24218
Modern Warfare 2
-
ez tényleg ésszerű hozzászólás volt :) szóval ne nagyon másszunk fára, ha nem tudunk úszni, mert elüt a villamos, ugye? -
ez ne menjen át vitába, tudom szombat van, de elég volt a héten a flame-ből... -
a kettő irreleváns -
Ugyanakkor lanon sem lehet ugyanazt átélni, mint mondjuk,ha kimész Irakba, Afganisztánba, vagy Izraelbe :) -
soha sem lehet neten átélni amit lanon, nethuszárkodni gép mögül bárki tud -
Cingar #16215 imadom amikor siman vernénk az ellenfél csapatot de van naluk egy jobb jatekos aki eléri a choppert és ahelyett hogy a csapattarsak fedezékbe meghuzzak magukat vagy lelövik a choppert ész nélkul rohannak ki és egy fél perc alatt megvan az ellenfél tactical nukeje
-
ma már a net a 2000-es évek lanja -
kompetitív-et akart írni.
kompetitív:
vetélkedő, versenyző; egymás hatását negatívan befolyásoló -
Kompetetív?? Az meg mi az??? -
nekem volt már több mint 50ezres lövésem is, akkor miről beszélünk...:D -
megnéztem.
kitöröltem azt a 3 mappot. nem tudja felismerni a steam, és nem pótolja a mappokat.
mindősszesen annyi a hátrány, hogy ha az a mapp van akkor minnya kilép a játékból fekete képernyővel, és kell nyomni egy ESC-et....:) -
Azt hiszem ez még nem volt bent:
Maximum Point
-
ez jogos...a fakk :) -
szerintem a steam leellenőrzi, hogy megvan-e minden file vagy sem, tudod Cloud-al. Én nem próbálom ki, mert mindegyikben van ami tetszik:) szóval nem törlök. -
télleg azt próbálta már valaki, hogy a pályákat kiszelektálni, és kitörölni azokat a pályákat, amik nem kedvessek és úgy lehet nem oszt be olyan host-ra??? -
akik klánba nyomják akkor is megvennék, mert azzal tudnak csak cb-zni meg hasonló, itt nem a ded-ről van inkább szó, legalábbis amire én gondoltam meg páran, hanem maradhatna ez, hogy hostolás, csak lenne kicsitt több opció.
régen ez dedikált szerverekkel volt gondolom elérhető megvalósítható, nem értek hozzá őszintén, de pl egy re5 nevü cuccosnál van olyan hogy hostok vannak, nah ezekután bemész egy menüben, klikkelsz, hogy nehézségi szint, pályák, meg stb. és ha valamit beállítasz, akkor aszerint szüri le a gyors keresést, s akkor kidob egy csepp kis listát.
és akkor bepöccinted, hogy nah erre megyek. És tudomásom szerint azok nem dedikált szerverek. -
A LAN lehetőség azért kell hogy a játék a kompetetív versenyzőket kiszolgálja, mert hardcore játékosok nélkül nincs pórnép, már bocs a kifejezésért -
Eddig LAN támogatás nincsen (sztem nem is lesz, minek?), de legalább dedikált szerverek azok vannak.
MW2 is így jó ahogy van, nem kell LAN. Tessék megvenni a gémeket. (bár az elég fura h törttel is lehet online mászkálni:S
*ez nem neked szólt :D -
killerkocka #16202 Bár lenne a játékban egy vote to new host opció, amivel meg lehetne szavaztatni egy új hostot. Mindenki problémáját megoldaná, folyton a rossz host miatt vannak a szidások, cheaterek már más tészta, azok minden játékban vannak, online, offline egyaránt.
Mondjuk ha akadnak jobb angol tudású egyének, írogathatnak iwéknek nyugodtan ezügyben, talán jól fogadják és kis változtatással be is vezetik. Jó játék lett az mw2, de lehetne mégjobb is, csak ezt a hostrendszert ne ilyen alapszíntre csinálták volna meg. Én attól élvezem a game-t, vannak hibái, de melyik játéknak nincsenek, Legtöbb baj az emberekben keresendő, akik nem tudják elfogadni úgy, ahogy van. -
annyi hogy majd 1 év múlva jön a "Call of Duty 8 : Bad Company 3" -
ahogy nézem, a BC2-őn is azért nyekeregnek többen, hogy nincs LAN a játékban. Ott is csak netes játék van, mint az IW-nél?
Na, ott is lesz warez háború, meg server szidás, mint itt volt (van), az tuti :-))) -
csak otthonról -
szega, szerinted csak otthon tudom majd megnézni, hogy milyen title-k meg emblem-ek vannak meg nekem vagy ezt lehet valahol neten is, steam oldalán pl?
mert Personal Achievments-ben csak a Single és a Spec.ops-os dolgok vannak bent. -
ráállok a még hiányzó challenge-ekre single-ben, meg spec ops-ban, aztán kedden visszatérek a csatasorba :) -
menjetek SC2özni
-
az EA-nek a BC2-höz van köze, ergo egyikkel sem lehet jáccani 

ez persze megint lokális dolog lesz, mert kishazánkban a további 99% még tud játszani. csak tippeltem, de biztos, hogy nincs nagy gond. legfeljebb alusztok még egy kicsit tovább:) -
az EA-nek mi köze a COD- hoz? -
EA és a Steam is baszakodik :S
Minő meglepetés_D -
ennyi a dolog.
játszunk vele, de a világot egyikünk sem váltja meg.
csak néhány commnetelő megpróbálja +váltani, és pont itt, pont ebben a fórumban, és abnormális módon! ezzel van a gond.(néha) -
busman1 #16191 Hidd el, hogy a fejlesztók tisztában vannak a warez jelentőségével. Ne igazán érdekli őket. Csak nézd meg, hogy mennyit kaszáltak az MW2-vel eddig. Már sokszorosan meghozta az árát. Már nem annyira érdekli őket.Ha megunják az állandó frissitést, majd engedik a dedikált szervereket, és néha néha kidobnak egy patchet, de már másra fognak koncentrálni. Szerinted foglalkoznak még a Cod2-vel, vagy az MW1-el? Frászt, abban már nincs pénz. Ebben sem lesz hamarosan, és onnan szabad lesz a gazda. Én azt várom, mert ez a mostani kinlódás semmit sem ér. Megyek is vissza a CoD2-be, aztán néha kikapcsolódásként majd ezzel is játszom. -
nem mondta senki, hogy ez egyértelmű.
én azt mondtam, hogy azért nem adják ki (még, ha egyáltalán lesz) mert azonnal megtörik, és akkor nem lesz eladás.
Ahogy elnézem, annyi játék jelenik meg állandóan, hogy már nincsen annyi elkötelezett játékos, mint régen... sztem a MW2-vel (sem) nem fognak addig jáccani' a népek, mint a CS-al anno. És ez nem (csak) az IW miatt van. Hanem mert jön a BC2, meg a többi...
Ez 1 vélemény, de így látom. Mindenki mindent lehúz, letölt, megtör, aztán elkezdi köpködni, hogy milyen xar. És abba nem gondol bele, hogy egy fejlesztő nem azért fejleszt (a zsetont meg nem azért adja hozzá a pénzeszsák) hogy a warez elvigye a játékát (pénzét).
így elindul a dolog abba az irányba, hogy jön a kevésbé törhető konzolok felé megy el a dolog. -
busman1 #16189 Ez azért igy nem igaz. Ismerek sok srácot, akik 1-2 évig warezzal nyomták a CoD2-őt, és utánna vették meg. Mert az igényes játékos szertett volna eredeti külföldi szerón játszani. És jó pár magyar klánt ismerek, akik beállitják a kulcsellenörzést, és ezzel kizárják a vérpistikéket. Szinte biztos, hogy ha majd lesz ded szerver, akkor is lesznek eladások, már csak azért is, mert egy árcsökkenés jót tesz az eladás emelkedésének. Mert nehidd hogy sokan azért warezolnak, mert egy szemét tolvaj banda, hanem azért, mert nem mindenki tud rászánni a játékra 10 rugót. De 3-4 rugót már szivesen ad azért, hogy a polcon ott legyen a doboz. -
De az emberek manapság a ''noob'' jelentésével sincsenek tisztában. Ha valaki megöli őket pl egy shotival rögtön noob-oznak -
cs3ry #16187 Már gojozik a szemem végig olvastam a sok .... hsz-ket mennyit tudtok veszekedni a semmiről 
Amúgy nekem csak az a bajom ,hogy ha laggos a host akkor miért kell egyből nuubolni. Ez rejtély
marad számomra attól nem lesz jobb szerintem.
-
új ezekután nem fog már történni... -
csak én leírtam legalább 5*, hogy pont ezért nem adják ki.
mart azonnal törik, és azonnal nem veszi meg senki.... -
3 hónap telt el és ígérgetésen kívül nincs más a dedikált szerverekkel kapcsolatban -
madmanic #16182 dedi szerveren legalább van esély arra, hogy kialakuljon egy jó közösség és szinte ugyanazok az emberek játszanak, nincs anyázás csalás csíterezés mint pl TL en. Vannak saját szabályok, mapok amiket többé kevésbé mindenki szeret.
Vannak persze az egybites kis faszkalap adminok akiktől nem csak a netet meg a gépet venném el, hanem az áramot is kiköttetném az utcájukban, erre is tudnék példát.
IWneten esélyed sincs... Kapod amit gondolunk paraszt a 10 rugódért. És elkussolsz.
Naná hogy pofátlannak érezzük.
Ha lesz dedi szerver crack mindenki warezzel fogja tolni elhiheted.
-
igen jól néz ki! -
off