24218
Modern Warfare 2
-
FAQ-ból. idézve.
Nevünket a főmenün belül a 'Multiplayer Options' menüpontban változtathatjuk de egyszerűbb, ha a console előhozásával és a '/name ' paranccsal szerkesztjük. Fontos, hogy ékezetes karakter nem szerepelhet a nevünkben és sok speciális karakter sem.
Na de hogy menetközben lehet-e
sztem nem.
-
mondhatnám, hogy jó lenne....(lvl 18 :-)))) )
de a mai fiatalságot nézve inkább örülök, hogy 41 vok'.... -
cs3ry #15827 Sziasztok lehet hogy már kérdezték ha igen akkor megkérdezném én ,hogy hogyan kell nevet változtatni ha megy a játék és én vagyok a host? -
Képt,vidit,tanukat,vagy hazucc
/grat/
-
Megszületett az első nuke-om, egy laza kis 36os killstreakkel
-
HBD:D
18.?:D -
THX!!!!! -
boldog szülinapot Frank99! -
ezért nem is kellet volna írnod
szia! -
nem is kell ide zombi, minek? elég volt már. tavalyi évben minden zombi volt film játék még én is. kicsit unalmas már -
osan #15819 Sikeresebb lett? Ezt hol olvastad? -
nem értem őket
codwaw is azért lett végül sikeresebb mint a cod4 mert tolták a nazi zombies pályákat, mindegyik dlc-ből eladtak vagy 2 milliót -
Infinity Ward's Community Manager Robert Bowling has dashed hopes and broken hearts with the announcement that there will be no Nazis or zombies in any of the upcoming DLC for Modern Warfare 2.
The inclusion of such things was seen as one of the plus points of the World at War installment of the franchise. Players would have to take on wave after wave of the offending undead, doubly offensive due to their personal politics.
However, despite rumours to the contrary, Bowling said to IGN:
"There will be no Nazis or zombies in any piece of Modern Warfare 2 downloadable content."
With that out the way the new rumour is now that the IW team are working on a Vietnam based Call of Duty, but that is far from official at this stage -
Gabe18 #15816 Kb egy hónap szünet után felmentem játszani ezzel a csodával,3 normál (vagy annak tűnő) TDM kör után mi jön? Sima 4-es szinten lévő aimbotos gyerek gyaláz mindenkit.
De nem volt hülye,nem pörgött egy helyben mint a legtöbb aim-os hülye,aránylag próbált célozni,de ha egyszer elkezdett lőni mikor ugy nagyjábol az emberen volt a célkereszt,akkor aztán onnantól egy lövés se ment mellé,ha futottál,ha ugrottál,akármit csináltál...
Hiába,a cheaterek is profivá válnak idővel. -
Nah ez most zsír volt, 4x egymás után egy [BAD]DamxX nevű sráccal egy host-on voltunk, nem cserélgette az embereket ahhogy szokta.
Ő az ő csapatában én meg az egyémben elsők lettünk, és 1x a Skidrow-on voltunk úgy elsők, hogy neki 23-12 stat volt, nekem 23-13....
És ezt zsinorba 4 meccset egymás után csináltuk elsőre...ez így nemsemmi volt, ritka az ien...
-
kösz, de ne röhögjetek...
ilyet igazi katona nem használ....(max pesti rendőrök...)
:-)))))
az fut és öl (és +hal..)
megvolt a nap poénja, arcot laposba, katonák!
:-))) -
madmanic #15813 olyan is van de fel nem emeled 
alá se feküdj
-
choppernek van szerintem splash dmge szóval valszeg nem véd. -
azt nem tudom még, hogy Chopper gunner ellen is véd így? mert gondolom azért az AC130 105-ös vagy 40mm-esétől nem véd meg :D -
de a légitámogatás nem a végtagra utazik
-
csak kilógnak a végtagok
-
felnézel
De az is működik, hogy a hátadra veszed és lehasalsz, és akkor még lőni is tudsz a földi ellenfelekre :D -
nem szabad szemközt rohanni, kiv ha csapattársakat fedezel, érdemes pl épületekbe, sarkokba behúzodni, elfussanak meletted és lesből támadni, ilyenkor az első smash a tied a második hit meg már ügyesség kérdése. Ajánlom blast shield vagy dobókés használatát. Késsel könnyebben ölsz de robbanások ellen kiszolgáltatott vagy , blast shieldel meg lassú vagy nagyon. Terminalon a legegyszerűbb, a többi pályán csak vegetálsz vele inkább. Marathon+lightweight+commando. Másodlagosnak bármi, nálam akimbo raffica m93 jött be -
felfelé nézel ? ( egérrel )
-
Cingar #15805 shieldhez van valami jó jatekstrategiatok, mert igy hogy meseltek rola kezd megjönni a kedvem hozzá
-
hogy tartod fejed fölé??? -
ma csináltam olyat rundownon hogy folyómederbe leugrottam és és a harrier révén 11 500 damage-t védtem ki útólag visszanézve barackból -
3 pályán nyomtam riot shield-el és valóban rohadt sok pontot, title-t, meg emblem-et ad, szinte minden szart számol a rendszer, hogy hányszor lőnek rád stb.
Beálltam egy ellenséges sentry gun elé és már 1500 pontnál járt :D aztán megállt pihenni, gondolom túlforrósodott, harrier szintén zenész, befog, fejem fölé tartom, addig végig csak engem lő, számolja a pontokat a csapattársak meg kényelmesen leszedik :D -
rakd fel dvd-ről és ne az új steamet betat használd -
cs3ry #15800 hát az előfordulhatott amugy grund warban ,sabotagetben és a abban a 3d izé mindenfajta modban szoktam nyomni. -
na végre megvan életem első nuke-ja.
fúú highrise-on domination, megyek ump + silencer komóval, nézem egyszer csak megvan a harrier. na mondom kell valami fedezék, lehívtam. egyébként társam pont előtte hívott harriert és pont az övét lőtték le előbb. aztán megvolt a chopper és hát domination miatt mindenki középen szaladgált. aztán hoppá megvan a nuke
-
aki tud segíteni vegyen fel xfirere : csumkox007 vagy steamre : ROBI20000 -
én is jelentkezem
csak előtte segítsetek megcsinálni a játékomat :S :D már elég nagy szintű vagyok ! -
Már 3-an jelentkeztek a [HUN] csoportomba király!Ha leszünk elegen privát game is lehetséges!STEAM: diktatorhun xfire:diktator74 -
Valaki segítsen HELP PLS !!!!!!!!!!!!!! -
hát a játék fentvan :)
-
tituka #15793 a játékot akarja nem?
-
Hy letöröltem a cod6-ot és most újra fel raktam és most amikor játszani akarok vele elindítom bejön a steam és valami frissitést akar lefelé szedni ami kb 18 órába telne azt írja milyen frissítés ez ? :S
olyan mint ha a játékot szedné lefelé..:S meg azt írja ki hogy "a játék nem elérhető légyszíves próbálja meg később" lehet nem pontosan de vmi ilyesmi előre is köszönöm a válaszokat !!!! :S -
tituka #15791 nem lehet
-
jut eszembe, mivel én soha az életben nem fogom a prestige 10-et megcsinálni, ezért nincs rá mód, hogy eltüntessem azt a csíkot? teljesen felesleges mert több szintet nem fogok lépni