24218
Modern Warfare 2
  • matolcsidav
    nekem az a problemem lenne h ma is gameltem szokás szerint egyszer csak kilépett a gameből ( elsőnek azt hittem h elment a net ) de közben meg nem és amikor akartam vissza loggolni azt írta ki kell előbb jelentkezni a másik gépről ( másik gépen vok be jelizve steamon ) ez lehetetlen mert csak a saját gépemen jeliztem be eddig később meg már azt írta hogy nem létezik ez a profil meg stb ezért kérném segítségeteket h mit tegyek
    sosem cheateltem szal azért nem bannolhattak vagy mit csináltak az accommal
  • MatWood
    Hali all!!

Hosszú ideje nem találkoztam cheaterekkel, de ma beleszaladtam egyből 3-ba... szánalmas WH-ok voltak, végig röhögtem rajtuk, mert még játék közben jelentettem őket... remélem nagyon hamar kibannolja őket a VAC, el is mentettem a kis profiljukat és kíváncsian várom mikor lesznek kitiltva... muhaha

Ez volt a főmajom, érdemes megnézni a képét, igazi nyamvadt német kis korcs tizenéves kockafejgeci. Hányingerem lesz ha ránézek a képre...
    Pudingfejmajomkorcs.
    Harmadik majom...
  • madmanic
    verjem az iwnetes kurva anyjába hogy nem lehet normálisan játszani mert MINDEN játékban van legalább egy csaló geci..

Naponta 5-10 köcsögöt nyomok fel amelyik BIZTOSAN csal, a többiről nem is beszélve.. Magasról szarják le, azóta is vígan játszik mindegyik..

nem tudom mi a herémért jó ez a szájbavert iw nek de lassan visszaküldöm nekik ezt a fost egy kedves köszönőlevél kíséretében..

Költsék gyógyszerre amit rajtam kerestek..
  • Lazarus
    Na ez kezd izgalmas lenni +fav

/popcorn
  • ACE
    Ha még mindig nincs meg, akkor szólj.
  • ACE
    Private-ban engem sem érdekel hogy jáccanak... Nameg létrehoznak egy új group-ot és kész...
  • danny94
    unatkozol?
  • mozesapo
    Ilyenkor neked mi fáj?
  • Muki100
    Kicsit se fognak kiröhögni ezzel az angol tudással ami neked van.
  • Szega87
    http://steamcommunity.com/groups/mw2gecik

report violation/user misconduct

These groupmembers are hungarian warez who using CRACKED GAME OF CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2, but with they 1.82 crack can play only through friends so, if steam delete this group, they can't play with the new crack in mw2.

Thank you for reporting offensive content and helping to keep the Steam Community clean and friendly. Buy yourself some cake, you deserve it.
  • EnZsolt
    Na végre én is megvettem a játékot, úgyhogy miután kipörgettem a single-t már megyek is multizni :)

Nem mondhatjátok rám, hogy nem voltam türelmes.
  • DarkSector
    semmit nem kell tenned, ha installálod, szinkronizál és visszaáll a mentésed.
    a mentést a steam profilod tartalmazza, online.
  • bigapó
    engem az érdekelne, hogy mivel tudtad elcseszni?
  • Frank99
    ha ennyit nem vagy képes visszaolvasni, akkor sajnállak.
    egy fél oldal sincs, nem véletlenül mondtam.
    PONT nekem köszönte meg valaki. ennyit segítek.
  • djjeges
    Köszi szépen a nagy segítséget...
  • Frank99
    csak egy FÉL oldalt kell visszaolvasni...
  • djjeges
    Lenne 1 olyan problémám hogy elcsesztem a mw2-t, és újra akarom telepíteni.De úgy hogy a fejlődéseim a fegyvereim megmaradjanak.Nemtudjátok hova menti ezeket a fileket?
  • Gabor_(HSF)
    gyere babám,de csak ha kitartó vagy
  • Gabor_(HSF)
    Dehogynem!! ugy az izgi...mert hát ugye azért kicsi,hogy ne fájjon
  • Frank99
    hujjuuj!

Csak nem szárazon a csokisba???

• HD JOHNNIE
    pár hozzászólással lejjebb megtalálod a partnered :)
  • PredatorJoci
    Sziasztok :)
    ha valaki szeretne spec ops módban jácani velem az vegyen fel Steam re:D
    Steam em:Joci32
  • bigapó
    sikerült már megcsinálnod?
  • bigapó
    frissen általában jól nyomja az ember, bár pár kör kell a belerázódáshoz, de ezek szerint Te egy űberpró vagy :) grat hozzá.
  • bigapó
    ha külön partición van a steam és ezáltal a játék is telepitve, akkor nem kell mást tenned, mint az mw2 dvd-t berakni (az 1-es számút) és elinditani a telepitést. felrakja a steam-et, cloud-al szinkronizál automatikusan és már lehet is játszani. ennyi. minden el van rajta mentve.
    elvileg (és ez a szinkronizálásból látszik) el van mentve egy külön szerveren (steam) minden adatod, minden játékodról (ami steames..logikusan..) ott megtalálható, azokat egyezteti a gépeden találhatóval és ami újabb azt fogja használni.
  • PredatorHUN

Másnak is ezt csinálja, vagy csak nekem ilyen tüdőfejű a Steam?
  • Gabor_(HSF)
    Dehogy:)
    Azt mondtad menned kell
  • Firerock
    már félre is kúrsz?:D
  • Gabor_(HSF)
    Már csak ez a két pálya hiányzik
  • Gabor_(HSF)
    Ismét kérnék egy jelentkezőt..
    Fire vel megprószáltuk,de csak az egyiket tudtuk megcsinálni és azt sem veteranba
  • Kicsikiraly
    nekifutásból ugrottál?
  • DarkSector
    nemtudom, én nem töröltem senkit
    vegyél fel nyugodtan: darSectorHT
  • LeWyTy
    Te nekem eltűntél steamról... miért? xD
  • LeWyTy
    Lassan 2 hete nem játszottam.
    Ma nyomtam 2 menetet.
    Csak kérdem az első menetben 31/2-es stat nagyon gáz?
  • Gabor_(HSF)
    Kérek egy önkéntest,aki segitene megcsinálni,a 2 spec-ops küldetést!!!
    steam:gab_63
  • DarkSector
    Magyarul úgy viselkedik mintha a 2 karod lenne, értelemszerűen ha valóságban is elengednéd mindkét kezeddel (mindkét gombot felengeded), leesnél.
    vagyis hogy kell valóságban felmászni?
    bal karoddal pl tartod magad, addig flengeded a jobb karod, majd uj fogás, és addig végig tartanod kell a másikat, majd tartod a jobb kezeddel magad (jobbegér) és elengede, illetve benyomod közben a bal-t kb ien elven működik.
  • Zsooo
    lol. az a lenyeg, hogy ne legyen olyan, hogy egyik egergomb sincs lenyomva, mert akkor olyan mintha mindket maszokampot elengedned... tehat 1. balgomb lenyom, 2. jobbgomb lenyom, 3. balgomb felenged, 4. balgomb lenyom, 5. jobb felenged, 6. jobb lenyom, stb.

ugras utan meg nyomd mindket gombot es kesz. ne nyomogasd, hanem tartsd lenyomva.

(nemtom nekem erre sose kellett figyelni, olyan beleelessel jatszok, hogy mikor csuszik lefele, akkor akarat nelkul is nyomom a ket gombot full erovel :D )
  • Shadow DooM
    Amúgy a hegymászós résznél bőven elég ha a az egeren mind a két gombot folyamatosan kattogtatod én is úgycsináltam,Firerock vegyél fel steamre én csak hctdm-et nyomatok:D,ez a cimem --> shadowdoom400
  • oregon1987
    Bamba lehetsz ha állandóan leesel! xD
  • Firerock
    valaki hctdm most?