24218
Modern Warfare 2
  • DarkSector
    szerintem a pb tök frankón megvolt régen, lehet akkor nem minden 20. szerón csiteltek, hanem 15.-en, de elenyésző volt ahhoz képest, pl hogy ott kiválaszthattad személyre szabhattad a játékot, itt meg baszakodni kell még most ennyi idő és bevétel után is, hogy ugyanmár ne 3-4x egymás után a legundorítóbb mappra osszon már be.
  • Marci0115
    szerintem semmi baj az iwnettel szvsz szerintem sokkal jobb, jo az egy dolog hogy a csitereket nem lehet kidobni de kb napi 1et látok rossz esetben, ha szerverek lennének akkor a sok 12 éves csicska g*ci lennének az adminok és ha netán beszolsz akkor kidobnak, nem jo sehogysem
  • madmanic
    pedig sztem elég sokan mondják az iwnet miatt h lesz@phatnának...

• DarkSector
    gondolkodj, miért csinálnának, a játékhoz bármit is, így is megvették az emberek, ez erről szól, a cím elad mindent, nem köti őket senki, hogy a játékosokat kielégítsék továbbá.
  • Pengn
    Ok kösz.
  • armageddon666
    minden páratlannál...
  • goodgamer
    Minden prestige szintnél csak +1-et kapsz.
  • Pengn
    Hello az lenne a kérdésem hogy hány +fegyverconfigot lehet kapni a prestige ben? Csak egyet? És ha lehet többet is akkor azokat milyen szinten kapom meg? Előre is kösz.
  • armageddon666
    ((bevétel nagy része a konzolos eladásokból kell... oda meg bőven jó a mostani rendszer is))
  • cumpy1337
    faszom....pénz miatt igazán nem sírhatnak, mennyi bevétel volt már az 1. napon, hát még mostanság
  • DarkSector
    gondolom nem eredeti a tiéd..
    vagy pedig ha eredeti akkor néhányszor kibaszni szeret ha az optionsban multizás közben állítgatsz.
  • morphologu
    Sziasztok ez miért van:ez mi? mert játék közben kilépet ezzel az üzenettel.
  • HappyHunter
  • madmanic
    igen de az alapfegyverekkel indulsz, attachmentek nélkül, a perkeket is újra meg kell szerezned

• elitehun
    De ezeken kívül mindent úgy csinálhatok, variálhatok mint eddig nem?
  • madmanic
    titlek emblemek kivételével mindent nullázol.

kapsz +egy helyet fegyverkonfignak
  • elitehun
    valaki lenne olyan kedves és elmagyarázná hogy mi lesz ha most rányomok a prestige mode-ra?
  • Lazarus
    Ahhoz szerverekre is költeniük kéne, a mostani zsidó módszerrel viszont elég egy tracker. Pénz beszél, mi meg szopunk ;)
  • cumpy1337
    szerintem azt kéne csinálni, mint left 4 dead-ben, hogy lobbys rendszer, de azon belül nem ez a fos peer 2 peer, hanem saját iw-s dedicated serverek, és akkor meg lenne oldva a lag, a "nem csatlakozás" stb....
  • madmanic
    de jó h megint baszaxik ez a fos iw...

sehova nem enged be.. szánalom
  • HUN BECSEHELY
    jó lenne,mert kezd kicsit unalmas lenni.
  • DarkSector
    frakkomtudja miez eredetibe bementem és ezzel fogadott minket félidőben, azt kb 2perc után disconnect
  • madmanic
    ez hivetalos dolog lesz vagy valaki megoldotta okosba'?

Adná az ég hogy működjön már tölteném is le a warezt csak legyenek szerverek..
  • HUN BECSEHELY
    Lesz PC-re,de várni kell.
  • DarkSector
    nah bazzeg ien se volt egésszen mostanáig!!!
  • Piko888
    Köszi,akor lesz pc-re vagy akkor még egy hónapot várni kell az xbox exkluzivitás miatt?
  • HUN BECSEHELY
    Április.Ugy tudom
  • Piko888
    Nem tudja valaki, mikor jelenik meg a map pack pc-re?
  • Szega87
    Elindultak a nevezések a ClanBase által idén tavasszal is megrendezésre kerülő hagyományos szezonális kupákra. A 7 különböző EuroCup Spring 2010 Cup és a 65 OpenCup Spring 2010 Cup küzdelmei április elején indulnak 27 játék ötvennél több módozatában. Az EuroCup XXI-be az európai top csapatok szerepelhetnek, míg az OpenCup minden kihívásra vágyó csapat és egyéni induló előtt nyitva áll.

A kupák időrendje a következőképpen alakul:
    2010. február 21. - A ClanBase bejelentette a kupákat
    2010. február 28. - A nevezés kezdete
    2010. március 14. - A nevezés vége, a szabályváltozások végső határideje
    2010. március 29. - Az EuroCup bejelentési ceremóniája
    2010. április 4-11. - EuroCup kvalifikációs hét
    2010. április 12. - Kihirdetik az EuroCup és az OpenCup csoportbeosztásait
    2010. április 12. - OpenCup első meccshét kezdete
    2010. április 17. - EuroCup első meccshét kezdete
    Linkek
    ClanBase EC/OC Spring 2010 Cup
    A tavaszi játékok ( csak a cod sorozatot másolom be ):

EuroCup XXI - Call of Duty 2 S&D
    EuroCup XXI - Call of Duty 4 S&D

Az OpenCup versenyek ( csak a cod sorozatot másolom be ) :

Call of Duty - CoD S&D
    Call of Duty 2 - CoD2 S&D OC; CoD2 CTF
    Call of Duty 4 - CoD4 S&D HC; CoD4 S&D; CoD4 SAB
    CoD World at War - CoD WaW S&D
    Modern Warfare 2 - MW2 2on2 S&D; MW2 5on5 S&D; MW2 3on3 CTF; MW2 2on2 HC
  • Unreal1942
    1-2 hetet nem játszottam. Nem tudom miért gondoltam, hogy valami jó irányba változott azóta.
    10 perc szerver keresés 1 perc játék. Aztán host migr. Amibe bele hal az egész. Aztán 5 perc keresgélés. Majd egy játszhatatlan hostra betesz. Lépni kell.
    Jó fél óra után sikerül pár kört játszani. Mindezt négyen egy csapatba.
    Persze, ha egyedül van az ember akkor valamivel jobb a helyzet.
    Amikor bejut végre az ember és minden stimmel. (nem rossz a host, jó a ping, nincs sok idióta commandomarathonglakimbonoob) akkor jó a játék, de a körítés miatt egyre kevésbé van kedvem elindítani is.
  • bigapó
    gondoltam, hogy lesz olyan akinek meg kell mutatni az emblem-et. vagy azért, mert nem hiszi el vagy azért, mert lusta kikeresni a linkek közül :)
    úgy kb ezek a gondolatok futottak át az agyamon és ezért írtam, hogy vicces:) ja, meg igazam is lett :D
  • mascarun
    Ha még nem halottatok róla:

Kirugták az Infinity Ward Vezetőségét!

Call of Duty nem csak FPS-ben!!
  • moh4
    AZIGEN 1 lövéssel 4 hedi grat!
  • DarkSector
    biztos másban is, csak nem voltam a közelben hogy igazoljalak...
  • Frank99
    másban is soxor, de most EZEN ne vitázzunk!

peace
  • Cingar
    az szep grat
    még a jatek legelején sokat snipereztem de inkabb ilyen rush módban ami neha rohadt nagy fun tud lenni, rohansz es quickscopeokkal szeded a népet de egy ido utan tele lett a hócipőm a sok hitmarkerrel ami utan persze bedöglöttem altalaban. egy nagyon picit kene csak hogy erosebb legyen az intervention de gondolom ezzel sokan nem ertenenek egyet velem
  • F E R I
    Na "lenúboltak" Ground Warban, mert Highrise-on Intervention-el kezdő pozícióból egy lövéssel 4 Headshot, ráadásul First blood és kaptam vagy 750 pontot egyből
    Kérdezem én, minek állnak be pont egymás mögé?
  • DarkSector
    ebben igaza van.
  • NEOreg3
    semmit?
  • fawcet
    Wastelandon hc hqban összehoztam choppert, ellen csupa coldbloodos csipás volt. Erre mi történik, nem látok egy ici-pici piros pöttyöt sem, csak fehér komákat nagyritkán. Szétdaráltam az egész mapot, de egy tk-n kívűl nem jött össze freg. Mit lehet ilyenkor csinálni?