24218
Modern Warfare 2
-
:DDD
vajon #15349-nek számozza vagy már #15359-nek? -
sztem ő még nem állt egy szikla szélén, ahol próbált pisilni de szembe fújt a szél....
amíg alszom, nem fogom törölni, de utána repülsz, amint ide érek. ez tuti.
sztem keressél egy barátnőd, és azzal szórakozz...(imho b+)
nekem sem válaszoltak modi odalról,úgyhogy úgy gondolom, hogy az ide nem illő commenteket törölni fogom, mert ez a dolgom.
lehet sírni, de ÍGY lesz. -
jóis
nagyon kevés csaló van
eddig még nem láttam 1et sem
de ha látnék lelépnék rögtön és nem is idegesítem fel magam:) -
hát lődd fejbe...
:-))) -
De fejbe tudnám lőni az ilyen nyomorék csalókat, pedig olyan jó kis játék lenne ez ... -
jah ez pont ma volt, hogy felmentünk egy haverral.
énrám osztotta a host-ot, mint kiderült később, és 2-3 perc után kifagyott a gépem, míg a többiek simán tudtak játszani utána, és ahhogy nyomtam egy RESET-et, utána mesélte haverom, hogy őket is ki..ta a hostról.
elég durva. -
p2p alkalmazás ez a IWnet.
vagyis hostoláskor információcsre történik a gépek között, nagyon kis mennyiségben panaszkodtak játék alatt bekapott vírusokról.
meg beszéltek asszem olyat, hogy néhány csít képes megváltoztatni álformálni a te gépeden a játékot, ezt én se értem, lehet csak konzolon....
volt hogy egy szerón mindenki gyorsan futott, meg stb ahhoz képest hogy csak néhány (vagy csak 1) ember használt csítelést. szóval ahhogy mondták is, alt+f4 -
esetleg nem sorozatgránátok vannak a szerveren, hanem sokszoros XP... és esetleg egyből lvl70 leszel...
De hallottam olyanról, hogy negatív XP :) és veszted a szinteket :D -
Milyen maradandó kárt okozhat? -
Ha ilyet látsz alt+f4, mert maradandó kárt okozhat.
Kitiltani nem tiltanak. -
téged tuti nem csak az a baj, hogy őket sem.
lekopogom, én eddig 1-el se találkoztam. -
az ilyet játékot azonnal el kell hagyni... -
Na megvolt az első tapasztalat a végtelen gránát esővel is... Vmi nemnormális cheater lett a host és mindenki gránátvetővel, majd AC130-al lőtt egymásra és voltak, akik repültek is... Komolyam mondom nem értem mi ebben a szórakozás... Remélem engem nem tiltanak le emiatt... -
látom valaki rinyált a modi topicban..
én is...
nem mondok mást, ami nem a topichoz kapcsolódok, aki elküld a csába, ami/aki anyázik, ami, ami, az radír, radír....
ennyi.
-
Puhos #15335 Köszi szépen. -
Skyline #15334 VACBANNED -
Puhos #15333 CSá!
Szeretném megkérdezni, hogy mi annak az oldalnak a címe ahol meg lehet nézni, hogy kiket bannoltak /csalás, stb../ miatt. Köszönöm. Kíváncsi vagyok valakire, és megszerettem volna nézni. -
játszhatjuk ezt egy darabig, úgy gondolom nekem van FOR-om...
ha neked ez így jó...
úgyis jön a hétvége.
-
Unreal1942 #15329 
-
én mindig berakom ... már amikor játszom.
nagyon állat, messzebről késelhetsz, és hirtelen az ellenség elé ugrasz, késeléskor. Ez nem vonatkozik a dobókésre, meg asszem a szúrókéselésre sem, bár utcsót nem néztem még.
és ami a legvicessebb, hogy bármien magasról leeshetsz, és nem sérülsz meg....:D
vagyis: a sima commandó van a távolból késeléshez, és csak akkor véd az esésektől, mikor pro... -
Semmi probléma nem lenne itt, csak mint ahogy a valós életben úgy a fórumon/ban is az eltérő generációk másként gondolkoznak és ilyenkor ami feszültség adódik nem mindig megfelelő hangnemben kerül megvítatásra. Tolerancia.
Szubjektív vélemény hogy Skyline ebben és más topicban is bőven kimerítette "a szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások" keretét. BFBC2 topicba is kapta már az ívet az öregektől, ott sem viselik jó szívvel a tinitacskó effektus vérpistike genetika kódját -
írtam a moderátornak az sg-re, remélem így meg fogod érteni az alapvető szabályokat.
igazad van, a menj p*csába, az ideillő comment. -
én imádom :D egyszerűen nem tudok már nélküle lenni. pl: ha körbevesznek az enemyk és csak egy szakadék van simán leugrok, nem lesz semmi bajom, a hosszú késtáv nélkül meg nem tudok késelni xD -
Norbi187 #15316 Teljesen igaz.MW2 szép és szórakoztató játék.És a játékon van a hangsúly.Nem harci szimulátor.Egy játék sem hasonlít a valósághoz.Ha valakinek életszagú élmény kell,irány paintballozni,vagy inkább airsoft,mert ott a fegyverek az eredeti pontos másolata.Ott aztán lehetne noob-ozni meg camperezni,mikor egy profi csapat szétlőtte a seggét. -
Shadow DooM #15315 tudod mit oké,am használja valaki a commondo pro-t?van annak értelme? -
Szutyoknak azért nem kéne nevezeni, már nem azért. Mikor kijött itt vertük a cerkánkat, h micsoda állat game lett. IW nem ennyit érdemel. Nyílvan mw2 mozgásilag sokkal pörgősebb. Nem is illene összehasonlítani a BC2-vel, arra ott az Arma2. Sőt arma 2 már sokkal inkább szimulátorosabb. a bc2 cseppet sem az! Mert mi az már hogy lelőnek 10%healre és ugyanúgy tudoikm futni és ugrálni mint egészségesen? ennyit a szimulációról, akik sokan abba a kategba csomagolják a bc-t. max a fegyverek terén lehet azt mondani hogy kicsit realisabb.
A lényeg, hogy a BC2 agyba-főbe veri háborús hangulat tekintetében az MW2-őt. Ennyivel több és jobb tőle. De attól nem szar és nem szutyok az mw2. -
Unreal1942 #15313 Azért várjuk ki a végét a végleges BC2 nek. A béta nem rossz.
Az MW2 sokkal inkább populáris, fun game lett. Ebben van a nagyobb üzleti potenciál.
Ha csak könnynedén akarok pötyögni egy kicsit. Ki osztani pár hedsátot a tömérdek noobnak akkor nagyon jó. Csak a rendszer rossz amibe be van szorítva a multi.
Amikor több időm van és inteligensebb csapat játékot szeretnék játszani akkor egyértelmű, hogy a BC2 lesz a befutó.
Itt közel sincs akkora siker élmény. Sokkal jobban meg kell érte küzdeni. Nem nagyon van free frag. -
Fejezd be, 1 diplomával + 2 oklevéllel vállalkozó vagyok 17 éve, de minek dicsekedjek vele...
ami nem a témához kapcsolódik, ezután is törölni fogom.
javaslom elolvasni a moderálásnál, mit lehet és mit nem... -
a faxért játszol vele, és miért rinyálsz itt állandóan.
Az összes létező topicban ahol te megfordulsz ugyanezt csinálod, te ÁSZ..
Ne játsszál vele, és kész, de nem, te itt kelted a feszültséget.
Menjél lapátolj havat vazzeg. -
Sky, te nekem itt ne q.anyázzál.
megmondtam, hogy a BC téme röpül innen, de te visszahozod állandóan, és a többiek is unják.
repült a comment, és a rá adott válaszok is.
és innentől így lesz.
ha meg még1x q.anyázol, bann lesz, mert kérek neked egyet! -
Gabor_(HSF) #15308 Penge vagy!!! kösz
Barátom lenne,csak nem vagyok vele tegezőviszonyban..
Keresgéltem én,csak hát nem jól ezekszerint...
Azt a qrva havaspályát bejártam vagy 20x,de csak egyet találtam -
Skyline #15305 Semmivel se reálisabb nézzük: Nem perkek határozzák meg hogy mit tudsz: nincs némafutkározás 5 méterről késelgetés láthatatlankodás a mindenféle szenzorok elől mezei katonai cuccban stb.
Nincsenek norecoil fegyverek,a leggyengébb automata fegyver is darál felhúz ha húzod a ravaszt csípőből kegyetlenül célozva kevésbé de messzir lövésnél ugyanúgy pontatlan szemben a cod-al.
A skulóknak rendesen van ballisztikája,ami nem abból áll hogy még a 40cm vastag betonpilléren is átlövök szemben a cod-al..:)
Mozgás közben kapásból pontotlan minden fegyver,ugrabugrálva gyk nem lősz el embert csak mázlival...
A csipához rendesen tudás kell,nem abból áll hogy 1 pillre a szemem elé emelem és a pálya másik felén hulla az ember,oda kell figyelni a távolságokra elég keményen és nem ölsz kézlövéssel embert..:)
Lehetne még sorolni,de felesleges,a cod a harci fps-ek Need For Speed-je lett sajnos,ez a rész pedig még jól el is lett cseszerintve a csodálatos warez ellen totális kudarcot valló egyébként semmiresem jó iwnettel..
Itt nem arról van szó hogy szimulátor legyen,hanem hogy szórakoztató legyen. MW2 eleinte nekem is nagyon bejött aztán prestige 3 óta elkezdtem húzni a szám a sok lag/idióta/cheater/hazudozó IW miatt. Prestige 5 lvl 70nél pedig abbahagytam a játékot (még nem uninstall de eljön az ideje). BC2 beta? A legnagyobb baja a fegyverek ereje amire annyi panasz ment nekik hogy a fórumon válaszolták meg : JAVÍTVA a végső változatban. Amire eddig sok panaszt ment javították. Persze ez még nem szentírás de már többet kommunikálnak a pc-sekkel mint az IW amióta kiadta ezt a szutykot,amire igencsak magas ívből tesznek (sajnos).
-
helyes!
:-))) -
:D
áhh csak hobbiszinten:)minden szerdán
most vettem sípcsontvédőt,most sisak kéne:D
nade elég az offból:privátban a többit:) -
amíg ki nem vágom az ide nem illő commenteket. nem tudom hányszor kell az ilyeneknek elmondani, de azért jön ide, mert máshol is utálják, és ahol elnézik, és/vagy nem tudják törölni mert nincs házigazda, ott csinálják a műsort....
holnap eljön az ideje, ma nem értem rá végignézni.... -
Hokizol? Zsirkirály :] Ajánlom Bauer cuccokat :) -
Hát gyereke, most 4 napig ha játszottam, akkor BC2-ztem. És tettem egy próbát, 1 percre elindítottam a mw2 multit, de ne tudjátok meg, hogy a karakterek, hogy felvannak túrbózva, megy a pörgés ezerrel xd -
8-10 fős csapatok még kevésbé életképesek mint a cod és counter strike sorozatokban standard 5on5 -
Hello!
Most már open-re tudtam állítani a Nat-ot de ha csinálok egy private meccset akkor laggol mint az állat még nekem is, a router: speedport w 721 v. Előre is köszi!
-
Nálam amióta megvan a game strict 
Mégis tökéletesen megy a játék lagg csak nagyon ritkán van