24218
Modern Warfare 2
  • DarkSector
    nah látod ez jó kérdés, én meg 1 helyen láttam a Vacant-ot is mint lehetséges map-ot
  • DarkSector
    ez most egyenlőre x360-as lesz, irták a szövegben hogy ps3 és pc-ről még nincs pontos dátum, és infó az anyagi oldaláról.
  • Szega87
    irtam mailt a cikk szerzőjének, hogy honnan van a forrás, meglátjuk válaszol-e
  • drogosgeci
    xbox marketplacere kirakták tegnap
  • bigapó
    Ők honnan vették ezt az infot? egy másik, külföldi gamer-oldalról, magától az infinity-től vagy erről a facebook-os csodáról?
  • Szega87
    érdekes korábban a 3új map közül 2 nek más volt a neve: compact, complex, storm
  • armageddon666
    úgy volt, hogy eddig senkinek nem volt pofája egy mappackért pénzt kérni PCn :) De ki tudja mi lesz most... Egyébként szerintem betenne a multinak...
  • Kicsikiraly
    nem úgy volt h PC-re biztos h ingyenes lesz?
  • DarkSector
    úgy néz ki a Vacant mégse lesz a DLC-ben, legalábbis most az elsőben nem.
  • DarkSector
    Az nem számít. Csak idő kérdése és feltörik.
    ez úgy van hogy ha sima betüket írsz akkor totál feltörhető, aztán lehetőség szerint nehezítheted (nagy betűkkel, számokkal, írásjelekkel)
    De mindegy mert minden feltörhető, csak idő és gép teljesítmény függvénye.
    csak ugye itt az e-mail érvényesítés után van hogy azt is fel kell törniük hogy eredményesek legyenek.
  • Bence94
    ez jó de rohadt shitbox exkluzív... pedig kezdtem örülni neki.remélem csak pár napig mert olvastam olyat is, hogy június...ms kapja be
  • bigapó
    Szega, Neked mennyi a pont/idő számod? tudod, amit korábban irkáltam Frankie-vel..
  • Szega87
    ha más helyen azt a 10et használtad én lecsekkolnám, a többi regem meg van e ...
  • zooleeh
    10 karakteres jelszavam volt ba...meg!
  • DarkSector
    lesz az a Vacant is vagy mi....
  • oregon1987
    Igy jár aki ilyen jelszavakat használ mint zidane meg 1234! :D
  • drogosgeci
    crash és overgrown + 3 map lesz az 1. dlc-ben
    http://ow.ly/16Nrlw
  • DarkSector
    hát én segitek a srácnak, de ezzel nem fogom magam lekötni hetekig, hogy irogassak a steam-nek.
    amúgy csak x-ről ismerem a srácot, nem személyessen, és gondoltam megpróbálok segíteni, meg legalább megtudom, hogy miképpen megy a dolog, ha netán nekem is ellopják, de asszem valszeg keresztet vethetek rá, ha majd feltörik...
    monnyuk cseppet se fog meghatni, mert a cod6 kivételével csak 1-2 1000ft-os régi játék van csak beregelve...:D
    ha veszek játékot ezekután tutira kerülöm a steammel való együttműködést.
  • zooleeh
    nagyon szepen koszonommegprobalom
  • elitehun
    Egyik ismerősömnek egyszer visszaadták mert ott sajnáltatta magát hogy menyi ideig gyűjtött hogy meg tudja venni a játékot erre ellopták
  • DarkSector
    nem mondom hogy ne próbáld meg a visszaszerzését, de azért nem szabad 100%-ig számítani a jó eredményre.
    de mivel nincs mit veszítened, mindenképpen próbáld meg 1x.

próbálj meg ebből kiindulni:
    ellopott steam fiók bejelentése.
  • zooleeh
    na akkor kiraly baszhatom az eredeti jatekom!reggel meg jo volt ,delutan hazamentem ,es mar a steam nem jelenkezett ba automatan, es mokir irtam a passwordot nem fogata mar el ennek annyi.Hova kell irni es mit kell irni ,mert van ket haverom is akik jol beszelik az angolt?

koszi a valaszt
  • DarkSector
    nah ha nem csináltad meg eddig, akkor azt ajánlom erőssen:

bemész: Fájl->Beállítások
    és ott ahol van a jelszó megváltoztatása, meg titkos kérdés illetve e-mail megváltoztatása, nah ott kell érvényesítened, ha jól csináltad, akkor ezt kapod:
  • DarkSector
    előadásról nem volt baj, nem az angolon van a hangsúly, azt csak megjegyeztem hogy már rég csinálhattak volna magyarnyelvű supportot.

a baj az volt, hogy jelzem "állítólag", mert ez nem biztos, mivel nagy vonalakban irták le, nem pedig konkrét okot, hogy az aki most használja, annak is megvan eredetibe, de kibaszottul fingomnincs hogy lehet ez.
    mert havernak a zsír eredeti dobozok ott vannak, és akkor kizárásos alapon nem lehet másik ember birtokában, de ez van.

az hogy vac-ot kap valaki, az nc. ez egyértelmű hogy akkor nem kell ezen meglepődni, de az a srác aki írt nekem, az szerintem még a csalás fogalmát se ismeri.
    ő azt írta, hogy nem csalt, nem adta kölcsön accját senkinek, én elhiszem, és ezért írtam neki hogy a hitelesítést valszeg nem csinálta meg, mert akkor nem vagy éppen iszonyatnehezen tudták volna elvenni tőle.

nekem annyit mondtak hogy az ellenőrzés kb 1 honap is lehet.
    majd kiderül.
  • Szega87
    egyik haverom elérte 20 nap játékidővel a prestizs 10 et
  • Szega87
    mi az az email hitelesítés steamen?
  • drogosgeci
    ha a haverod hozzád hasonló akkor kinézem belőle hogy nem tudta értelmesen előadni a problémáit angolul

számtalan esetről hallottam hogy napok alatt visszakapta vki az accountját, egyetlen gond hogyha más csalt vele akkor a vac bant nem veszik le semmi esetben sem, de ez van.
  • DarkSector
    valszeg nem volt az e-mail-ed hitelesítve, akkor ellopták az accountodat.
    haveromnak is ez volt. erre angol nyelven kellett küldeni egy jelentést, ugye cd-kulcsokkal igazolva a megvett játékokat, és basztak visszaállítani.
    küldtek egy e-mail-t hogy nem tudják visszaállítani a profilját, valami végett.

ezt a steam-et kurvajól kitalálták, beregeled a játékodat, és ien esetben baszhatod az egészet ahhogy van.
    undorító egy szarság. és ugye szegény cod-ot is hálisten ebbe a rendszerbe kellett bereggelni, így most faxa, mert ezekután 0.001% hogy visszakapod a profiloddal a játékokat. és hiába van meg a cd-kulcs, nem fogja engedni a steam hogy újból használd.

sorry de ez van a havernak 5-6 játékot bezabált a steam.
  • Frank99
    csaltál?
    ha nem, írjál, hogy valszín ellopták az accountodat...
  • goodgamer
    Próbáld meg újabb driverrel.
  • IFOR
    Sziasztok

segitsetek...COD6 elinditom, menük és betük helyén mozaikok, olvashatatlanok..a játék viszont tökéletes
    mivel lehet javitani??
  • zooleeh
    vak= vac
  • zooleeh
    sziasztok hogy nez ki egy vak bann vagy nem toom mi,mert me reggeltol nem tudok belepni a steambe a passwordommal.es mikor meg akarom valtoztatani passswordot nem az en emailomra kuldi...megbolondulok!
  • norbesz2030
    eladó cod6-os accountok, ban mentesek, elérhetőség x-fire: norbesz2030
    vagy e-mail: [email protected]
  • fawcet
    Következőeket próbálnám:
    haver accountjával megy e a te gépeden mw2? ha nem,
    akkor géphiba vagy sérült állomány lehet a bibi
    - először a kábeleket mindent megigazítani, vagy a konnektor szarakodik-e
    - chkdsk-t vagy scandisket futtasd le játék és win partíciójára (esetleg F8 bootkor és hibakeresésre katt)
    - egy érdekes módszer: rendszervisszaállítás arra a napra amikor minden jól ment (google leírja ha részletesen szeretnéd)
  • Balix90
    hát nem valószinü h nem bírja a gép mert vagy 1 hónapig toltam törttel xD
    meg modnom előtte futott vagy 2-3 órát
    memóriám is van 4 giga meg a többi is jócskán meghaladja a a gépigényt :S op rendszerrel lehet nem tom leheta zal van hát de eddig végig jó volt?...
  • Szega87
    esetleg kevés a memória? vagy hanyag módon beálított oprendszer?
  • elitehun
    Akkor passz de mivel csak nálad van ilyen probléma akkor valszg a gépben van vmi gáz
  • Balix90
    mind2n megvettük xD nem ketten 1t csak aztán megnéztem az ő gépén a felhazsnálóm és neki jó volt
    igen ha igent avgy nem-t nyomok akkor is kilép
  • elitehun
    Az az egyik a másik meg ha kérdezi a safe modot nyomj a nemre