24218
Modern Warfare 2
  • Frank99
    nemhiszem, hisz az én vok'....
  • madmanic
    jaja panaszkodott is h lopod a nevét..

• Frank99
    nehogy ezen vitázzatok....
    Frank is annyi van, hogy csak na...

de igazi Frank csak egy
  • DöflingR
    nemtom, de a döflinger már foglalt volt:D akkor én is névlopó vagyok :D:D:D
  • Szega87
    mért hány DöflingR rohangál az utcán?:)
  • Unreal1942
    6k ért valakinek ez a zsákutca?
  • DarkSector
    nah ez jó dolog thx...:D
  • DöflingR
    Más nem lehet szega?
  • PredatorHUN
    Találtam egy bug-ot az MW2-ben. Ha egy elenséges Sentry Gun magától tönkremegy, (eljár fölötte az idő) és lekéseled, akkor is kapsz érte pontot, mintha te szedted volna szét.
  • Szega87
    Regisztráció időpontja: 2009. 12. 31. ( látom )
  • szega96
    eddig is ez volt a nevem :P
  • Szega87
    1. ne lopd a nevem
    2. már beregelték a serial kulcsot
    3. reklamálj
    4. irj levelet a steamnek fényképes meléklettel
  • szega96
    hello fel akarom rakni a cod 6 ot és a cd-key megadása után ezt irja:"the product code you've entered has already been activated by an existing steam account,and is therefore invaild.your activation of call of duty:mw 2 retail has not been completed"
    ilyenkor mit csináljak?nem enged tovább pedig a kódot jól irtam be
  • Aragorn10
    Én viszont a hardcore tdm-et szeretem. Igen voltak csalók na de ennyi? Régen ha felléptem egy szeróra csak ritkán találkoztam egyel-egyel, de most szinte mindenhol belefutok egybe azért ez eléggé le tud lombozni. A Cod4-ben nem volt ennyi csaló, mondjuk ott volt ugye admin itt meg nincs.
  • EnZsolt
    Én idáig egy csalóval találkoztam, az is "csak" wh-zott, de a semtex mindig megoldotta a problémát, pedig nem vagyok pro játékos. Mondjuk inkább sabotage módon szoktam játszani, ott nem tapasztaltam, hogy valaki csalna.
  • killerkocka
    Csalók mindig voltak, mindig is lesznek, nekem tegnap pl sikerült bekerülnöm egy végtelen ammo, low gravity serverre, ahol más se ment, csak az ugrabugra, meg a gl. Mondom lol, ki is léptem, keresek új game-t, visszadob hozzájuk. De néztem más mode-t és mindjárt jobb volt. Am ha sok a csaló egy mode-ban, menj 1-2 körre másra, aztán már sanszosabb, hogy megúszod
  • Aragorn10
    Hát ez hihetetlen. Nem sokat játszok ezzel a cod-al mostanában de amikor, játszok szinte minden pályán van egy csaló! Ma is bementem játszani máris egy csaló mindenki szidta ő meg csak nevetett rajtunk. Na gondoltam átmegyek egy másik csapathoz, erre ott is egy csaló szintén mindenki szidta teljesen egyértelműen csalt ő is. Hihetetlen, hogy nem lehet normálisan játszani mert ilyen büdös csalók tönkreteszik a játékot!
  • zooleeh
    ugynez ki vissza kaptam az acounttom ugy hogy koszi a segitseget Draksector
  • DöflingR
    csak képzelődtél
  • DarkSector
    próbáld ezt:
    1.Ha nincs hitelesítve az e-mail-ed steam-ben akkor hitelesítsd, ha igen akkor próbálj másik e-mailt megadni.
    2.Változtass jelszót is
    3.Kijelentkezve töröld a 2 mappát userdata és a players.
    4.Ha mindezzel készenvagy lépj be és nyomj le legalább 1 menetet.

ezeket mind csináld meg 1x. Valamiért az a tippem hogy még mindig valakinél szinkronizálja a mentésedet.
    ha ezeket végig megcsinálod kizárt hogy visszaállítsa a mentéseket, vagy akkor valami extra törés lehetett a fiókodon.
  • domez128
    Na hát megint nem jó ugyan az a hiba nem tom miért volt jó legutóbb most próbálom nem lett jobb és újra is tettem és ugyan az.Mindent próbáltam de most már elegem van.Kérlek segítsetek!!!!!De csak úgy egy vélemény:Régen sokkal jobb volt a Cod amikor nem volt steam-es de most már mindegy.Remélem,hogy lesz rá valami megoldás.PLZ HELP!
  • DarkSector
    csak akkor mükszik ha kilépsz előtte a steamből, lehet másodszorra kiléptél és azért jött össze....:D
  • morphologu
    értem
  • domez128
    Köszi Frank sikerült ezt 1-szer már próbáltam,de ugyan az maradt,de most sikerült köszi:D Na akkor most irány kockulni
  • Kly
    Néha még hardcore-ban sem elég egy headshot.
  • morphologu
    szerintetek miért van az hogy célozva fejre lőttem láttam hogy megbillent a feje az csókának mégsem halt meg persze ö lelőt. És ezt már többször tapasztaltam.
  • Frank99
    sztem kitörlöd a steam mappában a vonatkozó könyvtárakat....

programfiles/steam/userdata
    programfiles/steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players

sztem ezután tucc' új gamet indítani.

• domez128
    Sziasztok!Az a problémám,hogy régebben feltörték az accom(4 nap múlva kaptam viszza)és aki feltörte ez felhackelte max levelre a mutit.Hogy lehet újra kezdeni 1-es szintről?Mert én szeretek maxra felfejlődni és nem össze vissza hackelni.Kérlek segítsetek a válaszokat előre köszönöm
  • DarkSector
    visszaszerezni nem lehet kiszedni a cd-kulcsot és átvinni a más profilba csak a steam-esek tudják.
  • Szega87
    írtam véleményt youtube kommentben
  • PredatorJoci
    nah most mivan? acc stb stb....nem értek én ehez :S
    vegyetek már fel msn re. [email protected]

• Diktator74
    Csá! 1-kis AKIMBO Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=05M8Gho9MVg
  • xotyi
    Ja, az én esetemben be tudok lépni az acc-ba de a játék telepítésnél nem fogadja el a kódot merthogy márt fel van használva,így nem is telepíti a játékot, írtam a steam-nek, még nem válaszolt, az activision meg átküldött h a steam-nél próbálkozzak, jó kis rendszer..:S
  • Solid Snake
    Ez úgy működik a Steam-en hogy ha egy acc-hoz berendeled a játékot/játékokat, akkor az örök életre ahhoz rendelődik, kizárt más acc-hoz a használata. Mivel itt telepítésnél elkéri a cd kulcsot, leellenőrzi, elfogadja és nincs tovább.
  • Szega87
    anno mikor megjelent a játék azért töröltek komplett acountokat, mert onlinekeystore meg minden más egyéb helyről szerezték be a kulcsokat az embereket. Holott csak retail, meg steam a hivatalos partner...
  • Frank99
    Miért törölték, csaltál? Akkor nem fogják visszaadni....
  • simonl #16520
    Ha jól sejtem a Spec Ops -ban a Hidden nevű pályával próbálkozol.

Az ellenséges sniper -ek mindig észre fognak venni, neked kell gyorsabbnak lenni....ha fedezékből kinézel mindig megcsillan a fény a távcsövükön, onnan tudod az elhelyezkedésüket.
    Ha őrjáratot látsz, mindig a hátsóval kezd a likvidálást, azt kell először kilőni:)
    Ha együtt van 2-3 enemy akkor oda tudsz lopózni hasalva és a másodlagos fegyverrel (MP5) szépen megoldod.

Ha nem segítettem akkor: youtube, üsd be a pálya címét és kiad egy rakat megoldást.
  • V43 1105
    Vidd vissza a boltba valami kamu dumálval és cseréltesd ;D
  • Szega87
    Valaki 1on1 CB EU SD ladder?
  • PredatorJoci
    nekem nemrég törölték a Steam felhasználómat...
    le töröltem a játékot és csináltam új felhasználót.mikor aktiválni kell a játékot és be írom a cd kulcsomat akkor azt írja ki hogy ez a cd kulcs már használatban van:S
    magyarul most oda veszett 12 ezer forintom.....mert nem tudom fel rakni a játékot:'(
    ha valakinek volt már ilyen és meg oldotta az szóljon már pls.
    mert nagyon kéne a game