24218
Modern Warfare 2
  • tituka
    az aktuális szinted xp-je...

magyarul fejlödés
  • Shodan
    Kurva hülye kérdések következnek:
    Ti számoljátok a killstreaket vagy kiírja valahova?
    Meg csak most tűnt fel hogy alul van egy ilyen narancsárga csík, az mi?
  • NEOreg3
    ma csak 4-szer nukeoltak le és találkoztam cod6-os pályafutásom második csíterével
  • Szega87
    azt hiszem veled már játszottam
  • Morfi
    Próbáld vízszintes csíkozással a piros-fehér-zöld festést :D
  • cs3ry
    Nem vagy egyedül nekem Cs3ry Hun a nevem a Hun az piros fehér zöld, és nem egyszer kérdeztek meg engem is magyarok ,hogy magyar vagyok-e.
  • csumkox007
    1.Hy letöröltem a cod6-ot és most újra fel raktam és most amikor játszani akarok vele elindítom bejön a steam és valami frissitést akar lefelé szedni ami kb 18 órába telne azt írja milyen frissítés ez ? :S
    2./ja és bocs hogy ide írom ezt is , de a cod2 installálom és mindig megáll a telepítés a 16.iwd fájlnál és nem megy tovább, mi a teendő ? :S

elpre is köszi mind a kettőre a választ .!
  • Sith
    Mondjuk ha egy Magyar kérdezi meg az tényleg érdekes, de mondjuk egy Lengyel nem biztos hogy képben van a magyar nevekkel :)
  • pisztácia
    :), hát azért ha magyar szinekkel van kiírva egy magyar név... szerintem egyértelmű, na de mind1
  • DarkSector
    igen mert lehet piros-fehér zöld színnel más nemzetiségű is.
  • pisztácia
    az a komoly, hogy nekem Z$olt a nevem, a magyar lobogó színeivel, és multkor megkérdik, hogy magyar vagyok-e..:D és ez nem egyszer fordult elő:)
  • pisztácia
    én föl is vettelek.
  • DarkSector
    jah közbe rájöttem nem megdobni kell, az ellent hanem 2 embert 1 tárral kell megölni.
  • DarkSector
    jah közbe rájöttem hogy félreolvastam.
  • HUN BECSEHELY
    Vannak sokan,csak nem mindenkinek van kiirva hogy{HUN}
  • Diktator74
    JA és persze PC-verzió
  • Diktator74
    Sziasztok! Játékosokat keresek [HUN] magyar klán kialakításához! Sajnos kevés magyarral hoz össze a game!!Steam: diktatorhun
  • bigapó
    ja, nem is gratuláltam. Szép siker:) Este majd élőben is, már ha játszunk. :)

• Cingar
    az szép aktív egy nap lehetett :)
  • pisztácia
    jaja, én is arra gondolok.
  • bigapó
    szerintem Te arra gondolsz, hogy üres tárral késelj. Mármint nincs lőszered és akkor késelsz. Nem?
  • bigapó
    mindig a szintednek megfelelő pontot kapsz, azzal arányosan. Utolsó, tehát 60-70 szint között akár 4-5000 pontot is kaphatsz bónuszként, attól függően, hogy mit csináltál meccs közben. Sok kill, sok plantolás, sok defuse, tehát mennyire vagy aktív játékos (ez logikus is gondolom:) )
    mindezt szorozd be 2-vel, de ugye néha van 3-ik menet is és persze nem mindig sikerül egyformán a meccs sem. Azért 10-15k között lehet gyűjteni jó esetben.
  • pisztácia
    na az már nagyon korrekt:)
  • HUN BECSEHELY
    Tegnap este voltam a haverral 3d pároson,ott adott 7000-t:)
  • goodgamer
    Tudomásom szerint nem lehet eldobni.Pontosan melyik challenge-nél látod h kéri?
  • DarkSector
    az üres fegyvertárakat nem tudod hogy kell eldobni?????
  • pisztácia
    Na ja, en sub base és favela fan vagyok.
  • DarkSector
    Estate, Rundown és Underpass pályákat kéretik kivenni a multiból!!!!
    Faszom kivan már a buzi rendszer vagy ledob vagy ha nem akkor egyből berak játékba, de 90%-ban erre a 3 szar pályára, amit rühellek.
  • pisztácia
    45 felett mar adhat akar 4500 at is.
  • HUN BECSEHELY
    KB-menyit ad:3-ezret?
  • DarkSector
    Nah még egy kérdés.
    Hogy lehet megoldani, hogy a kiürült tárat eldobom?????

mert vannak ien challange-ek.
  • pisztácia
    hát te tényleg nagy kocka lehetsz:D Én még csak a 2ik prestiget kezdtem el, pedig én is túl sokat játszok...:S
  • Szega87
    demolition
  • HUN BECSEHELY
    Hali.Melyik játék módban ad legtöbbet?
  • simonl #15755
    Kocka
  • Szega87
    nekem ma elég jó napom volt:

- megcsináltam minden Riot Shield challanget
    - kaptam sok új title-t és emblem-t
    - csináltam 3 nuke-ot
    - léptem 6 szintet
    - aktiváltam a 7. presztízst
  • csumkox007
    Pengn nekem írtad hogy nyomjak reinstallt a dvdről ? :)
  • Cingar
    Nekem tegnap vagy tegnap előtt 2szer jött össze, mind2 skidrowon és mind2 akkor amikor mi védtünk, az elején elkezd szarakodni de a vegefele bevisz a spawn föle es ha csak nem benazol vagy nem reagalja le az ellenfel csapat eleg koran majdnem biztos a siker.
    legtöbbször eddig highriseon jött össze második talán afghan. Afghanon rengetegszer összejött mar a harrier vagy a chopper de ott majdnem midnneki stingerrel a hatan maszkal.
  • bigapó
    Nekem legelőször Favela-n sikerült megcsinálni Nuke-ot. Azóta is legtöbbször ezen volt meg. "A" bomba feletti tetőn ideális elhelyezkedni, ha Chopper-el elkapod a spawn-t, akkor hamar megvan a 25-ös killstreak.

De egyértelműen a nyitottabb pályák a legjobbak erre. Wasteland, Derail és még Sub Base se rossz, bár itt el lehet repülni vakfoltra is, amiről nem látsz rá a célokra. Vagyis látod, de a falaktól, nem tudod kilőni őket. Skidrow az szinte esélytelen, csak épület, kevés nyitott hely, kicsi rá az esély, hogy meglegyen. Egyszer megcsináltam a Harrier-t csak késelésből :D Ezen a pályán ez a legjobb, Run, Forrest, Run :D
  • bigapó
    Nekem most legutóbb az Afghan pályán sikerült megcsinálnom a TN-t. Mostanában a Tar-21-re esküszöm. erős, pontos fegyver. scavenger, stopping power és ninja (vagy commando, ha esetleg valaki közelmerészkedett. a kés általában gyorsabban öl, max véres lesz a képed, de Te éled túl a csatát:) )
    Tartozékként holo-t szoktam rárakni, nekem az tetszik ehhez a fegyverhez. de ez izlés dolga, van akinek más jön be, lehet sima is, mondjuk ha GL-el rohangáltok, bár ennek meglesz azon veszélye, hogy begőzölnek és azzal szednek ki téged is. nekem volt olyan, hogy 24-es killstreaknél öltek meg gl-el...nem voltam ideges csak röhögtem, mert Én bénáztam el, akkor pont 3 embert is eltaláltam ,de nem halt emg egyiksem...Epic Fail :)

Még annyi, hogy Afghan-on a B zászlót érdemes védeni vagy ha sima TDM van, akkor is ezen a részen lebzselni. A bunker melletti részen, még a mákföldek előtt vagy a kisházban - bár az nyitottabb,nem jól védett hely - vagy előtte a bokroknál, pont a sarkon, az takar, oda érdemes elbújni. Szemből két helyről jöhetnek, de Te veszed észre őket hamarabb. Balról meg figyelni kell a radart, hogy ott vannak-e a társak, ha nem akkor oda is figyelni, ott vannak sziklák szintén ahol nem látszódsz nagyon, de Te látod ki jön ki a bunkerből (vagy még csak belül van, de a háta mögül jövő fény miatt jól látszik az alakja).
    Ha megvan a harrier, akkor odadobd ahol van ellenség is, ne magadra:) reménykedj, hogy nincs rakétájuk. Ugyanez Chopper-nél is. Mindkettőnél érdemes jobbra kifutni a mákföldek mellé és hasravágódni, ott takarásban vagy.

Ezután már csak szerencse, szerencse, szerencse. Van elég belőle? Tedd magad próbára :D