24218
Modern Warfare 2
-
hát egy játékkal alapbol nemlehet egyszerre ketten játszani nem? -
Balix90 #16394 hi, vki tudna segiteni?
megvettem eredeti a MW2-t haverral, felraktuk normálisan fut vagy 2 órán át, aztán 1 demolotion végén fogta és kilépett windowsba modnom hmm... aztán visszaléptem és onnantól nem megy a játék , amikor belépek 1 szerverre és miután betölt a pálya rögtön kilép windowsba, újraraktam a steamet cod-t utána se lett jó, haver gépén meg fut rendesen az én felhazsnálómmal is, nekem meg minden inditás előtt krédezi h akarom e futtatni safe mode-ban
vki segitsen pls mert eléggé felbasz h ennyi pénzért is szar -
madmanic #16393 Zalaegerszeg környékén nincs valakinek egy 360R es mondemje keddig?
Átmentem yo neked csomagba de a debilék nem mondták h nem jó a 360T hozzá...
Az is csoda h megy a net.. CSak szakadozik folyamatosan. -
Nekem már az elején sem voltak gondjaim... lehet nicket váltok... Chosen One -
kb egy héttel a megjelenés után vettem meg, azóta ugyanolyan, 10ból 8x egyből bedob játékba, 2x unable connect és újra kattintani kell kettőt hogy berakjon :) -
ProEvoFan #16390 érdeklődnék a kezdeti szar szerver gondok megoldódtak?
szerve hamar talál játékot?...stb... -
Norbi187 #16389 Segítséget kérnék.
eddig tökéletesen ment a játék,de pár napja volt olyan,hogy rányomtam az ikonra,majd homokóra és semmi.Nem indult a game.Gép ujraindít akkor meg elindul.De ma már ez sem működik.Ráklikk és semmi.Se single,se multi,se steam.A gép sem kapar,csak áll alapjáraton.Valami ötlet,hogy mi lehet a gond?rühelném újratelepíteni,bár lehet azt kellene. -
Nekem is volt ilyen tegnap, HC TDM meccset indított Ground Warba és 20k pont volt a limit. -
semmitmondó más oldalakról koppintott pár soros értelme nincs hír, amit már több X HSZ-el lejebb meg is írtunk -
nekem este játék közben irt egy angol srác steamen hogy nincs e kedvem hackelt szerverre menni, na mondom bazd -
Fel kellett volna vennem.. Na most már mindegy.
-
Az előbb beléptem Ground War -ra, amint beléptem, mapot váltott, kiírta, hogy "load new map" vagy mit. Amikor beléptem, valami hardcore-t mondott a játék. (nem is mutatta sem a térképet, sem a lőszert) Csodálkoztam, mire léptem én. Egy objectiv volt a pályán, nem tudom, hogy mi, de ki volt fölé írva, hogy "Capture B". Jött egy csávó, elkezdtem lőni, de aztán abbahagytam, nehogy valami tört szerver legyen, és rögtön a prestige 10, 70. szintjén találjam magam..
Azonnal kiléptem.
Ilyen történt régebben is, amikor beléptem, és látom az alsó sarokba, hogy 10.000 valamennyi pontja van az ellenfélnek, meg az én csapatomnak is. Na ott sem maradtam sokáig. -
Unreal1942 #16383 Sehogy. Titkolják. Nehogy agyvérzést kapj. -
moh4 #16382 Hy all megtudná mondani valaki hogy lehet a pinget számokkal kiíratni? -
Modern Warfare 2 Mappack -
HUN BECSEHELY #16380 Milyen néven játszol?Csak kíváncsi vagyok. -
fawcet #16379 Köszi, de sikerült megoldani úgy, hogy nekem megvan a játék és felvettem, míg a másik steam community-n keresztül visszaigazoltam
-
ezt szedd le.
te is regelsz, haverod is.
majd ezután bejelölitek egymást, és ezt ha elindítod az mw2 előtt, akkor ezen keresztül látni fogja ha játszol, vagyis ahhogy elindítod az alkalmazást. -
fawcet #16377 Nem zavar ha pl. játszik mert azt elbirja az adsl, de viszont youtuben hd tartalmat néz ki, akkor élvezhetetlenné teszi számomra a játékot. Téged is zavarna hogy egy jó játék közepén szaggatnál mint az állat, ezért találtam ki viszonylag ezt az emberbarátibb megoldás net kihúzása helyett.
Ebben kellene a segítség hogy adhatok friend listában akinek nincs steam játka csak steam szerepel a gépen. -
x-fire -
Nem értem. Mért zavar ha Ő is akkor netezik? :O
Am lehet e-mail-t is írni -
fawcet #16374 Érdekes kérdésem van: nekem van egy steam accountom csak mw2 van rajta, hogy hozzak létre velem egy neten lógó srácnak egy új steam accountot mert szeretném ha nem netezne mikor tolom mw2őt (steam megmutatná mikor nyomulok, vagy irnék neki hogy szálljon le a netről erre az időre). Az a gond hogy neki nincs egy steam játéka és nem tudom felvenni ismerősnek sem, hiába van regisztrálva. -
ráadásul xboxos oldalt kritizálnak hogy nem írnak a pc dlcről
hogy lehet ennyi vak gyűlölet pár gamerben? :/
mindenesetre meg lett erősítve hogy jön minden platformra http://twitter.com/fourzerotwo/status/10246851297 -
mwfail jó hírforrás.
csak arra nem emlékeznek már hogy az előző 2 cod játékkal is ezvolt, konzolos dlc bejelentve, megjelenik, pc-ről egy szó se, aztán 1 hónapra rá jött a patch a pályákkal. -
Unreal1942 #16369 Eladom az MW2 játékomat.
Csak ez az egy játék van steamen. Prestige 3 ban van 45 körül már egy ideje.
Csak személyes budapesti átvétel. 7k
A többit privátban. -
na menjenek a picsaba ! -
nawazze... -
Congratulations to all XBOX 360 owners! IGN has announced that you will be able to download (err, purchase) the new map pack on March 30th. This map pack is likely the same one that was leaked by TheTechGame.com last week. At the moment, the release date for the PS3 and PC has not been announced yet. Or perhaps the map pack won’t even be out on the PC? As IGN said:
March 9, 2010 – Infinity Ward has finally put a date on the first Modern Warfare 2 map pack. Those anxious for an expansion to Modern Warfare 2 will only have to wait until March 30th…if you have the XBOX 360 version of the latest Call of Duty instalment.
As announced at last year’s E3 trade show, the downloadable content will come to XBOX Live first. The announcement of the release date was given through the cleverly named mapathy.com, which gives no indication as to when the maps will be coming to the PS3 or how much this download will cost.
IGN made no mention of the PC version. So either they forgot that there is a PC version, or (paid?) DLC won’t be coming to the PC. I truly can’t pick which one is more likely.
How much will this DLC cost? $10? $20? Free?
Source: http://xboxlive.ign.com/articles/107/1076111p1.html
-
:)
Májusra talán mi is megkapjuk.. -
sztem is....
hagyom a műsort, amíg megy gond nélkül :-))) -
nem kell megmagyarázni, pontossan tudod te is mire írtad és hogy ha elolvassák, mire fognak gondolni.
inkább hagyjuk. -
én csak a sötét szektorokról írtam. a többit mindenki megálmodja magának.
ma még nem töröltem senkit, wazzeg..... -
jah, de nelég egyszerű kis bat fájl az egész.
ha magadnak tudod, kiegészítheted átszerkeztheted, csak magamnak gyors összeraktam, hogy pikk-pakk kitudjam szedni a mentésemet. -
toarpad #16360 És akinek eredetije van , annak már megvan ? És mik vannak benne ? -
te csinaltad? -
csak 34 kommentel lejjebb írtam , phil & FAIL -
toarpad #16357 Kérlek válaszoljatok a kérdésemre :D -
mindegy nemlényeg, majd meglátja mindenki, akinél előjön...én ezután nem szólok. -
gyors csináltam egy programot, ezzel a leírásban olvashatjátok részletessen, hogy miképen tudjátok vele könnyedén mert lehet még máig sokaknak gondot okozhat kimenteni a játék "ugymond" mentését, profilját.
ez akkor abban az esetben fontos, ha isten ments lenullázódna a mentésetek, amit megszereztetek, valami bug, illetve steam hiba folytán.
ha valami kérdés van irhattok, de jobb ha privátba, akkor hamarabb észreveszem valszeg.
aki akarja használja, aki nem az nem, nem kötelező.
mw2_profile_manager -
Cingar #16354 nekem is ugyan ez a bajom perpill, marmint a steammel
:)