24218
Modern Warfare 2
  • Frank99
    figyu!

elhagyott a nőd?

komolyan kérdem! 1 korona és 1 csillaggal csak erre telik????
    vagy mámorban vagy????
    próbálok segíteni baxod....
  • NEOreg3
    naaaa rakd már be

ne hátrálj meg:)
  • Frank99
    szted ez idevaló öreg?

hogy a Call of Duty MW2-ben azzal szórakozz, hogy bemásolgass olyan comentet, ami nem odavaló?

csak hogy neked legyen igazad?
    Tudod mi jár annak, akinek igaza van????

elmondom neked:

a szája....

na, ha ez neked jó, innentől teljesen mindegy mit írsz ide, azt törlöm a sunyiba. nem hiszem el, hogy csütörtökön egy 18-25 évesnek (ha igaz a lapodon a korod) nincs mit csinálnia..
    küldjek egy gumibabát?
    tessék:
    csak neked.
  • Frank99
    nem lesz itt a helye.

ahányszor idemásolja törlöm a (afrikai köztársaság)-ba

hogy épp mikor járok erre, attól függ a törlés.
    sajnos a pszichiátriáról is kiengednek a betegeket, aztán ez lesz....
    sztem a viselkedésből ítélve egy olyan old-reg, aki erre veri a faxát.
  • armageddon666
    Az a baj ezzel, hogy a MODERÁTOROK azt fogják bizony mondani, hogy annak itt a helye...
  • Frank99
    nincs több dobásod öreg....
  • Frank99
    a kitörölt comment ismételt bemásolásért BAN jár.

érdemes elolvasni a moderátor szabályzatot, mint írtam korábban olvasni nem tudó commentelőknek...

sajnos a Braille írást nem támogatja az SG, majd szólok, hogy a képernyőre nyomtatható formában írják már ki a szabályzatot...
  • Frank99
    16000 felett a comment szám.

lehet sokaknak nem tetszik a moderálás. teszek rá.
    ragaszkodjunk az előbb általam nem sokkal korábban leírtakhoz.(valamint a Moderálás topicban általánosságban leírtakhoz)

a flamet ne fogjátok elindítani ismét (vagy amikor ideérek hamar vége lesz)
    minden héten valaki megpróbálja, legyen.
  • Frank99
    ÉN ide nem rakok be semmit.

ez a topic nem arról szól, hogy pár ember, akinek nem tetszik szét floodolja a topicot.

ha akarod, csinálj egy topicot a " Kinek tetszik a MW2: Szavazás" topicot, és tedd be!

innentől a téma (törlés terhe mellett) szigorúbb moderálás alatt működik!
    Nem hiányzik innen több sötét szektor(sem)...

• Marci0115
  • drogosgeci
    Mindig az elégedetlenek a hangosabbak, akkor is ha kisebbségben vannak. Ez van a budapesti utcáktól az internet legutolsó sarkáig az egész világon. COD meg hasonló gamek esetében nyilván a klános warozós arcok fognak ezen besírni, nekik van meg a megfelelő közösségük, és a megfelelő oldalak és egyéb forrásaik hogy hangoztassák a véleményüket.
    Ha tényleg kellemetlenebb lenne ez a többségnek, akkor biztos változtatnának, de a jelenlegi helyzet szerint PCn negyed éve többen játszanak vele mint az eddigi 1. számú fps counterrel, és elfogadta a világ ezt a rendszert.
    Szerintem is vannak problémái, de mint nem hardcore játékos megköszönöm ezt a rendszert, mert végre nem kell bogarászni a szerverek közt egy olyat ami nem tölt le 100 modot, kibaszott hangokat és egyéb szarságokat, hanem csak codozhatok amikor akarok, nem lesz hírtelen magyar a menüm. És a cfg baszkodás nélkül meg nem tud béla nagyobbat ugrani meg nem szór janinak kevésbé a fegyvere.
    Nah meg haverunk (http://www.youtube.com/watch?v=kj4-3EN_Z-8&feature=player_embedded#) se kap szívrohamot.
  • Marci0115
    egy iylen szavazás jo ötlet lenne szerintem
  • NEOreg3
    rakj be egy szavazást arról, hogy kinek hogyan tetszik a játék, akkor majd lesz valós kép arról, hogy mi a játékosok véleménye

ha esetleg nem ismernéd, akkor tudom ajánlani őt (ő írta a nagy szavazó topikban a szavazórendszert és kérésre bármelyik topikba be tudja rakni, de felőlem lehet bármi, csak a lényeg, hogy jó válaszlehetőségek legyenek és ne csak 'jó' meg 'szar' közül lehessen választani)
  • Frank99
    sajnálom, ha neked ez jött le!

a félreértést elkerülve elolvastam a saját commentemet, nekem az jött le ebből, hogy akármikor csatlakoztunk a heti három alkalommal a gyerek, én meg amikor éppen, nekünk működött....
    nem vok' IW fizetett bérenc, csak ennek a topicnak az utált házigazdája, de igencsak unalmas, az az okádás, amit itt rendez a nép.

Mintha az SG és ÉN tehetnék arról, hogy olyan, amilyen. És nem az a baj, hogy ez ismét felvetül, hanem ugyanazon figurák csinálják a műsort hétről hétre, ha találnak egy arcot, akinek ez fáj....
  • DarkSector
    tudom ez is unalmas...:)
  • NEOreg3
    elnézést, de én hol írtam olyat, hogy fossálaggolja magát a játék vagy nem is működik?

én azokért a dolgokért utálom az iwnetet, amiket a dedikált szervertámogatással meg lehetett volna oldani

igen, akkor játszanának a warezosok is, és? engem jobban izgat a saját szórakozásom, mint az övék
  • Gabe18
    Attól hogy neked megfelel,egy ennyire multi orientált játéknak nem azokhoz kell igazodni aki heti 3x játszik vele.Hanem pont azokhoz akik napi szinten nyomják 6-8 vagy akárhány órát.Azok pedig nem kérnek abból hogy ha az IWNet épp döglik akkor az EGÉSZ játék döglik.
  • NEOreg3
    tudom, és?
  • Frank99
    nekem is PC-n van meg bakker....
    gondolom nem mindegy, milyen sávszéled van.
  • Frank99
    meg azért mert egy csomó embernek, aki ide ír (vagy nem ír, mert játszik) érdekes módon jó.

egy tény, modemmel nem kell játszani. :-)))
    ez vicc volt. ma gyerek nyekergett, hogy valami nem frankó, és utána érdekes, frissített a steam, és VOÁLÁ, működött....
    úgyhogy nem biztos, hogy a sötét szektornak mindenben igaza van....
  • NEOreg3
    sajnos az iw szar a pc-s rajongóira, már amíg még lesznek rajongói...

a net szolgáltatóm meg mégis mit tudna kezdeni szerinted az iwnettel?:)
  • Frank99
    bocs, de kit érdekel hogy neked nem jó, most komolyan?

megvetted? az jó!

akkor írjál a net szolgáltatódnak, vagy az IW-nek....
  • Frank99
    ez a másik téma, ki hányszor látott csalót???
    jaj...
  • NEOreg3
    és miért lenne az mérvadó, hogy nektek hogyan jó, na de most komolyan? azt talán észre kellene venni, hogy azért mégiscsak többen vannak azok, akiknek baja van ezzel a rendszerrel.
  • DarkSector
    nem vonom kétségbe a szavad, de én pl eddig 1 fura hoston voltam csak ami hack gyanús volt...lekopogom a csiterekkel nem találkoztam, tehát ez valszeg szerencse kérdése hogy kikapod-e a tagokat vagy nem.
  • Frank99
    én megvettem és megvettem a fiamnak is. igaz nem vagyunk KOCKÁK, de amikor játszani akarok (a gyerek meg amikor engedem heti 3 alkalommal) ritkán van gondunk. Tehát NEM játszunk napi 10 órát, mint ráérő egyetemisták, vérpistik, warez-gyurik, és nekünk így jó.
    a gyerek 67-es, és prtg 1 , lvl 20-as. És nem anyázom, nem bazmegolok, játszom.

ha épp nem megy (nekem nem volt ilyen!!!) akkor várunk. Ennyi. a magyarorszag.hu bakker 5 napig nem volt teljesen elérhető, és könyvelőként lett volna mit csinálnom az 5 napban . ÉS? pereljem be az államot?????

jajj.
    ez is egy rencer(az IW). úgy imádom, hogy itt csak TÖKÉLETES ÜBERmencsek vannak... bexarás.
  • DarkSector
    igen tudom mire gondolsz, amit beszéltünk, hogy haver bemegy és utána lépni a listára, de nekem szuperebb lenne ha a lobby-ban csatlakoznánk és úgy mennénk együtt a listára. :)
  • Gabe18
    Az a baj,úgy nézem két választás van.Vagy ne vedd meg,vagy istenítsd hogy milyen jó.Pedig azért talán átmenet is van.
    Én pl. megvettem,és nem mondom azt hogy kidobott pénz volt.Jól elvoltam vele másfél-két hónapig.Amennyit játszottam vele,bőven megérte azt a ~10 ezer forintot.
    De mostanra kijött az összes buktatója.Az IWNet egyre rosszabb lesz ahogy nézem.A csalók hemzsegnek (továbbra is azt mondom,röhej hogy a cheaterek elől nekem kell elmenekülni,mert egy nyomorult "kick" opciót képtelenek belerakni),és láthatóan az IW nem töri össze magát hogy ezen változtasson.
    Úgyhogy véleményem szerint a rendszer továbbra is katasztrófa pc-n,pedig a játék jó,de lehetne sokkal jobb is.
  • Frank99
    azt eddig is lehetett, és most is lehet.
  • NEOreg3
    honnan tudja az ember, hogy tetszene-e neki, ha nem veszi meg?
  • Marci0115
    de még mindig ottvan hogy ha nem tetszik nemkell megvenni
  • NEOreg3
    "hogylehet hogy rekordot adtak el a játékbol?"

jahigen, konzolon ez a rendszer megfelelő, a pc-seknek azért valamivel magasabb az ingerküszöbe
  • Marci0115
    amugysem értem miért ez a legnagyobb probléma a szerver vagy iwnet, ha olyan kurva szar lenne a mostani rendszer akkor hogylehet hogy rekordot adtak el a játékbol? én pl leszarom hogy ez a rendszer van vagy szerveres, nekem eleget nyujt a játékélmény
  • DarkSector
    nem.
    ebben igazad van, csak válaszoltam neki, hogy egyrészt igaza van.
    persze ha később lesznek kiegészítők még csinálhatnak egy modosítást, hogy ha pályát ne is keressen, legalább az ismerőssel lehessen bemenni ne csapattársként.

én bízom benne, hogy majd tán az új térképek mellé kapunk még valami extrát, ami kiegészíti ien lehetőséggel.
  • Frank99
    és attól, hogy ha idejön valaki új motoros és annak/azzal újra és újra előadjátok ezt a műsort december óta, attól jobb lesz????

?
  • DarkSector
    jah így kéne lenni.de mond hogy nem így van, hogy kidobál folyamat disconnect, meg host megszünése....stb.

én tudom hogy miért van mert a játék alatt kilépnek a host emberkék, és a generáláskor nem mindig tud új host-ra osztani és inkább disconnectel...
    és ez nem is ritka dolog, vagy csak én jártam eddig rosszul nem tudom.

és akkor visszmegyek azt a faházas map.
    jó mondom kilépek, vissza, erre megint faházasba dob be...:D
    ezt így megy 3x, és 3.-ra már directbe rak be hogy azonnal betölt a meccsbe, holott be se mennék ha látom hogy nem jó a térkép.

persze ezt hiába voncoljuk, nem tehetsz róla se te se én se senki itt az sg-n, de ez szerintem lehetett volna másképpenn is kivitelezni...
  • DarkSector
    frankón nem vitaképpen, de tudtommal nem kell ahhoz dedikáció, hogy kiválaszthassak egy szaros mappot, vagy hogy haverral egymás ellen tegyen be minket, és ne mindig egymással...
    ezt még a primitív re5 is levágja.
  • Frank99
    te nem tudom miről beszélsz, ha benn vagy egy csapattal, nálam nem ugyanazok a pályák jönnek be.... ha valaki kilépeget állandóan, azt elhiszem. De a folyamatosan játszóknál NEM ismétlődnek a pályák.
  • Frank99
    nálad a pont!

olyan unalmas ez a rencer szidás, akinek nem tetszik, nem kell játszani.

Főleg olyanoktól unalmas, aki minden játékban hibákról rinyál, erősen ráérhet a kocka feje, hogy más dolga nincs....

Az igazság bajnokai majd a való életben megmutatják mire mennek a nagy tudásukkal, kíváncsi lennék, hogy az ilyen nagy megmondogatókból mi lesz? Marketinges? Politikus? Elképesztő unalmasak vagytok....

ne játszatok vele, vagy menjetek programozónak, is csináljatok jobb rencert, hogy a köcsög hackereket megszopassátok, meg a köcsög cheat írókat, akik miatt állandóan variálni kell!

Most is mondom , tartom is, hogy PONT a warez miatt nem adják ki a server támogatást, mert a kiadás másnapján fenn a server-crack, és onnantól mindenki azon fogja tolni, és nem veszik meg.

én tegnapelőtt este 9 körül toltam 1/2 órát,semmi gond nem volt, a gyerek épp most játszik, és egy steam upgrade után gyorsan töltődnek a pályák. Egyáltalán nem rossz a rencer, holott csak adsl mögül nyomjuk....
  • Unreal1942
    Napi egy az szerintem nagyon sok.
    A rendszer szar és csak akkor lenne elfogadható, ha 99.9% szűrné a csalókat minimum.
    A szerverről való kick illetve ban lehetőség az célravezetőbb. Előbb utóbb kialakul egy normális közösség.
    És még lehetne sorolni, hogy mennyivel használhatóbb mint az IW kalodája.