24218
Modern Warfare 2
  • HUN BECSEHELY
    Nem az IW-net a szar,hanem ugy van megcsinálva hogy a legszarabb Net a host,és azért laggol a szerver mindig.
  • szakacsgergo333
    lenne eyg kérdésem singel playerrel kapcsolatban: végigtoltam és ezeket a pontos szarokat nyomom és van a csernobilos sniperes na abban hogy nem vehetnek észre az ellenfeles sniperek illetve emberek mert próbálok osonni de nem megy... előre is köszi a segítséget
  • Unreal1942
    Az enyém eladó.
  • oregon1987
    Aki eladná a gamét írjon! :D
  • Szega87
    fennvagy friendslistámban, megtalálsz
  • morphologu
    Szemét IWnet máma nekem 1folytában hostol laggol most már nagyon tele van a tököm ezzel a játékkal
  • Balix90
    elinditom steamből aztán bejön a kép leáll újra elidnul steamből kiírja hogy telepités (pedig 100%n van) aztán megint idnul és semmi
  • Balix90
    hi
    megvettem a MW2-t PCre és mindennap más baja van xD
    elsőnek felraktam toltam avgy 3 órát utána kilépett a játékból mikor a pálya betöltött ezt nem tudtam sehogyse megoldani pedig reinstall minden volt
    tegnap este ránéztem még1x és magától helyre jött, jó.. :D játszottam megitn avgy 3 órát utána mentem este aludni
    ma délbe elinditom és mostmár a játék se indul el :D rányomom hogy indista bejön windowsba a MW2 kép mielőtt belépne játékba és leáll nem csinál semmit vkienk ötlete?:D
  • Jaffa 2843
    van itt olyan aki ismerősökkel szokott SD-zni? keresnék egy együttműködő csapatot SD-re mert egyedül katasztrófa a zöldszarokkal
  • Jaffa 2843
    vagy telepitésnél lett átállítva a nyelv vagy a steamben van átállítva a játék nyelve
  • xxxpaulxxx
    nah ez már tényleg durva:D
  • SaphireDraco
    Sziasztok!
    vége megy a cod 6 miután ujratettem a gépemet. 1 baj van hogy orosz ... nem tudjátok hogyan lehene angolosítani viszonylag könnyen? máshol azt a tippet kaptam hogy tegyek fel e1 törtet és annak a mapáját másoljam át a steam steamapps common ba... szerinteteK?
  • IFOR
    szia
    próbáltam már.....win7 alá is feltettem, semmi..ugyanaz

valamiuj tipp?, esetleg patch? fix látezik hozzá??
    Ati X1950Pro 512 kártya
  • Cingar
    remélem is mert 3-4 ezer forintot 5 pályáért tuti nem adok ki. de ha csak a boxosokra gondolok kész rablás ennyit elkérni a "semmiért". legalabb lennenek uj fegyverek kiegeszitok meg kb mindenbol lennenek uj dolgok meg meggondolna az ember. ráadásul az 5 mapbol 2vel alig ha volt dolguk.
  • Jaka923
    Aha, valószínű...
  • elitehun
    Tuti ingyenes lesz
  • csuripi
    Hali!
    Nézd meg ezt: 84.2.76.13:28960 SupraKTV, HC mod, felváltva gyári és custom mapokkal, új szerver, jó társasággal, normális adminokkal.
    Jobbára este megy a játék. Egyelőre.
  • Kicsikiraly
    ha PC-n is képesek lesznek érte pénzt kérni...

DLC nélkül is lehet majd játszani? vagy a szerón ha bejön az egyik újabb map egyszerűen szól hogy, bocs, no DLC no game?
  • DarkSector
    a lényeg az első bekezdésben van.
  • rexsimus
    15 dolcsi lesz a DLC boxra. -.-
  • DarkSector
    át kell menni máshova, vagy bérelni 1-et.
  • PredatorHUN
    Nah, így:
    http://www.xfire.com/profile/miklos6/screenshots/?view#93891298
  • PredatorHUN
    Kár, hogy multiban nincs.
  • Prince23
    Remélem nem is lesz dedidált szerók továbbra sem.
  • F E R I
    Ez van, amikor nem megfelelő emberkék kapnak bizonyos mértékű "hatalmat", és akkor azt hiszik, hogy ők vannak a világ közepén...
  • simonl #16491
    Sziasztok puhányok,

Ma reggel végérvényesen megbizonyosodtam arról, hogy nem is olyan nagy baj a dedikált szerverek hiánya: elmesélem tanulságul:)
    Hajnali kávézgatásom közben arra gondoltam nosztalgiázok egyet a jó öreg cod 4 el.
    Magyar szerverre látogattam (ASE) elég régóta jártam a szerveren de nagyjából ismertem a "háziszabályokat".
    Egyik pályán megálltam tárat cserélni egy hordó mögött (3 mp) + kettőt kortyoltam a kávémból (5 mp), már kickeltek is.....gondolom rossz napja volt az adminnak.
    Pár órával később ugyanezen a szerveren creek pályán eldobom a 3 frag -et, erre rám szólnak, hogy az admin allergiás a frag -ekre.
    Jólneveltségem és életkorom okán nem válaszoltam, kiléptem.

Sajnálom igazán, régen nagyon jó kis szerver volt, jó társasággal....
  • Jaffa 2843
    jaja énis találtam spec ops-ban azon a mapon, és kurva tetszetős :D
  • Kicsikiraly
    your mother! tactical header! tango sucka! BAMBIII!

szabályosan felröhögtem :D
  • DarkSector
    én se értem miért versenyeztetik őket. full 2 külön kategória.

a BC2-ben erőssen csapatalapú taktikázás van, járművekkel, amiben a szimulátor jelleg is megmutatja magát

míg a cod-ban egyéni taktika,, gyorsaság, pontosság a lényeg, és a járművek használata csak meghívható légitámadásként funkcionál.

a battledield-et pl a Crysis-al hoznám inkább össze, nekem az ugrik be a stílusáról elsőnek.
    mert ha coddal versenyztetik, akkor ennyi erővel a bioshock multival is összemérhetnék.
    az egyetlen felület ami szerint összemérhető, hogy fps-fps ennyi.
  • PredatorHUN
    A Singleplayerben van olyan Famas. A búváros pályán láttam.
  • Fpocok
    Jaja... így nem lehet összehasonlítani. Akkor lenne értelme, ha egy időben adnák ki. Mert ha máskor adják ki az egyiket... akkor azt is nézni kell, hogy mik jönnek ki vele egyidőben... szóval nem lehet összehasonlítani.

Viszont az sokat mond, hogy jelenleg pcn többen tolják bc2öt mint a két konzolon összesen. És mondjuk hallottuk hogy az mw2t milyen kevesen vették meg pcn az elején.
  • DarkSector
    "a másik meg sosem az alapján vettem meg egy játékot, hogy most toplistás volt-e vagy sem.
    WOW a világ legjobb, legszebb, legtöbb, legfaszább játéka, még egy percet nem töltöttem vele és nem is hiányzik nagyon"
    pontossan én ezért nem nézek pontszámokat, meg értékeléseket soha.
    és ez igaz a mozifilmkre is.
  • bigapó
    a másik meg sosem az alapján vettem meg egy játékot, hogy most toplistás volt-e vagy sem. persze arra mindenki jobban figyel, értem én. ettől függetlenül tőlem lehet a WOW a világ legjobb, legszebb, legtöbb, legfaszább játéka, még egy percet nem töltöttem vele és nem is hiányzik nagyon:)
    mw2 sem eredetiben volt meg az elején, természetesen letöltöttem, hogy egyáltalán menni fog-e a régi gépen. 1 napig meg is volt, aztán törlés és vétel, mert láttam, hogy ez nekem tecceni fog:)
    az egy más kérdés, hogy azóta kibújtak a hiányosságok is, amikből már ugye sok nincs is azóta, szerencsére. de hát ez van, a Merci is jobb valaki szerint Én mégis a BMW-t szeretem:)
  • DarkSector
    jah ezen énis nevetek, mikor írják hogy battlefield vezet minden listát, meg ez amugy nem csak battlefield-re igaz.
    csak azt írnák oda bazzeg hogy a listán szereplő nagy nevek vagy címek mikor jelentek meg...:D

ez igaz volt pl olyanoknál is mint régen mikor leesett az állam, hogy a NFS Undercover mindegyik listát vezette, jah, mert jó játék lett biztos azért...:)
    ezzel nem azt mondom hogy a bc2 hasonlóan szar, csak hogy sok játékot így próbálnak felnagyítani a játékosok szemében.
  • Cingar
    en azokat az embereket nem szoktam erteni akik nagy hangon nyomjak hogy igy meg ugy vezeti az eladasi toplistakat a bc2 es hogy huh de lenyomta a codot. ami nem baj de mit varnak az emberek, hogy majd 4 honap utan felveheti egy jatek eladasokban a versenyt egy hasonlo szinvonalu frissen megjelenttel? lol
  • bigapó
    nem valószinű, hogy ebből vita lesz, ezen már túl vagyunk. van aki 1-es van aki 2-es és van aki 12-es...gondolom érted. megvagyunk egymás mellett és kész.
  • drogosgeci
    muszáj vitát szítani?
  • Jaffa 2843
    egy forumon olvastam:
    "Bad company 2 100x jobb:D Xfire-in is, sokkal többet játszottak már most bc2-vel mint cod:mw2-vel^^ "

csak az nem jutott el az agyáig hogy minek xfire mw2-höz? bf-hez viszont nemárt a kommunikácio miatt
  • zooleeh
    NA LEKULDTEM AZ EMAILT nekik, meglatjuk mi sul ki belole!
  • morphologu
    ez nagyon beteg lol