24218
Modern Warfare 2
-
szerintem hanyagold a személyeskedést.
nálam kijött egy ablak, hogy ha folytatom, akkor elveszhetnek az adataim...
nemigaz hogy mindenbe beleszólsz ráadásul megint személyeskedsz, még véletlenülse normálissan válaszolnál...grat nagyapó :).
de úgyemlékszem ezekszerint rosszul, hogy már letárgyaltuk, hogy én engedek, cserébe ha személyes illetve sértően tudsz csak hozzámszólni, akkor inkább figyelmen kívül hagyod az üzeneteimet.
gondolom arra megy ki a játék hogy hergelj, de feleslegessen, nevekkel énis tudok viccelni, de szánalmassan venné ki magát, inkább hagyom ennyibe...fátylat rá. -
toarpad #16352 mikor jön a DLC ? A hét folyamán ? esetleg a jövőhéten , vagy később ? -
#16316 -
HUN BECSEHELY #16350 Idézet. ...annnd we JUST hit 25 MILLION unique players on Modern Warfare 2. Insanity! Also, got a lot of #MW2 DLC details coming this week! FINALLY!
Végre.Valami. -
nem csodálom.
én is jártam ilyen pályán, tipli volt! -
neked
most léptem ki, én több mint 1 órát játszottam akkor léptem fel, amikor te írtál, hogy nem megy...
biztos vannak sötét szektorok a játékban, amikor te belépsz..... -
2szer meghalltam és kiléptem -
SaphireDraco #16346 magához a játékhoz mennyi ubdate van? mert most igy a semmiből nekiállt ubdatelni de kb a sebesség/% arányt nézve kb minthogya a játékot szedné ujra... -
HUN BECSEHELY #16345 Mi játszunk,és semmi gond.Jön a DLC? :D -
Steam beállt!
ne nyomjatok a játék indítására egyelőre...! -
SaphireDraco #16343 mellékesen nekem ugy van amit ugye már leítam és furcsáltam is hogy leszedi és kész nem jön ablak hogy akkor most telepítem vagy valami.... +- frissíteni se frissítette pedig gondolom az biztos van hozzá... csak annyit csinál hogy mondom neki hogy install akkor nekiáll leszedi és kiirja hogy 100% ready -
SaphireDraco #16342 1. nem tom mi az a registry bejegyzés :)
2. én azt a szerencsétlen tört gamet az első sorban töröltem még mindenek elött mindenhonnan, a mappáját is mindent :S
a day of defeat ot is megpróbáltam feletteni nem is halottam róla, büdös életbe nem volt a gépemen
http://kephost.hu/image-9AF3_4B969EEA.jpg
-
madmanic #16341 uninstall a tört game
ha marad könyvtára letöröl
registry bejegyzéseit kitöröl
eredeti game telepít -
SaphireDraco #16340 Ja + a format biztosan segít vagy ez csak egy olyan gondoloat hogy fogalmad sincs mi a hibája és 1 próbát megér? :) -
SaphireDraco #16339 http://kephost.hu/image-8D23_4B969907.jpg
ezt irja ki.
Köszi szépen az eggyütérzést ;)
Nem értek hozzá dehogyha mindenféle ügyködés elött az irmagját is kitöröltem a törtnek akkor is csak a format segít?
+ ha van bármiféle steam es játékom ami tört az be fog avatkozni?
-
miért nem vagyok miniszter? -
browing #16337 mért van az hogy nem tudok privatematch-el játszani???
-
azért nem voltál ott sokáig, ugye?
rizikós lehet....
Amúgy a warezosok csak magukban tudnak játszani vagy nem???? -
1. accountot vettél, ami nem legális -> nincs legális játékod. ha bármi probléma merül fel és a steam supporthoz kerül az ügyed, akkor olyan mintha loptad volna.
2. nyilván nem azért szarja össze magát mert tört változat szétkellete a kapcsolódó registry bejegyzéseket meg appdata fileokat..
format és jólesz, ennyi szenvedést megérdemelsz -
ma valahogy bekerültem egy hackelt szerverre:
- lehetett repülni
- volt revive funkció stb -
SaphireDraco #16333 mit?
De mind1 már letörölte mmindent és utána megint ujratettem az egész steamet és most töltöm így lefelé de nem értem mi vaja van ennek a ****nak , nagyon idegesítő hogy az ember legális játékkal tobbet kell szórakoznia hogy elidnuljon mint a törtelk... -
HUN BECSEHELY #16332 ha magyar a Steam,akkor a saját játékaidnál megtudod nézni
-
SaphireDraco #16331 nem haygtam semmit a törtverzióból
de nekem az is furcsa hogy miért nem undatel illetve hogy oké hogy leszedte de nem kéne feljönnie valami külön + install ablaknak? -
HUN BECSEHELY #16330 Szóval.A tört verziót töröld le,de azt is amit fent hagy mappába.Tedd fel a Steam-et,jelentkezz be,utánna hagyd hogy a Steam szedje le. -
SaphireDraco #16329 http://kephost.hu/image-7EE3_4B9673CF.jpg
http://kephost.hu/share-7EE3_4B9673CF.html -
SaphireDraco #16328 Sziasztok!
vettem egy steam accountot cod al együtt.
A következő hiba lép fel az indításakor mind multi ind snigle verziónál:S
már 2 szer próbáltam feletteni az első alaklommal valami localization.txt vel volt baja mots ien kérdőjeles hibaüzenetet ir ki.
Volt tört verzió a gépre téve de azt töröltem. Kérlek segítsetek :)
http://kep.ivpicture.hu/328070.jpg -
madmanic #16327 nem baszogatni akartalak...
-
HUN BECSEHELY #16326 Megörült a Játék.18-as War Szerver 2-perc után FFA.Saját csapat társamat simán lelőttem.Jah,és New mapp:D -
OMEGA RED #16325 Azért elárulhatnád már, hogy mégis miként nyúlták le? Azért ahhoz, hogy úgy ellopják ne tud vissza szerezni jó pár login/párosra szükség van. Mégis hogy? -
a wareztopicba tegnap árult egy srác mw2öt :) nézd meg hátha :D -
Azért raktam ide mert magyar a gyökér, és talán van olyan aki ismeri is. Szívesen meglátogatnánk egy kis elbeszélgetés miatt. -
madmanic #16322 vaterán hirdetnek többet is.. hátha -
steffyy84 #16321 császtok! van egy nagy problémám a játék elindul de a menüje szar nem látok semmit mert össze van mosódva. ati 1950pro vga van. -
Ha valaki árulja ezzel:76561198016137724 a steam azonosítóval akkor szóljon legyen szíves!
Lopott az account és az MW2. -
nah, van netem:)
átlag 172 pontot szerzek. azt hittem több lesz, de tényleg nem mindig foglalkozom Én sem a csapattal:) -
ezért kell partyba tolni -
forrás: Twitter from Robert Bowling aka Zero Four Four Two -
...annnd we JUST hit 25 MILLION unique players on Modern Warfare 2. Insanity! Also, got a lot of #MW2 DLC details coming this week! FINALLY!
about 3 hours ago via web -
Cingar #16315 hat neha többet tud segiteni az ember ha nem csinal semmit csak henteli az ellenfelet, nincs idegesitobb mint egy idiota lightweight marathon emberke az ellenfel csapatbol aki folyton hatbatamad és többet segit igy mintha 5. emebrként csücsül ő is a bombán es a megfelelő n+1 dik sarokban kempel. nem zavar ha csapattars killre megy es a hatterből szedi a killeket a killstreakekhez mert jol jönnek azok is a megfelelő pillanatban, de annal szarabb nincs ha az egesz csapat szarik a dolgokra, ott allnak a bombatol nem messze 4en is es egyikuk se mozdulna rá vagy nincs ember aki azt a rohadt bombat lerakna. -
jó éjt.