24218
Modern Warfare 2
-
A sílécet el hagyta a srác:-) -
micsoda?:) -
topicadminhoz képest nem rossz 
-
tituka #16011 problémák az Infinity Ward körül... -
hmm, ez vicces volt :) -
Metal Gear Solid-ból ez a PsyhoMantis....:D -
-
új perk: levitation skill -
képt za emblemről -
M1014 nél nincs overpowerebb sörétespuska!
-
jah, ez nem rossz ötlet, prestige-hez kötött fegyver.
egyik havernak azért összejött egy különleges emblem, mert megcsinálta a sentry gun 1000 kill-t. az azért tényleg unique, olyat még nem láttam senkinél és még szépen is néz ki:) -
úú, az de nagy lett volna, ha megvan :) kár, hogy nem segíthettem :( -
Szerintem csak öngyilkos akart lenni és a "mélybe" vetette magát! -
téliolimpia lázban ég(ett) mindenki,ő is a síugrást gyakorolta:) -
HUN BECSEHELY #16000 Bocs,rosszat tettem be,de azért látni nagyban. 
-
HUN BECSEHELY #15999 [IMG] [/IMG]
-
Mennyivel jobban overpowered mint a Striker vagy az AA12 ? -
Ugye a spas-12 nem csak sztem overpowered? -
Cingar #15996 en annak orulnek ha kitalalnanak valamit hogy pl allando cuccot kapsz minden prestige befejezese utan. fegyver,ruha,barmi ami "kezzel foghato" mert hülye titelekbol meg emblemekbol van szarasig, amit meg buszken mutogathatnal szart sem er mert biztos boostoltad. uj mapok se lennenek rosszak, de en uj fegyvereknek orulnek a legjobban ami mondjuk level limites lenne hogy pl prestige 6 lvl32 től és afölött hasznalhato. -
minap linkelt vlki egy RIOT shield nuke-ot, na ma neki álltam hogy megcsinálom:
- scavenger pro
- danger close pro
- commando pro
- riot shield
- usp & tactical knife attachment
- c4
- flash X2
Nagynehezen megcsináltam harrierig ground waron, szépen írtott a helim 15 killnél voltam, tizenhatodikat böktem, elbújtam fedezékbe és behívtam a chopper gunnert, elkezdek vele lőni , már öltem vele 3 at kapásból ( 19-20as killstreak körül voltam ), hirtelen victory, elérte a csapatom a pontlimitet, valami 200-178 volt. Azt hittem agyhugyfaszt kapok, ha még 1 percet engedi a gép tolni, ott lett volna a tactical nukeom riottal , fakk .... -
az ilyen köcsög azt élvezi - xáradjon le tőben a pöcse- hogy másokkal baxik ki.
ennyi.
kis köcsög lúzer anyabaxó vérpisti. -
így faxán lehet prestige-ben fejlődni.... -
szadizmus egy formája... tönkreteszed más játékát, az meg lefejeli a monitort... -
hypenak nevezik a hisztériát ami pl egy nagyobb játék megjelenésekor van. Vagy pl megjelent az iphone vagy az xbox 360 és az emberek napokat! álltak sorban az utcán hogy elsők között lehessenek! Pár héttel a megnövekedett kereslet csökken és megszűnik a hype -
Domination az nemrossz monnyuk. :) -
Mit lehet élvezni ebben ?
Semmi értelme így játszani.
-
reklám. Am a steames cuccokhoz általában ingyen vannak a dlc-k. Mondjuk azok eddig Valve-es játékok voltak -
hát hogy humant idézzem az egiyk filmelőzeteséről:
"ebben alig valami látszik, de az nagyon nem." -
miaz hype? -
ugyan a kockák úgyis elmennek majd 20-ig is
:-)
csakhogy monnyuk legyen egy alien-fejes medáljuk....
-
csak nehogy bővítsék a prestige szinteket, mert akkor lekaparom magam -
nesze semmi fogd meg jól jellegű marketing fogás az egész, semmi újjat nem mond, csak élteti a hype-ot -
Itt van egy kis infó az első DLC-ről:
http://www.totalcod.hu/hirek/2010-03-01_codmw2_dlc/
(bocs, hogy nem linkeltem, de nekem még nem lehet..) -
sértődött meg a rossz seb . nem vagyok olyan
csak megköszöntem -
túl népszerű, így akarják átcsábítani más játékmódokra a usereket :) -
mondjuk az igaz, hogy egyedül elég nehéz azokat játszani, de azért néha sikerül jó csapatba bekerülni. mondjuk Én is inkább domination-t játszok, ha egyedül vagyok, de ha látom, hogy szar a csapat, akkor Én is szarok bele és marad a tdm-ezés:) ilyenkor persze defeat van, de kit érdekel :) -
mármint hq meg ctf meg ienek? azokat nem nagyon, mert 1 kupacba van mindenki, ctf-nél meg látnak amikor viszed a zászlót....a bombás módokat néha meg szoktam próbálni, de az se tetszik nagyon, mert a védés nem rossz, de lerakni iszonyat nehéz...lefekszek és ugye vétlen maradok addig.
egyenlőre megteszi tdm, még nem unom meg. :) -
nem szoktál olyat játszani amibe van cél is? -
nincs mit tenni várok. addig meg mercenary-ba nyomok. -
Nálam semmi rendkívüli nem volt, azaz nálunk, mert általában többedmagammal játszom. A szokásos laggolást nem említem, mert ez vele jár. Tehát volt folyamatos játék és nem is sokat kellett várni.