24218
Modern Warfare 2
  • bigapó
    na, ez egy jó példa volt :)
  • Cingar
    csak az a baj hogy a liverpool meg a mu között meg mindig rohadt sok közös dolog van míg a mw2 es bc2 totál más. ez kb olyan mint ha a liverpoolt akarod mondjuk a szeged beton vizilabda csapatával összehaosnlitani. jah labdával jatszik ket csapat egymas ellen de total mas ott is a jatekmenet.
  • Scouser
    Ez teljesen olyan, mint amikor egy Manchester szurkoló arról akar meggyőzni egy Liverpool szurkolót, hogy szurkoljon inkább a Manchesternek. Természetesen van olyan ember is, aki szereti az angol focit, de a Real Madrid a kedvence és ő mondjuk szurkol a MU-nak és a Liverpoolnak is. A kettő nem zárja ki egymást, viszint mindenkinek joga eldönteni, hogy kinek szurkol. Teljesen felesleges arról győzködni, hogy szurkoljon másnak ha nem fog. Ha én most beírnék egy MU fórumba, hogy:

"Nézzetek át a Liverpool topikba. Asszem Manchesternek bebaszták az ajtót."

valószínű elküldenének a halálba.

Szóval kedves Boron Power, ajánlom, hogy szurkolj a saját csapatodnak és légy boldog.

Remélem értetted...
  • Szega87
    Pax et Bonum!
  • bigapó
    az egész Világ egy nagy óvoda, csak még nem nőttünk fel, hogy ezt észrevegyük...vagy mégis?
  • NEOreg3
    mintha óvodában lennék...
  • bigapó
    ne menjünk át személyeskedésbe, ennek van legkevesebb értelme.
  • bigapó
    lehet akkor nem pontosan egyről beszélünk, annyira nem vágom a témát, de nekem eddig ez az effekt nem tetszett. valósághűség lenne ha jól tudom, de nekem pont, hgoy nem az. csillog-villog minden, áhh, ez nem az Én világom. Nekem a Dark Side kell :D
  • armageddon666
    Hmmm hitelesebb...

ha pontszám>8.5 akkor hiteles
    ha pontszám=<8.5 akkor fingja.sincs.az.egészről

értem én :)
  • armageddon666
    Azt vágom, de sok helyen nagyon jól használják, akkor BFben miért baszták el? :D
  • bigapó
    az csak a bloom effect vagy mi a szar, alapból be sem kapcsoltam. ez már a cod-ban sem jött be, nem láttam tőle az ablakban lévő célpontokat.
  • bigapó
    szerintem egyáltalán nem nyújták ugyanazt és pont ez a lényeg benne. persze nekem lehet egy másik beta volt leszedve...

hasonlítgassuk össze, persze, értem Én, de ettől egyik sem lesz szebb vagy jobb :)
  • DarkSector
    nekem 1 bajom van a BC2-vel, akad a gépemen, és fura a képe (mintha a Brigness ultra fokozatra lenne állítva...)
  • armageddon666
    Ok, a zene megvan, a stílust keresem már csak :D
  • armageddon666
    Mi a zene ami alatta megy? :D Meg hogy hívják ezt a stílust?
  • Szega87
    Megjött az első kis review:

"Ritka szar egy játék, codhoz képest, igy elsőre.
    A hangulata jó lenne ha nem lenne ilyen számomra élettelen, színtelen szintetikus. Meg ilyen idióta fegyverek.

Pocsék grafika/textúrák így win7 alatt dx10 el.
    Kezelhetetlen szaros konzolatirat az egész.
    Mar a beta is nagyon ratyi volt de, meg vártam a csodára.
    Hát nem jött.
    1 pozitívat tudok mondani, ha át akarsz menni egy házon, nem kell az ajtón menned hanem bárhol csinálhatsz egyet rajta."
  • Solid Snake
    Jó hangulat pörgös játékmenet, ez kell a népnek
  • Solid Snake
    Itt is megférnek békében
  • Skynet
    A call of duty az 5. résztől halott,én 2 hete adtam el. Az 5 után vártam mint a messiást de messiás helyett egy hatalmasat bukó Iwnet érkezett. Konzolra ez megfelelő színvonal /bár ott is láttam sokkal értelmesebb címeket/. Pc-re egy nagy nulla.
  • Boron Power
    Hát én elvileg codos vagyok. Nagyon sokat cb-ztem, uo-val, cod2-vel, cod4-el. Eredeti szervereket üzemeltettünk cod2-ben és cod4-ben is.

Tehát totál cod függő VOLTAM (első cod kivételével mind megvan eredetiben), így szó nincs arról, hogy elvből BF párti lennék, azzal a BF 1942 óta nem is játszottam.

Még mw2-t is megvettem, de nagyon bánom. Igazából a tények alapján gondolom úgy, hogy a másik jobban sikerült, nem a hit miatt. (ésrohadjonmegazIWsohatöbbénemveszekcodot)
  • Kandurex
    Na igen, de pl. egy Arsenal, Arsenal marad, bizonyítottan jó csapat, míg itt egy fos taliga Ferencvárost akartok a szintjére emelni. Ha már összefüggések...
  • Solid Snake
    Most komolyan minek ez a fikázás ill. istenítés cod vs. battlefield pl. miért ne játszhatna valaki mindkettővel és miért ne tetszhetne neki mindkettő. Pazzeg mint a foci drukkerek, életemet a csapatért
  • Scouser
    Én tegnap vettem meg végre a Modern Warfare 2-őt és az első 4-5 óra után nagyon nem bántam meg. Annak idején még a COD 1-et nyomtam multiban, azóta FPS-el szinte nem is játszottam, mert különböző rpg-kre függtem inkább rá. Igaz, hogy minden eddigi session után több halálom volt mint Killem, de nem érdekel, nagyon élvezetes volt így játszani. Emlékszem amikor a SOF2-vel toltuk középiskolában az is mekkora jó volt.

Sokat nézegettem a játékról videókat, mint például a nemrég belinkelt, amelyiken a csávó azt hajtogatja, hogy "I hate this game"

Nos úgy vagyok vele, hogy ez egy játék, biztos vannak benne egy Bugok, de nem tudom olyan komolyan venni, hogy néhány death miatt őrjöngjek. Ráadásul amit sokan szidnak, az IWnettel sem volt gondom(oké tudom, hogy egy este játék alatt nem biztos, hogy kijön a dolog), kapásból tudtam játszani 3 haverommal.

Nekem tetszik. Játéknak kell felfogni...
  • Kandurex
    Mindenben közösek, mindkettő ugyanazt nyújtsa, ha van értelme a játék összehasonlításoknak, akkor ez rá a legjobb példa, csak ezzel lehet összehasonlítani. Miért, mivel szeretnéd hasonlítani? :) Ennyire azért nem kell leépülni szellemileg, hogy védhessük az aktuális kedvencet!

[apro]...ami megjegyzem egy hatalmas csillogó szar kupacra emlékeztet, na de ez van, egyél szart, 1 milliárd légy nem tévedhet, vagy igen? :)
  • DarkSector
    mach5 példának okáért...:D
  • bigapó
    ilyenre sem emlékszem :D inkább egy tárból egyse menjen mellé vagy 2 ember levegőben pl.
    szóval most már nézd meg mit is akarsz megcsinálni, mert sehogyse fog menni, ha olyan nincs is :D
  • bigapó
    Boldog szülinapot utólag is.

off:

Annyit fűznék a témához, hogy nem csak pesti rendőrök használják, mert egy csomó vidéki "suttyót" is felhoztak annak idején, itt ehhez kevesen melóznak:)
    lehetne sokat beszélgetni erről is, de nem itt.

on:
  • bigapó
    mivel itt nincs konzol, ezt nehezen tudnád megcsinálni. steam van, azon belül beállitások és ott rögtön az első helyen szerepel a neved, amit bármikor átírhatsz, játék közben is.
  • goodgamer
    Eredeti?Ha nem akkor az lesz a gond.
  • Gollo
    próbáld meg bedugni a mikrofont... nekem anno a régi gépemen azért nem indult el...
  • Viktor9202
    Helló.

Nem tudjátok mi lehet a probléma, hogy bármelyik Cod-nak az MP exe-jét elindítom, mindegyik hibával dob ki? A Single jó, csak az MP nem.
  • Szega87
    megnézem, hogy eredetisek hogy konzoloznak
  • Marci0115
    omg :D:D
  • Solid Snake

• Skyline
    Mw2 eladó ha érdekel vkit priv.
  • Solid Snake
    Egyébként a cod-ban kifejezett előny a "remegő kéz, és a párás tekintet"
    ez adja jól a fraggeket
  • Solid Snake
    Mit nevetel maj Te is leszel kmkm. éltesebb korosztály /ezek a mai fiatalok :) /
  • F E R I
  • Frank99
    köszi!
  • Solid Snake
    Boldog Zülinapot