24218
Modern Warfare 2
  • drogosgeci
    vagy nem meri
  • oregon1987
    Fraps programot használjatok az méri!
  • Shadow DooM
    Nekem 4magosom van Q6600-as 2.83-on megy és HD4850,de fps-t nem tudom hogy kéne mérni meg amúgy is szerintem fix (50-80fps)-ig tehető,de úgytudom hogy csak max 2magot használ a játék,de ne aggódj nem fog szaggatni:),találkozott már valaki női magyar cod6 playerrel?Aki igen linkeljen steam adatlapot:D:)
  • Zoli007
    Helló! Valaki, akinek 4 magos procija és 3870 van, lemérné nekem, hogy mennyi az FPS ha 2 és ha 4 magot kap a játék? Kössz!
  • ACE
    Hogy aztán Te is le csíterezd? :D
  • Cingar
    nem szép tőled, jobb is vagy náluk meg még cheatelsz is, hova tart ez a világ
  • Szega87
    1 órája volt
  • bigapó
    juj, elnézést, elirtam a nevedet.

egyszer már leülhetnénk egy közös játékra:) még nem volt sikerünk egymáshoz, csak néha látom, hogy fent vagy.
  • bigapó
    hú, ez mai? :D
  • Szega87
    az a srác trollkodott, jogosan kapta a ban-t, nem az mw2-t akarta dicsérni, inkább a BFBC2 topicot basztatni
  • Prince23
    Úúú Bc2 topikba valaki beszólt, hogy mw 2 uber alles.
    valaki/moderator rögtön kitiltotta. vajon azért, mert dícsőítette ott az mw2-őt?
  • Szega87
  • Szega87
  • tituka
  • fityusz
    Üdv!

Windows 2000-et használok, szerintetek elindul ezen az operációs rendszeren a game?
  • Frank99
    felesleges...
  • bigapó
    ez egy elég régi videó amint látod, már valószinű nem is működik (legalábbis remélem), de ha Frankie úgy gondolja nyugodtan törölhető a hsz.
  • bigapó
    azt látod, hogy még nem tudhatta ki van a sarok mögött, de már előre célzott és lőtt. a másiknak esélye sincs ilyenkor. ezt uav-al nem tudod megjátszani, annyira egyértelműen néz falon keresztül, hogy az nem lehet uav. nekem is van olyan, hogy meglátom uav-on és elkezdem pötyögtetni a falat, aztán ha jelez akkor persze, hogy odalövök továbbra is. jelzem akkor is kell néha 2 tár mire meghal az illető (jó, nem mg4-ből, de akkor is:) ). de ezt látni lehet killcamen, amikor csak véletlenül megtalálod és lősz, összevissza célzol és találsz. ezek működnek, lehet használni, nem csalás, hiszen az uav-ért megharcolsz.
  • Gabor_(HSF)
    Tegnap olyannal is találkoztam,aki hb-al álcázta a wh-t,csak azt felejtette el,hogy az csak az irányt mutatja a szintkülömbséget nem,aztán egyszercsak puff átlőtt a falon,2 szintel feljebb..
  • Gabor_(HSF)
    ja és nem a skill-ről van szó..
    Bár én javarészt freeforall-t játszom és én sem eggyszer voltam már 30:1-2-3-4-5-ben,de még sosem mondták rám,hogy csíter..
    Vannak annyira egyértelmű dolgok,ami a killcam-ból tökéletesen látszik
  • Gabor_(HSF)
    Hidd el egyértelmű.. nem mai darab vagyok ebben a müfajban,hogy ne vegyem észre..
    Még ha kicsit ehez már meg is öregedtem,de azért aza intenzív 14 év game nem múlek el nyomtalanúl..
  • Gabor_(HSF)
    na most is van bent egy z0nk! a nickje
  • ACE
    És azok mind hasonló egyértelmű esetek? Mert mint már sokan említették, ők maguknak, és már nekem is mondták, hogy cheater, pedig nem voltam az... Esetleg eshetsz Te is tévedésbe, hogy találkozol egy skill-es vagy pro emberrel, és csíternek kiáltod ki...
    Mondjuk tény hogy van hogy 2-3 napig nem játszom, és utána 1-2 órácskát, sza'l nem vagyok egy kocka, és ilyen módon kisebb az esélye, hogy találkozzam hasonló létformákkal.
  • Gabor_(HSF)
    Nálam viszont nem teleik el úgy egy nap sem,hogy minimum egyet ne látnék
  • ACE
    Csak ezeken a videókon sosem látszik hogy origgal vagy a warezzal csinálták... Warez topic-ban folyamatosan szenvedtek mennyi a cheater, de ilyen egyértelműekkel még sosem találkoztam, mint ezeken a videókon. Ilyet látnék killcam-ba, én is rájönnék, de nekem még sosem volt ilyen... Sza'l én tapasztalataim alapján nagyon kevés a cheater, leginkább 1-et tudnék megszámolni, amivel találkoztam...
  • DarkSector
    ennyi sentex-et 1 emberen...hú
  • armageddon666
    de ez az üzenet beíróját minősíti és nem a "GL noobot"
  • Cingar
    nem akarok egy újabb vitát indítani de a megoldás d-vel kezdődik és edicated serverrel végződik.
  • DarkSector
    a zene nagyon jó. asszem valami régi 2d-s játék zenéje vagy mi....:D
    amúgy ebben mi a wallhack nem is látni az embereket a képen...
  • Gabor_(HSF)
    AKKOR LICITÁLJATOK!
  • OMEGA RED
    na tartsuk csak be sorrendet! Én írtam be korábban, hogy keresek mw2 accuntot.
  • DarkSector
    csináld azt amit Frank írt, csak figyelj hogy törlés előtt jelentkezz ki a steam profilból, mert különben nem megy majd.
  • drogosgeci
    muszaj reklamozni? minden ilyenre lesz 2 hulye aki megkeresi googlen es mostantol csal :(
  • bigapó
    szerintem van értelme, mert kapsz 5 custom class-t még pluszba. bár azt hiszem megmaradok 4-nél, mert a mostani badge tetszik legjobban. egész pontosan a 8-es szinten lévő.
  • atinq
    Van valakinek megunt MW2-je. Szivesen megveszem.
  • Gabor_(HSF)
    Hogy rohadnának meg..igy nem sok értelme fejlezgetni..
    szivem szerint el is adnám,mert nem elég,hogy ilyan szar a multija,de hát igy meg aztán dög unalmas is
  • bigapó
    no, már van PC-s videó is a wallhack-ről...

Youtube LINK
  • goodgamer
    Ritkán futok össze csalóval, de tegnap sikerült kifognom egyet, ráadásul nem is kétséges, mert tisztán látszik, h aimbotos: KLIKK!
  • nikopeti
    igen.:D
  • nikopeti
    Sziasztok. Lessz valami érdemleges javitás a játékhoz mostanában? Hiába jönnek ezek a kis javitások steamen,nemigazán veszek észre változást.. Ez a sok cheaterezés meg kezd az agyamra menni,ha valakit megölök rögtön cheater vagyok. :( Már nem játszom vele olyan szivesen mint régebben.