24218
Modern Warfare 2
  • Anthrax
    Nem, eredeti játékokat lehet venni, van ilyen pár oldal, csak ezt most láttam és elég olcsónak tűnik csak azért kérdem
  • DöflingR
    Nem hiszem.. Erről már tuti hallottunk volna, ha ilyesmik is lesznek a dlc-ben. Mondjuk elférhetne még pár amellett a hányás színű mellett:D
  • xotyi
    Egy hülye kérés, nem tudná valaki angolul megfogalmazni a nálam fellépő hibát? Írni szeretnék a Steam Supportnak csak nem vagyok annyira jó angolos hogy érthetően és helyesen megfogalmazzam a problémát. Köszönet ha valaki segít.
  • bigapó
    Én meg nem nyitom. mi ez? kulcsgeneráló?
  • Anthrax
    Erről az oldalról rendelt valaki már? http://intkeys.com/
    25 dollár kicsit olcsó, más hasonló oldalakon drágább csak ezért kérdem
  • bigapó
    nem hiszem, hogy ilyen lesz benne. valószinű mappack és csumi.
  • Jaffa 2843
    nemlehet tudni dlc-ben lesznek-e új camo-k? a bannerban a középső ember famas-án ami van olyan kéne nekem :D meg persze gold :)
  • bigapó
    ma láttam. elég bugyuta kisfilm.
  • Jaffa 2843
    nemtom volt-e már, de kurvajo :D
    katt
  • EnZsolt
    és nem is írtam, hogy a kulcsot a registryből olvassa ki...
  • DarkSector
    elírtam a common mappát kell kimásolni az elején, úgy egyszerübb.
    mert steam telepitése után nem lesz common mappa alapba, azt csak 1 letöltött játék után generál a steam.
  • DarkSector
    ien nincs, mert nem a regből olvassa a kulcsot.
    ott valami gebasz van.

tegyük fel, bemész a c:\Program Files\Steam\steamapps\common -ba és a call of duty modern warfare 2 mappát kimásolod.
    ezután letörölhetsz mindent majd ezután üres vinyóra felrakod a windows-t majd a steamet, ezután steamapps-ba visszamásolod a common mappát, majd a listán rányomsz hogy install\telepítés és a meglévő fájlokat felismerve nem kell letölteni újból a játékot, hanem kiegészíti, és kb 5-10perc múlva már nyomhatod is.

vagy ha letöltötted már, akkor jobbegérgomb a listán a feltelepitett játékra, majd biztonsági mentés és csinál egy steam telepítőt, ez is egy megoldás és eltárolod. ez főleg a steam-en vett játékok miatt jó, akinek lassú a net.
  • EnZsolt
    Nem lehet, hogy az zavar be, hogy a windows registryből törölve lett az újratelepítés miatt, ezért kéri a kulcsot, viszont a steamen meg érzékeli, hogy aktiválva van a kulcs?

Egyébként így steamről nem lehetne letölteni, ha már aktív a kulcs. Értem, hogy nincs a játékok között most, de nem lehet valahogy rákeresni?
  • xotyi
    Nem, másik profilom nincs is, ebbe is be tudok most lépni de a saját játékok között nincs ott a MW2, az eső telepítés minden gond nélkül ment,kb 15ös szintig játszottam, a mentések el is vannak rakva, de movel a steam után telepíti csak a játékot így most jól bemutatott nekem.. :S
  • xotyi
    Akkor se ha új windows van azóta? CD-berak, steam telepít, kérdi h új profil vagy egy már meglévő, belépek a profilomba,kapcsolódik a profilhoz és egyből kéri a cd-kulcsot, innentől van az h ha beírom akkor azt rinyálja h márt aktiválták és nem telepíti a játékot, tehát van egy használható steam profilom de játék az nincs, nem telepíti..
  • DarkSector
    másodszorra nem kérheti a cd-kulcsot.
    viszont iennel már találkoztam, pontossabban mesélte haverom hogy az ő ismerőse elküldte neki a cd-kulcsot meg a játékot, hogy próbálja meg ...és nekem mondta hogy, ha jól értettem akkor első telepítés közben nemtudom mit csinált kilépett és átjelentkezett egy másik profilba, vagy nem tudom.

és a lényeg hogy fel akarta rakni, de a 2 beírt profil közül 1.ketse fogadta el, és amikor uj profilt akart, akkor is azt írta neki, hogy ez már aktíválva van egy másik profilba..
    azóta nem tudom hogy miképpen oldották meg, ha egyeltalán megoldották.

kérdés:
    amikor legelőször telepítetted, és egy profilt létrehoztál, vagy beléptél egy meglévőben, utána hozzányúltál a steam-hez?
    mármint a 2 lemez telepítése alatt nem jelentkeztél ki, vagy át egy másik profilodba?????
  • elitehun
    Amikor másodjára akarod telepíteni akkor nem kellene kérje a CD kulcsot. am a legegyszerűbb hogy rakd be a CD-t és hagyd hogy Ő rakjon fel mindent
  • xotyi
    Hali. Van egy kis gondom a játékkal, régebben fent volt a gépen,csak windows csere miatt le kellett szedni, most telepíteném vissza steam felrak, steam fiókomba be tudok lépni, csak mikor a cd-kulcsot kéri azt írja h márt egy profil aktiválta(az én profilom) és nem telepítení a játékot, van vmi módja h működésre bírjam?
  • DarkSector
    nem ugyanakkora, de hozzá képest nem XXL-es :D
  • DarkSector
    majd meglátjuk...:D
  • drogosgeci
    még egy carentan vagy toujane kör és vágom az ereimet :D
  • Bence94
    azért elég szánalom, hogy csak 5 pálya lesz és még nem is lesz pc-re mert ms mindenkit lefizet...min 10-nek kéne lennie.remélem még lesz ilyen pack mert a 4-et eléggé elhanyagolták.plusz még több pályát a 4-ből.
  • Norbi187
    valaki segítsen már,pár ötlet jól jönne!Nem indul el a játék,ami eddig tökéletesen ment.Kb 3 napja se single,se multi,se a steam.rányomok az ikonra és nem csinál semmit.A gép se cicereg.Minden más megy a gépemen,csak ez a game nem.Pedig ezidáig nem volt gond vele.
  • bigapó
    naná, majd megérjük azt is, hogy cod2-es pixeles mappokon fogunk menni...lol
  • Szega87
    azért nagypofátlanság lenne IW részéről ha egyszerű portolásról lenne szó a CoD4ből átemelet map-eknél. Remélem CoD6 grafika és apróbb változtatások lesznek rajtuk.

( még mielőtt valaki okos megjegyezné tudom hogy ugyanaz az engine ami a 4 alatt is, de nyílván nem azonos verziószám )
  • Szega87
    félreértettel:

ad 1: azt írtam hogy Derail, Wasteland, Afghan nagy pályák és kell melléjük még pár hasonló nagyobb GW.re. Én a scrapyardot hoztam fel egyedül kis pályának. Ketten egyről beszélünk

ad 2: a két térkép szerinted ugyanakkora méretarányba van ? :)
  • bigapó
    nem igy értettem:)

de mondom, hogy felesleges erről beszélgetni addig, amig nem jön ki és nem játszunk rajta. nekem az a lényeg, hogy ne töpörtyű map legyen, hogy rögtön az ellen szájába spawnoljak, hanem legyen időm kicsit téblábolni is :)
    ja és normálisan csipázni. most pl. a sok kilépés és game lobby closed miatt gyakran jönnek be ugyanazok a mappok. az meg unalmas kicsit, hogy 4-szer megyek egymás után az egyiken...
    ez nem kötődik ehhez, csak emgjegyeztem pluszban :)
  • DarkSector
    vagy van még cod4-ben a farm, az is elég bújkálós, ott lehet még nagyobbnak tűnhet, de területre az sem nagyobb sokkal.
  • DarkSector
    jó ezek szar képek, nem is lehet erről centire lemérni, de mennyé bele cod4-be, meg cod6-ba, majdnem ugyanannyit fogsz futni az overgrown-on mint afgan-ba, szélességében meg hosszában egyaránt, csak afgant egy cseppet átláthatóbbá tették, és ez kicsit megtévesztő, míg overgrown elég aprólékos, több épület fal növényzet kiugrás beugrás...
    gondold el afganba már a repcsinél az a sik terep mekkora, csak ott nem tünik fel, mert a bazinagy roncsok elveszik a helyet, ugyanaz igaz a sziklákra amik a mákgubós oldalon vannak, és sorolhatnánk, a barlang, és melette lévő magaslat...stb....lemérheti lépésbe valaki ha van ideje....vagy másodpercben hogy átfuttok mindkét mappon. :)
  • bigapó
    na most, hogy egymás mellé raktál két különböző képet, tényleg fel tudjuk mérni, hogy milyen lesz az új pálya...ha egyáltalán ez lesz :)
  • drogosgeci
    asszem cs1.4-et tesztelték ezen. én dodoztam akkoriban, de abból nem volt rajta új változat csak érdekességképp néztem. letöltötte a játék menüjét, aztán amikor beléptél vhova a pályákat egyesével szedte iszonyat lassan :D a friends meg tracker néven volt és vista style átlátszó volt az ingame felülete
  • drogosgeci
    más game nem is volt rajta akkor, vagy 2 évet kellett várni mire asszem első külsős játékként a darwinia rákerült.
    de igazából 2002 óta van még az eredeti zöld előtti steamből accountom, de azokat nem vitték át az újba :) ennek már nyoma sincs, itt még a login ablakról látszik 1 kép a webarhívumban: http://web.archive.org/web/20020322000733/steampowered.com/support/HTML/Install.html
  • DarkSector
    bújkálósabb ez igaz, de területre nem sokkal nagyobb pl afgantól, vagyis nem XXL-es.
    egyezzünk ki L-ben...:D

• bigapó
    igy van, legalább van levegő, nem állandó ölés-halás...főleg ha gl-eznek is..
  • DarkSector
    igen a topikokban is ezt írják, hogy még véletlenül se dőljenek be ien dolgoknak.
    ez egy könnyebbik módja hogy megszerezzék az accountokat, és ahhogy hallom még máig is sokan vannak akik bedőlnek ien üzeneteknek.
    hogy kisorsoltak meg tökömtudja és akkor kapsz egy ingyen játékot, ha beütöd a felhasználódat meg jelszavadat stb...
  • Szega87
    személyes véleményem szerint mikor ground warba bejön a scrapyard és a többi "S"-es meg "M"es map az egy vicc, Derail, Wasteland, Afghan nagyságú pályák mellett elfog férni egy ilyen XXL map
  • Szega87
    2003 óta van steam accountod? Mi volt az első gamed rajta HL/ CS 1.6 ?
  • DarkSector
    ez is egy olyan dolog, amit sajnos nem irtak le, hogy a forrás honnan származik, de én személyszerint inkább azon gondolkodom, hogy miért pont az overgrown.
  • Szega87
    most a DLC IW módra = 5 pálya ? semmi más? még patchnek is szar
  • drogosgeci
    a steam accountokat 99.9%-ban nem feltörik, hanem átverik a felhasználokat, pl. emailben v. friendsen hogy steam admin vagyok kapsz 5 játékot ha itt bejelentkezel, aztán egy fulltisztán steamcommunity.com-ra hasonlító oldalra mutat a linkje, sok barom meg belép és 10 sec múlva nincs accountja. az a legundorítóbb hogy ezt a magyaroknak is egy több fős csoportja munkaként végzi, egész nap irogatnak egymás után az embereknek a magyar groupokban..
    aztán ha elloptak egyet akkor a következő kör az, hogy annak a nevében az összes barátjától megpróbálják kölcsönkérni "csak egy warra" az accountját vmi olyan játékra ami azon nincs, aztán máris sokszorozzák a bevételt.

én egy sima betűkből álló pár karakteres jelszót használok 2003 óta a steam accountomon, ami ráadásul kikövetkeztethető is volt sokáig a friends nevemből, főleg az ismerőseim körében, mégse "törték" fel soha, pedig már több mint 50 game van rajta amit lehetne ebayen árulgatni egy rakat pénzért.