24218
Modern Warfare 2
-
LordLoss #23383 egy normális gépen el kell mennie nem akarom elkiabálni de minimumon 800*600-on egy maggal is simán el kéne mennie nekem 2 maggal 1920*1200-asba megy
-
Szmájli #23382 Azt csinálom és remélem elindul.
Amd Athlon Xp 2800+
Ati Radeon x1650 512 Rammal
1 GB Ram
Integrált hangkártya (meggyült vele a bajom a Cod4nél, Realtek es illesztőprogramkellhozzá mert Win7 van... és ezt nemszereti túlzottan)
-
szerintem töltsd le egy torrentről aztán ha fut akkor vedd meg
vagy ha találsz szedj le egy bétát
de azért küldhetnél részletesebb rendszerinfót -
Szmájli #23380 Az derék :D akkor megpróbálkozokvele :) bár csak egy AMD Athlon XP 2800+os procimvan (ezis úgy hogy 2500+ os alapból) de akkor majd bepróbálkozok, főleg a SinglePlayer érdekel, mert a 4 tetszett csak rövidke volt :) -
gallhun #23379 Nekem jobban fut a MW2 mint a CoD4 -
Szmájli #23378 Sziasztok. Azlenne a kérdésem, hogy ha a Call of Duty 4 futott nem minimum beállításokon, akkor a Modern Warfare 2 elfutna? Igazából a processzorom sántíthozzá elvileg, de a 4 is simán elfutottrajta.
Azért kérdezem, mert feleslegesen nem akarok próbálkozni vele :) -
Kövi mapon meg mint a disco gömb villogott a pingbar a nevemmel együtt xDD -
sziasztok
kérlek segítsetek
amikor párszor indítom a cod mw2 SP-t akoor újraindul a gép...
mindig csumig volt minden
de nem volt semmi
megvan a rendszerigény hozzá
pls help -
ez azért komoly... -
-
strebacom #23373 Ja egy képet tehetnél fel hogy miröl is van szó!!
-
de azért kössz -
üveg is oké : ) -
a pinges meg a számos vacakot kiiktattam volt mentett config
az üveget még megnézem -
szerintem gyorsan rakd vissza az 56-os mentésedet, nyelj egy nagyot, és újra normálisan játszhatsz.
ezután meg meg ments gyakrabban... -
JAJ és ami idegesítő de vicces az ha kitörök egy ablakot akk a szilánkok felfelé röpülnek -
kell majd kép?
mert tudok importálni -
sziasztok
remélem tudtok segíteni
ma voltam egy hackelt szerveren és nyomot hagyott a codban
a szintlépés nem érdekel csak az a baj h a jobb felső sarokban kiír mindig minden vackot (számok) + a ping jelző cucc vékonyabb (több csík van)
pls help van egy régi mentésem de az a baj h ott csak 56-os vok (sima)
igaz h most is csak prestige 1 van de hogy tom eltűntetni ezeket a szutykokat? -
a fenti átjáróhoz lőttem
-
Béjláuton a legkönnyebb a multi, csak be kell targetolni a csinos fehér teherautót a pálya másik felén :D -
bailout -
ez melyik pálya? -
Grat!! nekem is sikerült 1X máá -

-
madmanic #23359 köszönöm szépen! -
nem vesznek el a mentéseid, újratelepítés után mikor bejelentkezel a steambe, automatikusan betölti a jelenlegi statodat. menteni azért érdemes időnként, hogyha hackelt hoston játszol, és 70-es leszel, meg mindent felold, akkor vissza tudd állítani a saját eredményeidet. -
madmanic #23357 üdv! újra kell telepítenem a masinát, ha a fent leírt mappákat kimentem, újratelepítés után csak visszamásolom?
thx -
KÖSZI -
lehet a d:-re, nekem is ott van, meg a játékok is.
telepítésnél kell kiválasztani a helyet. -
segítsen aki tud
d:\-re lehet tenni a steamet?
és akkor oda tölti a steames játékokat?
(c-n már nem férek)
win7
köszönöm -
még report előtt eltűnik,így nincs kit reportolni,
vagy ilyen gyorsan kilép,vagy változtatja nevét. -
nem a report miatt tűnik el. illetve sokkal inkább a profilja tűnik el és nem az ember. -
strebacom #23351 Töltsd már fel valahová légyszi nagyon kiváncsi vagyok rá, lassan már mozdulni sem lehet tölük... -
Igazad volt állítottam a texturán és bejött normálisan a pálya, de az az érdekes minden pálya más beállításokkal fut.
-
verzió ide verzió oda,akkora csalókkal találkoztam mint még soha
iHAXOOR (wh+aim+örök élet)videóra vettem,de gépem miatt akad nagyon.
szoktam repoltolni,ha biztos vagyok benne,de néha eltűnik az ember
a játékosok közül a steam-ben
-
Köszi megpróbálom. -
A texture beallitasokat vedd le extrarol highre, nalam anno mikor megjelent ez ldotta meg ezt a problemat. -
autoupdate, minden nap másikat tesznek fel véletlenszerűen, így már csak a hibrid verziós meg az autoupdates cheatek maradnak életképesek!!! -
bakker most nézem, újra 1.2.208
ki érti ezt? -
lesz pár napunk csalók nélkül...
" As i say, MW2 has been recently upgraded (downgraded) from 1.2.208 to 1.2.193. This has seen to give the following results:
1. Faster search for games
2. no voice chat in lobby
Another reason why steam downgraded was to stop or suspend hacking/cheating so that people have to get a 1.2.193 compatible hack from the amazing 1.2.208 compatible ones.
I guess there is going to be a couple days without hackers "