 méteres késelés? Hogy 1 méterről lövöd mellbe az ellent AK-val az nyom egy kést és hullavagy?
Ez egy ilyen game ha harci szimulátort akarsz ARMA-val játsz:)
-
KaOz #15269 Egyébként mi ez a sok geciség? Mindenki szalad késsel és levágja a fél bandát de úgy, hogy senki sem bírja lelőni?
Hát ezt ki kellett volna venni mert marhára nem valós.
Megnézném ezt egy valódi háborúban.
Oké, Hollywoodban még elmegy de azért itt nem kellene, elég szar így a játék, egy nagy fos. Vagy itt a többség szintén így játszik? -
Gl.. az nem azt jelent számomra hogy csak azzal megyek, de van hogy néha muszáj bevetni hamár HQ-ra pl egyedül vagyok ... amúgy TAR21-et ismerem, ki is van maxolva Fall festés amit akarsz.. -
KaOz #15267 Hali!
Valaki meg tudná mondani, hogy miért dob ki mindenféle hibaüzenettel a steam? Egyszer game lobby closed, utána nem találja a host-ot, majd egy harmadik. 10k a játékért és nem lehet élvezni, gááááááz.
Előre is köszi -
Gabor_(HSF) #15266 Aha a GL! Na az aztán a skil 
A cod4-es szerverünkről,ki is tiltottam őket..
Egyébbként meg miért is kellene M4 a gl-hez,az minden fegyveren ugyan az..
Az sd pedig szar az M4-en(sztem),próbáld ki TAR21-en,meglátod a külömbséget -
thx
-
ez úgy képletesen volt....
:-))) -
Központozás! -
szroncs #15262 elindult. -
köszi megnyugtattál :) -
ACE #15260 Talán meg kéne mutatnod szegényt egy pszichológusnak... :D -
steam forumos topic
A prestige nem veszett el, a barack mutatja rendesen, helyrefog állni -
halihó!
új vagyok mw2 multi téren tegnap este óta nyomom a játék korán sem új a 4-et vagy 2 évig toltam neten nah de a problem ott kezdődik hogy fogom játszok elmegyek géptöl (játékot úgyhagytam) kb egy órára visszajövök és egyszerüen minden baja volt nem engedett be szeróra ha beengedett midnenkinek 999es pngje volt laggolt mint a pi*** és utánna ledobott szerverröl "server disconnected" vagy steam hiba miatt vagy nemtom mit írt már pontosan és olyat is produkált hogy elindítom steam aztán játék és find game és azt írja hogy nem vagyok steamba bejelentkezve jó fogom shift tab és bejön az ablak hogy offline vagyok ráteszem onlinera és egyszerüen nem fogadja el marad ugyanúgy... mi lehet a probléma??? segítsetek plzplz -
és ráadásul visszaléptetett prestige 1-re a 4.-ből 
pedg 100000000%, hogy nem csaltam
-
szroncs #15256 Detto. Nekem sem mozdul a Steam 19:30 óta azt hittem elcsórták az accomat. de megnyugodtam. -
a gyereknek is, most csapkodja az asztalt.... -
jah, nekem is -
steam connection failed nekem és még 3 havernak folyamatosan -
HUN BECSEHELY #15252 Hali.Meghalt a Rendszer megint?Steam-nek kampó? -
Próbáld az alábbiakat :
M4A1 : Grenade Launcher , Red dot
M4A1 : Red dot , FMJ
M4A1 : Silencer , Holograpich
M4A1 : Holograpich , FMJ
;] -
Pedig szerintem az lesz a gond. De egy újraindítás nekem meg szokta oldani a gondot. Nálam is volt ilyen probléma már. -
ja, igazából én forwardolnám neki, csak a routernek tesóm tudja a kódját, ő meg azt állítja, h ha 1x jó, 1x meg nem akk nem a router miatt van :S (csak tudnám azt a passwordot...) -
Rosszalkodik az UPNP a routereden vagy a tűzfal kavarhat be.
Ha forwardolsz neki egy portot akkor elvileg mindig Open lesz. -
Ölj meg 40 embert úgy, hogy a falon átlősz az FMJ-vel! Ha erre gondoltál.
-
hali!
az hogy lehet, hogy legtöbbször strict-nek írja a netem, de van amikor open? ez teljesen random, h mikor jó... -
elvileg az a funkciója hogy nagyobb a sebzése ha falon át lőssz