24218
Modern Warfare 2
-
nah műkszik a TDM már. -
azt hiszem felváltva kell őket, nem gyorsan csak lassan. Tartod a bal gombot, elengeded majd egyből nyomod a jobbot. Asszem így kell. -
Gaberking #15407 Köszönöm a gyors választ, de az a baj, hogy nyomom én, de akkor is lecsúszik. -
Jah, és még utánna is nyomni kell az egyik gombot (amelyik kezében a "kampó" van),mikor kapaszkodik. -
Asszem nyomva kell tartani végig (csúszás közben) mind két egérgombot. -
Gaberking #15404 Sziasztok!
A játék elején van 1 havas pálya, a második feladat lenne átugrani 1 szakadékon, de nem sikerül megcsinálnom. Átugrok és ezután nem tudja belevágni a jégbe a "kampóit", utána lecsúszok a szakadékba és kezdhetem előröl.
Hogyan kell itt továbbjutni?
Előre is köszönöm! -
fura nekem sem megy a TMD, csak a 9vs9 be ground waron -
gyertek Hc TDM,ezerszer jobb:) -
eddig is az volt, de legalább lehetett vele játszani. -
Ez a probléma nekem is fentáll :S
Engem is érdekelne valami magyarázat, persze ha tud rá Valaki valamit :D
A TDM-en kívül minden mód megy. -
Mert a TDM egy hulladék ? :P -
Miért nem megy a multiban a TDM???
3rd-ben pl talál embereket, de sima tdm nem megy...
-
Hehe, olyan átéléssel írtad le, mintha valóban élőben nyomtátok volna!
Mellesleg tényleg nagyon ritka a kiegyenlített meccs, általában mindig vmelyik csapat jobban meglóg a pontszámait illetően.
-
az nagyonszep stat, grat
-
Cingar #15395 új favorit fegyver az RPD, grip+fmj és lehet menni darálni 
klikk -
OMEGA RED #15394 Skyline! Nézzél majd rá a privát üzeneteidre köszi! -
Ott a link a fenti kép alatt. -
köszönöm
mi az a off topik?
-
Igaz, hogy abba marad a sorozat a 7. résznél? -
Mivan már megint ezzel a fossal?
Keres de nem talál senkit/semmit.
Hihetetlen.
-
Na most az előbb futottam össze egy taggal, aki kb. 11 éves lehet:D
Egyfolytában mondta a magáét h "cheater" stb.
Annyira n00b volt szerencsétlen, fegyóra rakhatós shotival lőttem le 4-embert mellette, majd őt, és azt mondja h csíter...
Szerencsétlen gyerek... :D -
Húh milyen kis csata volt pubon :P
Sima HQ meccs, semmi lag, semmi cheat, kiegyenlített csapatok.
Elején 100-0 volt az állás az ellenfél javára, aztán szépen lassan kezdtük behozni... míg a végén 195-195-re egyenlítettünk.
Mondanom sem kell, mindenki végig izgult, de az utolsó HQ-t senki nem tudta elfoglalni. A Killstreakek megnehezítették az ellenfél és a mi dolgunkat is, szórtuk a Harriereket, Stealth Bombert, majd szerencsére jött egy barátságos Chopper Gunner. Nagy nehezen a csapatunk elfoglalta a HQ-t, már mindenki írta a GG-t, de nem nagyon akart átváltani a számláló 200-ra. Egyszer csak meghallom a Nuke hangját, na mondom ez durva lesz :D és a vicces az, hogy azelőtt csapódott be, mielőtt elértük volna a 200-at, természetesen friendly Nuke volt.
Ez a meccs epikus volt, látnia kellett volna mindenkinek!
Az ilyenek miatt jó a MW2! -
Gondoltam, hogy kérdezték, vissza is olvastam, de nem találtam.
Köszönöm a választ.
-
ha visszaolvasol megtalálod a választ, de:
a programfiles/steam/userdata könyvtárat mentsd, meg a /steamapps/common/modernwarefare2/playerst is...
és install után ha ezt visszateszed, nem lehet gond.
-
Biztos kérdezték már:
Ha új gépem lesz, újra lesz telepítve a játék, akkor megmaradnak a mentéseim, elmenti a Steam?
-
Norbi187 #15380 Nekem nincs ilyen perk.Vagy valamelyik csapattársnak volt ilyen és ettől mindenki ilyen gyors lett?20 méter megtétele kb negyed másodperc alatt.Az azért kemény perk lenne. -
az újaknak mondom, hogy a warez topic az nem itt van.
és ha válság van, akkor is lehet olvasgatni a fent a kép alatti szöveget. -
Gurbehud #15378 van olyan perk amitöl tevagy a leggyorsabb ember a mapon :DDDD nem csit -
Norbi187 #15377 Nekem már volt olyan,hogy beléptem egy játékba és olyan gyorsan futottam mint flash gordon.Nem használlok cheat-et.Azonnal kiléptem.A kérdésem az lenne,hogy ez kihat-e a további játékra,vagy csak abban a partiban voltam "fertőzött"? -
játékmódtól függ -
Cingar #15374 nah jól kezdődik a nap 2kört jatszottam és ketszer össze is jött a nuke 
-
tdm?
valamennyit mindig kell várni, de ha pl TKzol akkor több a várakozás -
simonl #15365 Sziasztok, sportos jó reggelt mindenkinek
Kérdésem: Hardcore módban mitől függ a "waiting to respawn" ideje ????
Köszönöm..... -
OMEGA RED #15364 mw2-es steam accuntot keresek (az olcsóbb hozzájutás reményében) ha lehet pm-ben írjon aki eladná. köszi előre is. -
SKY!
INNENTŐL AMI NEM a játékhoz (gyengébbek kedvéért MW2) kapcsolódó comment, a házigazdát, másik fórumozót támadó, offoló stb, stb. stb. azt törlöm, amíg erőmből telik.(bár eddig is ezt csináltam, de mindegy)
addig amíg moderátor oldalról nem lesz más döntés...
-
megvárom a választ. -
ne sértődj már be -
NA, itt vége.
ha úgy gondoljátok, akkor visszaadom az MW2 házigazdaságát.
megírtam a moderátor topicba.
várom a döntést. -
amúgy bemegy rinyálni a modi topicba, hogy töröljenek már engem, mert én mit csinálok..... nézzétek meg, érdemes...
itt ... -
ez szted vicces?
én nem menja*csáztam, és már eléggé unom....
de nem én fogom megunni.
egyszer nemrég a békesség miatt hagytam a beteget, gyógyuljon. de más sokat tud. sztem annyit, hogy már felejtenie kell.
elég volt.