24218
Modern Warfare 2
  • bigapó
    szóval TDM-en kivül nem számit a kill/death ratio.
  • bigapó
    ez az egyik legmérvadóbb statisztika ami megmutatja, hogy menyire vagy csapatjátékos és hogy mennyire foglalkozol az adott játékstilus céljaival. mivel aki azt csinálja amit kell (pontot foglal, bombát pakol és szed fel, zászlót rabol) az több pontot kap, mint a társai. Lehet Neked 97-17-es statod, ha közben egy pontot sem foglaltál domination-ben.

Eszembe jutott egy kérdés, aki többet TDM-ezik: Itt mit pontoz? a kill-t nem? aki sokat öl az van az élen.

nah, emiatt kicsit borulhat az elméletem:) de egy viszonyszámot akkor is ad :)
  • Frank99
    én kis óvatos voltam az elején, láccik is....

good night!
  • Frank99
    :-)))
  • bigapó
    jó lenne, de nem otthon vagyok, még melózom. majd holnap 9 után jönnek netet csinálni, amilyen szerencsém van, majd csak fél 2-kor :(
    de érdekel:) ja és ezek szerint jól számoltam, mert nekem nincs fejben a matek minden nap, mint pl Neked :) de úgy tűnik egy ilyen egyszerű dolgot még meg tudok oldani :D
  • Frank99
    most osszd el, hadd lássuk!
  • Frank99
    én kis hergya vok, nekem eddig 85,3 pont/perc...
    :-)))
  • bigapó
    most unalmamban kiszámoltam, hogy Te átlagosan cirka 162 pontot szerzel percenként :)

kiváncsi vagyok nekem mennyi jön majd ki :)
  • Frank99
    sztem is az anyjukat, de ahogy nézem az irányokat, 1re inkább a netes dolgok felé mennek a dolgok.

Egyébként megértem. Hatalmas üzlet lett a játékipar, esetenként (aszem MW2-nél is volt ilyen hír) vetekszik a filmipar bevételekkel.

Akár mennyire is fáj, (meg lehet nézni a warez/off topicot) nemigen tudnak játszani, csak magukban...

és ennek alárendelték a netes kiszolgáló klienst, aminek megvannak a negatívumai (ezért szívunk időnként), és ennyi.

sztem kevesebb, talán jobb játékok jelennek majd meg, amit többen meg fogunk venni. És a konzol felé nyílik a világ, sztem a PC (és pont azért mert a warez itt virágzik legjobban) lefelé süllyed sajnos...
  • bigapó
    igen, required, de azért egy single-höz minek kéne? cod 4 is elfutott net nélkül ha jól tudom. de ez most nem biztos, nem emlékszem, hogy azt próbáltam volna, meg ugye ez már új rész:)

szóval értem én ezt, de akkor is na :D
  • Frank99
    de igen.

csak ritkán játszom, prtg 1, lvl 21.

rájöttem, igazatok volt, tényleg nincs értelme e nélkül tovább játszani, se pont se egyéb...
  • Frank99
    megnéztem a dobozt, "internet connection required"
    Tényleg jó kérdés, meddig "required"?
    sztem mindig....

volt más csocsóm, ahol internet activation required volt...
    az azért más.
  • bigapó
    Én sem azt mondtam, hogy ne igy csináld a munkád, mint ahogy eddig, csak kicsit furcsán válaszoltál korábban.
    Amúgy még mindig nem léptél prestige-t?
  • bigapó
    még mielőtt elfelejtem, és hogy újabb szeget verjek a koporsóba, aki net nélkül akar játszani single-t, annak nem fog sikerülni (kivéve ha crack-eli persze, de itt azt hiszem nincs ilyen ember)

Ahogy irtam pár napja megpróbáktam volna pár hiányzó challenge-et megcsinálni single-ben amig nincs netem otthon, de az a pofáncsapás ért, hogy olyankor is be aakr lépni steam-be és nincs olyan opció, hogy ezt ki lehessen kerülni. Ha esetleg mégis van erre megoldás (és az nem crack), akkor legyetek szivesek közzétenni, hálásak lennénk érte.
  • Frank99
    ezért mondtam, hogy hagyom egy kicsit melegedni a tejet.
    de forrásig nem fogom engedni....
  • bigapó
    őszintén szólva mivel kitörlöd, észre sem veszem, hogy hiányoznak hsz-ek, csak akkor ha megjegyzed, hgoy a következő ban lesz vagy ilyenek. de sokszor van az, hogy látom a hsz első pár során, hogy nincs érdemleges info benne, igy azt el sem olvasom - persze lehet, hogy ezzel elvesztem az utolsó sorban lévő kis infomorzsát, de hát ez van, ami hülyeségnek tűnik elsőre az kit érdekel utánna?

DLC-kről pl felesleges addig beszélni, meg kérdezgetni mig ki nem jönnek és PC-re(!)...szerintem. az ilyenekre nem is válaszolok, minek? :)
  • Frank99
    lehet öregszem, de nem nagyon nyelem le a konkrét támadó, flamelő, piszkálódó embereket, akiknek ez a mániája. Olvasod a topicot, tudod miről és kikről van szó. És ezek után eljárnak árulkodni a Moderátor topicba.

Tudod, öreg vagyok már bohócnak, viszont cirkuszigazgatónak meg még fiatalnak érzem magam....

Qva nehéz ezt úgy csinálni, hogy mindenkinek tetsszen...

de eldöntöttem, egy kicsit elnézőbb leszek.(már akivel és amivel szemben :-))) )
  • Szega87
    vasárnapig még lehet nevezni clanbasen 2on2 SD, 2on2 HC, 3on3 CTF, 5on5 SD, 5on5 CTF műfajokba
  • Frank99
    a commnteddel kapcsolatban semmi gond!!!!

csak pont abban az időben volt egy komolyabb törlés, arra gondoltam...

te beírtad (egy smiley-val a végén) hogy milyen jól el lehet beszélgetni, nem?

Erre volt a válaszom, hogy mihez képest :-(((
  • bigapó
    Frank, néha kezdem elvesziteni a fonalat Veled kapcsolatban...

Most vagy szar időszakod van vagy igen, de elég pesszimista lettél az utóbbi időben. Ezt a hsz-ed abszolút nem értem, az utánna jövőket sem mindig vágom, hogy mire akarnál kilyukadni, mit szeretnél látni a topikodban?
  • Frank99
    nem kell a fesztivál. írjad nyugodtan mi fáj, komolyan!

nehogy már +szűnjön a topic!!!!!!!
  • F E R I
    egy végletekig egyszerű megjegyzésből mekkora filozófiai vihart generálsz...
    Rendben igazad van, semmiről sem kell itt beszélni, senki se írjon, megszűnik a topic és végleg peace lesz...
  • Frank99
    Milyen látomások?

én nem képzeltem oda semmit. de tényleg hihetetlen, hogy mindig van valami, ami nem jó. És? Nem azért van egy játék, hogy játccc'?

Láttál már tökéletes játékot? És mi is a tökéletes? Amit én annak látok? És a másiknak ha nem az, akkor az nem tökéletes?
    Ne filozofáljunk ezen, jó?

lehet róla beszélni, de annyira felesleges.

De ilyen a ded szerver téma is...sajnos ahogy nézem lefelé cseng a játék, a pénzt lekaszálták róla, és ha gondok vannak az IW körül nagyon nem is fognak foglalkozni vele, bár ne legyen igazam.

így lesz majd a BC2-vel is, csak még friss az élmény az emberekben...

peace
  • F E R I
    "És mit csináljunk, hogy így legyen? Tüntessünk az IW előtt?" -ezt már csak te képzelted az írásomhoz, ilyet nem írtam...
  • Frank99
    jól van, értjük!

És mit csináljunk, hogy így legyen? Tüntessünk az IW előtt?

tesznek ránk, ennyi.
  • F E R I
    Most nézzük kicsit magyarázottabban:
    "nem arról van szó, hogy kilépnék, ha nekem nem tetsző pálya jön, csak van amikor szívesen játszanék egymás utánban 5 Skidrow-t, vagy Terminalt, nekem ez a 2 a best of..."

van amikor szívesen játszanék egymás utánban - tehát nem mindig, csak ha olyan kedvem van, ez most olyan hogy ízlik neked egy x csoki és azt mondod megennél belőle még 2-t is, és nem azt mondod, hogy márpedig te csak x csokit eszel állandóan, hanem y vagy z csoki is ízlik, csak te adott pillanatban arra az egyre vagy ráállva és tömnéd arcba...
  • Frank99
    ua. nem???
  • Szega87
    most ugyanazt mondod csak másképp, kilépsz hogy a 2db sablon pályádon játszál
  • F E R I
    nem arról van szó, hogy kilépnék, ha nekem nem tetsző pálya jön, csak van amikor szívesen játszanék egymás utánban 5 Skidrow-t, vagy Terminalt, nekem ez a 2 a best of...
  • Frank99
    szerintem is jó ez így.
    nekem is vannak pályák, amelyek nem fekszenek, de nem lépek ki, játszom rajta. max kevesebb pont jön...
  • Szega87
    szerintem az egyetlen jó dolog a p2pbe ilyen formában hogy minden pályán játszunk, nem pedig a sablon 3 pálya fut
  • F E R I
    vagy legalább pályát lehessen választani
  • armageddon666
    nem lesz, fölösleges reménykedni...
  • HUN BECSEHELY
    Akkor legalább Dedikalt szerver legyen
  • Szega87
    Valaki CB 1on1 SD #EU ladder? /pm
  • Szega87
    egyes portálok szerint a maradék IW csapat gőzerővel dolgozik rajta, mások szerint már kész van, harmadik portálok meg szerint nem lesz DLC a balhé miatt .... Lehet választani
  • HUN BECSEHELY
    DLC-röl semmi hír?
  • Barrett 50 Cal
    XP?
    Vista-m van.
  • Barrett 50 Cal
    Kösz a helpet
  • armageddon666
    És ha XPje van ?:D