24218
Modern Warfare 2
-
szerintem a pb tök frankón megvolt régen, lehet akkor nem minden 20. szerón csiteltek, hanem 15.-en, de elenyésző volt ahhoz képest, pl hogy ott kiválaszthattad személyre szabhattad a játékot, itt meg baszakodni kell még most ennyi idő és bevétel után is, hogy ugyanmár ne 3-4x egymás után a legundorítóbb mappra osszon már be. -
szerintem semmi baj az iwnettel szvsz szerintem sokkal jobb, jo az egy dolog hogy a csitereket nem lehet kidobni de kb napi 1et látok rossz esetben, ha szerverek lennének akkor a sok 12 éves csicska g*ci lennének az adminok és ha netán beszolsz akkor kidobnak, nem jo sehogysem -
madmanic #16059 pedig sztem elég sokan mondják az iwnet miatt h lesz@phatnának...
-
gondolkodj, miért csinálnának, a játékhoz bármit is, így is megvették az emberek, ez erről szól, a cím elad mindent, nem köti őket senki, hogy a játékosokat kielégítsék továbbá. -
Pengn #16057 Ok kösz. -
minden páratlannál... -
Minden prestige szintnél csak +1-et kapsz. -
Pengn #16054 Hello az lenne a kérdésem hogy hány +fegyverconfigot lehet kapni a prestige ben? Csak egyet? És ha lehet többet is akkor azokat milyen szinten kapom meg? Előre is kösz. -
((bevétel nagy része a konzolos eladásokból kell... oda meg bőven jó a mostani rendszer is)) -
faszom....pénz miatt igazán nem sírhatnak, mennyi bevétel volt már az 1. napon, hát még mostanság -
gondolom nem eredeti a tiéd..
vagy pedig ha eredeti akkor néhányszor kibaszni szeret ha az optionsban multizás közben állítgatsz. -
Sziasztok ez miért van:ez mi? mert játék közben kilépet ezzel az üzenettel. -
-
madmanic #16048 igen de az alapfegyverekkel indulsz, attachmentek nélkül, a perkeket is újra meg kell szerezned
-
De ezeken kívül mindent úgy csinálhatok, variálhatok mint eddig nem? -
madmanic #16046 titlek emblemek kivételével mindent nullázol.
kapsz +egy helyet fegyverkonfignak -
valaki lenne olyan kedves és elmagyarázná hogy mi lesz ha most rányomok a prestige mode-ra? -
Ahhoz szerverekre is költeniük kéne, a mostani zsidó módszerrel viszont elég egy tracker. Pénz beszél, mi meg szopunk ;) -
szerintem azt kéne csinálni, mint left 4 dead-ben, hogy lobbys rendszer, de azon belül nem ez a fos peer 2 peer, hanem saját iw-s dedicated serverek, és akkor meg lenne oldva a lag, a "nem csatlakozás" stb.... -
madmanic #16042 de jó h megint baszaxik ez a fos iw...
sehova nem enged be.. szánalom
-
HUN BECSEHELY #16041 jó lenne,mert kezd kicsit unalmas lenni. -
frakkomtudja miez eredetibe bementem és ezzel fogadott minket félidőben, azt kb 2perc után disconnect -
madmanic #16039 ez hivetalos dolog lesz vagy valaki megoldotta okosba'?
Adná az ég hogy működjön már tölteném is le a warezt csak legyenek szerverek.. -
HUN BECSEHELY #16038 Lesz PC-re,de várni kell. -
nah bazzeg ien se volt egésszen mostanáig!!!
-
Piko888 #16036 Köszi,akor lesz pc-re vagy akkor még egy hónapot várni kell az xbox exkluzivitás miatt? -
HUN BECSEHELY #16035 Április.Ugy tudom -
Piko888 #16034 Nem tudja valaki, mikor jelenik meg a map pack pc-re? -
Elindultak a nevezések a ClanBase által idén tavasszal is megrendezésre kerülő hagyományos szezonális kupákra. A 7 különböző EuroCup Spring 2010 Cup és a 65 OpenCup Spring 2010 Cup küzdelmei április elején indulnak 27 játék ötvennél több módozatában. Az EuroCup XXI-be az európai top csapatok szerepelhetnek, míg az OpenCup minden kihívásra vágyó csapat és egyéni induló előtt nyitva áll.
A kupák időrendje a következőképpen alakul:
2010. február 21. - A ClanBase bejelentette a kupákat
2010. február 28. - A nevezés kezdete
2010. március 14. - A nevezés vége, a szabályváltozások végső határideje
2010. március 29. - Az EuroCup bejelentési ceremóniája
2010. április 4-11. - EuroCup kvalifikációs hét
2010. április 12. - Kihirdetik az EuroCup és az OpenCup csoportbeosztásait
2010. április 12. - OpenCup első meccshét kezdete
2010. április 17. - EuroCup első meccshét kezdete
Linkek
ClanBase EC/OC Spring 2010 Cup
A tavaszi játékok ( csak a cod sorozatot másolom be ):
EuroCup XXI - Call of Duty 2 S&D
EuroCup XXI - Call of Duty 4 S&D
Az OpenCup versenyek ( csak a cod sorozatot másolom be ) :
Call of Duty - CoD S&D
Call of Duty 2 - CoD2 S&D OC; CoD2 CTF
Call of Duty 4 - CoD4 S&D HC; CoD4 S&D; CoD4 SAB
CoD World at War - CoD WaW S&D
Modern Warfare 2 - MW2 2on2 S&D; MW2 5on5 S&D; MW2 3on3 CTF; MW2 2on2 HC
-
Unreal1942 #16032 1-2 hetet nem játszottam. Nem tudom miért gondoltam, hogy valami jó irányba változott azóta.
10 perc szerver keresés 1 perc játék. Aztán host migr. Amibe bele hal az egész. Aztán 5 perc keresgélés. Majd egy játszhatatlan hostra betesz. Lépni kell.
Jó fél óra után sikerül pár kört játszani. Mindezt négyen egy csapatba.
Persze, ha egyedül van az ember akkor valamivel jobb a helyzet.
Amikor bejut végre az ember és minden stimmel. (nem rossz a host, jó a ping, nincs sok idióta commandomarathonglakimbonoob) akkor jó a játék, de a körítés miatt egyre kevésbé van kedvem elindítani is.
-
gondoltam, hogy lesz olyan akinek meg kell mutatni az emblem-et. vagy azért, mert nem hiszi el vagy azért, mert lusta kikeresni a linkek közül :)
úgy kb ezek a gondolatok futottak át az agyamon és ezért írtam, hogy vicces:) ja, meg igazam is lett :D -
Ha még nem halottatok róla:
Kirugták az Infinity Ward Vezetőségét!
Call of Duty nem csak FPS-ben!! -
moh4 #16022 AZIGEN 1 lövéssel 4 hedi grat! -
biztos másban is, csak nem voltam a közelben hogy igazoljalak... -
másban is soxor, de most EZEN ne vitázzunk!
peace
-
Cingar #16019 az szep grat 
még a jatek legelején sokat snipereztem de inkabb ilyen rush módban ami neha rohadt nagy fun tud lenni, rohansz es quickscopeokkal szeded a népet de egy ido utan tele lett a hócipőm a sok hitmarkerrel ami utan persze bedöglöttem altalaban. egy nagyon picit kene csak hogy erosebb legyen az intervention de gondolom ezzel sokan nem ertenenek egyet velem
-
Na "lenúboltak" Ground Warban, mert Highrise-on Intervention-el kezdő pozícióból egy lövéssel 4 Headshot, ráadásul First blood és kaptam vagy 750 pontot egyből 
Kérdezem én, minek állnak be pont egymás mögé?

-
ebben igaza van. -
semmit? -
fawcet #16015 Wastelandon hc hqban összehoztam choppert, ellen csupa coldbloodos csipás volt. Erre mi történik, nem látok egy ici-pici piros pöttyöt sem, csak fehér komákat nagyritkán. Szétdaráltam az egész mapot, de egy tk-n kívűl nem jött össze freg. Mit lehet ilyenkor csinálni?